Αν δεν ερθει ομως ο Γκιλ ή ενα γερο 4-5αρι και μεινουμε στο 4 οπως ειμαστε θα ειναι προβλημα ομως φιλτατε.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2020 3:54 pmΠαίδες να το ξεχάσουμε το τρίτο 5αρι. Δεν είναι άλλωστε και πολύ δόκιμο. Λογικά θα πάμε για 4-5ρι. Κι αν πάμε για τρίτο 5ρι δεν θα είναι ούτε ο Μάρτιν ούτε ο Χαπ (που δεν τον κόβω να έρχεται).papp7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2020 2:12 pm
Yπαρχει αραγε μιση πιθανοτητα ο Χασαν να προοριζεται ως τριτο 5αρι , ο Χαπ να παει αλλη μια χρονια δανεικος και να ερθει καποιος καλυτερος στο 5; Η Αληθεια ειναι οτι ο Ελλις ακομη δεν κανει για βασικο 5αρι ουτε νομιζω και ο Χασαν. Οκ συμφωνω να μην δωσουμε τοσα λεφτα οσα ζηταει ο μιλου για το 5, η εναλλακτικη ομως ειναι να πας με Χασαν; 'Η του υψους ή του βαθους ;
Ο Μάρτιν δεν έρχεται ως αντικαταστάτης του Μίλου, τέτοιος με τα λεφτά μας και το μπάσκετ Μπαρτζώ, είναι λίγο χλωμό να έρθει. Αυτό που θα γίνει θα είναι να έχουμε 2 σέντερ που θα μοιράζονται τον χρόνο κι ανάλογα με μέρα/αντίπαλο/φόρμα ο ένας θα παίρνει παραπάνω χρόνο.
Αν έρθει γερό 4-5ρι με σουτ και ποιότητα (κίνηση ματ θα ήταν ο Σίνγκλετον- πέραν του Γκιλ προφανώς) θα δούμε ωραία σχήματα. ;)
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Μέχρι φέτος
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον γκιλ τον θεωρουμε 4-5αρι γιατι στα ματια μου καθαρο 4 ειναι. Τον ρολο του αντις βλεπω να εχει. Βοηθεια στην αμυνα στο 5 (αναλογα τον αντιπαλο) και στην επιθεση 4. Επισης ο ρολος του βεζενκοφ δεν βλεπω να αναβαθμιζεται φετος. Αν εχει υπομονη το παλικαρι μια χρονια ακομα, πιστευω θα αλλαξει θεση με τον πριντεζη. Αν οχι κριμα να τον κραταμε.
Παντως σχετικα με το αν εχουν μαθει οι αγγελοπουλοι απο τα λαθη τους, ας περιμενουμε λιγο ακομα, αλλα μετα μη ξεχαστουμε να το σχολιασουμε το θεμα.
papp7 θα εχουμε προβλημα και στο 4 και στο 5 αν μεινει ετσι. Το εχω στανταρ οτι θα παρουμε παικτη 4-5 ή 5. Αν ξεραμε τι παιζει με τον αγραβανη θα ηταν πιο καθαρη η λυση. Παντα σε μετριες επιλογες μιλαμε.
Παντως σχετικα με το αν εχουν μαθει οι αγγελοπουλοι απο τα λαθη τους, ας περιμενουμε λιγο ακομα, αλλα μετα μη ξεχαστουμε να το σχολιασουμε το θεμα.
papp7 θα εχουμε προβλημα και στο 4 και στο 5 αν μεινει ετσι. Το εχω στανταρ οτι θα παρουμε παικτη 4-5 ή 5. Αν ξεραμε τι παιζει με τον αγραβανη θα ηταν πιο καθαρη η λυση. Παντα σε μετριες επιλογες μιλαμε.
