Εθνική Εφήβων (U18)

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 1980
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 01, 2022 8:16 pm

Hipster έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 2:40 pm
basketara έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 12:51 pm

Σορρυ που θα το πω φιλε μου αλλο ονοματα παιδιων μην βαζετε τοσο ευκολα.Δηλ οσοι παιζουν ακομη παιδικο.
Θα γινει τπτ θα βαλουν 10 ποντους θα αλλαξει μηχανικη το σωματακι τους και δεν θα μπορουν να περασουν ουτε κονο.
και μετα θα λεμε μλκς τυπου νεος χαραλαμπολουλος και ειναι τεμπελης και οτι κατεβει στο μυαλο του καθενος.
Ο λιοτοπουλος θελει χιλιομετρα ακομη για να μιλαμε γιαυτον.Το ιδιο και ο αβδαλας.
Ειμαι στο υπερ να μπει και μια ταξη στους δημοσιογραφους,γιατι οι ατζεντηδες και οι μπαμπαδες δεν εχουν φρενα.

Ο τανουλης με την Εθνικη παιδων οταν ηταν επαιξε καλα??
Ο Νετζηπογλου πως ηταν στην Εθνικη παιδων?
ο τσιακμας πως ηταν στην Εθνικη Παιδων?
Συμφωνω απολυτα για τους παιδες. Μεγαλο ρισκο να κρινουμε απο τωρα, αν και υπαρχει ενα δειγμα. Οσο αφορα τους εφηβους, ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν παιδια που δεν ειναι σ αυτη την εθνικη ή ισως και να μην περασαν και απο καμια μεχρι τωρα, που μπορει να κανουν καλυτερη καριερα απ αυτους που ειναι οι "γνωστοι". Ειδικα σ αυτη την φουρνια ξαναλεω, υπαρχει μια μεγαλη δεξαμενη περιπου 50-60 (σιγουρα και καποιοι που δεν ξερω) που δεν εχουν μεγαλες διαφορες, περα απο την διαφημηση που καποιοι ειχαν. Καποιοι θα παιξουν, καποιοι ακομα και θα σταματησουν το μπασκετ και καποιοι γνωστοι απλα θα χαθουν. Ειναι νωρις ακομα.Στα 20-21 θα μπορουμε να μιλαμε με καποια ασφαλεια.
Φευγω για διακοπες, θα προσπαθω να μπαινω απο κει που παω, αν δεν μπορω τα λεμε τελη μηνα. Να στε και να περνατε καλα!!!
Καλές διακοπές φίλε μου. Που θα πας διακοπές και δεν θα έχεις ίντερνετ στη γη του πυρός ή στη Γαύδο :roofl:
Καλά να περάσεις :obey:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Αύγ 01, 2022 8:35 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 8:16 pm
Hipster έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 2:40 pm

Συμφωνω απολυτα για τους παιδες. Μεγαλο ρισκο να κρινουμε απο τωρα, αν και υπαρχει ενα δειγμα. Οσο αφορα τους εφηβους, ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν παιδια που δεν ειναι σ αυτη την εθνικη ή ισως και να μην περασαν και απο καμια μεχρι τωρα, που μπορει να κανουν καλυτερη καριερα απ αυτους που ειναι οι "γνωστοι". Ειδικα σ αυτη την φουρνια ξαναλεω, υπαρχει μια μεγαλη δεξαμενη περιπου 50-60 (σιγουρα και καποιοι που δεν ξερω) που δεν εχουν μεγαλες διαφορες, περα απο την διαφημηση που καποιοι ειχαν. Καποιοι θα παιξουν, καποιοι ακομα και θα σταματησουν το μπασκετ και καποιοι γνωστοι απλα θα χαθουν. Ειναι νωρις ακομα.Στα 20-21 θα μπορουμε να μιλαμε με καποια ασφαλεια.
Φευγω για διακοπες, θα προσπαθω να μπαινω απο κει που παω, αν δεν μπορω τα λεμε τελη μηνα. Να στε και να περνατε καλα!!!
Καλές διακοπές φίλε μου. Που θα πας διακοπές και δεν θα έχεις ίντερνετ στη γη του πυρός ή στη Γαύδο :roofl:
Καλά να περάσεις :obey:

Τα δεδομένα να είναι καλά κάτι θα γίνει :)

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Αύγ 02, 2022 12:51 am

The veteran έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 3:20 pm
basketara έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 10:45 am

