Δεν εχεις αδικο φιλε. Εγω εχω ενα προβλημα με το θεμα αλλαγων. Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δε μου αρεσει να φευγει παικτης. Μου αρεσει πολυ η προσπαθεια να φτανει στο ταβανι της καθε ομαδα, και να βελτιωνεται με ελαχιστες προσθηκες και το μπασκετ που προκυπτει απο συνολο με ομοιογενεια μου ειναι πολυ ελκτικο. Απο την αλλη πρεπει να παραδεκτουμε οτι ο μπαρτζω θελει να φτιαξει το δικο του συνολο, Και τον πολ μου αρεσει να τον βλεπω και τον ρουμπιτ και τον ροτσεστι και μαλλον τη δευτερη χρονια θα ηταν και καλυτερη, αλλα ας φτιαξει ο coatch αυτο που εχει στο μυαλο του.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Απρ 13, 2020 1:21 pm
Eγω θα πω οτι πρεπει καποια στιγμή να κρατήσουμε τον ίδιο κορμό ξένων μπας και φτιάξουμε ομοιογένεια κάποια στιγμή. Δε μπορεί κάθε χρονο να τους αλλαζουμε* !
* και δε μιλώ για αυτούς που φεύγουν για ένα καλύτερο συμβόλαιο.
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- ssoulliss
- Reactions: 4018
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον SteveNashidis. Ο Ολυμπιακός φέτος είχε μια χρονιά που πιθανόν τα επόμενα χρόνια να διδάσκεται σε σεμινάρια ως παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην δοθεί ακόμη μια ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που τελείωσαν τη χρονιά. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί το ταβάνι να μην είναι ιδιαίτερα υψηλό και πιθανόν αν βρεθεί κάτι καλύτερο να αξίζει τον κόπο να αποκτηθεί.
Φέτος όλοι οι παίκτες είχαν αστάθεια στην απόδοση τους, από τους πιο έμπειρους εώς τους πρωτοεμφανιζόμενους. Από τους Έλληνες,στους ξένους, από τους ψηλούς, στους κοντούς. Πιστεύω ότι καλό είναι να φτιάξεις έναν κορμό από καλούς, όχι σούπερ, ξένους που ήδη διαθέτεις παρά να μπεις στη διαδικασία να τα αλλάξεις όλα.
Και επειδή τα προσεχή χρόνια δε φαίνεται κάποιος Έλληνας να κάνει το ξεπέταγμα καλό είναι να φτιάξεις έναν κορμό με 3-4 ξένους που ήδη έχεις + Παπανικολάου, Βεζένκοφ. Αν δε γίνει αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο με το που θα σταματήσουν οι Σπανούλης και Πρίντεζης να υπάρξει αγωνιστικό χάος.
Μια χαρά παίκτες είναι οι Paul και Ellis, άγουρος είναι ο Baldwin αλλά δικαιούται μιας ευκαιρίας, χρήσιμος είναι ο Rubit, το ίδιο και ο Buycks. Φτιάξε κορμό με αυτούς τους πέντε, μέσα και οι Παπανικολάου, Βεζένκοφ. Αφήνω κενή τη θέση ενός παίκτη που θα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή οι ελληνικές ομάδες κατεβαίνουν το βουνό(με ταχύτητα) και επειδή δεν υπάρχουν έλληνες παίκτες για να κτίσεις ομάδα, ίσως να επιβάλλεται να κτίσεις με ξένους,
Φέτος όλοι οι παίκτες είχαν αστάθεια στην απόδοση τους, από τους πιο έμπειρους εώς τους πρωτοεμφανιζόμενους. Από τους Έλληνες,στους ξένους, από τους ψηλούς, στους κοντούς. Πιστεύω ότι καλό είναι να φτιάξεις έναν κορμό από καλούς, όχι σούπερ, ξένους που ήδη διαθέτεις παρά να μπεις στη διαδικασία να τα αλλάξεις όλα.
