2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2373
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:29 pm

να 'χει συγγένεια με τον Μακ Πάππας ;; Είναι απ το Νταλαγουεαρ ; :mrgreen:

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
roscar9

Reactions: 10

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:29 pm

Βλέπω ότι το gazzetta είπε ότι το πλάνο για αυτόν είναι να κάνει την προετοιμασία με την ομάδα και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός. Δεν τον είχα δει να αναφέρεται πουθενά πάντως τις προηγούμενες μέρες.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:31 pm

SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Αύγ 14, 2022 3:06 pm
Τι έγινε ρε παιδιά; Ποιος ειναι αυτός; Γιατί πήραμε guard?
https://www.olympiacosbc.gr/el/news-el/ ... 6gW7OcVUi0
Καλά αυτόν από πέρσυ προσπαθούν να τον σπρώξουν στην Ελλάδα αλλά ήθελε Ολυμπιακό από πέρσυ.
Ένας τύπος που σουτάρει τρίποντα είναι, υπερβολικά πολλά όμως. Αλλά στο NCAA τον δίνουν 6.5 και όχι 6.3 που τον έδωσε ο Ολυμπιακός (195-196 δηλαδή) . Τουλάχιστον έπαιζε 34 λεπτά Μ.Ο σε Division 1 κολλέγιο. Όχι απ' τα καλά βέβαια, αλλά πόσο " σάπιος" μπορεί να είναι;
Λένε πως θα κάνει προετοιμασία και μετά δανεικός πάντως.
Άντε να είναι επίπεδο Ελαιζα Μήτρου Λονγκ στην καλύτερη. :roofl:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:36 pm

https://www.sports-reference.com/cbb/pl ... pas-1.html

Εδώ είναι τα πλήρη στατιστικά του.
Νομίζω είναι πολύ αδύναμος-αργός κλπ για να σταθεί στην Ευρωλίγκα, ακόμα και αν το σουτ του όντως είναι τόσο καλό (35% με 8 προσπάθειες πιθανότατα σημαίνει πάνω από 40% ως spot shooter). Ίσως να μείνει να πάρει κάποιο χρόνο στην Α1, ίσως πάει δανεικός. Πάντως μικρός δεν είναι, του 1998 είναι.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1043

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:37 pm

Πολύ σωστή την βρίσκω την ομάδα...Ελλάδα τα νέα παιδιά δεν δείχνουν να έχουν προδιαγραφές και χτυπάμε Ελληνοαμερικανους με παιδεία στο Αμέρικα!!

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:41 pm

Πέντε χρόνια κολλέγιο ήταν δεν γινόταν να είναι μικρότερος από 98αρης.Αυτοι οι παίκτες από τα κολλέγια αυτου του επιπέδου είναι μυστήριο.Παντως "καριέρα"έχουν κάνει αρκετοί από μικρά κολλέγια δεν σημαίνει ότι θα αποτύχει άλλα τέτοια στατιστικά έχουν εκαντοντάδες παίκτες σε division 1.Δειτε το σα να πήραμε Έλληνα project από το εξωτερικό. :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:44 pm

https://www.eurohoops.net/el/others-el/ ... kat-views/
Περί αμερικανικής παιδείας το ανάγνωσμα, από περσινό δημοσίευμα ( το σπρώξιμο που λέγαμε) γιατί έγινε γνωστός ο Ελληνάρας της διασποράς. :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 14, 2022 3:51 pm

Εμενα μου αρκει οτι βρηκαμε ελληνα σουτερ,αν τυχον και μπορει να εχει 40% τον βλεπω να ριζωνει στην ομαδα :lol:

Το περιεργο ειναι οτι του καναμε 2ετες και θα τον δωσουμε δανεικο?Δεν μου βγαζει νοημα αυτο,εκτος και ειναι μανατζεροδουλεια και κανουμε καμια χαρη..

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Κυρ Αύγ 14, 2022 4:04 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 14, 2022 3:51 pm
εκτος και ειναι μανατζεροδουλεια και κανουμε καμια χαρη..
Άντε ρε, απορώ πως σου πέρασε κάτι τέτοιο απ το μυαλό :D
Σε ενα σαιτ διάβασα ότι έρχεται λέει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της ομαδας :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 14, 2022 4:33 pm

ο μανατζερ του ειναι ο καπαζογλου οποτε ας ελπισουμε να ακουσουμε συντομα ανανεωση σλουκα :roofl: Στα βιντεακια παντως φανηκε βρωμοχερο και να τα σταζει απο παντου,δεν ειναι και απιθανο απλα να του δινουμε μια ευκαιρια..ο αδερφος του παντως παιζει στην μυκονοοο :lol:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Αύγ 14, 2022 4:42 pm

shaq7 έγραψε:
ο μανατζερ του ειναι ο καπαζογλου οποτε ας ελπισουμε να ακουσουμε συντομα ανανεωση σλουκα :roofl: Στα βιντεακια παντως φανηκε βρωμοχερο και να τα σταζει απο παντου,δεν ειναι και απιθανο απλα να του δινουμε μια ευκαιρια..ο αδερφος του παντως παιζει στην μυκονοοο :lol:
Και ο πατέρας του Στέφανος Παπαθανασίου έπαιξε στον Ολυμπιακό πριν φύγει για Αμερική στα 90ς. ( Περιστεριώτης, εγώ πάντως δεν τον θυμάμαι :roofl: )

