Πέμ Αύγ 18, 2022 10:44 pm
old boy έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 10:30 pm
lefpan έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 9:15 pm
Δηλαδή, έχει όλα τα άλλα στοιχεία του ηγέτη και το μόνο που του λείπει είναι η "αλαζονεία";
Νομίζω πως άλλα είναι που του λείπουν για να θεωρείται ο ηγέτης της εθνικής. Βασικότερο όλων (κατά τη γνώμη μου) είναι το ότι ο ηγέτης πρέπει αναγκαστικά να είναι και γρανάζι της ομάδας. Ο Γιάννης δεν είναι γρανάζι. Στην πραγματικότητα είναι εκτός ομάδας. Ένας υπερπαίκτης που λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να επηρεάζει θετικά την απόδοση των υπολοίπων παικτών.
Μπορει να 'χεις δικιο. Μου εξηγεις ομως το ''λειτουργει αυτονομα΄΄ ; Αγνοει προπονητη και συστηματα και κανει του κεφαλιου του ;
Επισης, το να εισαι γραναζι της ομαδας προυποθετει να μην εισαι
υπερπαικτης ; Ειναι τελικα -κατα τη γνωμη σου- χειροτερη η Εθνικη με το Γιαννη παροντα ;
Μέχρι τώρα, όσες φορές έπαιζε ο Γιάννης, δεν είδα κανένα σύστημα από την εθνική (ευθύνη Ιτούδη αυτό).
Το μόνο που είδα ήταν η μπάλα στο Γιάννη για να κάνει γιουρούσι "όλοι σας και μόνος μου" ή να σουτάρει απ' έξω (ήμαρτον!!!).
Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ: ηγέτης ήταν ο Σπανούλης, και σπουδαίος παίκτης και γρανάζι. Και με το παιχνίδι του έκανε μάγκες όλους τους ψηλούς.
Ο Γιάννης με το παιχνίδι του δεν μπορεί να κάνει κανέναν άλλο μάγκα, εκτός από τον εαυτό του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
lefpan την Πέμ Αύγ 18, 2022 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one