2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 16, 2020 5:00 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2020 4:24 pm
RipCity έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2020 3:21 pm
Είναι τέλειος ο Bolden γι' αυτό που θέλουμε. Αν υπάρχει 1Μ πρέπει να του δοθεί.
γιατι να θέλει τοσο πολύ. νομίζω επαιζε και g league φετος. οποτε αν δεν εχει προτασεις απο nba, δυσκολα να εχει και τρομερες προτασεις απο τις μεγαλες ομαδες γιατι ειναι πληρεις στο 4-5 οι περισσοτεροι και δεν θα επαιρναν εναν που πιο πολυ για αυτους ειναι 4αρι μονο.

μονο απο ρωσσιες μπορει να εχει μεγαλες προτασεις. με 800 ερχεται.
Είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις αυτοί οι παίκτες. Αν θέλουμε να γίνει η δουλειά γρήγορα πιστεύω πρέπει να πάμε πιο πάνω από 800. Γιατί αν αρχίσουν τα παζάρια γύρω εκεί στο τέλος θα βρεθείς να σου λέει περιμένω Σεπτέμβρη να δω μήπως έχω ελπίδα για ΝΒΑ. Επίσης η Khimki, που γράφτηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, τα έχει εύκολα αυτά τα χρήματα, οπότε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Απρ 16, 2020 5:06 pm

RipCity έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:
RipCity έγραψε:
γιατι να θέλει τοσο πολύ. νομίζω επαιζε και g league φετος. οποτε αν δεν εχει προτασεις απο nba, δυσκολα να εχει και τρομερες προτασεις απο τις μεγαλες ομαδες γιατι ειναι πληρεις στο 4-5 οι περισσοτεροι και δεν θα επαιρναν εναν που πιο πολυ για αυτους ειναι 4αρι μονο.

Είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις αυτοί οι παίκτες. Αν θέλουμε να γίνει η δουλειά γρήγορα πιστεύω πρέπει να πάμε πιο πάνω από 800. Γιατί αν αρχίσουν τα παζάρια γύρω εκεί στο τέλος θα βρεθείς να σου λέει περιμένω Σεπτέμβρη να δω μήπως έχω ελπίδα για ΝΒΑ. Επίσης η Khimki, που γράφτηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, τα έχει εύκολα αυτά τα χρήματα, οπότε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω.
ναι δεν διαφωνω. βεβαια αν τον παρει η χιμκι θα αφησει ελευθερο Jeremy Evans. οποτε πατε και παιρνετε αυτον :D

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 16, 2020 6:18 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2020 2:01 pm
Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2020 1:49 pm
http://www.sport-fm.gr/article/basket/o ... sAlxz0KokE

μαλλον οτι βγαζουν απο basketforum τα παιρνουν δεν εξηγειται αλλιως!! :D :D
Εχει βουηξει ολο το τουιτερ ... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ειμαι σιγουρος οτι απο σενα ξεκινησε ολο αυτο!!

Λετε να πεταμε ενα ονομα την μερα να το τεσταρουμε?!
δεν θα ηταν κακη ιδεα να τους τσεκαρουμε αν μας διαβαζουν εγω λοιπον ριχνω ενα Πατρικ Γιανγκ που επιστρεφει με χαμηλο συμβολαιο αφου νιωθει οτι χρωσταει ακομα κατι στον ολυμπιακο , αν σε μερικες μερες το δουμε γραμμενο πουθενα σαν προταση παει να πει οτι πρεπει να ζητησουμε πνευματικα δικαιωματα

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2020 8:14 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:

δεν θα ηταν κακη ιδεα να τους τσεκαρουμε αν μας διαβαζουν εγω λοιπον ριχνω ενα Πατρικ Γιανγκ που επιστρεφει με χαμηλο συμβολαιο αφου νιωθει οτι χρωσταει ακομα κατι στον ολυμπιακο , αν σε μερικες μερες το δουμε γραμμενο πουθενα σαν προταση παει να πει οτι πρεπει να ζητησουμε πνευματικα δικαιωματα
Τουίτ από το Ισραήλ ήταν αυτό που έβγαλε την είδηση περί Μπόλντεν, οπότε ανήκει στη σφαίρα του ιμποσίμπλ :P να μας διαβάζουν οι ισραηλινοί. Έτυχε να συμπέσει η ιδέα του συμφορουμίτη με είδηση πραγματική η κορωνοϊκή. Ελπίζω να είναι πραγματική.
Ο Πάτρικ Γιανγκ να έρθει το παιδί βεβαίως, για να κάνει τον σεκιούριτι της ομάδας. Δεν πρέπει να έπαιξε κάπου μετά το Αβελίνο (από παλιά αρέσκεται να παίρνει παίκτες που έχουν παίξει στον Ολυμπιακό. Να θυμίσω ότι εκεί είχε πάει ο Νίκος ο Αναστόπουλος σε δίδυμο με τον Αυστριακό, τον Βάλτερ Σάχνερ- ήταν τότε που γύρισε και τη διαφήμηση "Ρεξόνα" :D ).
Ο Γιανγκ μπήκε στην ιδιότυπη λίστα των παικτών που μετά τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά δεν ξανάπαιξαν πουθενά, χωρίς να ήταν σε ηλικία " συνταξιοδότησης".
Ζουκάουσκας, Ματσιγιάουσκας, Τιλί, Έισι Λο.....

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Πέμ Απρ 16, 2020 9:58 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2020 8:14 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:

Τουίτ από το Ισραήλ ήταν αυτό που έβγαλε την είδηση περί Μπόλντεν, οπότε ανήκει στη σφαίρα του ιμποσίμπλ :P να μας διαβάζουν οι ισραηλινοί. Έτυχε να συμπέσει η ιδέα του συμφορουμίτη με είδηση πραγματική η κορωνοϊκή. Ελπίζω να είναι πραγματική.
Ο Πάτρικ Γιανγκ να έρθει το παιδί βεβαίως, για να κάνει τον σεκιούριτι της ομάδας. Δεν πρέπει να έπαιξε κάπου μετά το Αβελίνο (από παλιά αρέσκεται να παίρνει παίκτες που έχουν παίξει στον Ολυμπιακό. Να θυμίσω ότι εκεί είχε πάει ο Νίκος ο Αναστόπουλος σε δίδυμο με τον Αυστριακό, τον Βάλτερ Σάχνερ- ήταν τότε που γύρισε και τη διαφήμηση "Ρεξόνα" :D ).
Ο Γιανγκ μπήκε στην ιδιότυπη λίστα των παικτών που μετά τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά δεν ξανάπαιξαν πουθενά, χωρίς να ήταν σε ηλικία " συνταξιοδότησης".
Ζουκάουσκας, Ματσιγιάουσκας, Τιλί, Έισι Λο.....
πραγματικα ,περα απο την πλακα αν σκεφτει κανεις ποσοι παικτες τερματισαν αδοξα την καριερα τους μετα την ...γνωριμια τους με το ιατρικο μας επιτελειο ειναι αποριας αξιο πως ερχονται ακομα ξενοι παικτες να παιξουν σε εμας...

0
odisseas7

Reactions: 0
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: spanoulis

Πέμ Απρ 16, 2020 11:41 pm

μαγκες καλησπέρα , καινούργιος είμαι , πως θα σας φαινοταν οι παιχτες που θα αποκτηθουν να είναι η εξησ:
PG: SLOUKAS
PG:BURKE
SF:BROEKHOFF
PF-C: VOIGTMANN

ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ:

HASSAN-ELLIS-VOIGTMANN
PRINTEZIS-VEZENKOV
PAPANIKOLAOU-BROEKHOFF-CHARALAMPOMPOULOS
MCKISSIC-LARENTZAKIS-SPANOYLIS
SLOUKAS-BURKE-KONIARIS

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2020 12:12 am

odisseas7 έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2020 11:41 pm
μαγκες καλησπέρα , καινούργιος είμαι , πως θα σας φαινοταν οι παιχτες που θα αποκτηθουν να είναι η εξησ:
PG: SLOUKAS
PG:BURKE
SF:BROEKHOFF
PF-C: VOIGTMANN

ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ:

HASSAN-ELLIS-VOIGTMANN
PRINTEZIS-VEZENKOV
PAPANIKOLAOU-BROEKHOFF-CHARALAMPOMPOULOS
MCKISSIC-LARENTZAKIS-SPANOYLIS
SLOUKAS-BURKE-KONIARIS
Καλώς μας ήρθες!

