Φιλικά Εθνικής Ομάδας/ Acropolis Tournament 2022

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 20, 2022 12:35 am

papp7 έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 11:36 pm
1)Ο κοσμος αν πηγαινει να δει εθνικη για τον Γιαννη , παει για λαθος λογο.
2)Καλα κανανε και προστατευσανε τον Γιαννη εφοσον εχει ενοχλησεις, ειναι φιλικο και τον θελουμε για τα σημαντικα παιχνιδια. Ηδη μας λειπει ο Παπαγιαννης και ο Παπι δεν μας παιρνει και για αλλες απουσιες. Προσωπικα με ενοχλει που εχουν ερθει οι ''νταβαδες'' απο τους Μπακς για να ελεγχουν, αλλα απο εκει και περα ειναι μια αμοιβαια υποχωρηση του ιδιου του Γιαννη ως προς τον οργανισμο που τον εχει στα οπα οπα.
3)Οσο για τα γιουχαρισματα στον υμνο της Τουρκιας ηταν αναμενομενα και λογικα , οταν εδω και 2 χρονια δυναμιτιζουν το κλιμα απο προκλητικες δηλωσεις , εμμεσες απειλες εως και πραξεις αμφισβητισης της εθνικης κυριαρχιας. Αυτα τα κλισε του Χατζηγεωργιου οτι δεν χωρανε στον αθλητισμο τετοιες αντιδρασεις ωραια ειναι , αλλα ο αθλητισμος δεν ειναι πανω απο την ελευθερια, ανεξαρτησια και την ασφαλεια μιας χωρας που απειλουνται εστω και στα λογια απο τον σημερινο αντιπαλο μεσα στο παρκε.Κακως βαλανε στο φιλικο τουρνουα την Τουρκια.Επισης ειχαμε τουρκικη επιδρομη στην Συρια , εδω αποκλεισμο θα δουμε απο τις διοργανωσεις ; Μαλλον οχι απλα ειναι μια μερα ακομη στη δουλεια.
4) Εμενα η ομαδα μου αρεσει και θεωρω θα κανει πολυ καλο τουρνουα αρκει να εχει υγεια.
Και συμφωνώ και διαφωνώ:
1) Μπορεί να είναι για λάθος λόγο (συμφωνούμε), όμως το sold out έγινε για τον Γιάννη, που το ξέρανε ότι δεν θα παίξει (η αλητεία που λέγαμε).
2) Καθόλου ενοχλήσεις δεν είχε ο Γιάννης (η γνώμη μου, μη ζητάς αποδείξεις).
3) Συμφωνούμε απολύτως.
4) Το σημερινό ήταν πράγματι ωραίο παιχνίδι από την εθνική, και μάλιστα χωρίς 3 βασικούς παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθει ο Παπαγιάννης και ότι θα δέσει με την ομάδα ο σκέτος-Γιάννης. Κρατάω μικρό καλάθι.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 20, 2022 12:40 am

Hipster έγραψε:
Σάβ Αύγ 20, 2022 12:33 am
papp7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 20, 2022 12:19 am

Οι φιλοξενουμενοι αθλητες ειχαν μια χαρα φιλοξενια, αν ειδες κατι αλλο και μου διεφυγε πες μου να το βρω.
Νομίζω γράφω ελληνικά. Όταν γιουχάρεις τον εθνικό ύμνο τους, γιουχάρεις αυτούς, όχι τον Ερντογάν ή όποιον άλλον. Οι λαοί δεν έχουν έχθρα μεταξύ τους έτσι στο γενικό και αόριστο, οι επιλογές των πολιτικών δεν χαρακτηρίζουν όλους τους Τούρκους. Προσωπικά δεν έχω έχθρα de facto με όλους τους Τούρκους, ούτε φιλία με όλους τους Έλληνες.
Aν και στο δευτερο κομματι δεν διαφωνουμε, στο πρωτο νομιζω οτι γινεται μεγαλος ντορος για το διχως τιποτα.Αν πιστευεις οτι επειδη γιουχαριστηκε ο υμνος αυτοματα δεν σεβαστηκαν τους αθλητες ως αθλητες , πασο.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Σάβ Αύγ 20, 2022 12:43 am

