Καλές διακοπές φίλε μου. Που θα πας διακοπές και δεν θα έχεις ίντερνετ στη γη του πυρός ή στη ΓαύδοHipster έγραψε: ↑Δευ Αύγ 01, 2022 2:40 pmΣυμφωνω απολυτα για τους παιδες. Μεγαλο ρισκο να κρινουμε απο τωρα, αν και υπαρχει ενα δειγμα. Οσο αφορα τους εφηβους, ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν παιδια που δεν ειναι σ αυτη την εθνικη ή ισως και να μην περασαν και απο καμια μεχρι τωρα, που μπορει να κανουν καλυτερη καριερα απ αυτους που ειναι οι "γνωστοι". Ειδικα σ αυτη την φουρνια ξαναλεω, υπαρχει μια μεγαλη δεξαμενη περιπου 50-60 (σιγουρα και καποιοι που δεν ξερω) που δεν εχουν μεγαλες διαφορες, περα απο την διαφημηση που καποιοι ειχαν. Καποιοι θα παιξουν, καποιοι ακομα και θα σταματησουν το μπασκετ και καποιοι γνωστοι απλα θα χαθουν. Ειναι νωρις ακομα.Στα 20-21 θα μπορουμε να μιλαμε με καποια ασφαλεια.basketara έγραψε: ↑Δευ Αύγ 01, 2022 12:51 pm
Σορρυ που θα το πω φιλε μου αλλο ονοματα παιδιων μην βαζετε τοσο ευκολα.Δηλ οσοι παιζουν ακομη παιδικο.
Θα γινει τπτ θα βαλουν 10 ποντους θα αλλαξει μηχανικη το σωματακι τους και δεν θα μπορουν να περασουν ουτε κονο.
και μετα θα λεμε μλκς τυπου νεος χαραλαμπολουλος και ειναι τεμπελης και οτι κατεβει στο μυαλο του καθενος.
Ο λιοτοπουλος θελει χιλιομετρα ακομη για να μιλαμε γιαυτον.Το ιδιο και ο αβδαλας.
Ειμαι στο υπερ να μπει και μια ταξη στους δημοσιογραφους,γιατι οι ατζεντηδες και οι μπαμπαδες δεν εχουν φρενα.
Ο τανουλης με την Εθνικη παιδων οταν ηταν επαιξε καλα??
Ο Νετζηπογλου πως ηταν στην Εθνικη παιδων?
ο τσιακμας πως ηταν στην Εθνικη Παιδων?
Φευγω για διακοπες, θα προσπαθω να μπαινω απο κει που παω, αν δεν μπορω τα λεμε τελη μηνα. Να στε και να περνατε καλα!!!

Καλά να περάσεις