2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2373
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτόν από πέρσυ προσπαθούν να τον σπρώξουν στην Ελλάδα αλλά ήθελε Ολυμπιακό από πέρσυ.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 14, 2022 3:06 pmΤι έγινε ρε παιδιά; Ποιος ειναι αυτός; Γιατί πήραμε guard?
https://www.olympiacosbc.gr/el/news-el/ ... 6gW7OcVUi0
Ένας τύπος που σουτάρει τρίποντα είναι, υπερβολικά πολλά όμως. Αλλά στο NCAA τον δίνουν 6.5 και όχι 6.3 που τον έδωσε ο Ολυμπιακός (195-196 δηλαδή) . Τουλάχιστον έπαιζε 34 λεπτά Μ.Ο σε Division 1 κολλέγιο. Όχι απ' τα καλά βέβαια, αλλά πόσο " σάπιος" μπορεί να είναι;
Λένε πως θα κάνει προετοιμασία και μετά δανεικός πάντως.
Άντε να είναι επίπεδο Ελαιζα Μήτρου Λονγκ στην καλύτερη.

2
2

- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sports-reference.com/cbb/pl ... pas-1.html
Εδώ είναι τα πλήρη στατιστικά του.
Νομίζω είναι πολύ αδύναμος-αργός κλπ για να σταθεί στην Ευρωλίγκα, ακόμα και αν το σουτ του όντως είναι τόσο καλό (35% με 8 προσπάθειες πιθανότατα σημαίνει πάνω από 40% ως spot shooter). Ίσως να μείνει να πάρει κάποιο χρόνο στην Α1, ίσως πάει δανεικός. Πάντως μικρός δεν είναι, του 1998 είναι.
Εδώ είναι τα πλήρη στατιστικά του.
Νομίζω είναι πολύ αδύναμος-αργός κλπ για να σταθεί στην Ευρωλίγκα, ακόμα και αν το σουτ του όντως είναι τόσο καλό (35% με 8 προσπάθειες πιθανότατα σημαίνει πάνω από 40% ως spot shooter). Ίσως να μείνει να πάρει κάποιο χρόνο στην Α1, ίσως πάει δανεικός. Πάντως μικρός δεν είναι, του 1998 είναι.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέντε χρόνια κολλέγιο ήταν δεν γινόταν να είναι μικρότερος από 98αρης.Αυτοι οι παίκτες από τα κολλέγια αυτου του επιπέδου είναι μυστήριο.Παντως "καριέρα"έχουν κάνει αρκετοί από μικρά κολλέγια δεν σημαίνει ότι θα αποτύχει άλλα τέτοια στατιστικά έχουν εκαντοντάδες παίκτες σε division 1.Δειτε το σα να πήραμε Έλληνα project από το εξωτερικό. 

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.eurohoops.net/el/others-el/ ... kat-views/
Περί αμερικανικής παιδείας το ανάγνωσμα, από περσινό δημοσίευμα ( το σπρώξιμο που λέγαμε) γιατί έγινε γνωστός ο Ελληνάρας της διασποράς.
Περί αμερικανικής παιδείας το ανάγνωσμα, από περσινό δημοσίευμα ( το σπρώξιμο που λέγαμε) γιατί έγινε γνωστός ο Ελληνάρας της διασποράς.

0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σουτέρ ολκής δεν ξέρω αν είναι αλλά από σωματότυπο και ταχύτητα φάνηκε για 3vs3 σε κάτι ανοιχτά στον Χολαργό που φέρνουν μαζί πάντα έναν τέτοιον για να συμπληρώσουν ομάδα