0
Γεια σας παίδες και καλό μας ανοιξιάτικο ΣΚ.! Με ωραίες μάσες, ωραίες παρέες (με απόσταση) και ωραίες γυναίκες.(εκεί και χωρίς απόσταση)
Αν δεν έρθει ο Γκιλ ή κάποιος αντίστοιχος σε ποιότητα και χαρακτηριστικά (να γεμίζει τη θέση, να έχει 3π πάνω από 40% και να παίζει τις 2 θέσεις) ναι θα έχουμε ξεκάθαρο πρόβλημα. 100%!
Ο Γκιλ, ναι είναι άνετα 4-5αρι. Έχει βγει στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του κολλεγιακού να θυμίσω και πάνω του ο κόουτς Μπι, βάσισε μεγάλο μέρους αμυντικού παιχνιδιού της ομάδας των μοσχοβίτικων περιχώρων. Για τα επιθετικά του χαρακτηριστικά, την ικανότητά του στο ριμπαούντ και για το πόσο ομαδικός παίκτης είναι, το θεωρώ περιττό να κάνω περαιτέρω αναφορά.
Σπάνιος παίκτης για το επίπεδο στην Ευρωλίγκα- λόγω Μπαρτζώκα και μόνο σταυρώνω δάκτυλα να τον πάρουμε.
Για τους Αγγελόπουλους τα είπαμε. Τώρα είναι ο Μπαρτζώκας που λογικά έχει το ελεύθερο να κινηθεί (στα δικά του πάντα πλαίσια).
* Για τον Βεζένκοφ όπως τα βλέπεις κι εσύ Redfly, τα βλέπω κι εγώ- εκτός κι αν γίνει και η κέντα και ο κόουτς αποφασίσει να τον στείλει σκεφτόμενος και τον Β.Χ ως στρετς 4αρι. Πολυπαραγοντικό βέβαια το θέμα με ένα κάρο "αν" στη μέση.

Αν δεν έρθει ο Γκιλ ή κάποιος αντίστοιχος σε ποιότητα και χαρακτηριστικά (να γεμίζει τη θέση, να έχει 3π πάνω από 40% και να παίζει τις 2 θέσεις) ναι θα έχουμε ξεκάθαρο πρόβλημα. 100%!
Ο Γκιλ, ναι είναι άνετα 4-5αρι. Έχει βγει στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του κολλεγιακού να θυμίσω και πάνω του ο κόουτς Μπι, βάσισε μεγάλο μέρους αμυντικού παιχνιδιού της ομάδας των μοσχοβίτικων περιχώρων. Για τα επιθετικά του χαρακτηριστικά, την ικανότητά του στο ριμπαούντ και για το πόσο ομαδικός παίκτης είναι, το θεωρώ περιττό να κάνω περαιτέρω αναφορά.
Σπάνιος παίκτης για το επίπεδο στην Ευρωλίγκα- λόγω Μπαρτζώκα και μόνο σταυρώνω δάκτυλα να τον πάρουμε.
Για τους Αγγελόπουλους τα είπαμε. Τώρα είναι ο Μπαρτζώκας που λογικά έχει το ελεύθερο να κινηθεί (στα δικά του πάντα πλαίσια).
* Για τον Βεζένκοφ όπως τα βλέπεις κι εσύ Redfly, τα βλέπω κι εγώ- εκτός κι αν γίνει και η κέντα και ο κόουτς αποφασίσει να τον στείλει σκεφτόμενος και τον Β.Χ ως στρετς 4αρι. Πολυπαραγοντικό βέβαια το θέμα με ένα κάρο "αν" στη μέση.
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν δεν παρετε σλουκα και χαλασετε το συμβολαιο του σε 2 καλους ξενους σας χαλαει?
ας πουμε πανγκος-μπραουν απο ερυθρο ή πανγκος-γουοκαπ ας πουμε. μια χαρα ειστε και παλι. ξερει ο μπαρτζωκας ειναι γατα.
να λεμε παντως και την αληθεια, μικι και ρομπινσον δεν ηταν αγνωστοι. ειδικα ρομπινσον τον ειχαν παικταρα, ενω και ο μικι ειχε καλα παιχνιδια στο nba. και οι 2 ηρθαν με καλο συμβολαιο και οχι π.χ με 400-500.