Και επειδή τα προσεχή χρόνια δε φαίνεται κάποιος Έλληνας να κάνει το ξεπέταγμα καλό είναι να φτιάξεις έναν κορμό με 3-4 ξένους που ήδη έχεις + Παπανικολάου, Βεζένκοφ. Αν δε γίνει αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο με το που θα σταματήσουν οι Σπανούλης και Πρίντεζης να υπάρξει αγωνιστικό χάος.
Μια χαρά παίκτες είναι οι Paul και Ellis, άγουρος είναι ο Baldwin αλλά δικαιούται μιας ευκαιρίας, χρήσιμος είναι ο Rubit, το ίδιο και ο Buycks. Φτιάξε κορμό με αυτούς τους πέντε, μέσα και οι Παπανικολάου, Βεζένκοφ. Αφήνω κενή τη θέση ενός παίκτη που θα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή οι ελληνικές ομάδες κατεβαίνουν το βουνό(με ταχύτητα) και επειδή δεν υπάρχουν έλληνες παίκτες για να κτίσεις ομάδα, ίσως να επιβάλλεται να κτίσεις με ξένους,
1
1

- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα,
Η ουσία του σκεπτικού σου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Εν προκειμένω, όμως, ο κόουτς Μπαρτζώκας κατέφθασε πριν από μόλις 3 μήνες, και οι ξένοι δικής του επιλογής οι Ellis-McKissic-Buycks. Νομίζω "δικαιούται" να φτιάξει τώρα την ομάδα όπως την οραματίζεται, και το 'κοντέρ' της ομοιογένειας ας ξεκινήσει να "γράφει" από του χρόνου.
Εξάλλου, υπάρχει μια καλή βάση με Σπαν-Πρι-Παπ-Βεζε-Κον, η οποία έχει ήδη αρχίσει να εμπλουτίζεται καταλλήλως με γηγενείς & ξένους
1
1

- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κουφος (μαζι με Ελλις-Μαρτιν ή οποιον αλλο μαπ) οντας Ελληνας με παραστασεις θα μου αρεσε στην ομαδα εφοσον επαιρνε 1μυριο και κατω.Τονωνει τον ελληνικο κορμο και δινει ποιοτητα(αρκει να εχει υγεια), ειδικα αν μιλαμε για επιστροφη στην Α1. Το μοντελο με την συμμετοχη σε μια λιγκα μπορει να δουλεψει υπο προυποθεσεις.Ποιες ειναι αυτες ; Παικτες απο το πανω ραφι + παικτες που εχουν φαει με το κουταλι την ευρωλιγκα, με λιγα λογια παικτες με εξαιρετικη ποιοτητα που δν χρειαζονται προσαρμογη. Ο ολυμπιακος οικονομικα δεν θελει να κανει το πρωτο, παιρνει και λαβρακια οποτε επιλεγει να μην κανει ολοκληρωτικα το δευτερο.Αν βαλουμε στην εξισωση την καμπανα που μας κουμπωσε η ευρωλιγκα, η οποια απαιτει μεγαλυτερο μερος του μπατζετ να ερχεται απο εσοδα και λιγοτερο απο την τσεπη των προεδρων , χρειαζομαστε και αλλη λιγκα.Οπως ειπαν ρεπορτερ του ολυμπιακου , φετος χασαμε απο τη μη συμμετοχη στην α1 περιπου 3 μυρια , για μια ομαδα που αγγιζει με το ζορι τα 10 σε αγωνιστικο μπατζετ νομιζω ειναι σημαντικα.
Σοβαρο διλημμα το δινεις τα λεφτα σε Σλουκα ή Ντιλεινι, ενω μου αρεσει πολυ ο Ντιλεινι σαν παικτης με νευριαζει τοσο πολυ το ''ξεκατινιασμα'' του στα σοσιαλ , συν οτι ανηκει στην κατηγορια ''Μαικ Τζειμς'' εχω αποψη για ολα και νιωθω την αναγκη να τα τουιταρω και δυστυχως εχω μια ομαδα που σου δινει πατηματα για σχολια, που λεω καλυτερα ας το αφησουμε.
