Εθνική Παίδων (U16)

Συντονιστής: Captains

Gkos

champion
Reactions: 483
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 19, 2022 2:31 pm

Σχετικά με τα μόρια κλπ που γράφετε παραπάνω ,απο την στιγμή που μπηκανε 4άδα έχουν ανευ ολοι βασει του τελευταιου νόμου εκτος αν αλλαξει κάτι αμεσα.
Νομίζω η τελευταια τροποποίηση ηταν το 2019 που η εθνικη εφηβων στον Βόλο πηρε ολη ανευ παρότι δεν κέρδισε μετάλλιο αν ενθυμουμαι καλως(γιατί αφενός γερνάω,αφετέρου δεν το εχω δει και καθόλου το τουρνουα αυτό γιατί ημουν όντως Μύκονο τοτε😂 )

Δεν ξέρω αν απαιτείται χρόνος συμμετοχής που λετε (για τα μόρια στα πανελλήνια απαιτείται) αλλα αν αυτο ηταν το θέμα θα εμπαινε ο Λευτερης μια φαση και θα έβγαινε δεν θα γραφαμε άρθρα ,σωστά?

Εν τω μεταξυ νομιζω το παιδι θελει να σπουδάσει έξω ,αλλά αλλη συζητηση αυτη !

2
2 Εικόνα
ioannis73

Reactions: 0

Παρ Αύγ 19, 2022 2:32 pm

Θα περίμενα ότι η μέχρι σήμερα διαχείριση της Εθνικης μας από το προπονητικό staff, από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μεχρι και σήμερα, σε κάθε αναποδια, τραυματισμο, απρόβλεπτο, με την επιτυχία να προκύπτει μέσα από το χτίσιμο και το bonding των παιδιών και μέσα από πολύ καλές εμφανίσεις όπου συμμετοχή έχουν όλοι, θα ήταν αρκετη για να εδραιώσει την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που διαχειρίζονται όλο αυτό το διάστημα την Εθνική μας.

Το γεγονός επίσης ότι ο Λιοτοπουλος ήθελε να μείνει με τους συμπαίκτες του για όλη την διοργάνωση, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να επιστρέψει Ελλάδα, δείχνει κάτι πολύ σημαντικό ως προς το πώς οι αθλητές εμπιστεύονται το staff.

Με λίγα λόγια, trust the team και όχι τις φήμες ή τις προσωπικές απόψεις. Ας στηρίξουμε την ομάδα και όσους (8, 9, 12; ) παίξουν σήμερα έστω και για λίγο η έστω είναι εκεί παρόντες μεταδιδοντας και την αμφιβολια της πιθανής συμμετοχής τους στον αντιπαλο και ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα στον πιο σημαντικό της αγωνα.

Μέχρι τον επόμενο.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Αύγ 19, 2022 2:34 pm

Gkos έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 2:25 pm
Αγαπητοί φίλοι ,καλησπέρα από τα μαγευτικά Σκόπια(τύφλα να έχει η Ιμπιζα).

Μετά τον ανοιξιάτικο καιρό των προηγουμενων  ημερών (είχαμε και μπόρα την Τρίτη) από χτες η ζέστη είναι αρκετή αλλά δεν νομίζω πως θα έχουμε κάποιο πρόβλημα(δεν μιλαμε για 40ρια προφανώς) το απόγευμα.

Θα ήθελα να κάνω μερικές διευκρινήσεις,για να μην εχουμε παρεξηγήσεις.
Η παρουσία μου στα Σκοπια δεν αλλάζει κάτι στο επίπεδο πληροφορησης που έχω.
Ουτε στο ξενοδοχείο της ομάδας μένω,ουτε επισκέψεις πάω ,ούτε βόλτες με γονείς πηγαίνω ,ουτε τίποτα.
Εχω ακριβως την ίδια πληροφόρηση που θα είχα άμα ήμουνα Μυκονο ας πουμε(εκεί θα είχα και καλύτερη) .

Στο θέμα μας τωρα .