ας πουμε πανγκος-μπραουν απο ερυθρο ή πανγκος-γουοκαπ ας πουμε. μια χαρα ειστε και παλι. ξερει ο μπαρτζωκας ειναι γατα.
να λεμε παντως και την αληθεια, μικι και ρομπινσον δεν ηταν αγνωστοι. ειδικα ρομπινσον τον ειχαν παικταρα, ενω και ο μικι ειχε καλα παιχνιδια στο nba. και οι 2 ηρθαν με καλο συμβολαιο και οχι π.χ με 400-500.
0
Εγ'ω έχω κολλήσει με το 4ρι και μόλις μου σκάσε ο παικταράς Τόμπκινς που η Ρεάλ ειναι αρκετά πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο ώστε να ανοίξει χώρο στον Γκαρούμπα κ να ελευθερώσει κ θέση αμερικάνου. ;)
Κι αυτός μπορεί να παίξει 5 σε ελαφρύ σχήμα, αλλά κυρίως τον θέλω να παίζει μαζί με Μάρτιν ή Ελλις. 2.08 να θυμίσω ότι είναι και έχει και σουτ φαρμάκι.
Κι αυτός μπορεί να παίξει 5 σε ελαφρύ σχήμα, αλλά κυρίως τον θέλω να παίζει μαζί με Μάρτιν ή Ελλις. 2.08 να θυμίσω ότι είναι και έχει και σουτ φαρμάκι.

- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντα ισχυει ο κανονας καλυτερα εναν παικταρα παρα δυο καλοι. Με σπανουλη πριντεζη δυο χρονια πριν θα συμφωνουσα αλλα τωρα θελουμε παικτη αναφορας να παιρνει την επιθεση και το ματσακι και να φευγουμε για το επομενο. Ο ντιλεινι ειναι οτι πρεπει για τον ρολο αυτο. Αν δεν μπορουν βεβαια να φερουν τετοιο, αναγκαστικα θα γινει αυτο που λες.Tracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2020 5:40 pmαν δεν παρετε σλουκα και χαλασετε το συμβολαιο του σε 2 καλους ξενους σας χαλαει?
0
- ssoulliss
- Reactions: 4018
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ερώτημα για τον Μπαρτζώκα και κατά συνέπεια για τον Ολυμπιακό είναι τι θα γίνει με τους δύο αστέρες του. Θα συνεχίσουν και του χρόνου, αν και εφόσον ξεκινήσει σεζόν;
Αξίζει ο Ολυμπιακός να ρισκάρει να δώσει σημαντικό ρόλο(άνω των 15-20 λεπτών) σε έναν εμβληματικότατο μεν, καταπονημένο δε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια Σπανούλη; Και ο Πρίντεζης έχει σοβαρά θέματα με τη μέση του και μπορεί κάποια στιγμή να σημάνει λήξης και για εκείνον. Όμως έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι ίσως ο μόνος PF στην Ευρώπη που παίζει ακόμη τη θέση με αυτό το συγκεκριμμένο αγωνιστικό στυλ. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι. Φυσικά και υπάρχουν. Και αυτό ίσως τον κάνει πιο απαραίτητο από τον Σπανούλη.
Τώρα που θα πάει ο Σέρβος στην αρκούδα, ο Κουφός θα ήταν μια χαρά για τον Ολυμπιακό(και για τον Παναθηναϊκό). Αρκεί να θέλει και ο ίδιος. Με προετοιμασία και χωρίς τραυματισμούς αυτή τη φορά νομίζω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Αξίζει ο Ολυμπιακός να ρισκάρει να δώσει σημαντικό ρόλο(άνω των 15-20 λεπτών) σε έναν εμβληματικότατο μεν, καταπονημένο δε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια Σπανούλη; Και ο Πρίντεζης έχει σοβαρά θέματα με τη μέση του και μπορεί κάποια στιγμή να σημάνει λήξης και για εκείνον. Όμως έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι ίσως ο μόνος PF στην Ευρώπη που παίζει ακόμη τη θέση με αυτό το συγκεκριμμένο αγωνιστικό στυλ. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι. Φυσικά και υπάρχουν. Και αυτό ίσως τον κάνει πιο απαραίτητο από τον Σπανούλη.