Γενικα ακουω ονοματα οπως Σλουκας, Ντιλεινι , Μπροκχοφ και απο την μια χαιρομαι λεω βαδιζουμε σωστα, απο την αλλη μου θυμιζει το περσινο Σλουκας ή Τεοντοσιτς που εγινε Τσερι και Μπαλντγουιν
.Θα μου πειτε εχουμε Μπαρτζωκα φετος και πηρε εγγυησεις , οκ πασο για την ωρα.
Σοβαρο διλημμα το δινεις τα λεφτα σε Σλουκα ή Ντιλεινι, ενω μου αρεσει πολυ ο Ντιλεινι σαν παικτης με νευριαζει τοσο πολυ το ''ξεκατινιασμα'' του στα σοσιαλ , συν οτι ανηκει στην κατηγορια ''Μαικ Τζειμς'' εχω αποψη για ολα και νιωθω την αναγκη να τα τουιταρω και δυστυχως εχω μια ομαδα που σου δινει πατηματα για σχολια, που λεω καλυτερα ας το αφησουμε.
Γενικα ακουω ονοματα οπως Σλουκας, Ντιλεινι , Μπροκχοφ και απο την μια χαιρομαι λεω βαδιζουμε σωστα, απο την αλλη μου θυμιζει το περσινο Σλουκας ή Τεοντοσιτς που εγινε Τσερι και Μπαλντγουιν

0
Μέχρι φέτος
Καλά λες "πάσο για την ώρα" Papp7 γιατί και πρέπει να δωθεί χρόνος στην ομάδα του Μπαρτζώκα που το πάει πολύ καλά στη στελέχωση και με τα πράγματα στην ΚΑΕ να είναι ακόμα θολά, πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.
Κατά τ' άλλα είδα συνέντευξη Σούμποτιτς για Χάσαν Μάρτιν όπου λέει τα καλύτερα( μεταξύ άλλων ότι είναι και γρήγορος στα πόδια, όπως λέγαμε και τις προάλλες, ή για να είμαι πιο σωστός, δεν είναι αργός) ενώ είδα και συνέντευξη Λαρεντζάκη όπου λίγο πολύ λέει ότι έχει ήδη κλείσει στον Ολυμπιακό.
Οπότε η ομάδα θα είναι ως εξής:
1) Νέος παίκτης (Σλούκας ή άλλος ξένος ), ξένος ή κάποιος από τους Μπάικς ή Μπάλντγουιν, Κόνιαρης
1-2) Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2 ή 2-3) ξένος
2-3) Μακίσικ
3) Παπανικολάου, Β.Χ
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ (;)
4-5) Ξένος
5) Μάρτιν, Έλλις
6 ξένοι αν έρθει ο Σλούκας, 7 αν δεν έρθει.
Κατά τ' άλλα είδα συνέντευξη Σούμποτιτς για Χάσαν Μάρτιν όπου λέει τα καλύτερα( μεταξύ άλλων ότι είναι και γρήγορος στα πόδια, όπως λέγαμε και τις προάλλες, ή για να είμαι πιο σωστός, δεν είναι αργός) ενώ είδα και συνέντευξη Λαρεντζάκη όπου λίγο πολύ λέει ότι έχει ήδη κλείσει στον Ολυμπιακό.
1) Νέος παίκτης (Σλούκας ή άλλος ξένος ), ξένος ή κάποιος από τους Μπάικς ή Μπάλντγουιν, Κόνιαρης
2 ή 2-3) ξένος
2-3) Μακίσικ
3) Παπανικολάου, Β.Χ
4-5) Ξένος
5) Μάρτιν, Έλλις
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μειναι η βεζενκοφ αυτη η ομαδα που προτεινεις του εξασφαλιζει χρονο αρκετο. Παντως αν θεωρησουμε οτι θα θελουν να κοψουν εναν ξενο, αυτον στη θεση 2-3 μου φαινεται οτι μπορουμε να τη βγαλουμε και χωρις τη παρουσια του. Ας δουμε τι χρονια θα ειναι φετος, περιεργα τα βλεπω τα πραγματα πανευρωπαικα.basket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 13, 2020 7:44 pmΚαλά λες "πάσο για την ώρα" Papp7 γιατί και πρέπει να δωθεί χρόνος στην ομάδα του Μπαρτζώκα που το πάει πολύ καλά στη στελέχωση και με τα πράγματα στην ΚΑΕ να είναι ακόμα θολά, πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.