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Κυρ Αύγ 14, 2022 5:11 pm

Έχω να προτείνω επίσης

Καστρινακη Μανιάτη Γιατζογλου Παπαδάκο Μελίνι Διακουλα και αν δεν φτάνουν οι ΑΧΕΠΑΝΣ τότε Τομιτς Ταρλατς Βουκσεβιτς Ζουρμπενκο Ζεβροσενκο Καφετζη κλπ

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Κυρ Αύγ 14, 2022 5:15 pm

shaq7 έγραψε:
Σουτέρ ολκής δεν ξέρω αν είναι αλλά από σωματότυπο και ταχύτητα φάνηκε για 3vs3 σε κάτι ανοιχτά στον Χολαργό που φέρνουν μαζί πάντα έναν τέτοιον για να συμπληρώσουν ομάδα :roofl: :roofl:

Ποοο θα σκάσω τώρα, θυμάστε πριν μερικά χρόνια που φέραμε άλλον έναν ελληνοαμερικανικό 4αρο5αρι πρέπει να ταν έτσι με ωραίο μαλλάκι ψιλομακρυ, έκανε κι αυτός τρομερή καριέρα, πως τον λέγανε;

0
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Αύγ 14, 2022 5:24 pm

Διαβάζω κι εγώ σε ερυθρόλευκο site "μεταγραφή έκπληξη ο Ολυμπιακός", λέω όπα κάτι καλό έχουμε εδώ, το ανοίγω και είμαι σε φάση "συγνώμη κύριε ποιός είστε;" :roofl:

Δεν ξέρω γιατί τον πήραμε αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση να μην τον δούμε πότε στα ερυθρόλευκα... :P

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Αύγ 14, 2022 6:06 pm

Κοιτάξτε, δεν ξέρω τι είναι το παλληκάρι, λογικά δεν είναι για επίπεδο Γιουρολίγκ, αλλά παίχτης που παίζει σε division one 34 παιχνίδια και 34 βασικός με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ δεν είναι για χαβαλέ. Εντάξει ήμαστε όλοι ειδικοί στην Γιουρολίγκ, αλλά όχι και στο κολλεγιακό , χαλαρώστε.
Άμα ήταν Έλληνας και είχε πάει με καμία υποτροφία και έκανε τέτοια νούμερα θα ήταν η ονείρωξη όλων των ειδικών. Ο Μήτογλου πχ παρόμοια νούμερα είχε στα τρία χρόνια που κάθησε στο Wake Forest, παρόμοιας δυναμικής ομάδα, βέβαια δεν τον ήξερε και κανένας όταν γύρισε στην Ελλάδα ,ούτε πριν φύγει που επαιζε στις μικρές εθνικές, και τώρα είναι περιζήτητος και ας έχει πιαστεί και ντοπέ.
Δεν ξέρω τι παίχτης είναι αλλά ούτε Σχίζας είναι ούτε σαν διάφορους άλλους Αμερικάνους που έρχονται από τα κολέγια σαν ξένοι από το κολέγιο σε ομάδες Α1 με σαφώς μικρότερα νούμερα. Τώρα αν είναι για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω, αλλά ο αδελφός του που έπαιζε στην Μύκονο έκανε δύο χρόνια σε κολέγιο της πλάκας με 2 πόντους μέσο όρο, και κάποια φάση είχα απαντήσει σε κάποιον τέλη Ιουνίου για τον Καματερό παλιό παίχτη του Πρωτέα Βούλας που είχε μικρότερα νούμερα σε κολέγιο Division II και τον πρότεινε για τον Ολυμπιακό.Δεν είδα κανέναν τότε να κοροϊδεύει.
Θέλω να πω, λίγο σεβασμό στους παίχτες και να τους κρίνουμε αφού τους δούμε. Καταλαβαίνω πως εδώ ήμαστε όλοι οι καλύτεροι σκάουτερς στην Ευρώπη, αν όχι στον δυτικό κόσμο, αλλά μπορεί να μας έχει ξεφύγει και κάτι, πέρα από το ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλο, αλλά αποφάσισε ξαφνικά να κάνει χάρη στον Καπάζογλου και να δώσει στο αμερικανάκι δύο χρόνια συμβόλαιο. Και ας έχει τον Δημητρόπουλο ο ένας και τον Σπανό ο άλλος που σαν μάνατζερ είναι και πιο μεγάλα ονόματα όσο να ναι.

4
4 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”