BB_Addicted έγραψε: ↑Δευ Αύγ 15, 2022 11:06 am
Νομίζω στο χθεσινό παιχνίδι φάνηκε λίγο και το «σοκ» στους παίκτες για την απώλεια και τον τραυατισμό του Λιοτό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλοί. Βέβαια, βγήκε μπροστά οργανωτικά και δημιουργικά ο Μαραγκουδάκης, που το περίμενα, έχοντας δει τον παίκτη στο Περιστέρι και δεν τα πήγε άσχημα. Απλά δεν έχει το σκοράρισμα όπως ο Λιοτό, ούτε το μέγεθος. Ο Αμπόσι μάθαμε αν είναι οκ; Γενικότερα τα 3 γκαρντ μας θα πρέπει να γίνουν πιο επιθετικά.
Ρε μάν, βλέπω είσαι και εσύ φαν του " θρυλικού " aggressiveness.
Θα διαφωνήσω λέγοντας πως το όπλο αυτής της ομάδας είναι πως δεν προσπαθούν να γίνουν aggressive παίχτες που λόγο μέτριου επιθετικού ταλέντου και μεγέθους δεν μπορούν και προτιμούν να κυκλοφορούν την μπάλλα μέχρι να δημιουργηθεί το κενό στις "παιδικές" άμυνες που αντιμετωπίζουν στα τελευταία δεύτερα της επίθεσης ( μιλάμε για στημένες άμυνες).
Επιθετικοί να είναι στην άμυνα, που είναι, και να ψάχνουν το τρανζίσιον, που το κάνουν, αλλά σε σετ επιθέσεις με τρομάζει η ιδέα να δω να γίνεται επιθετικός οποιοσδήποτε εκτός του Αβδάλα, όταν χρειαστεί, του Λιοτόπουλου ( όταν έπαιζε) ή έστω του Αμπόσι. Οι υπόλοιποι να συνεχίσουν να κυκλοφορούν την μπάλα με υπομονή γιατί αν αρχίσουμε τις μπούκες θα δούμε κάτι μεταξύ U20 και U18. Η διαφορά μεταξύ επιθετικότητας και βιασύνης σ' αυτές τις ηλικίες είναι μικρή και κομβική για το αποτέλεσμα, όχι του σκόρ, αλλά του σωστού παιχνιδιού.
Αν και φαν αυτής της ομάδας από τα πρώτα φιλικά ακόμα, πέρα από Αβδάλα, Λιοτόπουλου και άντε λίγο Αμπόσι ( με την αθλητική και όχι τεχνική έννοια) δεν βλέπω τίποτα τρομερά ταλέντα. Και έχω δεί πολλές εθνικές. Βλέπω σωστό τρόπο παιχνιδιού και καλή νοοτροπία που ξεκινάει από την άμυνα και καταλήγει στο σωστό μοίρασμα του παιχνιδιού επιθετικά.

Ειδικά οι ψηλοί είναι αρκετά πίσω τεχνικά και θέλουν πολύ δουλειά, με εξαίρεση τον Πατρίκη, που δυστυχώς με το ύψος που έχει δύσκολα θα συνεχίσει να είναι τόσο κομβικός σαν σέντερ σε μεγαλύτερες ηλικίες. Και δεν το κόβω το σώμα του για να έχει να πάρει πολύ ύψος και λυπάμαι για αυτό.