- Τον Σπρίτζιο τον γνωρίζω από την 1η γυμνασίου που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το μπασκετ. Παίζει μόνο 5 χρόνια μπασκετ και βλεπουμε όλοι την πρόοδο του. Του λες 1 και πιάνει 10. Σε όσα χρόνια έπαιξε μπασκετ στη Θεσ/νικη δεν έδωσε κανένα δικαίωμα ουτε σε προπονητές ούτε σε παίκτες. Την συμπεριφορά του Κατζούρη την βλεπω από το πρώτο ματς και δεν μου προκαλεί απορίες αλλά υποψίες

- Για το πολυβόλο που λες ας του πει κάποιος από την Αθήνα κάτι. Η Θεσσαλονίκη κουράστηκε να μιλάει ή συνήθισε να το βλέπει. :) Α!! αυτό που βλέπετε είναι η βελτιωμένη και πιο συγκρατημένη έκδοση. Που να βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια τι γινόταν
Εγώ πάντως δεν έγραψα τίποτα απ' αυτά που φαίνεται στο ποστ σου πως εγώ γράψει. Δεν ξέρω πως το έκανες αυτό. Κάτι πήγε στραβά με τις παραθέσεις σου :roofl:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Τρί Αύγ 02, 2022 1:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Αύγ 02, 2022 12:58 am

basketara έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 6:43 pm
Takaros έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 6:40 pm
Δυστυχως το εχουμε πει πως βγαινει 12αδα,μην τα επαναλαμβανουμε,ολοι μας ξερουμε,εχουνε γραψει και στη U20 για την επιλογη.Για μενα θα πρεπει να παρακολουθουν τα σταφ των εθνικων ομαδων ολη τη χρονια σε ολη την ελλαδα τους αθλητες για να εχουν αποψη.Θελει δουλεια και τρεξιμο,δυστυχως ομως αυτο δεν γινεται,οποτε οι.....επιλογες δεν ειναι οι καλυτερες,με τα γνωστα αποτελεσματα βεβαια.Ευχομαι παντως να μην εχουμε προβληματα και νσ συνεχισουμε Α κατηγορια!!
Ρε παιδιά λίγο εσείς που γνωρίζετε.
Τι γίνεται αν χάσουμε το επόμενο από Ιταλία και αν κυνδινευουμε να χάσουμε την κατηγορία.
Σου είχα απαντήσει ήδη από την πρώτη φορά που ρώτησες. ΟΤΑΝ , πλέον, χάσουμε από την Ιταλία παίζουμε για τις θέσεις 9-12, αν χάσουμε και εκεί παίζουμε για τις 13-14 αν χάσουμε και εκεί πέφτουμε και παίζουμε για 15-16. Οι 14-15-16 πέφτουν.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Αύγ 02, 2022 1:00 am

tarp7 έγραψε:
Δευ Αύγ 01, 2022 7:11 pm
Δεν παρακολουθώ τα εφηβικά πρωταθλήματα και δεν ξέρω τι γίνεται κι αν είναι οι καλύτεροι αυτοί που κλήθηκαν. Έχω δει όμως αρκετά παιχνίδια εθνικών εφήβων από την ομάδα που πήρε το χάλκινο στη γιουγκοσλαβία. Πρώτη φορά βλέπω γκάρντ που δεν ξέρουν να δώσουν πάσα.
Τα έχουμε πει, από πριν γμτ :cry:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Αύγ 02, 2022 1:09 am

Χωρίς τον Σαμοντούροφ δεν υπάρχει αυτή η ομάδα δυστυχώς. Τα έχουμε πει και τα λέμε από την αρχή. Οι μόνοι που ΣΊΓΟΥΡΑ αξίζουν που είναι σ αυτή την ομάδα, είναι οι δυο ψηλοί. Σαμοντούροφ και Ζούγρης, οι υπόλοιποι οκτώ θα μπορούσαν να έχουν αντικατασταθεί από άλλους σε μια πιο λειτουργική 10 άδα, ίσως όχι πιό ψηλή, πιό αθλητική, πιό ταλαντούχα, αλλά με καλύτερη χημεία. Οι δυο από τους 12 για μένα δεν έχουν θέση σ αυτή την ομάδα.