2 ή 2-3) ξένος
2-3) Μακίσικ
3) Παπανικολάου, Β.Χ
4-5) Ξένος
5) Μάρτιν, Έλλις
0
Λογικά έτσι θα είναι η ομάδα. Με 2 μίνιμουμ νέα πρόσωπα στην περιφέρεια κι ένα στο 4-5 να δίνει αθλητικότητα στο PF και μια ακόμα λύση σε περίπτωση τραυματισμού στο 5. Ελπίζω να μπορεί να πάρει και χρόνο ο Χρηστίδης ή άλλος Έλληνας (Σαρικόπουλος;;) γιατί θα είμαστε λίγο "ίσα που" ποσοτικά στο ζωγραφιστό. Π.χ σε περίπτωση 2 μαζεμένων τραυματισμών (ευκολάκι για τον Ολυμπιακό) θα έχουμε θέμα, ιδίως στο 5.Redfly έγραψε: ↑Δευ Απρ 13, 2020 8:41 pm
Αν μειναι η βεζενκοφ αυτη η ομαδα που προτεινεις του εξασφαλιζει χρονο αρκετο. Παντως αν θεωρησουμε οτι θα θελουν να κοψουν εναν ξενο, αυτον στη θεση 2-3 μου φαινεται οτι μπορουμε να τη βγαλουμε και χωρις τη παρουσια του. Ας δουμε τι χρονια θα ειναι φετος, περιεργα τα βλεπω τα πραγματα πανευρωπαικα.
Καλύτερα θα ήταν να παίρναμε Σλούκα, έτσι ώστε να πηγαίναμε για 5ο-6ο ψηλό κανά φθηνό ξένο 5ρι ακόμα κι από Α1.
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Delaney συνεχίζει να σπαμάρει ακατάπαυστα το τουίτερ! Αυτή τη φορά έγραψε ότι θα λάτρευε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη! :fever:
Για 4/5, υπάρχουν αρκετές προσιτές περιπτώσεις PF μ' ευρωπαϊκή εμπειρία που στέκονται και στο 5. Πρόχειρα-πρόχειρα, Maurice Ndour, Alex Poythress, Malcolm Thomas, Louis Labeyrie, Jarrod Jones, Kenny Kadji, JaJuan Johnson
Για 4/5, υπάρχουν αρκετές προσιτές περιπτώσεις PF μ' ευρωπαϊκή εμπειρία που στέκονται και στο 5. Πρόχειρα-πρόχειρα, Maurice Ndour, Alex Poythress, Malcolm Thomas, Louis Labeyrie, Jarrod Jones, Kenny Kadji, JaJuan Johnson
1
1

Και πριν κανά μήνα είχε πει ορθά κοφτά ότι προτιμάει Βαρκελώνη από Πειραία. :smile:Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2020 12:20 amO Delaney συνεχίζει να σπαμάρει ακατάπαυστα το τουίτερ! Αυτή τη φορά έγραψε ότι θα λάτρευε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη! :fever:
Τον Τόμας τον πήγε ο κόουτς στη Χίμκι αλλά είναι ο δεύτερος χρόνος που δεν πάει πολύ καλά, ενώ υπολέιπεται σε τρίποντο. Ο Τζατζουάν είναι πολύ ωραίος παίκτης κι αυτός βέβαια δεν σουτάρει πολύ καλά (ή δεν σουτέρνει που λέγαμε παλιά και στην μπάλα) αλλά θέλαμε κάτι καλύτερο. Απ΄αυτούς ένα ενδιαφέρον έχει ο Πόιθρες που τον έχουμε ήδη τσεκάρει ως ομάδα, ενώ ο Σούμποτιτς είπε ότι και τον Χασάν Μάρτιν είχαμε τσεκάρει πριν έρθει ο Μπαρτζώκας. Εκτός κι αν ήταν συμβουλές του Μπαρτζώ προς την ΚΑΕ όταν αρχίσαν οι επαφές και πριν ολοκληρωθεί επίσημα η υπόθεση της επιστροφής του.