Hipster έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 11:42 pm
papp7 έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 11:36 pm
1)Ο κοσμος αν πηγαινει να δει εθνικη για τον Γιαννη , παει για λαθος λογο.
2)Καλα κανανε και προστατευσανε τον Γιαννη εφοσον εχει ενοχλησεις, ειναι φιλικο και τον θελουμε για τα σημαντικα παιχνιδια. Ηδη μας λειπει ο Παπαγιαννης και ο Παπι δεν μας παιρνει και για αλλες απουσιες. Προσωπικα με ενοχλει που εχουν ερθει οι ''νταβαδες'' απο τους Μπακς για να ελεγχουν, αλλα απο εκει και περα ειναι μια αμοιβαια υποχωρηση του ιδιου του Γιαννη ως προς τον οργανισμο που τον εχει στα οπα οπα.
3)Οσο για τα γιουχαρισματα στον υμνο της Τουρκιας ηταν αναμενομενα και λογικα , οταν εδω και 2 χρονια δυναμιτιζουν το κλιμα απο προκλητικες δηλωσεις , εμμεσες απειλες εως και πραξεις αμφισβητισης της εθνικης κυριαρχιας. Αυτα τα κλισε του Χατζηγεωργιου οτι δεν χωρανε στον αθλητισμο τετοιες αντιδρασεις ωραια ειναι , αλλα ο αθλητισμος δεν ειναι πανω απο την ελευθερια, ανεξαρτησια και την ασφαλεια μιας χωρας που απειλουνται εστω και στα λογια απο τον σημερινο αντιπαλο μεσα στο παρκε.Κακως βαλανε στο φιλικο τουρνουα την Τουρκια.Επισης ειχαμε τουρκικη επιδρομη στην Συρια , εδω αποκλεισμο θα δουμε απο τις διοργανωσεις ; Μαλλον οχι απλα ειναι μια μερα ακομη στη δουλεια.
4) Εμενα η ομαδα μου αρεσει και θεωρω θα κανει πολυ καλο τουρνουα αρκει να εχει υγεια.
Καλά οι μπασκετμπολίστες τι σχέση έχουν με αυτά που λες; Για όνομα του θεού.
Έχεις καταλάβει την έννοια του αθλητισμού για τις κοινωνίες των ανθρώπων;
Εδώ θα διαφωνήσουμε.
Οι κοινωνίες των ανθρώπων αποτελούνται από ανθρώπους, και οι άνθρωποι είναι σύνθετες και πολυεπίπεδες οντότητες που απαρτίζουν ένα όλον. Δεν γίνεται να αφήνουμε ένα κομμάτι μας έξω από το γήπεδο, επειδή έτσι επιβάλλει η έννοια του αθλητισμού. Εξάλλου, αυτά είναι μέσα στο είναι των ανθρώπων και γίνονται παντού και πάντα (βλ. Πολωνούς-Λιθουανούς κλπ προς Ρώσους, Σέρβους με Κροάτες κλπ).
Το σημερινό γιουχάισμα νομίζω πως ήταν μια υγιής αντίδραση υγιών ανθρώπων που αντισταθμίζει ασυνείδητα την ανυπαρξία της ελληνικής κυβέρνησης.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Αύγ 20, 2022 12:52 am

papp7 έγραψε:
Hipster έγραψε:

Νομίζω γράφω ελληνικά. Όταν γιουχάρεις τον εθνικό ύμνο τους, γιουχάρεις αυτούς, όχι τον Ερντογάν ή όποιον άλλον. Οι λαοί δεν έχουν έχθρα μεταξύ τους έτσι στο γενικό και αόριστο, οι επιλογές των πολιτικών δεν χαρακτηρίζουν όλους τους Τούρκους. Προσωπικά δεν έχω έχθρα de facto με όλους τους Τούρκους, ούτε φιλία με όλους τους Έλληνες.
Aν και στο δευτερο κομματι δεν διαφωνουμε, στο πρωτο νομιζω οτι γινεται μεγαλος ντορος για το διχως τιποτα.Αν πιστευεις οτι επειδη γιουχαριστηκε ο υμνος αυτοματα δεν σεβαστηκαν τους αθλητες ως αθλητες , πασο.
Μα φυσικά , αυτό είναι το επιχείρημα μου απ' την πρώτη στιγμή.
Σκέψου στην περίοδο της Χούντας να έκραζαν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας σε ανάλογη περίπτωση στο εξωτερικό. Θα σήμαινε πως οι αθλητές θα ήταν χουντικοί ή πως η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα θα χαρακτήριζε όλους τους Έλληνες; Δεν μιλάω για no politica, δεν είμαι ενάντια σε έκφραση γνώμης στο γήπεδο, αλλά μακριά από τους αθλητές και γενικά τις αθλητικές αποστολές. Δεν θα έχουμε φακέλους για να δούμε την πολιτική θέση καθενός. Και το λέω γνωρίζοντας την πολιτική θέση του Αταμάν. Αλλά όσοι είναι ΜΕΣΑ στο γήπεδο πρέπει να τυγχάνουν προστασίας ακόμα και ο Αταμάν. Εκτός γηπέδου ότι θες, λογοκριτής δεν θα γίνω. Αν έχουμε αντίθετη άποψη θα τα βρούμε κι αλλιώς ή δεν θα τα βρούμε και καθόλου. Αλλά εκτός αθλητικών διοργανώσεων.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Αύγ 20, 2022 1:03 am

lefpan έγραψε:
Σάβ Αύγ 20, 2022 12:43 am
Hipster έγραψε:
Παρ Αύγ 19, 2022 11:42 pm

Καλά οι μπασκετμπολίστες τι σχέση έχουν με αυτά που λες; Για όνομα του θεού.
Έχεις καταλάβει την έννοια του αθλητισμού για τις κοινωνίες των ανθρώπων;
Εδώ θα διαφωνήσουμε.
Οι κοινωνίες των ανθρώπων αποτελούνται από ανθρώπους, και οι άνθρωποι είναι σύνθετες και πολυεπίπεδες οντότητες που απαρτίζουν ένα όλον. Δεν γίνεται να αφήνουμε ένα κομμάτι μας έξω από το γήπεδο, επειδή έτσι επιβάλλει η έννοια του αθλητισμού. Εξάλλου, αυτά είναι μέσα στο είναι των ανθρώπων και γίνονται παντού και πάντα (βλ. Πολωνούς-Λιθουανούς κλπ προς Ρώσους, Σέρβους με Κροάτες κλπ).
Το σημερινό γιουχάισμα νομίζω πως ήταν μια υγιής αντίδραση υγιών ανθρώπων που αντισταθμίζει ασυνείδητα την ανυπαρξία της ελληνικής κυβέρνησης.
Διάβασε τι γράφω από κάτω και αν διαφωνείς, απλά ήμαστε σε άλλο μήκος κύματος. Για εμένα οι αθλητικές αποστολές δεν μπαίνουν σε πολιτικές διαμάχες. Θες να βάλεις πανό για Ερντογάν, τον πόλεμο; βάλε ότι θες. Αλλά μακριά από τους αθλητές μέσα στο γήπεδο. Αν θες να βρείς εκτός τον Αταμάν και να τον πλακώσεις, δικαίωμα σου και θα δεχθείς και οποίες συνέπειες. Μέσα στο γήπεδο δεν τον ακουμπάς.
Και δεν καταδικάζω την βία από όπου και αν προέρχεται, υπάρχει δίκαια και άδικη βία, και κάθε επιλογή έχει και την συνέπεια της. Σταματάω εδώ, δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. Πιστεύω πως γίνομαι κατανοητός.
Ξαναλέω δεν έχω de facto πρόβλημα με κανένα λαό, ούτε Τούρκο, ούτε Αμερικανό, ούτε Ρώσο, ούτε Γερμανό και πάει λέγοντας. Και φυσικά και το ανάποδο για τους Έλληνες.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Αύγ 20, 2022 1:09 am

