Εθνική Εφήβων (U18)

Συντονιστής: Captains

The veteran

Reactions: 16
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 30, 2022 7:07 pm

Συνήθως αποφεύγω να σχολιάζω αγώνες αλλα με αυτά που είδα σε συνδυασμό με την U20 έχω πάθει οξεία ταπηροκρανίωση

Δεν είναι δυνατόν η U16 να παίζει καλύτερο μπάσκετ από την U18 και την U20. Δεν είναι θέμα fundamentals και φουρνιάς αλλα νοοτροπίας παικτών και κυρίως προπονητών και πατερούληδων. Δεν έιναι δυνατόν παίκτης ήταν πρωταγωνιστής (Καλατζής) στην πρωταθλήτρια εφήβων ΔΕΚΑ να είναι ρολίστας σε αυτή την εθνική με αυτούς τους παίκτες. Δεν γίνεται παίκτης που μπαίνει (Σπρίτζιος) να ξεχωρίζει και στο πρώτο λάθος να βγαίνει και να τα ακούει από τον προπονητή σαν να του την είχε στημένη όταν άλλοι παίκτες κανουν ότι κάνουν και δεν τρέχει τίποτα. Αυτό συνέβει 2 φορές τουλάχιστον, δε κάθισα να ξαναδώ το ματς. Δεν στέκει παίκτης (περιφερειακός) που θα έπρεπε να είναι 11ος-12ος ή να μην είναι καθόλου να μπαίνει 2-3η αλλαγή.

Το τεχνικό κομμάτι δεν θα το σχολιάσω γιατί τα παραπάνω στοιχεία τα θεωρώ πιο σημαντικά, αν συνεχίσουν θα αρχίσει η καχυποψία μεταξύ των παικτών, οι εγωισμοί και πολλά άλλα καλά. Θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η νοοτροπία της ομάδας και πρώτα από όλα αυτή του Κατζούρη τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα με όσα έχω δει σε Ηρακλή και Κολοσσό τα τελευταία χρόνια, αλλιώς προβλέπω πορεία αντίστοιχη με αυτήν της U20

1
1 Εικόνα
Spectator

a1greece
Reactions: 358
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters

Σάβ Ιούλ 30, 2022 7:15 pm

Τα ειπε ολα ο ssouliss. :obey:
Μια ακομα ερωτηση γιατι μαλλον θα αργησω να δω τον αγωνα : απο το box score o Σπριντζιος ειχε 8π/9 ριμπ σε 8 λεπτα . Υπηρχε καποιος φανερος λογος που επαιξε τοσο λιγο ( τον εχουν απλως για ρεζερβα του Σαμο?) ?

1
1 Εικόνα
The veteran

Reactions: 16

Σάβ Ιούλ 30, 2022 7:20 pm

Spectator έγραψε:
Μια ακομα ερωτηση γιατι μαλλον θα αργησω να δω τον αγωνα : απο το box score o Σπριντζιος ειχε 8π/9 ριμπ σε 8 λεπτα . Υπηρχε καποιος φανερος λογος που επαιξε τοσο λιγο ( τον εχουν απλως για ρεζερβα του Σαμο?) ?
Την ίδια απορία έχουμε, δες αν θες το προηγούμενο σχόλιο μου

1
1 Εικόνα
Gkos

champion
Reactions: 482

Σάβ Ιούλ 30, 2022 7:22 pm

ssoulliss έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 6:23 pm
Του χρόνου ενηλικιώνονται και καλό είναι να αποφασίσουν αν το μπάσκετ είναι η διέξοδος τους ή θα είναι προτιμότερο π.χ. να σπουδάσουν :) .
Όλα σωστά τα είπες αλλά ποιου χρόνου λες ?🙄
Φέτος.
Ενηλικιώθηκαν ήδη σχεδόν ολοι!
Εκτός του Σαμο,του Καλλιοντζη και του Σπριντζιου που ειναι 2005ροι όλοι οι άλλοι ειναι 2004!
Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 6:20 pm

Φιλε Gkos δεν το λεω για να βλογησω τα γενια μου, σου ορκιζομαι, αλλα επιμενεις πως ο Μπιλαλης ειναι πρωτος ΠΜ μπροστα απο τον Κωστακη; :)
Σε όλα τα φιλικά ο Μπιλάλης ξεκινούσε.
Μόνος του.Αυτο εγραψα και προχτές αυτό λεω τωρα.
Αμα ο Κορκο ειναι καλύτερος ας παιζει παραπανω το παιδι ,δεν εχω θέμα ουτε συμφέροντα😂