Τώρα που θα πάει ο Σέρβος στην αρκούδα, ο Κουφός θα ήταν μια χαρά για τον Ολυμπιακό(και για τον Παναθηναϊκό). Αρκεί να θέλει και ο ίδιος. Με προετοιμασία και χωρίς τραυματισμούς αυτή τη φορά νομίζω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ.
0
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομιζω οτι ο πριντεζης θα εχει μειωμενο ρολο απο οτι φετος, υπηρχε ο βεζενκοφ και ο ρουμπιτ (πρωτη φορα ειχαμε τοσες επιλογες). Ο σπανουλης δε γνωριζω πως θα επιστρεψει. Θεωρω οτι δε μπορει να βγαλει χρονια χωρις τραυματισμους αν παιξει στους χρονους που επαιξε φετος. Μιλαμε για χρονια με ελαχιστα παιχνιδια. Αν δε βρουμε λιγκα να παιξουμε, ισως να το τραβηξ το σχοινι και οσο αντεξει. (για Α1 δε το βλεπω να παιζουμε).ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2020 1:11 amΤο ερώτημα για τον Μπαρτζώκα και κατά συνέπεια για τον Ολυμπιακό είναι τι θα γίνει με τους δύο αστέρες του. Θα συνεχίσουν και του χρόνου, αν και εφόσον ξεκινήσει σεζόν;
0
- shaq7
- Reactions: 5676
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραια περιπτωση εχει τα χαρακτηριστικα που θελουμε, αλλα δεν θα θελει κοντα στα λεφτα του γκιλ αυτος??Κατω απο 1,2 δεν το βλεπω με τιποτα εγω..basket72 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2020 12:36 amΕγ'ω έχω κολλήσει με το 4ρι και μόλις μου σκάσε ο παικταράς Τόμπκινς που η Ρεάλ ειναι αρκετά πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο ώστε να ανοίξει χώρο στον Γκαρούμπα κ να ελευθερώσει κ θέση αμερικάνου. ;)
Κι αυτός μπορεί να παίξει 5 σε ελαφρύ σχήμα, αλλά κυρίως τον θέλω να παίζει μαζί με Μάρτιν ή Ελλις. 2.08 να θυμίσω ότι είναι και έχει και σουτ φαρμάκι.![]()
Οσο για ντιλεινι επειδη τον παρακολουθω χρονια στο τουιτερ,αν ερθει ελλαδα θα μου πεσουν τα μαλλια..θα πρεπει οι Αφοι να του δινουν στην ωρα του και την τελευταια δεκαρα που εχει συμφωνηθει αλλιως θα κανει διαδηλωση στο συνταγμα..
Δεν προκειται ποτε να το κανουν αυτο οι αφοι γιατι μετα θα ξεσηκωθουν ολοι οι παιχτες..Και ο Σλουκας ζητησε περσι να υπογραψουν οτι θα παιρνει τα χρηματα του στην ωρα τους και του ειπαν δεν γινεται, τι θα πουν οι υπολοιποι..
Θυμαται κανενας αν εχουμε παρει ποτε ξενο με πανω απο 1 εκ συμβολαιο απο το 12 και μετα ?Εμενα γενικα οι μονοι παιχτες με 1εκ+ που μου ερχονται ειναι οι 2 αρχηγοι με τον μιλου,παιζει να ειχε παρει και ο λοτζεσκι ομως στο τελευταιο του συμβολαιο
Φετος σαν πολλους περιμενουμε οτι θα παρουμε με 1εκ + και βλεπω να πεφτει μεγαλη απογοητευση στο τελος,μακαρι ομως η ελπιδα πεθαινει τελευταια!
