2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 27, 2022 7:15 pm

Panos Phys έγραψε:
Τετ Ιούλ 27, 2022 5:49 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 27, 2022 3:33 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/988578_i-bi ... -ton-tomas

:cry:
Και αποδεσμεύει τον Χερβει.
Λογικά θα τον κοιτάξουν οι δικοί μας...
Ειναι 4αρο5αρι. Τον Ουλιαμς δεν πηραμε γι αυτη τη δουλεια?

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson

Τετ Ιούλ 27, 2022 7:47 pm

old boy έγραψε:
Τετ Ιούλ 27, 2022 7:15 pm
Panos Phys έγραψε:
Τετ Ιούλ 27, 2022 5:49 pm

Και αποδεσμεύει τον Χερβει.
Λογικά θα τον κοιτάξουν οι δικοί μας...
Ειναι 4αρο5αρι. Τον Ουλιαμς δεν πηραμε γι αυτη τη δουλεια?
Και τέτοιο ψάχνουν. Μπα, καθαρό 4αρι είναι. Επίσης, ειναι καλούτσικος στο 3ποντο.
Και λόγω του περσινού τραυματισμού, θα έχει πέσει και το κασε του σε λογικά πλαίσια για εμάς.

0
Respect Yourself
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 27, 2022 8:06 pm

Αν δεν φέρουν καναν πραγματικα καλό παιχτη απο εκτος Ευρώπης, πχ Ojeleye ή Caboclo, καλύτερα να πανε σε ένα εμπειρο 4/5αρι που θα μας δώσει σίγουρα πράγματα στη ρακέτα πχ Will Thomas (εξαιρετικός και σε Ζενιτ και σε Μονακο παρα την ηλικία του) ή Danilo Barthel. Και όταν τελειωσει η ποινή του Μητογλου θα τον αντικαταστήσει.

ΥΓ. Ο Γουιλιαμς λογικα περα απτο 4 προορίζεται για να παρει χρονο και στο 3 σε ψηλά σχήματα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Ιούλ 27, 2022 8:56 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αν δεν φέρουν καναν πραγματικα καλό παιχτη απο εκτος Ευρώπης, πχ Ojeleye ή Caboclo, καλύτερα να πανε σε ένα εμπειρο 4/5αρι που θα μας δώσει σίγουρα πράγματα στη ρακέτα πχ Will Thomas (εξαιρετικός και σε Ζενιτ και σε Μονακο παρα την ηλικία του) ή Danilo Barthel. Και όταν τελειωσει η ποινή του Μητογλου θα τον αντικαταστήσει.

ΥΓ. Ο Γουιλιαμς λογικα περα απτο 4 προορίζεται για να παρει χρονο και στο 3 σε ψηλά σχήματα.
Ο Τομας παντως εχει υπογραψει στην Μαλαγα εδω και 2 βδομαδες. :)
Οπως και ο Ντεσον απο σημερα

https://www.sport24.gr/basket/i-armani- ... 09285.html

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824

Τετ Ιούλ 27, 2022 9:59 pm

Πιστεύω ότι θέλει Γκριγκονις στο 3 για τα παιχνίδια με τον Οσφπ για να τον παίζει στα πόδια, και γιαυτο αφήνει το 3 έτσι, πιστεύω ότι θέλει 4-3αρι σε πιθανό σχήμα με Βεζε και Πίτερς μέσα, ενώ για εμένα έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ιδανικό θα ήταν να πάρει Γκεντραιτις και Αγραβάνη. Θα καλύπταμε όλο το ρόστερ με ποιοτικούς παίχτες σε όλες τις θέσεις. Και φυσικά έχω μεγάλη αδυναμία στους Λιθουανούς. Πολύ μπασκετικοι τύποι.

0
Phys87

nba

Τετ Ιούλ 27, 2022 10:56 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/988705_mono ... eson-tomas

Εδώ ο Κοτζιάς πως μεταφράζεται ; Ψιλό κοιτάνε Μπέικον αποτι καταλαβαίνω και ΝΒΑ

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4251
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 28, 2022 1:54 am

[/quote]

Για τον χούντ που δεν τον εχω δει καθόλου παρά μόνο σε στιγμιότυπα, διάβασα ότι είναι λίγο χεστης στα δύσκολα και εξαφανίζεται. Ότι επίσης είναι σοφτ. Έχουμε γνώμη γιαυτο ;;
[/quote]

Kαταρχήν είναι καλαθομηχανή, σταματιέται δύσκολα, ειδικά στην Ευρώπη που στο ύψος του δε θα βρεις πολλούς, στην κοψιά και την εκτέλεση θυμίζει Ράντολφ, παρότι είναι καθαρά τριάρι και παρά το ύψος του πάει πιο πολύ στο 2 παρα στο 4. Χέστης δε νομίζω να είναι, ίσα-ίσα που στα πλέι οφ χρησιμοποιείται περισσότερο. Στο ΝΒΑ τον έβαζαν πιο πολύ ως παίκτη που έδινε πόντους από τον πάγκο, στην Ευρώπη θα ήταν ο κυρίως εκτελεστής της ομάδας. Φτιάχνει φάσεις μόνος του, δεν έχω ψάξει αναλυτικά αλλά μου έρχονται στο νου πολύ περισσότερες φάσεις που δημιουργούσε το σουτ του, παρά shoot and catch. Ναι, σοφτ είναι, ειδικά για 3 στο ΝΒΑ, στην Ευρώπη εντάξει, βασικά θα έχει να αντιμετωπίσει Παπανικολάου και λοιπά πολύ λιγότερο δυνατά τριάρια, δε νομίζω να είναι θέμα. Στο 2 θα είχε τρομερό πλεονέκτημα λόγω ύψους. Στην άμυνα ναι, είχε πάρα πολλά θέματα, που στην Ευρώπη θα γίνουν περισσότερα, αλλά τα σωματικά του προσόντα στην Ευρώπη δεν υστερούν τόσο όσο στο ΝΒΑ των σούπερμεν wingmen, νομίζω καλά θα στεκόταν αν είχε τη διάθεση. Για επίθεση δεν το συζητάω, αν βάζει κάτω από 16-18π θα είναι επιτυχία της αντίπαλης άμυνας, παίζει πολύ καλά την προσποίηση, θα έπαιρνε και πολλές βολές, πάει στο καλάθι, σούπερ θα ήταν για Ευρώπη.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 28, 2022 2:32 am