Εν τω μεταξυ οσοι γκρινίαζετε για την επιθετικη συγκομιδη των παιδιών,που να δείτε πόση έχει η αντίστοιχη ηλικιακα εθνική στις γυναίκες στα φιλικά της 😂

*Σε άλλα νεα θα ειμαστε καλύτεροι αυριο.

https://www.basket.gr/nat-teams/kantzoy ... roi-ayrio/

Ετσι είπε ο κοουτς ,μην τα χώνετε σε μένα αμα χασουμε😕

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 30, 2022 8:24 pm

Gkos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 7:22 pm

Σε όλα τα φιλικά ο Μπιλάλης ξεκινούσε.
Μόνος του.Αυτο εγραψα και προχτές αυτό λεω τωρα.
Αμα ο Κορκο ειναι καλύτερος ας παιζει παραπανω το παιδι ,δεν εχω θέμα ουτε συμφέροντα😂
Βρε εγω την γνωμη σου ρωταω. Να στο ζωγραφισω ή να στο παιξω στο πιανο; :P
Ποιο συμφερον να εχεις ;
Και μην μου αρχισεις τα δεν ξερω, δεν ακουσα , δεν ειδα. Δεν μας βλεπει κανεις, μεταξυ μας τα λεμε. :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 30, 2022 8:32 pm

Spectator έγραψε:
Μαλλον εχε παρθει αποφαση να παιζει μονο 4 ο Σαμαντουροφ .
Αν και η αληθεια ειναι πως η αμυνα στους ψηλους με Ζουγρη , Σαμο μαζι ειναι 50+% καλυτερη απ το να λειπει ενας απο τους δυο.
Δεν ειναι το φορτε του η αμυνα για τον Σπριντζιο. Και αυτη η ομαδα θα ζησει ή θα πεθανει απ την αμυνα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 30, 2022 8:37 pm

The veteran έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 7:07 pm
Συνήθως αποφεύγω να σχολιάζω αγώνες αλλα με αυτά που είδα σε συνδυασμό με την U20 έχω πάθει οξεία ταπηροκρανίωση

Δεν είναι δυνατόν η U16 να παίζει καλύτερο μπάσκετ από την U18 και την U20. Δεν είναι θέμα fundamentals και φουρνιάς αλλα νοοτροπίας παικτών και κυρίως προπονητών και πατερούληδων. Δεν έιναι δυνατόν παίκτης ήταν πρωταγωνιστής (Καλατζής) στην πρωταθλήτρια εφήβων ΔΕΚΑ να είναι ρολίστας σε αυτή την εθνική με αυτούς τους παίκτες. Δεν γίνεται παίκτης που μπαίνει (Σπρίτζιος) να ξεχωρίζει και στο πρώτο λάθος να βγαίνει και να τα ακούει από τον προπονητή σαν να του την είχε στημένη όταν άλλοι παίκτες κανουν ότι κάνουν και δεν τρέχει τίποτα. Αυτό συνέβει 2 φορές τουλάχιστον, δε κάθισα να ξαναδώ το ματς. Δεν στέκει παίκτης (περιφερειακός) που θα έπρεπε να είναι 11ος-12ος ή να μην είναι καθόλου να μπαίνει 2-3η αλλαγή.

Το τεχνικό κομμάτι δεν θα το σχολιάσω γιατί τα παραπάνω στοιχεία τα θεωρώ πιο σημαντικά, αν συνεχίσουν θα αρχίσει η καχυποψία μεταξύ των παικτών, οι εγωισμοί και πολλά άλλα καλά. Θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η νοοτροπία της ομάδας και πρώτα από όλα αυτή του Κατζούρη τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα με όσα έχω δει σε Ηρακλή και Κολοσσό τα τελευταία χρόνια, αλλιώς προβλέπω πορεία αντίστοιχη με αυτήν της U20
Για τον Καλαντζη καπως ετσι ειναι αν και δεν εδειξε να ειναι και στα καλυτερα του. Και εγω για βασικο 3 τον περιιμενα.
Για τον Γκαρντ τα εχω πει, δεν θελω να επαναλαμβανομια και να φανει πως εχω κανενα προσωπικο :)
Για τον Σπριντζιο εγραψα και πιο πανω πως εχει την ατυχια να ειναι πισω απο τον Σαμο, που δεν θελουν (Ισως και σωστα) να παιξει στο 5 αν και εκει απειλει πιο πολυ.
Ο Ζουγρης σαν 5 μπορει να μην απειλει πολυ, ειδικα με την περιφερεια που υπαρχει και δεν μπορει να ταισει τους ψηλους σωστα, αλλα στην αμυνα ειναι ογκολιθος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:15 pm

