2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6711
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο ρογκαβοπουλος ειναι ο μονος που ισως μπορει να βρει καποια λεπτα στην ευρωλιγκα αν πεσει περονοσπορος..προσωπικα θα του εβαζα ορο οτι στην πρωτη βλακεια εφυγε και δεν θα παρει ουτε ευρω..Δεν ξερω γιατι δεν τον θελει καμια ομαδα αλλα μιλανε για σοβαρους λογους.
Απο εκει και περα αυτοι που αξιζουν να ρθουν ειναι ο τανουλης που μπορει να βρει χρονο στην Α1 που δεν θα υπαρχει ο μπλακ εκει και ο νετζηπογλου που δυσκολα θα παιζει..
Ισως ανεβασουμε τον οικονομοπουλο στο ροτεισον η βαλουμε τον μουοσα αν τυχον και παρει διαβατηριο.
Απο εκει και περα αυτοι που αξιζουν να ρθουν ειναι ο τανουλης που μπορει να βρει χρονο στην Α1 που δεν θα υπαρχει ο μπλακ εκει και ο νετζηπογλου που δυσκολα θα παιζει..
Ισως ανεβασουμε τον οικονομοπουλο στο ροτεισον η βαλουμε τον μουοσα αν τυχον και παρει διαβατηριο.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο φαριντ ηταν αυτος?πως απο τερας της φυσης και σωματαρας εχει γινει σαν υδραυλικος απο το περιστερι ενας θεος ξερει .. Εγω ειχα εντυπωσιαστει πριν μερικα χρονια που ακουγοταν για ευρωπηausterity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:40 pmερχόμαστε για να δούμε τον Μπλακ, μένουμε για τη φάση στο 5:26 του βίντεο![]()
αίρμπολ από σέντερ κάτω από το καλάθι δεν έχω ξαναδεί.

και ο μπλακ παντως τα χει παρει τα κιλακια του..βλεπω να πιανει δουλεια ο γκατζουλης

0
4
2
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και πλεον ο σλουκας θα χει 2 ελικοπτερα να τους πεταει την μπαλα αλλα και να τον σκριναρουν..γιατι ο μαρτιν δεν το ειχε με το σκριν καθολου και γενικα με τα γονατα που ειχε σπανια πηδαγε για αλει χουπ..
Και σουτερ γυρω γυρω να ανοιγουν οι χωροι για τα ελικοπτερα και τον γκοτζιλα! Να δω του χρονου πως θα μας παιζουν αμυνα,ο μπαρτζω πιστευω εχει δωσει ρεστα παλι στον σχεδιασμο.. Η ομαδα ανεβηκε τουλαχιστον 1 επιπεδο σε τριποντο και αθλητικοτητα..και λιγο λεω..
Και θα εχουμε και την επιλογη με μπολομποι 4 και μπλακ στο 5 για αγρια γουστα και συνθηκες..Πιστευω ο σλουκας θα ναι πολυ ευχαριστημενος φετος..
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελικοπτερο ο Μπλακ; Αν κρινω απο το βιντεακι δεν τον πολυκοβω για τετοιον πλεον, πιο πολυ σε μαουνα φερνειshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:04 pm
Και πλεον ο σλουκας θα χει 2 ελικοπτερα να τους πεταει την μπαλα αλλα και να τον σκριναρουν..γιατι ο μαρτιν δεν το ειχε με το σκριν καθολου και γενικα με τα γονατα που ειχε σπανια πηδαγε για αλει χουπ..
Και σουτερ γυρω γυρω να ανοιγουν οι χωροι για τα ελικοπτερα και τον γκοτζιλα! Να δω του χρονου πως θα μας παιζουν αμυνα,ο μπαρτζω πιστευω εχει δωσει ρεστα παλι στον σχεδιασμο.. Η ομαδα ανεβηκε τουλαχιστον 1 επιπεδο σε τριποντο και αθλητικοτητα..και λιγο λεω..
Και θα εχουμε και την επιλογη με μπολομποι 4 και μπλακ στο 5 για αγρια γουστα και συνθηκες..Πιστευω ο σλουκας θα ναι πολυ ευχαριστημενος φετος..

