2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1096
- Προειδοποιήσεις:
1
ο εισι ηταν το κουκλακι βουντου της ομαδας αφου συγκεντρωσε πανω του ολη την γκαντεμια της ομαδας ,φετος μονο κροκοδειλος δεν τον δαγκωσε κι αυτο μονο και μονο γιατι το αττικο παρκο πεφτει μακρυα απο το ΣΕΦ
2
2

- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναί είναι και αυτό ένα από αυτά που δε φαίνονται, απορώ γιατί δε τον κράτησαν.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 11:45 amο εισι ηταν το κουκλακι βουντου της ομαδας αφου συγκεντρωσε πανω του ολη την γκαντεμια της ομαδας ,φετος μονο κροκοδειλος δεν τον δαγκωσε κι αυτο μονο και μονο γιατι το αττικο παρκο πεφτει μακρυα απο το ΣΕΦ

0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μην υποβαθμίζετε και μην αδικείτε παίκτες.
Ο Έισι ήταν παικτουρα στη Μακάμπι, έμεινε πολύ καιρό εκτός παρκέ, τον πήραμε μήπως και βγει, αλλά δεν έφτασε ποτέ σε επίπεδο ευρωλίγκας.
Ο Βαγγέλης έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα, και δεν πρέπει να τον απαξιώνουμε έτσι. Η προσφορά του ήταν μεγάλη, αλλά μην ξανάρθουμε στις συζητήσεις προ τριετίας.
2
2

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αδικό κανέναν προσωπικά. Έκρινα του εισι στην ομάδα μου, αν εσένα σου άρεσε δικαίομά σου. Για τον μάτζαρη πάλι, μετά τον τραυματισμό δεν ήταν παίκτης για ολυμπιακό. Είχε όμως support απο μμε, και φυσικά την ανάλογη κριτική.lefpan έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 2:09 pmΜην υποβαθμίζετε και μην αδικείτε παίκτες.
Ο Έισι ήταν παικτουρα στη Μακάμπι, έμεινε πολύ καιρό εκτός παρκέ, τον πήραμε μήπως και βγει, αλλά δεν έφτασε ποτέ σε επίπεδο ευρωλίγκας.
Ο Βαγγέλης έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα, και δεν πρέπει να τον απαξιώνουμε έτσι. Η προσφορά του ήταν μεγάλη, αλλά μην ξανάρθουμε στις συζητήσεις προ τριετίας.
Μην αρχίζουμε συζητήσεις για υποβαθμίσεις και αδικίες γιατί τότε όποτε βλέπω να γράφει κάποιος κάτι για παικτη προπονητή κτλ θα υπενθυμίζω το ποστ σου. Το έχεις κάνει άπειρες φορές, το έχουν κάνει όλοι το έχω κάνει εγώ και είναι ο λόγος για τον οποίο γράφουμε. Επιχειρήματα και κοινή λογική να υπάρχει και όλα καλά.
1
1

- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν το να ειρωνεύεσαι επαγγελματίες παίκτες, εσύ το θεωρείς ότι τους κρίνεις, δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι αυτό κριτική.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 3:21 pmΔεν αδικό κανέναν προσωπικά. Έκρινα του εισι στην ομάδα μου, αν εσένα σου άρεσε δικαίομά σου. Για τον μάτζαρη πάλι, μετά τον τραυματισμό δεν ήταν παίκτης για ολυμπιακό. Είχε όμως support απο μμε, και φυσικά την ανάλογη κριτική.lefpan έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 2:09 pm
Μην υποβαθμίζετε και μην αδικείτε παίκτες.
Μην αρχίζουμε συζητήσεις για υποβαθμίσεις και αδικίες γιατί τότε όποτε βλέπω να γράφει κάποιος κάτι για παικτη προπονητή κτλ θα υπενθυμίζω το ποστ σου. Το έχεις κάνει άπειρες φορές, το έχουν κάνει όλοι το έχω κάνει εγώ και είναι ο λόγος για τον οποίο γράφουμε. Επιχειρήματα και κοινή λογική να υπάρχει και όλα καλά.
Αυτό είναι ειρωνεία, η οποία άλλοτε τιμωρείται και άλλοτε δεν τιμωρείται!
0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά υπάρχει και κάτι που λέγεται πλάκα..lefpan έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 3:31 pmΑν το να ειρωνεύεσαι επαγγελματίες παίκτες, εσύ το θεωρείς ότι τους κρίνεις, δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι αυτό κριτική.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 3:21 pm
Δεν αδικό κανέναν προσωπικά. Έκρινα του εισι στην ομάδα μου, αν εσένα σου άρεσε δικαίομά σου. Για τον μάτζαρη πάλι, μετά τον τραυματισμό δεν ήταν παίκτης για ολυμπιακό. Είχε όμως support απο μμε, και φυσικά την ανάλογη κριτική.
Και τον εισι αγωνιστικά μόνο με πλάκα μπορούσες να τον κρίνεις. Ο χαρακτήρας του φαινόταν εξαιρετικός πάντως.
Για Μάντζαρη διαφωνώ, παίκτης κορμού σε μια ομάδα που άφησε ιστορία. Είχε τα ελαττώματα του αλλά δεν ήταν τυχαία βασικό pg στην ομάδα. Και δεν θεωρώ ότι ήταν λόγο promo από τα μέσα.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6669
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Βρε συ υπαρχει πιθανοτητα να σε μπερδευω αλλα αν οχι τοτε εχεις αλλαξει τα φωτα στην ειρωνια τον κωστακουμπο ,δηλαδη ο κωστακουμπος δεν ειναι επαγγελματιας αθλητης και ειναι ολοι οι αλλοι..κατι δεν στεκει εδω..lefpan έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 3:31 pmΑν το να ειρωνεύεσαι επαγγελματίες παίκτες, εσύ το θεωρείς ότι τους κρίνεις, δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι αυτό κριτική.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 3:21 pm
Δεν αδικό κανέναν προσωπικά. Έκρινα του εισι στην ομάδα μου, αν εσένα σου άρεσε δικαίομά σου. Για τον μάτζαρη πάλι, μετά τον τραυματισμό δεν ήταν παίκτης για ολυμπιακό. Είχε όμως support απο μμε, και φυσικά την ανάλογη κριτική.
4
2
2

- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάνε αναφορά αν θες φίλτατε. Σέβομαι πάντα προπονητές, (εδώ έχει θαφτεί αφάνταστα ο Μπλατ που ξέρει το διπλο μπασκετ απο τον Μπι αλλά δε σε πείραξε) και αν σε χάλασε η αναφορά για τα μικρά πράγματα που δε φαίνονται στο παρκέ, το είπε δημοσιογράφος, και ενόχλησε αφτάνταστα όσους ξέρουν μπασκετ. Ο Ματζαρης δε μπορούσε πλέον στην ομάδα μας και φαίνεται εδώ και χρόνια αυτό και ο Μπλατ το ήξερε αυτό. Αλλά μην αρχίζουμε συζητήσεις για παλιά θέματα. Για τον εισί, είτε δεν ήταν επιλογή Μπι και δεν τον εμπιστευόταν είτε δε μπορούσε ο άνθρωπος. Για μένα σχύει ότι έγραψα παραπάνω.lefpan έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 3:31 pmΑν το να ειρωνεύεσαι επαγγελματίες παίκτες, εσύ το θεωρείς ότι τους κρίνεις, δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι αυτό κριτική.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 3:21 pm
1
1

- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε διαφωνώ μαζί σου. Χωρίς τα τρίποντα του Ματζαρη δε σηκώναμε κούπα. Έπαιξε ακριβώς όπως ήθελε ο Σπανούλης, αλλά μετά τον τραυματισμό του δεν επανήλθε ποτέ. Και δεν είμαι από αυτούς που σκοτώνουν το άλογο όταν γεράσει, απλά ήθελε πολλά για αυτά που μπορούσε να προσφέρει. Αυτά ακριβως που λέμε τώρα για τον Αντετοκούμπο και τις υπεραξίες δηλαδή... (με τον Κώστα να είναι πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα μας)thory έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 24, 2022 4:03 pmΚαλά υπάρχει και κάτι που λέγεται πλάκα..
Και τον εισι αγωνιστικά μόνο με πλάκα μπορούσες να τον κρίνεις. Ο χαρακτήρας του φαινόταν εξαιρετικός πάντως.
Για Μάντζαρη διαφωνώ, παίκτης κορμού σε μια ομάδα που άφησε ιστορία. Είχε τα ελαττώματα του αλλά δεν ήταν τυχαία βασικό pg στην ομάδα. Και δεν θεωρώ ότι ήταν λόγο promo από τα μέσα.
0
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Κώστας είναι τόσο κοντά στην ομάδα μας, όσο του επιτρέπει το καλάμι που έχει καβαλήσει.
Τεσπα, ακόμα και να τον πάρουμε, δεν με πειράζει καθόλου, αφού δεν πρόκειται να παίζει για πάνω από 2 λεπτά.
Εδώ δεν έπαιζε στη Βιλερμπάν και γυάλιζε τον πάγκο, θέλει να έχει και ρόλο στον Ολυμπιακό;
Ας αφιππεύσει πρώτα, και μετά εδώ είμαστε και τα λέμε.
Ας πάρει παράδειγμα τον αδελφό του και τη σκληρή δουλειά που έχει ρίξει, και να αφήσει τα βεντετιλίκια.
Τεσπα, ακόμα και να τον πάρουμε, δεν με πειράζει καθόλου, αφού δεν πρόκειται να παίζει για πάνω από 2 λεπτά.
Εδώ δεν έπαιζε στη Βιλερμπάν και γυάλιζε τον πάγκο, θέλει να έχει και ρόλο στον Ολυμπιακό;
Ας αφιππεύσει πρώτα, και μετά εδώ είμαστε και τα λέμε.
Ας πάρει παράδειγμα τον αδελφό του και τη σκληρή δουλειά που έχει ρίξει, και να αφήσει τα βεντετιλίκια.
1
1

- verycoco
- Reactions: 20
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Che
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://redpointguard.com/archives/31821
διαβάζοντας και βλέποντας τα βιντεο, διαπιστώνω οτι ο Πητερς δεν εχει δουλεψει καθολου την τοποθετηση του κορμιου του στην αμυνα, στην αντιμετώπιση γοργοπόδαρων αντιπάλων. Aν δεν το εχει στο αθλητικο κομματι του να ακολουθεί αντίπλα γκαρντ κοντους ή αθλητικά 4αρια τοτε θα πρέπει να δουλέψει κορμο και χέρια στο να καλύψει το handicap αυτο. Διορθώστε με αν κανω λαθος. Εχοντας τα καλά χρόνια / το πικ του , μπροστά , θεωρώ οτι με coach B μπορεί να φτιάξει καπως αυτη την αδυναμία, δηλαδή αν δε μπορει στα 27, στα 33/34 του που πιθανον να βαρύνει κιόλας τι θα κανει;
διαβάζοντας και βλέποντας τα βιντεο, διαπιστώνω οτι ο Πητερς δεν εχει δουλεψει καθολου την τοποθετηση του κορμιου του στην αμυνα, στην αντιμετώπιση γοργοπόδαρων αντιπάλων. Aν δεν το εχει στο αθλητικο κομματι του να ακολουθεί αντίπλα γκαρντ κοντους ή αθλητικά 4αρια τοτε θα πρέπει να δουλέψει κορμο και χέρια στο να καλύψει το handicap αυτο. Διορθώστε με αν κανω λαθος. Εχοντας τα καλά χρόνια / το πικ του , μπροστά , θεωρώ οτι με coach B μπορεί να φτιάξει καπως αυτη την αδυναμία, δηλαδή αν δε μπορει στα 27, στα 33/34 του που πιθανον να βαρύνει κιόλας τι θα κανει;
0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...