Hipster έγραψε:
papp7 έγραψε:

Σκέψου στην περίοδο της Χούντας να έκραζαν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας σε ανάλογη περίπτωση στο εξωτερικό. Θα σήμαινε πως οι αθλητές θα ήταν χουντικοί ή πως η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα θα χαρακτήριζε όλους τους Έλληνες; Δεν μιλάω για no politica, δεν είμαι ενάντια σε έκφραση γνώμης στο γήπεδο, αλλά μακριά από τους αθλητές και γενικά τις αθλητικές αποστολές. Δεν θα έχουμε φακέλους για να δούμε την πολιτική θέση καθενός. Και το λέω γνωρίζοντας την πολιτική θέση του Αταμάν. Αλλά όσοι είναι ΜΕΣΑ στο γήπεδο πρέπει να τυγχάνουν προστασίας ακόμα και ο Αταμάν. Εκτός γηπέδου ότι θες, λογοκριτής δεν θα γίνω. Αν έχουμε αντίθετη άποψη θα τα βρούμε κι αλλιώς ή δεν θα τα βρούμε και καθόλου. Αλλά εκτός αθλητικών διοργανώσεων.
Λεμε αλλα πραγματα ρε φιλε. Ο υμνος της τουρκιας ειναι λαθος , ειτε ειναι καλοι με εμας ειτε οχι. Να στο πω αλλιως και της Γαλλιας ειναι απαραδεκτος ειτε ειναι φιλοι μας ειτε οχι , ειναι λαθος. Δεν εχει να κανει με το τι επικρατει και ποιες ειναι οι σχεσεις. Αυτο ηταν η δικη μου τοποθετηση , δεν θα σεβαστω υμνο που ειναι αισχρος. Αν θεωρουν και τον δικο μου καποιοι αισχρο να μου πουν στιχο να τους πω ναι ή οχι.

Αλλα στο αρχικο ποστ ειπα ξεκαθαρα οτι η ενταση και η σχεση των δυο χωρων ειναι στα προθυρα επεισοδιου, ηταν αναμενομενη η αντιδραση κατι το οποιο μπορουσε να αποφευκτει αν δεν γινοταν το συγκεκριμενο φιλικο. Ηταν λαθος timing. Και αυτα που λες περι αθλητισμου και Ολυμπιακων αγωνων που πχ στην αρχαια ελλαδα σταματουσαν οι πολεμοι και γκρεμιζαν μερος του τοιχου οι πολεις κρατη οταν νικουσε δικος τους αθλητης γιατι πιστευαν οτι θα τους προστατευε.Και οι αξιες και τα ιδανικα και οτι αθλητισμος ενωνει κτλ,ειναι τελεια αυτα και συμφωνω. Αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τον αθλητισμο του σημερα που ειναι μπιζνα,χρημα, διαφθορα, αναλογα την ομαδα που εχεις και που κινησε πολιτικα μεχρι και ψηφους βρισκεις. Ναι ιδανικα θα ημουν μαζι σου γιατι ιδεολογικα εχεις δικιο , ελα ομως που σημερα στην πραξη δεν ειναι ετσι, κακως αλλα δεν ειναι. Για αυτο διαφωνουμε απο την αρχη του ποστ ενω πραγματικα συμφωνουμε, γιατι εσυ μου λες πως θα επρεπε να ειναι ο αθλητισμος και εγω σου λεω πως ειναι αυτη τη στιγμη.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Σάβ Αύγ 20, 2022 1:12 am

Hipster έγραψε:
papp7 έγραψε:

Φίλε Χίπστερ, το παράδειγμα με τη χούντα νομίζω πως είναι ατυχές.
Εδώ μιλάμε για έχθρα αιώνων που έχει γραφτεί στο μεδούλι των δύο λαών. Και για πολύ -μα πολύ- αίμα εκατέρωθεν. Δεν ξεπερνιώνται έτσι εύκολα όλα αυτά λόγω κορεκτίλας (αυτή την αφήνω στον Δένδια, στη Σακελαροπούλου και στον Χατζηγεωργίου). Μιλάμε για σφαγές που δεν μπορούν να φύγουν από τη συλλογική μνήμη. Εγώ που είμαι κατά το ήμισυ μικρασιατικής καταγωγής, μεγαλωμένος στις προσφυγικές συνοικίες της Β' Πειραιά όλα αυτά τα άκουγα και τα έβλεπα στα πρόσωπα των γεροντότερων της γειτονιάς που τα είχαν ζήσει σαν μικρά παιδάκια στη Σμύρνη. Αυτοί που τα έκαναν αυτά ήταν τούρκικος λαός (παραπλανημένος, όπως και ο δικός μας, αλλά ήταν τούρκικος λαός). Δεν είμαι της άποψης "περασμένα-ξεχασμένα" ούτε της άποψης "όλοι οι λαοί είμαστε φίλοι". Ούτε ξεχασμένα είναι, ούτε είμαστε φίλοι συλλογικά. Σε προσωπικό επίπεδο, ο καθένας από εμάς, είναι εντελώς άλλο πράγμα. Όμως οι λαοί έχουν μνήμη, συλλογική και ασυνείδητη, που περνάει από γενιά σε γενιά. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Έτσι γίνεται, δεν αλλάζει.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Αύγ 20, 2022 1:37 am

lefpan έγραψε:
Hipster έγραψε:

Εδώ μιλάμε για έχθρα αιώνων που έχει γραφτεί στο μεδούλι των δύο λαών. Και για πολύ -μα πολύ- αίμα εκατέρωθεν. Δεν ξεπερνιώνται έτσι εύκολα όλα αυτά λόγω κορεκτίλας (αυτή την αφήνω στον Δένδια, στη Σακελαροπούλου και στον Χατζηγεωργίου). Μιλάμε για σφαγές που δεν μπορούν να φύγουν από τη συλλογική μνήμη. Εγώ που είμαι κατά το ήμισυ μικρασιατικής καταγωγής, μεγαλωμένος στις προσφυγικές συνοικίες της Β' Πειραιά όλα αυτά τα άκουγα και τα έβλεπα στα πρόσωπα των γεροντότερων της γειτονιάς που τα είχαν ζήσει σαν μικρά παιδάκια στη Σμύρνη. Αυτοί που τα έκαναν αυτά ήταν τούρκικος λαός (παραπλανημένος, όπως και ο δικός μας, αλλά ήταν τούρκικος λαός). Δεν είμαι της άποψης "περασμένα-ξεχασμένα" ούτε της άποψης "όλοι οι λαοί είμαστε φίλοι". Ούτε ξεχασμένα είναι, ούτε είμαστε φίλοι συλλογικά. Σε προσωπικό επίπεδο, ο καθένας από εμάς, είναι εντελώς άλλο πράγμα. Όμως οι λαοί έχουν μνήμη, συλλογική και ασυνείδητη, που περνάει από γενιά σε γενιά. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Έτσι γίνεται, δεν αλλάζει.
Διαφωνώ απόλυτα. Σταματάμε εδώ την κουβέντα.
Ξαναλέω και τελειώνω εδώ. Κανένα πρόβλημα με κανένα λαό .
Δεν θα πιάσουμε τώρα κουβέντα τι δουλειά είχε ο Ελληνικός στρατός στην μικρά Ασία γιατί θα ακούσω τίποτα πως είναι χώματα ελληνικά και θα γίνουμε μύλος.
Ας παραμείνουμε στο μπασκετικά.
Τέρμα η πολιτική. Προστασία στους αθλητές τελεία και παύλα.
ΥΓ είχα γράψει και άλλα, επέλεξα να τα σβήσω. Πραγματικά ελπίζω η κόντρα σου με τους Αντετοκούμπο να μην είναι στην λογική του #not my national team και έπεσα τόσο έξω.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Σάβ Αύγ 20, 2022 1:57 am