Να θυμίσω πως η καλύτερη πεντάδα του Πανελληνίου, ήταν: Μπιλάλης, Λιοτόπουλος, Πλώτας, Σαμοντούροφ, Ζούγρης. Οπότε....οι 4 από τους 5 ξεκινάνε βασικοί. Πολλοί καλοί δεν ήταν στο Πανελλήνιο, κάποιοι που δεν ήταν είναι στην δωδεκάδα, άλλοι που ήταν θα μπορούσαν να είναι , μεγάλο μπέρδεμα. Δυο απ' αυτούς της δωδεκάδας έχουν παίξει στην ομάδα του Σπανούλη στην Next Gen.!!!
Πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή. :)

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Αύγ 02, 2022 1:28 am

Συνέχεια απ' το πάνω για την N.G. δεν εννοώ τον Σαμοντούροφ και είναι σίγουρα άλλοι τρεις και όχι δύο που έγραψα. Ίσως και να μου διέφυγε κάποιος ακόμα. Ονόματα δεν θα πω, αλλά αν είναι η N.G. τέτοια, την βάψαμε. :)

0
basketara

sophomore
Reactions: 18

Τρί Αύγ 02, 2022 12:30 pm

Συνεχιζω με τα στατιστικα μου.5 παιχτες προερχονται απο την ενωση της Εκασθ και 6 παιχτες προερχονται απο την Εσκα.Και ενας απο την Εσκαη.
Δικαιο αδικο μας ειναι αδιαφορο.Η εσκανα δεν εχει παιχτη στην εθνικη εφηβων.
Δημου,Ευσταθιου,Μπιλαλης,Κορκοτζελος,Λαγος ,ζουγρης απο Εσκα
Σπριτζιος,Σαμαντουρωφ,Κωνσταντινιδης,Καλιοτζης,Καλατζης απο Εκασθ
Πλωτας απο Εσκαη
Το βαζω απο που εμαθαν μπακσετ και οχι που ανηκουν τωρα.
Παμε στο αλλο επισης στατιστικο το οποιο κανει μεγαλη εντυπωση
Καθε Χρονο παρα πολλα αφηνουν τα ομορφα σπιτακια τους για να πανε και να ενταχθουν σε ενα προγραμμα υποτροφιας που κανει μια ομαδα.Ολες οι παραπανω ομαδες του Rising star νομιζω οτι καλυπτουν τετοιο προγραμμα.Απο την ΕΣκαη ειναι ο προμηθεας Πατρας απο Εκασθ ειναι Ο παοκ ο αρης η δεκα που εχουν παιδια σε τετοιο προγραμμα.Στην Αθηνα ο δουκας εχει προγραμμα υποτροφιας αλλα και το περιστερι.Για παναθηναικο δεν γνωριζω.Οποιος ξερει ας με διορθωσει σε κατι.
Απο Εσκανα δεν βαζω γιατι δεν εχει παιχτη στην εφηβων.
Παμε τωρα στην Εθνικη εφηβων( παλι διορθωστε με απο πληροφοριες που εχω συλλεξει μονος)
Σε Προγραμμα Υποτροφιας Ειναι
Καλιοτζης του Παοκ
και Ο σπριτζιος του Λαυριου.(Ολυμπιακου)
Που ειναι τα παιδια που τρεχουν στην ελλαδα για να παιξουν μπασκετ?
Θα μπορουσαμε οσοι ξερετε τις ομαδες απο κοντα να αναφερετε ονοματα και παιδια που εχουν σε υποτροφια?
ΠΧ Οι δυο κυριοι που κοντεψαν να μαλλλωσουν για ενα θεμα του Προμηθεα θα μπορουσαν να μας κατατοπισουν ποσα παιδια φιλοξενει ο προμηθεας στις Θεεικες εγκαταστασεις του.
Καποιος κυριος απο θεσσαλονικη να μας πει ποσα παιδια ειναι στα προγραμματα του αρη παοκ δεκα
και καποιος απο εσκα να μας πει.
Νομιζω οτι απο τετοιες διοργανωσεις πρπεει να βγαζουμε και καποια συμπερασματα τα οποια μπορουν οδηγησουν τους γονεις και ειδικα της επαρχιας στο τι ακριβως γινεται.Δηλαδη αν αξιζει να στειλω το παιδι μου στην μεγαλη ομαδα και πολη η να το κρατησω εδω.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Αύγ 02, 2022 2:20 pm