Δε νομίζω ότι ο μπαλντγουιν αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Αμερικανιζει πολύ και δε ταιριάζει στον ολυμπιακο αυτό το στυλ σε παίχτη. Όσο παίζουν σπαν πριντεζης κ παπ θα μάστε χτισμένοι σύμφωνα με τα σέρβικα πρότυπα. Επομένως κωλοτουμπες τύπου μπαλντγουιν κ παντερ δε ταιριάζουν.. Άποψη μου μπορεί κ να μαι λάθος. Καλύτερα να επιλέξουμε γκαρντ με πολύ καλά playmaking skills.
0
- Conan1982
- Reactions: 3347
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε πάντως κορμό. Σπανούλης, Κόνιαρης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Βεζένκοφ (θα ανανεώσει λογικά) είναι μαζί άλλοι χρόνια άλλη λιγότερο. Μακκίσικ, Έλις, γιατί όχι ο Μπάικς ακούγεται λογικό, Μαρτίν, φτάνουμε την 9άδα παικτών. Ε, νομίζω ότι αν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο δεν γίνεται να κρατήσουμε τους ίδιους.
Το ζήτημα με τον κορμό είναι ότι αν η ομάδα πηγαίνει καλά οι ξένοι και οι Έλληνες αυξάνουν την αξία τους, ε με το μπάτζετ του Ολυμπιακού δεν μπορείς να τους κρατήσεις όλους, είτε Έλληνες, είτε ξένους.
Το ζήτημα με τον κορμό είναι ότι αν η ομάδα πηγαίνει καλά οι ξένοι και οι Έλληνες αυξάνουν την αξία τους, ε με το μπάτζετ του Ολυμπιακού δεν μπορείς να τους κρατήσεις όλους, είτε Έλληνες, είτε ξένους.
0
Μόλις διάβασα άρθρο του πιο κοντινού ίσως δημοσιογράφου σε ολόκληρο τον οργανισμό του Ολυμπιακόύ. Του Διαμαντόπουλου.
Λέει αυτά που λέμε και κάποιοι από εμάς, χωρίς να έχουμε βέβαια πληροφόρηση όπως αυτός.
Στην ουσία λέει ότι ήδη στηθεί γέφυρα με τον Σλούκα, ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι σίγουρος (όπως πιστεύει η πλειοψηφία) ότι Πολ, Μπάλντγουιν είναι ήδη εκτός ομάδας και πιθανότατα κι ο Μπάικς. Μόνο ο Ρούμπιτ έχει κάποιες (αμυδρές θα έλεγα εγώ, που δεν "διακυβεύω και επαγγελματική αξιοπιστία ;) όπως ο διευθυντής ενός μεγάλου σάιτ της χώρας μας) ελπίδες να μείνει αν δεν έρθει καλύτερο 4-5αρι.
Α, λέει (χωρίς να πει..) και για τον Καλάθη που όταν βγήκε η φήμη ότι τον κοιτάει η ΤΣΣΚΑ, κάποιοι από εμάς επίσης την θεωρήσαμε πιθανή... Βασικά θεωρήσαμε πιθανή την αποχώρησή του. Αυτά στο άλλο , το "απέναντι" το τόπικ, όμως.
Λέει αυτά που λέμε και κάποιοι από εμάς, χωρίς να έχουμε βέβαια πληροφόρηση όπως αυτός.