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σουτάρα πραγματικά. Από διάθεση για μπάσκετ δε ξέρω, εσύ θα τον βλέπεις αρκετά πιο συχνά, αλλά κομμάτι βαριεστημένος μοιάζει και σαν να τα έχει πάρει τα κιλάκια του. Σε κάθε περίπτωση βέβαια πολυτέλεια θα ήταν για εμάς κι όταν βγήκε οφ ο Randolph έδειξε την κλάση του.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2020 12:36 amΕγ'ω έχω κολλήσει με το 4ρι και μόλις μου σκάσε ο παικταράς Τόμπκινς που η Ρεάλ ειναι αρκετά πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο ώστε να ανοίξει χώρο στον Γκαρούμπα κ να ελευθερώσει κ θέση αμερικάνου. ;)
Κι αυτός μπορεί να παίξει 5 σε ελαφρύ σχήμα, αλλά κυρίως τον θέλω να παίζει μαζί με Μάρτιν ή Ελλις. 2.08 να θυμίσω ότι είναι και έχει και σουτ φαρμάκι.![]()
0
Συμφωνώ σε όλα. Με μια μικρή μόνο ένσταση για τα ψηλά συμβόλαια. Ο Μίλου τη χρονιά αυτή (τελευταία του συμβολαίου) πόσο να παίρνε; Γύρω στο 1κ λογικά.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2020 2:50 am
Ωραια περιπτωση εχει τα χαρακτηριστικα που θελουμε, αλλα δεν θα θελει κοντα στα λεφτα του γκιλ αυτος??Κατω απο 1,2 δεν το βλεπω με τιποτα εγω..
Οσο για ντιλεινι επειδη τον παρακολουθω χρονια στο τουιτερ,αν ερθει ελλαδα θα μου πεσουν τα μαλλια..θα πρεπει οι Αφοι να του δινουν στην ωρα του και την τελευταια δεκαρα που εχει συμφωνηθει αλλιως θα κανει διαδηλωση στο συνταγμα..
Δεν προκειται ποτε να το κανουν αυτο οι αφοι γιατι μετα θα ξεσηκωθουν ολοι οι παιχτες..Και ο Σλουκας ζητησε περσι να υπογραψουν οτι θα παιρνει τα χρηματα του στην ωρα τους και του ειπαν δεν γινεται, τι θα πουν οι υπολοιποι..
Θυμαται κανενας αν εχουμε παρει ποτε ξενο με πανω απο 1 εκ συμβολαιο απο το 12 και μετα ?Εμενα γενικα οι μονοι παιχτες με 1εκ+ που μου ερχονται ειναι οι 2 αρχηγοι με τον μιλου,παιζει να ειχε παρει και ο λοτζεσκι ομως στο τελευταιο του συμβολαιο
Φετος σαν πολλους περιμενουμε οτι θα παρουμε με 1εκ + και βλεπω να πεφτει μεγαλη απογοητευση στο τελος,μακαρι ομως η ελπιδα πεθαινει τελευταια!
Στην ουσία όμως συμφωνώ, πρέπει όμως να πάρουμε υπόψη και τι χρήματα έπαιρναν μαζί Σπαν, Πρι και μέχρι πέρσι και Μάντζαρης ;) Οι 3 τους θα έφταναν κάπου τα 5κ. Τώρα ζήτημα να δίνουν 1.5 κ σε Σπανούλη και Πρίντεζη μαζί, μείον το 1κ περίπου του Μίλου (πολύ μεγάλη κίνηση πέρσι που δεν τον δώσαν, για να τη μελετάνε οι απανταχού GM

Αν μπαίναμε γερά για Σλούκα χτυπώντας τον για προφανείς λόγους λίγο κάτω από την πραγματική του αξία, ενδεχομένως εώς κι αρκετά πιθανά να δώσουμε 2 ακόμα συμβόλαια γύρω στα 2κ μαζί. Π.χ 800-900 σε Μπρόκχοφ και 1.1 ως 1.2 σε Γκιλ ή Τόμπκινς.