Δεν ξέρω τελικά τι διάγνωση είχαν κανει στον Λιοτό ,αν ήταν σωστή ή λάθος,δεν ξερω πως σκέφτεται αφου δεν ειμαστε φίλοι,δεν ξέρω πως νιώθει,δεν ξέρω τίποτα.
Σαν Γιώργος,πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να παίξει.
Θα πλήρωνα για να γίνει.Και το εννοώ.
Αλλα αμφιβάλλω αν μπορει .
Εύχομαι να πράξει το καλύτερο ,που πραγματικα δεν ξέρω ποιο είναι.
Αλλά  αν παίξει και πονάει θα είναι κακό και για τον εαυτό του  και για την όμαδα.

Εγώ τελικά πιστεύω πως δεν θα παίξει γιατί ενημερώθηκα πως πονάει όταν σουτάρει.
Οπότε η συζήτησει τελειώνει εδω θαρρω.
Απο κει και περα θα δούμε στο γήπεδο ,θα σας πω όταν εχω νέα,δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Και μόνο που 5 ώρες πριν τον αγώνα αντί να λέμε για το πως θα αντιμετωπίσουμε την (ίσως ) πιο ταλαντούχα ομάδα του τουρνουά συζητάμε αυτό ,είναι πρόβλημα ,αποσυντονίζει την ομάδα.
Αυτά.
κλιματισμό έχει το γήπεδο; :roofl: όχι τίποτα άλλο για να παρακολουθείτε και άνετα τον αγώνα

0
Gkos

champion

Παρ Αύγ 19, 2022 2:41 pm

Δεν έχω προσέξει αλήθεια ,κατι εκνευριστικα τυπικούς σεκιουριτάδες έχει...

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Spectator

a1greece
Reactions: 358
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters

Παρ Αύγ 19, 2022 3:03 pm

Πολλές ευχαριστίες ξανα συνονόματε Gkos ( όντως το τι γράφεται στο basket forum σε αυτό το thread επηρεάζει την ομάδα ? Τόση επιρροή έχουμε ? )

Conan1982 έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 10:41 am
Spectator έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 9:02 am
Conan είναι από τις λίγες φορές που διαφωνώ πραγματικά μαζί σου 😊 Τελοσπαντων δεν ξανασχολούμαι
Διαφωνείς με την πρώτη μου δήλωση να φανταστώ, ότι δηλαδή κανείς δεν θα διακινδύνευε την υγεία του παιδιού ή και με την δεύτερη;

Αυτονόητο ότι συμφωνώ σε όλα με τη 2η παράγραφο σου 👌

1
1 Εικόνα
Gkos

champion

Παρ Αύγ 19, 2022 3:24 pm

Spectator έγραψε:
Πολλές ευχαριστίες ξανα συνονόματε Gkos ( όντως το τι γράφεται στο basket forum σε αυτό το thread επηρεάζει την ομάδα ? Τόση επιρροή έχουμε ? )
Δεν εννοουσα εμάς ,γενικά εννοουσα ,εγραψε άλλωστε άρθρο το sdna χτες (που στο σημερινό του αρθρο για το ματς λέει με σιγουρια πως θα παιξει μερικα λεπτά ο Λιοτοπουλος παρεπιμπτοντως),λες να μην συζητιεται και απο τα παιδια?

0
polykos

nba
Reactions: 804

Παρ Αύγ 19, 2022 3:30 pm

Spectator έγραψε:
Δεν ξέρω αν μας διαβάζουν
αλλά αυτό το είδαν
https://www.fiba.basketball/europe/u16/ ... nt-forward

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Αύγ 19, 2022 3:32 pm

Gkos έγραψε:
Spectator έγραψε:
Δεν εννοουσα εμάς ,γενικά εννοουσα ,εγραψε άλλωστε άρθρο το sdna χτες (που στο σημερινό του αρθρο για το ματς λέει με σιγουρια πως θα παιξει μερικα λεπτά ο Λιοτοπουλος παρεπιμπτοντως),λες να μην συζητιεται και απο τα παιδια?
Ο Αβδάλας το είχε αναφέρει στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με το Ισραήλ. Αποδείχτηκε πως όχι τυχαία. Εννοώ για την πιθανή συμμετοχή του Λιοτόπουλου στην συνέχεια. Τα παιδιά είμαι σίγουρος πως θα ήθελαν τον Λιοτό να παίξει, όπως και ο ίδιος θα ήθελε. Αλλά τα παιδιά ειναι U16 ,δεν είναι σε θέση να πάρουν τέτοιου είδους αποφάσεις. Δεν ξέρω πως γεννήθηκε το θέμα, αλλά θα έπρεπε να λήξει με την γέννηση του. Ή θα παίξει για αυτό κι αυτό τον λόγο ή δεν θα παίξει. Είναι λάθος που συντηρείται και όχι από εμάς. Εμείς μεταξύ μας τα λέμε, ποιός ασχολείται;