Αυτο με την πανδημεια που χρησιμοποιουν για "δικαιολογια" δεν μπορω να το καταλαβω. Οι αλλες ομαδες δεν ειχαν το ιδιο θεμα; :roll:

1
1 Εικόνα
basketara

sophomore
Reactions: 18

Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:16 pm

The veteran έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 7:20 pm
Spectator έγραψε:
Την ίδια απορία έχουμε, δες αν θες το προηγούμενο σχόλιο μου

Παρατήρησα ότι ο κατζουρης έβγαλε πολυ ξύδι επάνω του
Αλλά στο Ευσταθίου που έκανε χειρότερα ήταν κύριος.

1
1 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 781

Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:27 pm

Hipster έγραψε:

Και μην μου αρχισεις τα δεν ξερω, δεν ακουσα , δεν ειδα. Δεν μας βλεπει κανεις, μεταξυ μας τα λεμε. :roofl:
Αυτό θα κάνει....
Σας παρακολουθώ

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
polykos

nba

Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:42 pm

Να ρωτήσω σα γνωστός προβοκατορας.
Τωρα που ο Σιούτης πήγε με τον Καντζουρη στην Αεκ θα πάει κι ο Οπενχαιμερ μαζί με τον Ιτουδη στην Τουρκια???

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Gkos

champion

Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:50 pm

Hipster έγραψε:

Βρε εγω την γνωμη σου ρωταω. Να στο ζωγραφισω ή να στο παιξω στο πιανο; :P

Αγαπημένε μου φίλε ,θαρρώ πως λησμονείς(κακώς😂) πως ενω εσυ διατηρείς(όσο διατηρείς τέλος πάντων για τους άλλους) την ανωνυμία σου,εγώ την έχω απωλεσει προ πολλού αυτη την ιδιότητα! :)
Οπότε τέτοιες ερωτήσεις δεν έχουν απάντηση οπως αντιλαμβάνεσαι!
Εδω λες σε κάποιον ότι κάποιος άλλος επαιξε καλύτερα απο κείνον ,και σου κρατάει 2 εβδομάδες μούτρα😂
Και συ ρωτάς τέτοια...

Αμφότεροι είναι παιχταράδες και ο κόουτς ξέρει και κρίνει ποιος ταιριαζει καλύτερα στην ομάδα κάθε δεδομένη χρονική συγκυρία.
Σωστος?😉
Επίσης  ευχομαι παγκόσμια ειρήνη κλπ κλπ.
Πάντως στα ύψη κλέβουν.
Αυτό μπορώ να το πω.Ολοι😂

1
1 Εικόνα
Gkos

champion

Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:53 pm

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 8:37 pm

Για τον Καλαντζη καπως ετσι ειναι αν και δεν εδειξε να ειναι και στα καλυτερα του. Και εγω για βασικο 3 τον περιιμενα.
Για τον Καλατζη(χωρίς Ν ,φαγώθηκες να βαζεις Ν ) κρατάω μια πισινή μήπως είναι ακόμα ανέτοιμος.
Βεβαια άμα ειναι ανέτοιμος ανοιγει αλλη συζητηση απο την αντιστροφη πλευρα....

0
polykos

nba

Σάβ Ιούλ 30, 2022 10:22 pm

Αμα είναι ανέτοιμος, δεν πρέπει να συμμετέχει σε αγώνα και μάλιστα τουρνουά.

Πολύ θα θελα να δώ Σπρίντζιο-Ευθυμίου ταυτόχρονα και περισσότερη ωρα.
Δήμου????

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
polykos

nba

Σάβ Ιούλ 30, 2022 10:51 pm

Ενα πολυ σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού των Σέρβων είναι οτι εκτελούν γρήγορα. Πολυ λίγες επιθεσεις πήγαν πέρα απο 20 δεύτερα, σχεδόν πάντα εκτελούν σε 10-12 δεύτερα επίθεσης και πάντα πάνε για τυχόν ανανέωση. Είναι βεβαια γρήγοροι γενικά και υπερκινητικοί στην άμυνα, δεν χαζεύουν.
Δυσκολα :!:

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”