Hipster έγραψε:
papp7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 20, 2022 12:19 am

Οι φιλοξενουμενοι αθλητες ειχαν μια χαρα φιλοξενια, αν ειδες κατι αλλο και μου διεφυγε πες μου να το βρω.
Φίλε μου Hipster συμφωνώ σε όλα. Ούτε κι εγώ έχω έχθρα με όλους τους τούρκους ούτε φιλία με όλους τους έλληνες. Ο Αζιζ Νεσίν και ο Ναζιμ χικμετ(ποιήματα του έχουν μελοποιηθεί από Λοϊζό και τον θεοδωράκη) είναι πολύ πιο οικείοι για μένα απ ότι οι Χρυσαυγίτες, τους#not my national team κ.α.
Κι όπως λέει κι ένας στίχος του χικμετ για αυτή την Εθνική ομάδα "Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα "

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 714

Σάβ Αύγ 20, 2022 2:11 am

Ο Σιμόπουλος σε κάθε ευκαιρία θύμιζε οτι το 96% του ανθρωπινου σωματος έχει ηλικία πολλων δισεκατομμυρίων ετών. Αυτό σημαίνει οτι το σώμα έχει μνήμη αντίστοιχη.
Ο καθένας ζωντανός άνθρωπος για λόγους καθαρά επιβίωσης, αγαπάει να ανασύρει τη μνήμη που του "αρέσει" (αυτό είναι δικό μου)
Καληνύχτα Κεμάλ....αυτός ο κόσμος δεν θα ησυχάσει ποτε

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Αύγ 20, 2022 2:22 am

Και για να μην ξεχάσω, υπέρ στα πανό

Εικόνα

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Αύγ 20, 2022 3:29 am

*καλά, πιο οφ τοπικ πεθαίνεις έγινε εδώ, σόρυ στους μοντ*

Αθλητισμός και ασέβεια δεν πάνε μαζί. Το ένα είναι πολιτισμός, το άλλο ψευτονταηλίκι. Ισχύει για οποιαδήποτε πτυχή του αθλητισμού – πατρίδες, σημαίες, ύμνοι, εμφάνισεις, εμβλήματα, κλπ. Και τον Μωάμεθ τον Πορθητή να σου ‘φέρναν στο γήπεδο να παίξει οφείλεις να τον σεβαστείς. Αν δεν το κάνεις δεν έχεις κυρώσεις, έχεις χάσει όμως μεγάλο μέρος του κύρους σου ως έθνος.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 20, 2022 3:45 am

lefpan έγραψε:
Hipster έγραψε:

Τι λέτε βρε παιδιά, συγκεντρωθείτε...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 520

Σάβ Αύγ 20, 2022 7:20 am

Ρε παιδιά αυτό το τσιμπούρι ο Οπενχαϊμερ (απ το σταφ των Μπακς) είναι ακόμα στις προπονήσεις της εθνικής;Αν ακολουθήσει την αποστολή στην Ιταλία πάλι δε πρόκειται να παίξει όλα τα ματς ο Γιάννης!
Καλά κάνει ο Ιτούδης που παλεύει σχήματα χωρίς τον Γιάννη θα χρειαστούν σίγουρα σε κάποιους αγώνες.....
Αλλά πρέπει να το κοιτάξουν αυτό πάντως, είναι χαζό να χεις το καλύτερο σου παίκτη στη διαθεση σου και να μην εκμεταλλεύεσαι τα ματς για να τον ταιριάξεις όσο καλύτερα γίνεται με το σύνολο!