Έχεις σκεφτεί ελκυστικό ρόστερ, είναι αλήθεια!!
Δεν έχω ιδέα σε τι φάση είναι ο Μπερκ, τον έχω αφήσει να έχει τα πάνω-κάτω του, αλλά γενικά τον έκοβα ως nba material που λένε κι εκεί. Τόσο χάλια πήγε που λες να φύγει από τώρα για Ευρωλίγκα;
Αν μπορούσε, θα είχε πολυ ενδιαφέρον να τον δούμε παρέα με τον Σλούκα!

Ο Μπρόκχοφ νομίζω ότι είναι ο τέλειος πλάγιος να γεμίσει το 3 και σε ψηλά σχήματα που αρέσουν στον κόουτς, και τι sg κι ο Φόικτμαν είναι επίσης πολύ ιντριγκαδόρικη κίνηση.
Θα μπορούσε ενδεχομένως να φύγει από τη Μόσχα που δεν πολυέδεσε (σε μια όμως περίεργη χρονιά για την Αρκούδα) πόσο μάλλον αν έπαιρναν επιτέλους ένα καλό 4αρι που έχουν να δουν από τότε που γέμιζαν το PF στο ηψηλό επίπεδο, οι Χριάπα και Βοροντσέβιτς. Από το 17 ας πούμε...
Θα κόλλαγε τέλεια στην επίθεση με τα κοντά 5ρια μας ενώ στην άμυνα θα έδινε ριμπάουντ κι στοπ. Δεν θα έλυνε το ζήτημα αθλητικότητας που έχουμε στο 4 αλλά θα έδινε ύψος και θα μπορούσε να παίξει ανετότατα το 5 που για να πω την αλήθεια εγώ εκεί τον προτιμώ.

Πολύ καλό ρόστερ κι οριακά ρεαλιστικό (θέλω να ελπίζω τουλάχιστον από πλευράς διαθέσιμων χρημάτων)

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Παρ Απρ 17, 2020 12:20 am

RipCity έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:
RipCity έγραψε:

Για να δούμε, μετά τον Ρούμπιτ πέρυσι, θα "κλέψουμε" άλλο ένα τεσσαροπεντάρι από τους Μοσκβοπεριχωρίτες;! :D :P

Πάντως, για να γράφει ο Παντέλος στο σπορτ24 ότι ο Ρούμπιτ είναι 50-50, όλο και κάτι θα 'χει πάρει τ' αυτί του. Εμένα μου χτύπησε πολύ στο μάτι κι αυτό το "βολικός"

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2020 12:39 am

Neondreamer έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 12:20 am

Για να δούμε, μετά τον Ρούμπιτ πέρυσι, θα "κλέψουμε" άλλο ένα τεσσαροπεντάρι από τους Μοσκβοπεριχωρίτες;! :D :P

Πάντως, για να γράφει ο Παντέλος στο σπορτ24 ότι ο Ρούμπιτ είναι 50-50, όλο και κάτι θα 'χει πάρει τ' αυτί του. Εμένα μου χτύπησε πολύ στο μάτι κι αυτό το "βολικός"
Έλα ρε συ! Τον ήθελαν τον Ρούμπιτ στη Χίμκι;Δεν το ήξερα, το μόνο που θυμάμαι είναι εμάς να θέλουμε τον Έβανς και να μας τον τσιμπάνε.

Σχετικά με την τιμή του Μπόλντεν θα συμφωνήσω με Ripcity. Δεν τον κόβω με τίποτε κάτω από 1. Με τιμές τωρινές μιλάω. Τώρα αν αλλάξουν όλα με τον ιό (που σε έναν σημαντικό βαθμό θα αλλάξουν προφανώς) είναι άλλο θέμα. Αλλά 800 μου φαίνονται λίγα.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece

Παρ Απρ 17, 2020 1:14 am

basket72 έγραψε:

Έλα ρε συ! Τον ήθελαν τον Ρούμπιτ στη Χίμκι;Δεν το ήξερα, το μόνο που θυμάμαι είναι εμάς να θέλουμε τον Έβανς και να μας τον τσιμπάνε.
Αμέ! Ιδού και η "ομολογία" δια στόματος Κουρτινάιτις
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -heria-mas