1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πάντως, τώρα που το ξανασκέφτομαι, αρχίζω και φοβάμαι λιγάκι, για τους άκρως αντίθετους λόγους: μήπως ο Μπλακ κάνει τέτοια πρόοδο (σε σχέση με πέρυσι, εννοώ), ξαναπιάσει τα γνωστά του στάνταρς, οπότε μετά μπορεί να έχουμε πρόβλημα μοιράσματος του χρόνου ανάμεσα σε Φαλ, Μπολομπόι και Μπλακ. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω η κίνηση αυτή να λειτουργήσει σε βάρος του Μπόλο, στον οποίο έχω εμπιστοσύνη.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Τέτοιο ελικόπτερο!Hipster έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:07 pmΕλικοπτερο ο Μπλακ; Αν κρινω απο το βιντεακι δεν τον πολυκοβω για τετοιον πλεονshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:04 pm
Και θα εχουμε και την επιλογη με μπολομποι 4 και μπλακ στο 5 για αγρια γουστα και συνθηκες..Πιστευω ο σλουκας θα ναι πολυ ευχαριστημενος φετος..![]()
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... 6_Halo.JPG
2
2

Λαρεντζάκης και λουτζης έχουν τεράστια ευκαιρία ζωής, για το επόμενο βήμα . Καλό θα ήταν να ξεχάσουν διακοπές και να ξημεροβραδιαζονται στο σεφ.
Μακάρι να έχουμε από κοντά τον Ντόρσευ , μπας και γυρίσει κατά τα Χριστούγεννα, δε βλέπω πως μπορεί να παίξει στους Μάβερικς.
Τότε θα ήμασταν πλήρεις και με καλές πιθανότητες για οκτάδα.
Μακάρι να έχουμε από κοντά τον Ντόρσευ , μπας και γυρίσει κατά τα Χριστούγεννα, δε βλέπω πως μπορεί να παίξει στους Μάβερικς.
1
1

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δλδ ουτε με ντορσει θα ημασταν σιγουρα 8αδα κατα την αποψη σου.Μαλιστα.Αρα προβλεπεται δυσκολη σεζον λοιπον,ατσαλωθειτε.Σεβαστο αλλα την ομαδα την κατακεραυνωνεις.Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:12 pmΛαρεντζάκης και λουτζης έχουν τεράστια ευκαιρία ζωής, για το επόμενο βήμα . Καλό θα ήταν να ξεχάσουν διακοπές και να ξημεροβραδιαζονται στο σεφ.
3
3