ΥΓ:Τζάμπα σπαταλάτε χρόνο για τους ύμνους, κάποια πράγματα είναι διαχρονικά κι επαναλαμβανόμενα.....Πάντα θα υπάρχει εμπάθεια μεταξύ των 2 πλευρών, αρα και μεταξύ κάποιων απ τους 2 λαούς!Αυτά δεν αλλάζουν και δε μπορούμε ούτε εμεις να τα αλλάξουμε.....Και σε αγώνες του Ολυμπιακού στη μπάλα πόσες φορές εχω δει πανό προσβλητικά κι απο μας κι από αυτούς (στο μπάσκετ οχι γιατι είναι συνήθεια να παίζουμε και μεταξύ μας πόσα ματς κάθε χρόνο)

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 20, 2022 8:45 am

Από χτες κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε και το σχήμα με 3 κοντούς.
Αυτό το σχήμα με Γιάννη και Κώστα ή Παπαγιάννη ή Παπανικολάου/Παπαπέτρου βλέπω να κλείνει τα περισσότερα παιχνίδια.

Κατά τα λοιπά η Τουρκία άμυνα δεν παίζει οπότε δεν εκτέθηκαν οι επιθετικές αδυναμίες μας.
Και εμείς ωστόσο δεν έχουμε παίξει καμιά τρομερή άμυνα ως τώρα.

Νομίζω ο Λούντζης έχει κλειδώσει την 12η θέση και ο Κασελάκης κερδίζει πόντους έναντι του Αγραβάνη αν και δύσκολο λόγω της κατάστασης μας στο 4-5.
Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Αύγ 20, 2022 7:20 am
Ρε παιδιά αυτό το τσιμπούρι ο Οπενχαϊμερ (απ το σταφ των Μπακς) είναι ακόμα στις προπονήσεις της εθνικής;Αν ακολουθήσει την αποστολή στην Ιταλία πάλι δε πρόκειται να παίξει όλα τα ματς ο Γιάννης!
Καλά κάνει ο Ιτούδης που παλεύει σχήματα χωρίς τον Γιάννη θα χρειαστούν σίγουρα σε κάποιους αγώνες.....
Αλλά πρέπει να το κοιτάξουν αυτό πάντως, είναι χαζό να χεις το καλύτερο σου παίκτη στη διαθεση σου και να μην εκμεταλλεύεσαι τα ματς για να τον ταιριάξεις όσο καλύτερα γίνεται με το σύνολο!

ΥΓ:Τζάμπα σπαταλάτε χρόνο για τους ύμνους, κάποια πράγματα είναι διαχρονικά κι επαναλαμβανόμενα.....Πάντα θα υπάρχει εμπάθεια μεταξύ των 2 πλευρών, αρα και μεταξύ κάποιων απ τους 2 λαούς!Αυτά δεν αλλάζουν και δε μπορούμε ούτε εμεις να τα αλλάξουμε.....Και σε αγώνες του Ολυμπιακού στη μπάλα πόσες φορές εχω δει πανό προσβλητικά κι απο μας κι από αυτούς (στο μπάσκετ οχι γιατι είναι συνήθεια να παίζουμε και μεταξύ μας πόσα ματς κάθε χρόνο)
Ναι είναι αλλά αυτός είναι κατά κάποιο τρόπο ο προσωπικός προπονητής του Γιάννη.
Στην Αμερική αυτός είναι που δουλεύει περισσότερο από όλους ατομικά μαζί του.
Επίσης μαζί με τον Γιάννη στην Αθήνα(πιθανώς θα είναι και στην Ιταλία) είναι άλλα 4-5 άτομα από το σταφ των Μπακς έστω και αν δεν είναι στο σταφ της Εθνικής.
Δεν χρειάζονται κανέναν βοηθό για να πουν να μην παίξει, αν είναι να δώσουν τέτοια γραμμή την δίνουν και τηλεφωνικά...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εurobasket 2022”