0
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece

Παρ Απρ 17, 2020 1:46 am

Neondreamer έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 1:14 am
basket72 έγραψε:

Αμέ! Ιδού και η "ομολογία" δια στόματος Κουρτινάιτις
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -heria-mas

Δημοσιογράφος, μάλιστα, από Βαλτική μεριά (D.Urbonas ή Sazonov, δεν είμαι σίγουρος) είχε γράψει τότε στο τουίτερ ότι ο Όγκι μας, προτίμησε εντέλει ΟΣΦΠ για αγωνιστικούς λόγους συμφωνώντας για $700Κ, ενώ η Κχιμκι του είχε βάλει 1Μ στο τραπέζι

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2020 11:29 am

Neondreamer έγραψε:

Δημοσιογράφος, μάλιστα, από Βαλτική μεριά (D.Urbonas ή Sazonov, δεν είμαι σίγουρος) είχε γράψει τότε στο τουίτερ ότι ο Όγκι μας, προτίμησε εντέλει ΟΣΦΠ για αγωνιστικούς λόγους συμφωνώντας για $700Κ, ενώ η Κχιμκι του είχε βάλει 1Μ στο τραπέζι
Που να ΄ξερε.... :smile:

Agio96

senior
Reactions: 45

Παρ Απρ 17, 2020 5:04 pm

Mια πολύ ωραία λύση στον άσσο είναι κ ο Στιβ βαστουρια της ραστα αλλά από ότι διάβασα πάει στη ζαλγκιρις. Πολύ καλός πλέι μέικερ καλός αμυντικός με μόνο ψεγάδι το σουτ 3 πόντων που έχει περίπου 36%. Θυμίζω ότι τα γκαρντ οφείλουν να χουν 40% + στο τρίποντο για να ανταπεξελθουν. Από κει κ πέρα μαλλιάζει η γλώσσα μας. Στους ψηλούς είμαστε σχεδόν πλήρεις. Περιμένουμε τι θα γίνει με χαπ που τον θέλω με τα χίλια. Δεν αφήνεις το καλύτερο παίχτη του ιταλικού πρωταθλήματος έτσι. Θεωρώ όλεθρο λάθος να δώσεις πάνω από εκατομμύριο για ψηλό,εκτός αν μου φέρεις τον γιοκιτς. Τα χουμε ξαναπεί ότι ο γκαρντ καθορίζει τιυς ψηλούς. Τα περί ταεζεφσκι Γουίλιαμς μπολντεν κ δε ξέρω γω ποιον άλλον προφανώς είναι φεικ. Προτιμώ να παίξει 20 λεπτά ο βεζενκοβ που κατά πολλούς ήταν ο most improved player της φετινής ευρωλιγκα μέχρι στιγμής. Για μένα χρειαζόμαστε ένα 4 5αρι αθλητικό, καλό αμυντικό κ με σουτακι για να παίζει 7 λεπτά περίπου ως ρολιστας. Έτσι δε περιθεριοποιρεις τον Σάσα. Όπως κάνει ο παο με μπεντιλ. Κατά τα άλλα έχω προτείνει άσσο πάνγκος κ 3αρι μπροκχοφ ή χιλιαρντ. Επίσης καλός είναι κ ο καλιντ καρινγκτον από λουντβιγσμπουργκ για τα γκαρντ. Το πρότειναν στο χουπφελας. Καλή ηλικία κ πρωταγωνιστει στη Γερμανία με την ομάδα του που ναι πρώτη

0
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece

Παρ Απρ 17, 2020 7:54 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 11:29 am
Neondreamer έγραψε:

Που να ΄ξερε.... :smile:
Υπήρχε ακόμα το 'David Blatt effect'!

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2020 10:03 pm

Agio96 έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 5:04 pm
Προτιμώ να παίξει 20 λεπτά ο βεζενκοβ που κατά πολλούς ήταν ο most improved player της φετινής ευρωλιγκα μέχρι στιγμής. Για μένα χρειαζόμαστε ένα 4 5αρι αθλητικό, καλό αμυντικό κ με σουτακι για να παίζει 7 λεπτά περίπου ως ρολιστας. Έτσι δε περιθεριοποιρεις τον Σάσα
Μπας και το ονοματεπώνυμό σου αρχίζει από Αλέξανδρος και τελειώνει σε ...ενκοφ; :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”