basketara έγραψε:
Συνεχιζω με τα στατιστικα μου.5 παιχτες προερχονται απο την ενωση της Εκασθ και 6 παιχτες προερχονται απο την Εσκα.Και ενας απο την Εσκαη.
Πλωτας απο Εσκαη
Καθε Χρονο παρα πολλα αφηνουν τα ομορφα σπιτακια τους για να πανε και να ενταχθουν σε ενα προγραμμα υποτροφιας που κανει μια ομαδα.Ολες οι παραπανω ομαδες του Rising star νομιζω οτι καλυπτουν τετοιο προγραμμα.Απο την ΕΣκαη ειναι ο προμηθεας Πατρας απο Εκασθ ειναι Ο παοκ ο αρης η δεκα που εχουν παιδια σε τετοιο προγραμμα.Στην Αθηνα ο δουκας εχει προγραμμα υποτροφιας αλλα και το περιστερι.Για παναθηναικο δεν γνωριζω.Οποιος ξερει ας με διορθωσει σε κατι.
Παμε τωρα στην Εθνικη εφηβων( παλι διορθωστε με απο πληροφοριες που εχω συλλεξει μονος)
Καλιοτζης του Παοκ
Θα μπορουσαμε οσοι ξερετε τις ομαδες απο κοντα να αναφερετε ονοματα και παιδια που εχουν σε υποτροφια?
ΠΧ Οι δυο κυριοι που κοντεψαν να μαλλλωσουν για ενα θεμα του Προμηθεα θα μπορουσαν να μας κατατοπισουν ποσα παιδια φιλοξενει ο προμηθεας στις Θεεικες εγκαταστασεις του.
Καποιος κυριος απο θεσσαλονικη να μας πει ποσα παιδια ειναι στα προγραμματα του αρη παοκ δεκα
Νομιζω οτι απο τετοιες διοργανωσεις πρπεει να βγαζουμε και καποια συμπερασματα τα οποια μπορουν οδηγησουν τους γονεις και ειδικα της επαρχιας στο τι ακριβως γινεται.Δηλαδη αν αξιζει να στειλω το παιδι μου στην μεγαλη ομαδα και πολη η να το κρατησω εδω.
Κορκοτζελος από Αργυρούπολη, Πανιώνιο μέχρι Παμπαιδικό, Λαγός Νίκαια, Πανιώνιο μέχρι Παμπαιδικό, πακέτο σε Δούκα. ΕΣΚΑΝΑ και οι δύο.
Στο φάιναλ φορ Λυκείων ήταν φέτος Αναγέννηση (Προμηθέας) πρώτη θέση Φρυγανιώτη (ΔΕΚΑ) δεύτερη και Λαμπίρη (Περιστέρι) τρίτη.
Δεν ξέρω πόσοι ακριβώς που ρωτάς από Προμηθέα έχουν υποτροφία, πιστεύω όλοι όσοι θέλουν. Δεν έχω καμία σχέση με την Πάτρα, απλά πολλούς γνωστούς, πολλά χρόνια στον χώρο των ακαδημιών του μπάσκετ. Δεν μπορώ να βοηθήσω σε τέτοιου είδους πληροφορίες που ρώτησες για Προμηθέα, χωρίς να ρωτήσω και δεν βρίσκω λόγο τώρα να κάνω κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις. :)

0
Spectator

a1greece
Reactions: 358
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters

Τρί Αύγ 02, 2022 3:25 pm

https://www.basket.gr/nat-teams/efivon- ... montoyrov/

Πάλι καλά άλλες χρονιές μπορεί και να τον έβαζαν να παίξει και άλλο :banghead:
Για να δούμε τι θα δουμε είναι πραγματικά κρίμα να χαθεί η κατηγορία βλέποντας τι U18 θα μπορούμε να κατεβάσουμε του χρόνου …