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακός θεωρείται ξεκάθαρα ομάδα οχτάδας με Μονακο,Μακάμπι,Φενέρ,Βίρτους,Παρτιζάν και βγάζω τις πάντα υπολογίσιμες Ισπανικές Μπασκόνια και Βαλένθια εκτός γιατι δεν είναι σταθερές και φυσικά δεν τρομάζουν με το ρόστερ τους....Και πάλι δεν είμαστε φαβορί για 4άδα αυτό εννοειται!
Θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός συν ότι έχει αναβαθμιστεί κι ο Ερυθρός με τον Παναθηναϊκό.Εξαρτώνται πολλά κι απ τις άλλες ομάδες φυσικά αν θα δέσουν, ποσο γρήγορα θα δέσουν κλπ κλπ.....
Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ κινούμαστε και για τους Νετζήπογλου-Τανούλη τους οποίους λογικά θα τους αφησουμε δανεικούς εφόσον αποκτηθούν!
Θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός συν ότι έχει αναβαθμιστεί κι ο Ερυθρός με τον Παναθηναϊκό.Εξαρτώνται πολλά κι απ τις άλλες ομάδες φυσικά αν θα δέσουν, ποσο γρήγορα θα δέσουν κλπ κλπ.....
Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ κινούμαστε και για τους Νετζήπογλου-Τανούλη τους οποίους λογικά θα τους αφησουμε δανεικούς εφόσον αποκτηθούν!
0
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Με όλα αυτά που λες, δηλαδή με Λάρε και Λούτζη να κάνουν step up, με επιστροφή του καλού Ντόρσεϊ, και όλους τους άλλους εννοείται να αποδίδουν τα αναμενόμενα, ε, τότε δεν θα είχαμε καλές πιθανότητες για οκτάδα.Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:12 pmΛαρεντζάκης και λουτζης έχουν τεράστια ευκαιρία ζωής, για το επόμενο βήμα . Καλό θα ήταν να ξεχάσουν διακοπές και να ξημεροβραδιαζονται στο σεφ.
Τότε θα μας απένεμαν την κούπα προτού ξεκινήσει η σεζόν, προς αποφυγήν ασκόπων μετακινήσεων (τώρα που ακρίβηναν και τα καύσιμα)!
0
Τανουλης νομίζω θα μπει στο ρόστερ άμεσα γιατί δεν βγαίνει 12αδα στην Α1. Ο Μπλάκ δεν θα παίζει Ελλάδα οπότε εκεί πρέπει να μπει ένας Έλληνας για να κλείσει 5αδα ψηλών και 12αδα.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:33 pmΟ Ολυμπιακός θεωρείται ξεκάθαρα ομάδα οχτάδας με Μονακο,Μακάμπι,Φενέρ,Βίρτους,Παρτιζάν και βγάζω τις πάντα υπολογίσιμες Ισπανικές Μπασκόνια και Βαλένθια εκτός γιατι δεν είναι σταθερές και φυσικά δεν τρομάζουν με το ρόστερ τους....Και πάλι δεν είμαστε φαβορί για 4άδα αυτό εννοειται!
Δε νομίζω να μην βρούμε θέση στην 8αδα. Η ομοιογένεια που έχουμε και ο κορμός είναι σημαντικός ειδικά στις αρχές για να μας δώσει κάποιες νίκες έξτρα. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε και για 4αδα με καλές πιθανότητες. Αν μέσα στη σεζόν έχουμε και καμία επιστροφή Ντόρσεϊ τότε δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από πιο ακριβά ρόστερ και χτυπάμε κούπα.
0
-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία κίνηση ο Black. Ήρθε για 5ος ψηλός αλλά μπορεί να ανέβει στο rotation (κάτι που δεν νομίζω να γινόταν με τον Κώστα, φέτος τουλάχιστον).
Νομίζω πως φέτος έχουμε ίσως το πιο γεμάτο ρόστερ των τελευταίων 5 ετών τουλάχιστον. Ναι, υπάρχει μια μικρή τρύπα στο 3 αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα. Αν θεωρεί ότι μπορεί να το καλύψει με Σακ και Πίτερς ή Σάσα εμένα μου περισσεύει. Άλλωστε όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται και είδαμε και πέρυσι τα αποτελέσματα.
Κάποιος θα πει ότι με Σακ στο 3 ο Clyburn πχ θα κάνει πάρτυ. Ο Clyburn θα κάνει πάρτυ με 9/10 3άρια της EL.
Μην ξεχνάμε ότι ολόκληρη Εφες πήρε 2 σερί τρόπαια χωρίς 3άρι καθαρό (ποιος Άντερσον??
) - ΟΚ τα υπόλοιπα guard ήταν φωτιά - και επειδή δεν είμαστε ούτε Ρεάλ ούτε Μπάρτσα να έχουμε τουλάχιστον 2 παίχτες ισάξιους σε κάθε θέση , η γνώμη μου είναι πως και φέτος έγινε πολύ καλή δουλειά στην στελέχωση δεδομένων των συνθηκών.
YΓ: (οφ τόπικ) Θα το ξαναπάρει μου φαίνεται η Εφές με κανονικό 3άρι φέτος
Νομίζω πως φέτος έχουμε ίσως το πιο γεμάτο ρόστερ των τελευταίων 5 ετών τουλάχιστον. Ναι, υπάρχει μια μικρή τρύπα στο 3 αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα. Αν θεωρεί ότι μπορεί να το καλύψει με Σακ και Πίτερς ή Σάσα εμένα μου περισσεύει. Άλλωστε όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται και είδαμε και πέρυσι τα αποτελέσματα.
Κάποιος θα πει ότι με Σακ στο 3 ο Clyburn πχ θα κάνει πάρτυ. Ο Clyburn θα κάνει πάρτυ με 9/10 3άρια της EL.
Μην ξεχνάμε ότι ολόκληρη Εφες πήρε 2 σερί τρόπαια χωρίς 3άρι καθαρό (ποιος Άντερσον??

YΓ: (οφ τόπικ) Θα το ξαναπάρει μου φαίνεται η Εφές με κανονικό 3άρι φέτος

1
1