Στην ουσία λέει ότι ήδη στηθεί γέφυρα με τον Σλούκα, ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι σίγουρος (όπως πιστεύει η πλειοψηφία) ότι Πολ, Μπάλντγουιν είναι ήδη εκτός ομάδας και πιθανότατα κι ο Μπάικς. Μόνο ο Ρούμπιτ έχει κάποιες (αμυδρές θα έλεγα εγώ, που δεν "διακυβεύω και επαγγελματική αξιοπιστία ;) όπως ο διευθυντής ενός μεγάλου σάιτ της χώρας μας) ελπίδες να μείνει αν δεν έρθει καλύτερο 4-5αρι.
Α, λέει (χωρίς να πει..) και για τον Καλάθη που όταν βγήκε η φήμη ότι τον κοιτάει η ΤΣΣΚΑ, κάποιοι από εμάς επίσης την θεωρήσαμε πιθανή... Βασικά θεωρήσαμε πιθανή την αποχώρησή του. Αυτά στο άλλο , το "απέναντι" το τόπικ, όμως.
-
- Reactions: 149
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η περίπτωση του να φύγει ο Βεζένκοφ θεωρώ πως είναι μόνο αν δε το θέλει ο Μπαρτζώκας που μέχρι στιγμής δεν είχαμε τέτοιες ενδείξεις. Ο παίχτης καλύτερα από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή δε θα βρει πιστεύω.Σίγουρα η παρουσία της ομάδας στην Α1 θα άλλαζε τα δεδομένα αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον ορίζοντα.basket72 έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2020 5:23 pmΜόλις διάβασα άρθρο του πιο κοντινού ίσως δημοσιογράφου σε ολόκληρο τον οργανισμό του Ολυμπιακόύ. Του Διαμαντόπουλου.
Βέβαια πίσω από το Πρίντεζη χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό από τον Βεζέκνοφ αλλά δε θα τον αφήσουμε έτσι εύκολα να αποχωρήσει.
1
1

" ....Ο Ρούμπιτ θα 'χει πιθανότητες να μείνει στην ομάδα αν δεν βρεθεί καλύτερο και πιο βολικό 4- 5αρι. Ο Μπαρτζώκας θέλει να δει τι θα γίνει και με Πρίντεζη- Βεζένκοβ (θα υπάρξει συζήτηση), μετά θα σκεφτεί έξτρα ενίσχυση με ξένο και στο τέλος θα φτάσει στον Ρούμπιτ......"Ilias7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2020 10:04 pm[
Η περίπτωση του να φύγει ο Βεζένκοφ θεωρώ πως είναι μόνο αν δε το θέλει ο Μπαρτζώκας που μέχρι στιγμής δεν είχαμε τέτοιες ενδείξεις. Ο παίχτης καλύτερα από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή δε θα βρει πιστεύω.Σίγουρα η παρουσία της ομάδας στην Α1 θα άλλαζε τα δεδομένα αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον ορίζοντα.
Βέβαια πίσω από το Πρίντεζη χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό από τον Βεζέκνοφ αλλά δε θα τον αφήσουμε έτσι εύκολα να αποχωρήσει.
O Διαμαντόπουλος τα λέει. Και έχει κοντά 30 χρόνια κοντά στην ομάδα αυτή, ενώ είναι διευθυντής του Σπορτ24, που σημαίνει ότι μετράει περισσότερο τα λόγια του.
Κι επειδή ο Πρίντεζης δεν φεύγει ( αυτό θα λείπε κιόλας) η κουβέντα θα γίνει με τον Βεζένκοφ. Προφανώς κι εξαρτάται από τον Ολυμπιακό κι όχι από τον Βεζένκοφ, τι θα γίνει. Δεν είναι ότι έχει βγάλει και μάτια αυτά τα 2 χρόνια, άσχετα με την χρησιμοποίησή του ή όχι.
Φαντάζομαι ότι η προσέγγιση της ομάδας θα έχει να κάνει πρωτίστως με το ύψος του συμβολαίου του που σε κάθε περίπτωση το βλέπω χαμηλότερο από το προηγούμενο.