Μονο εγώ θεωρώ πως δεν ταιριάζουν καθολου Γουιλιαμς και Μπεικον? Και οι δυο θέλουν διπλα τους εναν πιο παιχτη ομαδας και καλο αμυντικό νομιζω.

Και στη Μονακο το διδυμο Τζειμ-Μπεικον δουλεψε επειδη τριγύρω υπήρχαν οι Λι, Ντιαλο, Γουιλ Τομας, Χολ κλπ. Καλοι αμυντικοί δηλαδη που δεν ζητούσαν πολλές μπάλες.

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose

Πέμ Ιούλ 28, 2022 10:33 am

JohnnyPao έγραψε:

Και ο Οτζελεγιε πάει Ιταλία.

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 28, 2022 11:29 am

Ο ισμαιλ Γουεινραιτ τι λέει σαν παίχτης ;

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 28, 2022 11:55 am

Παλι καλα που εμείς έπρεπε να τον περιμένουμε μέχρι Σεπτέμβρη γιατί ψαχνει κατι στο ΝΒΑ. Μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται... ΚΡΙΜΑ !

https://www.sdna.gr/mpasket/988816_olok ... o-otzelege

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson

Πέμ Ιούλ 28, 2022 12:31 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παλι καλα που εμείς έπρεπε να τον περιμένουμε μέχρι Σεπτέμβρη γιατί ψαχνει κατι στο ΝΒΑ. Μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται... ΚΡΙΜΑ !

Πραγματικά κρίμα, θα έκανε τέλειο fit σε εμάς.

1
1 Εικόνα
Respect Yourself
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Πέμ Ιούλ 28, 2022 12:47 pm

JohnnyPao έγραψε:

Προσπαθω να καταλαβω γιατι μας κοροιδευουν και δεν το καταλαβαινω. Οτι δηλαδη θελαμε εμεις και Βιρτους Οτζελεγε και θα μπορουσαμε εμεις να τους τον παρουμε. Οπως η Αρμανι τον Ντεσον και περσι τον Μητογλου. Αν αυτες οι ομαδες θελουν καποιους παικτες του παιρνουν. Εμεις θα παρουμε αυτους που εχουν μεινει, απλα τα πραγματα.

Να κρινεις τον σχεδιασμο μιας ομαδας αν δεν εχει παρει ασσο, δεν εχει δημιουργια, σουτ, spacing, αμυνα, ριμπαουντ κλπ κλπ. Οπως η περσινή του Πριφτη, που του ζηταγατε κιολας να κανουμε υπομονη να δουμε τι θα παρουσιασει. Φετος που εχουμε ξεκαθαρο πλανο, δομηση ροστερ σωστη και κανονικο προπονητη, εμεις βριζουμε και δεν δινουμε καμια πιστωση χρονου παρολο που εχουμε κανει την καλυτερη δομηση ροστερ απο το 2016 (αρτζι παλι την εκανε) και παρολο που ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει τις μεταγραφες.

Πραγματικα τι εχετε παθει ολοι (ειδικα στο hoopfellas) και εχετε τετοιο μενος απεναντι στον μοναδικο ανθρωπο που μας φτιαχνει καλη ομαδα τοσα χρονια (αρτζι) και δεν δινετε υπομονη οχι να δουμε την ομαδα με τον νεο κανονικο προπονητη που εχουμε, αλλα ουτε καν να δουμε πως θα ολοκληρωθει το ροστερ. Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου...

ΥΓ Δεν μας κανει ο Μπεντιλ, τον πηρε η Αρμανι, δεν μας κανει ο Ντεσον τον πηρε η Αρμανι, δεν μας κανει ο ενας δεν μας κανει ο αλλος, τελικα ποιος μας κανει?

ΥΓ1 Ο Χερβει θα μας αρεσε? Ειδικα αν δεν βρουμε κατι απο απεναντι.

ΥΓ2 Οσο δεν βρισκει κατι ο Σινγκλετον ισως εχουμε ελπιδες.

2
2 Εικόνα
manolisbasketakias

Reactions: 2

Πέμ Ιούλ 28, 2022 1:03 pm

Κρίμα που χάσαμε τον Τόμας από Μάλαγα, θα ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμαστε.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 28, 2022 1:04 pm

Αν θελουμε ελίτ αμυντικό στα κρίσιμα παίρνουμε Σινγκλετον.

Αν θελουμε ελίτ επιθετικό παίρνουμε Μπέικον.

Αν πάρουμε Χερβει που σήμερα έμεινε ελεύθερος τι παίρνουμε; Δεν τον εχω δει τον παίχτη, το μόνο που με ανησυχεί είναι γιατί τον άφησε ελεύθερο η Μπολόνια.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”