0
basketara

sophomore

Τρί Αύγ 02, 2022 4:00 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Αύγ 02, 2022 2:20 pm
basketara έγραψε:
Πλωτας απο Εσκαη
Καλιοτζης του Παοκ
Κορκοτζελος από Αργυρούπολη, Πανιώνιο μέχρι Παμπαιδικό, Λαγός Νίκαια, Πανιώνιο μέχρι Παμπαιδικό, πακέτο σε Δούκα. ΕΣΚΑΝΑ και οι δύο.
Στο φάιναλ φορ Λυκείων ήταν φέτος Αναγέννηση (Προμηθέας) πρώτη θέση Φρυγανιώτη (ΔΕΚΑ) δεύτερη και Λαμπίρη (Περιστέρι) τρίτη.
Δεν ξέρω πόσοι ακριβώς που ρωτάς από Προμηθέα έχουν υποτροφία, πιστεύω όλοι όσοι θέλουν. Δεν έχω καμία σχέση με την Πάτρα, απλά πολλούς γνωστούς, πολλά χρόνια στον χώρο των ακαδημιών του μπάσκετ. Δεν μπορώ να βοηθήσω σε τέτοιου είδους πληροφορίες που ρώτησες για Προμηθέα, χωρίς να ρωτήσω και δεν βρίσκω λόγο τώρα να κάνω κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις. :)
Δεν το γνώριζα αυτό.Δηλαδη ο κορκοτζελος και ο λαγός μένουν στις εγκαταστάσεις του δούκα??
Νομίζω ότι αν θέλουμε το μπάσκετ να πάει μπροστά πρέπει να κάνουμε και τέτοιες συζητήσεις.
Ξέρω είναι βαρετές αλλά είμαι λίγο των αριθμών και πάντα βγάζουν ένα νόημα.Δεν ρώτησα μόνο για Προμηθέα αλλά για όλες τις ομαδες.Απλα θέλω να μάθω πόσα παιδιά είναι αυτήν την στιγμή μακριά από τα σπίτια τους γεννημένα το 2004 και 2005.
Πάντως οι υποτροφίες που δίνουν και υπόσχονται σε παιδιά ένα άλλο μέλλον δεν υπάρχουν.
Στην ουσία πάνε σε άλλες πόλεις και αργοσβηνουν.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basketara την Τρί Αύγ 02, 2022 4:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
polykos

nba
Reactions: 714

Τρί Αύγ 02, 2022 4:03 pm

basketara έγραψε:

Δεν το γνώριζα αυτό.Δηλαδη ο κορκοτζελος και ο λαγός μένουν στις εγκαταστάσεις του δούκα??
Οχι στα σπίτια τους, ο Δούκας δεν έχει εσώκλειστους απο όσο ξέρω.

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
basketara

sophomore

Τρί Αύγ 02, 2022 4:06 pm

polykos έγραψε:
Τρί Αύγ 02, 2022 4:03 pm
basketara έγραψε:

Οχι στα σπίτια τους, ο Δούκας δεν έχει εσώκλειστους απο όσο ξέρω.
Ναι τότε δεν μπορώ να τους μετρήσω έτσι.
Εννοώ παιδιά που έφυγαν από το σπίτι τους και ζουν άλλου.Γιαυτο έβαλα σπριτζιο που είναι από Θεσσαλονίκη και καλιοτζη που είναι από ένα νησί δεν θυμάμαι πρέπει να ξανακάνω.
Ο λαγός και ο κορκοτζελος παιδικό έπαιξαν στον δούκα η σε άλλα ομάδα??

0
Takaros

junior
Reactions: 13

Τρί Αύγ 02, 2022 4:16 pm

Ο λαγος και ο κορκοντζελος απο παιδικο ειναι στον δουκα,τους εφερε ο κοουτς Δημητριου.Μαλιστα ο μπαμπας Κορκοντζελος ειναι πολυ μεγαλος εμπορος,οικονομικα πολυ πολυ ανετος και βοηθαει οικονομικα με μορφη χορηγιων και μπραβο του βεβαια
που βοηθαει εμπρακτως την ομαδα.

0
Gkos

champion
Reactions: 480

Τρί Αύγ 02, 2022 4:54 pm

Spectator έγραψε:
Τρί Αύγ 02, 2022 3:25 pm
https://www.basket.gr/nat-teams/efivon- ... montoyrov/

Πάλι καλά άλλες χρονιές μπορεί και να τον έβαζαν να παίξει και άλλο :banghead:
Για να δούμε τι θα δουμε είναι πραγματικά κρίμα να χαθεί η κατηγορία βλέποντας τι U18 θα μπορούμε να κατεβάσουμε του χρόνου …
Ότι είναι τεράστια απώλεια για την εθνική δεν το συζητάμε καν και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο παιδί,αλλά θα μπορούσε να βγει και σε καλό αυτό.
Τι εννοώ;
Να συσπειρωθεί η ομάδα ,να ανακατευτει η τράπουλα και να παίξει καλύτερα αφου μέχρι τώρα δεν παίζει και τίποτα.
Ή να συνεχίσει να μην παιζει τίποτα(το πιο πιθανό να είμαι ρεαλιστές) αλλά πλέον θα έχουμε μια πολύ πολύ καλή δικαιολογία.
Win win που λέμε και στο χωριό μου :hoho:

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”