Ποοο θα σκάσω τώρα, θυμάστε πριν μερικά χρόνια που φέραμε άλλον έναν ελληνοαμερικανικό 4αρο5αρι πρέπει να ταν έτσι με ωραίο μαλλάκι ψιλομακρυ, έκανε κι αυτός τρομερή καριέρα, πως τον λέγανε;
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτάξτε, δεν ξέρω τι είναι το παλληκάρι, λογικά δεν είναι για επίπεδο Γιουρολίγκ, αλλά παίχτης που παίζει σε division one 34 παιχνίδια και 34 βασικός με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ δεν είναι για χαβαλέ. Εντάξει ήμαστε όλοι ειδικοί στην Γιουρολίγκ, αλλά όχι και στο κολλεγιακό , χαλαρώστε.
Άμα ήταν Έλληνας και είχε πάει με καμία υποτροφία και έκανε τέτοια νούμερα θα ήταν η ονείρωξη όλων των ειδικών. Ο Μήτογλου πχ παρόμοια νούμερα είχε στα τρία χρόνια που κάθησε στο Wake Forest, παρόμοιας δυναμικής ομάδα, βέβαια δεν τον ήξερε και κανένας όταν γύρισε στην Ελλάδα ,ούτε πριν φύγει που επαιζε στις μικρές εθνικές, και τώρα είναι περιζήτητος και ας έχει πιαστεί και ντοπέ.
Δεν ξέρω τι παίχτης είναι αλλά ούτε Σχίζας είναι ούτε σαν διάφορους άλλους Αμερικάνους που έρχονται από τα κολέγια σαν ξένοι από το κολέγιο σε ομάδες Α1 με σαφώς μικρότερα νούμερα. Τώρα αν είναι για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω, αλλά ο αδελφός του που έπαιζε στην Μύκονο έκανε δύο χρόνια σε κολέγιο της πλάκας με 2 πόντους μέσο όρο, και κάποια φάση είχα απαντήσει σε κάποιον τέλη Ιουνίου για τον Καματερό παλιό παίχτη του Πρωτέα Βούλας που είχε μικρότερα νούμερα σε κολέγιο Division II και τον πρότεινε για τον Ολυμπιακό.Δεν είδα κανέναν τότε να κοροϊδεύει.
Θέλω να πω, λίγο σεβασμό στους παίχτες και να τους κρίνουμε αφού τους δούμε. Καταλαβαίνω πως εδώ ήμαστε όλοι οι καλύτεροι σκάουτερς στην Ευρώπη, αν όχι στον δυτικό κόσμο, αλλά μπορεί να μας έχει ξεφύγει και κάτι, πέρα από το ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλο, αλλά αποφάσισε ξαφνικά να κάνει χάρη στον Καπάζογλου και να δώσει στο αμερικανάκι δύο χρόνια συμβόλαιο. Και ας έχει τον Δημητρόπουλο ο ένας και τον Σπανό ο άλλος που σαν μάνατζερ είναι και πιο μεγάλα ονόματα όσο να ναι.
Άμα ήταν Έλληνας και είχε πάει με καμία υποτροφία και έκανε τέτοια νούμερα θα ήταν η ονείρωξη όλων των ειδικών. Ο Μήτογλου πχ παρόμοια νούμερα είχε στα τρία χρόνια που κάθησε στο Wake Forest, παρόμοιας δυναμικής ομάδα, βέβαια δεν τον ήξερε και κανένας όταν γύρισε στην Ελλάδα ,ούτε πριν φύγει που επαιζε στις μικρές εθνικές, και τώρα είναι περιζήτητος και ας έχει πιαστεί και ντοπέ.
Δεν ξέρω τι παίχτης είναι αλλά ούτε Σχίζας είναι ούτε σαν διάφορους άλλους Αμερικάνους που έρχονται από τα κολέγια σαν ξένοι από το κολέγιο σε ομάδες Α1 με σαφώς μικρότερα νούμερα. Τώρα αν είναι για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω, αλλά ο αδελφός του που έπαιζε στην Μύκονο έκανε δύο χρόνια σε κολέγιο της πλάκας με 2 πόντους μέσο όρο, και κάποια φάση είχα απαντήσει σε κάποιον τέλη Ιουνίου για τον Καματερό παλιό παίχτη του Πρωτέα Βούλας που είχε μικρότερα νούμερα σε κολέγιο Division II και τον πρότεινε για τον Ολυμπιακό.Δεν είδα κανέναν τότε να κοροϊδεύει.
Θέλω να πω, λίγο σεβασμό στους παίχτες και να τους κρίνουμε αφού τους δούμε. Καταλαβαίνω πως εδώ ήμαστε όλοι οι καλύτεροι σκάουτερς στην Ευρώπη, αν όχι στον δυτικό κόσμο, αλλά μπορεί να μας έχει ξεφύγει και κάτι, πέρα από το ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλο, αλλά αποφάσισε ξαφνικά να κάνει χάρη στον Καπάζογλου και να δώσει στο αμερικανάκι δύο χρόνια συμβόλαιο. Και ας έχει τον Δημητρόπουλο ο ένας και τον Σπανό ο άλλος που σαν μάνατζερ είναι και πιο μεγάλα ονόματα όσο να ναι.
4
4