Έτσι είναι που λες φίλε μου. Παικτάρα αλλά λίγο ράθυμος να τον πούμε. Πάντως έχει βγάλει τα λεφτά του στη Ρεάλ και η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων των μερένγκες, τον θέλει. Είναι καλή η συνθήκη με τον Γκαρούμπα να βγαίνει μπροστά. ΛΟγικά θα τον αφήσουν, οι τοπ ομάδες είναι ψιλό κομπλέ στο 4 (εκτός της ΤΣΣΚΑ που όμως έχει πολλούς μαζεμένους, ίσως κι η Αρμάνι να κινηθεί- ας κρατήσουμε και μικρό καλάθι για τη σχεδόν βομβαρδισμένη Λομβαρδία- ενώ πρέπει να ξεκαθαρίσει και τι θα κάνει με τον Άαρον που έδωσε δανεικό.RipCity έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2020 10:29 am
Σουτάρα πραγματικά. Από διάθεση για μπάσκετ δε ξέρω, εσύ θα τον βλέπεις αρκετά πιο συχνά, αλλά κομμάτι βαριεστημένος μοιάζει και σαν να τα έχει πάρει τα κιλάκια του. Σε κάθε περίπτωση βέβαια πολυτέλεια θα ήταν για εμάς κι όταν βγήκε οφ ο Randolph έδειξε την κλάση του.
Μεταξύ Γκιλ και Τόμπκινς προτιμώ Γκιλ να σου πω, αλλά ο Τρέι είναι από τους ταλαντούχους παίκτες της Ευρώπης στην επίθεση, ενώ με τον Λάσο αναγκάστηκε να στρώσει κ...ο :smile: και να είναι επαρκής στην άμυνα. Σε ριμπ και intimidation είναι πάντα καλός. Γύρω στο 1.2 κι αυτός πιστεύω.
Να δούμε τι θα γίνει και με Ούντο και Μονρό που θα μαζέψουν μνηστήρες που λογικά όλο και κάποιον ψηλό(4-5) θα θέλουν ξεσκαρτάρουν προκειμένου να βγουν οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊο.
- ssoulliss
- Reactions: 4018
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Gill φέτος έβγαλε πολλούς τραυματισμούς. Δε γνωρίζω τη φύση των τραυματισμών του πάντως σε μια πρώτη πολύ κοπιαστική χρονιά και σε μία όμαδα με εύρος ρόστερ δεν ήταν και ο πιο υγιής ψηλός της. Παικτικά είναι βελτιωμένος και σε όποια ομάδα πάει θα πάει για βασικός. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συνυπάρξει για ώρα με κάποιον από τους Πρίντεζη ή Βεζένκοφ. Με τον Ellis ναι, μπορεί.
Ο Tompins είναι ακόμη καλύτερος παίκτης. Clutch σε κρίσιμα στοιχεία και πιο καθαρός διθεσίτης. Εν τέλει δεν νομίζω ότι ο παίκτης θα αφήσει την Ισπανία. Και καλό είναι οι ελληνικές ομάδες να είναι δύο και τρεις φορές πιο προσεκτικές αν αποφασίσουν να φέρουν παίκτες από την Ισπανία ή την Ιταλία. Τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.
Ο Tompins είναι ακόμη καλύτερος παίκτης. Clutch σε κρίσιμα στοιχεία και πιο καθαρός διθεσίτης. Εν τέλει δεν νομίζω ότι ο παίκτης θα αφήσει την Ισπανία. Και καλό είναι οι ελληνικές ομάδες να είναι δύο και τρεις φορές πιο προσεκτικές αν αποφασίσουν να φέρουν παίκτες από την Ισπανία ή την Ιταλία. Τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.
0