1
1 Εικόνα
polykos

nba

Παρ Αύγ 19, 2022 3:42 pm

Ντερμπαδούρα στο Τραικοφσκι με τον απίθανο γεροντα-φροντιστή, Τουρκία-Ισραήλ
Αρχισαν οι Μοσαντιανοι α 10λεπτο με 4/6 τρίποντα :D

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Gkos

champion

Παρ Αύγ 19, 2022 3:43 pm

Hipster έγραψε:
Gkos έγραψε:

Είναι λάθος που συντηρείται και όχι από εμάς. Εμείς μεταξύ μας τα λέμε, ποιός ασχολείται;
Καλά εσυ το πήγες στο αλλο άκρο.
Κάποιος μας διαβαζει και εμάς.

Τελος πάντων και για να το κλείσουμε το θέμα ,σίγουρα ο Λευτέρης θελει να παίξει για να βοηθήσει αλλά φοβάμαι ολη αυτη η συζητηση αν θα παιξει ή όχι μηπως γυρίσει μπουμερανγκ στην συγκέντρωση της ομάδας.
Νομίζω ειναι σαφέστατο τι λέω ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
4 ωρες εμειναν μην το συζητησουμε αλλο.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Αύγ 19, 2022 3:47 pm

Gkos έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 3:43 pm
Hipster έγραψε:

Είναι λάθος που συντηρείται και όχι από εμάς. Εμείς μεταξύ μας τα λέμε, ποιός ασχολείται;
Καλά εσυ το πήγες στο αλλο άκρο.
Κάποιος μας διαβαζει και εμάς.

Τελος πάντων και για να το κλείσουμε το θέμα ,σίγουρα ο Λευτέρης θελει να παίξει για να βοηθήσει αλλά φοβάμαι ολη αυτη η συζητηση αν θα παιξει ή όχι μηπως γυρίσει μπουμερανγκ στην συγκέντρωση της ομάδας.
Νομίζω ειναι σαφέστατο τι λέω ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
4 ωρες εμειναν μην το συζητησουμε αλλο.
Φυσικά προχωράμε. Δεν υπάρχει άλλωστε κάτι άλλο να συζητήσουμε. :)

0
Gkos

champion

Παρ Αύγ 19, 2022 3:48 pm

Εγω έλεγα να κανουμε ενα poll στα γρήγορα και το αποτελεσμα να το στειλουμε στον Ζιάγκο με την απαίτηση να τηρηθει....
Οχι?🤔

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Αύγ 19, 2022 3:50 pm

Gkos έγραψε:
Εγω έλεγα να κανουμε ενα poll στα γρήγορα και το αποτελεσμα να το στειλουμε στον Ζιάγκο με την απαίτηση να τηρηθει....
Οχι?🤔
Αφού θα διάβαζει, ξέρει ήδη το αποτέλεσμα :P

0
polykos

nba

Παρ Αύγ 19, 2022 4:02 pm

Hipster έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 3:50 pm
Gkos έγραψε:
Οχι?🤔
Αφού θα διάβαζει, ξέρει ήδη το αποτέλεσμα :P
Μπα δε νομίζω να έχει προλάβει να διαβάσει, πρέπει να βλέπει Λιθουανία στο βίντεο απο το πρωί και βίντεο απο εποχή σαμπόνις - παιδας, για τόσο ανάλυση :D

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
polykos

nba

Παρ Αύγ 19, 2022 4:04 pm

polykos έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 3:42 pm
Ντερμπαδούρα στο Τραικοφσκι με τον απίθανο γεροντα-φροντιστή, Τουρκία-Ισραήλ