Δεν διαφωνώ επί της ουσίας.pan24 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 16, 2022 12:18 pmΤο πρόβλημα του Γιώργου είναι ότι φαίνεται να έχει μείνει στάσιμος ή τουλάχιστον να μην μπορεί σε μικρό ρόλο.Hipster έγραψε: ↑Τρί Αύγ 16, 2022 11:48 am
Τα ξέρω όλα αυτά που μου λες. Η διαφορά είναι πως ο ένας είναι ταλέντο του 8-9 και ο άλλος βία του 6. Αν είσαι σοβαρή ομάδα και αποφάσισες να πάρεις τον παίχτη, υπολογίζεις βαριά- βαριά Νοέμβρη να τον έχεις στο ρόστερ και όχι να έχεις τον ένα για Γιουρολίγκ και τον άλλον για ελληνικό πρωτάθλημα που διαβάζω.Δεν είναι Μαντζούκας ο Γιώργος, είναι παίχτης που έγινε Ντράφτ και έπαιξε όσο έπαιξε κάποια παιχνίδια στο ΝΒΑ. Ποιά Λιετκαμπέλις τώρα ; Είναι σαν να μου λες θα πάρεις να σου παίζει στην ομάδα ο Όρελικ. Τεσπά , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια.![]()
Δηλαδή το 2020-2021 φαινόταν να μην μπορεί να σταθεί ούτε Α1. Να βελτιώθηκε τόσο πολύ σε 1 χρόνο; Μακάρι το παιδί αλλά δύσκολο μου φαίνεται.
Θα μου πει ξέρει κανείς αν μπορεί ο Παναγιώτης; Όχι, αλλά όλοι έχουμε την εντύπωση που μακάρι να είναι λάθος ότι ο Γιώργος αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν μπορεί
Την άποψη μου την έχω πει πριν πάρει ΚΑΙ τον Γιώργο ο Παναθηναϊκός.
Ο Γιώργος είναι 2\3 ο Παναγιώτης 3/2
Και οι δύο στην ίδια ομάδα αυτή την στιγμή δύσκολα μπορούν να είναι. Χτυπάει ο ένας τους χρόνους του άλλου.
Και οι δύο αυτή την στιγμή δεν είναι για Γιουρολίγκ έτοιμοι, αλλά πιο έτοιμοι από Μαντζούκα πχ και σαφώς από Χουγκάζ. Για ρόλους Λαρεντζάκη δηλαδή , αλλά σε ομάδα με μικρότερους στόχους.
Ο Γιώργος ΠΑΝΤΑ ήταν παίχτης με μεγαλύτερο ταβάνι. Δεν αλλάζει αυτό σε ένα δύο χρόνια για να γυρίσει ανάποδα. Είμαι σίγουρος πως ο Γιώργος στην Λιθουανία θα ήταν καλύτερος απ' τον Όρελικ (θα χει φαγούρα ο άνθρωπος

Όλη η κουβέντα από εμένα γίνεται όχι για τον Παναθηναϊκό, που μικρή σημασία έχει αυτή η στιγμή η παρουσία και των δύο για αυτόν, αλλά για τον παίχτη και το ελληνικό μπάσκετ. Συνέχεια γράφω πως Μωραΐτης και Γιώργος θα είναι το 1-2 του ελληνικού μπάσκετ σε 2-3 χρόνια ή έστω πρέπει να είναι.
Για το θέμα της θέσης που αναφέρεις για τον Παναθηναϊκό, θέλει σαφώς 3-4 και όχι 4-5 αν και αυτό θα καταστρέψει την χρονιά των Καλαϊτζάκηδων, δυστυχώς.
Τα συμφέροντα των παιχτών δεν εφάπτονται πάντα μ αυτά της ομάδας.
Ο Παναγιώτης είναι μια χαρά παίχτης και καλό παιδί, αλλά ταλέντο επιπέδου Γιάνκοβιτς για μένα, στην καλύτερη. (Δεν εννοώ πως μοιάζουν, αλλά στο ταβάνι που λες και εσύ)
Πάντα ο χρόνος βέβαια μπορεί να μας εκθέσει, προβλέψεις κάνουμε.