2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 25, 2022 1:35 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 1:15 pm
Hipster έγραψε:
Τετ Αύγ 24, 2022 9:11 pm

Το καταλαβαίνω, για αυτό έχω πει για Αγραβάνη στο 4 και στην ανάγκη πέντε και ένα τριάρι ξένο που παίζει και τέσσερα. Στην ουσία τι παίζει; Η γνώμη μου πάντα, έτσι. Στην ομάδα λείπει δεύτερο τεσσάρι, τρίτο πεντάρι και πρώτο τριάρι. Με ενα παίχτη δεν καλύπτεις και τις τρείς θέσεις.
Εγώ θα προτιμούσα έναν 3/4 ξένο, δεν το συζητάμε. Αν ο Ράντονιτς έχει συμμετοχή στην επιλογή και των δύο Καλαϊτζάκηδων, δεν έχω λόγο να πιστεύω πως όχι, ψιλιάζομαι πως θα πάει στην λύση 4/5 και Καλαϊτζάκηδες, Γκριγκόνις, Μποχωρίδη, Άντριους στα φτερά. Στην Ελλάδα θα έχει έναν ξένο έξω, αλλά θα την παλέψει με Μαντζούκα και Χουγκάζ, αλλά στην Ευρώπη θα είναι τεράστιο το ρίσκο να πας με 3.5 ψηλούς. Και όλα αυτά με την δική του δήλωση πως πάει για έναν ακόμα παίχτη.
Να προσθέσω πως Μ αυτό το ρόστερ με την Ελλάδα πάει να κλέψει τίτλο, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση φαβορί λόγο έλλειψης Ελλήνων. Ξέρω πως αυτό δεν είναι ευχάριστο να το διαβάζει ένας Παναθηναϊκός, αλλά αυτό λέει η λογική σήμερα. Το αύριο δεν το ξέρει κανείς. :)
Η ομαδα θελει σιγουρα εναν ακομα βασικο και καλο παικτη με βασικη θεση το 4 που ειτε θα παιζει και 3 ειτε και 5. Προτιμω 4-5αρι, καθως αν ειναι 3-4αρι καις κατευθειαν εναν Καλαιτζακη και Μαντζουκα.

Ιδανικα θα θελαμε 2 παικτες ενα βασικο 3αρι που θα παιζει και στο 4, μαζι με εναν ελληνα ρολιστα 4-5αρι (Αγρα? Μητο?). Δεν ξερω ομως αν: 1) υπαρχουν τα λεφτα και για τους 2, 2) θελουμε τον αγραβανη και 3) ποσο χρονο και σε ποια θεση θα παιζουν Χουγκαζ-Μαντζουκας.

Γιατι π.χ αν τον Μαντζουκα τον εχουν κυριως για το 3 και εκει θα παιρνει χρονο, τοτε δεν θα παρουν 4-3αρι. Θα παρουν ή κλασσικο 4αρι ή 4-5αρι. Ισως αυτο περιμενουν να δουν, αν μπορει ο Μαντζουκας στο 3 (δεν μπορει) να δουν και με Χουγκαζ τι παιζει και μετα να αποφασισουν.

Ισως δουν οτι δεν κανει κανενας απο τους 2, οποτε μπορει να δωσουν π.χ Χουγκαζ δανεικο και παρουν εκτος απο ξενο και ακομα εναν Ελληνα.

Οπως και να εχει αφου πηραν 2 Καλαιτζακια, μαζι με 4 ξενα γκαρντ, δεν καταλαβα γιατι εμεινε ο Μποχω. Με Κασελ ή 3ο σεντερ Καβαδδα θα ειμασταν πολυ καλυτερα. Βεβαια μπορει και αυτοι να μην ηθελαν να μεινουν γιατι λεει ειμαστε πανω απο 30 και αλλη μια σεζον αν δεν παιζουμε δεν γουσταρουμε.
Το τελευταίο που λες για τον Κασελάκη και τον Καββαδά, νομίζω ότι ισχύει. Τα παιδιά ήθελαν να πάνε σε ομάδες στις οποίες θα είχαν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και αυτό έκαναν, δεν είναι δηλαδή ότι εμείς τους διώξαμε.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 25, 2022 1:35 pm

Tracy Mac έγραψε:
Hipster έγραψε:

Το καταλαβαίνω, για αυτό έχω πει για Αγραβάνη στο 4 και στην ανάγκη πέντε και ένα τριάρι ξένο που παίζει και τέσσερα. Στην ουσία τι παίζει; Η γνώμη μου πάντα, έτσι. Στην ομάδα λείπει δεύτερο τεσσάρι, τρίτο πεντάρι και πρώτο τριάρι. Με ενα παίχτη δεν καλύπτεις και τις τρείς θέσεις.
Εγώ θα προτιμούσα έναν 3/4 ξένο, δεν το συζητάμε. Αν ο Ράντονιτς έχει συμμετοχή στην επιλογή και των δύο Καλαϊτζάκηδων, δεν έχω λόγο να πιστεύω πως όχι, ψιλιάζομαι πως θα πάει στην λύση 4/5 και Καλαϊτζάκηδες, Γκριγκόνις, Μποχωρίδη, Άντριους στα φτερά. Στην Ελλάδα θα έχει έναν ξένο έξω, αλλά θα την παλέψει με Μαντζούκα και Χουγκάζ, αλλά στην Ευρώπη θα είναι τεράστιο το ρίσκο να πας με 3.5 ψηλούς. Και όλα αυτά με την δική του δήλωση πως πάει για έναν ακόμα παίχτη.
Να προσθέσω πως Μ αυτό το ρόστερ με την Ελλάδα πάει να κλέψει τίτλο, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση φαβορί λόγο έλλειψης Ελλήνων. Ξέρω πως αυτό δεν είναι ευχάριστο να το διαβάζει ένας Παναθηναϊκός, αλλά αυτό λέει η λογική σήμερα. Το αύριο δεν το ξέρει κανείς. :)
Η ομαδα θελει σιγουρα εναν ακομα βασικο και καλο παικτη με βασικη θεση το 4 που ειτε θα παιζει και 3 ειτε και 5. Προτιμω 4-5αρι, καθως αν ειναι 3-4αρι καις κατευθειαν εναν Καλαιτζακη και Μαντζουκα.

Ιδανικα θα θελαμε 2 παικτες ενα βασικο 3αρι που θα παιζει και στο 4, μαζι με εναν ελληνα ρολιστα 4-5αρι (Αγρα? Μητο?). Δεν ξερω ομως αν: 1) υπαρχουν τα λεφτα και για τους 2, 2) θελουμε τον αγραβανη και 3) ποσο χρονο και σε ποια θεση θα παιζουν Χουγκαζ-Μαντζουκας.

Γιατι π.χ αν τον Μαντζουκα τον εχουν κυριως για το 3 και εκει θα παιρνει χρονο, τοτε δεν θα παρουν 4-3αρι. Θα παρουν ή κλασσικο 4αρι ή 4-5αρι. Ισως αυτο περιμενουν να δουν, αν μπορει ο Μαντζουκας στο 3 (δεν μπορει) να δουν και με Χουγκαζ τι παιζει και μετα να αποφασισουν.

Ισως δουν οτι δεν κανει κανενας απο τους 2, οποτε μπορει να δωσουν π.χ Χουγκαζ δανεικο και παρουν εκτος απο ξενο και ακομα εναν Ελληνα.

Οπως και να εχει αφου πηραν 2 Καλαιτζακια, μαζι με 4 ξενα γκαρντ, δεν καταλαβα γιατι εμεινε ο Μποχω. Με Κασελ ή 3ο σεντερ Καβαδδα θα ειμασταν πολυ καλυτερα. Βεβαια μπορει και αυτοι να μην ηθελαν να μεινουν γιατι λεει ειμαστε πανω απο 30 και αλλη μια σεζον αν δεν παιζουμε δεν γουσταρουμε.
Απ ότι έχω διαβάσει ο κασελάκης ζήτησε μόνος του να φύγει

0
Esteban_bachoso

junior
Reactions: 17

Πέμ Αύγ 25, 2022 2:13 pm

Σε λίγα χρόνια θα γίνουμε σαν την Τουρκία που έχουν και αυτοι πρόβλημα γηγενων παικτών και οι Ευρωλιγκατες ομάδες έχουν 9-10 ξένους..

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Αύγ 25, 2022 2:15 pm

Tracy Mac έγραψε:
Hipster έγραψε:

Πω πω, έχεις αναλύσει όλα τα σενάρια! :D
Ελπίζω να διαβάζει ο κόουτς το φόρουμ!

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior

Πέμ Αύγ 25, 2022 3:08 pm

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jake_Layman

Τον ανέφερε ο Κοτζιάς.
Κάποιος που γνωρίζει?

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Αύγ 25, 2022 3:41 pm

Panos Phys έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 3:08 pm
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jake_Layman

Τον ανέφερε ο Κοτζιάς.
Κάποιος που γνωρίζει?
Μετριος.
Μετριος σουτερ στο ΝΒΑ, ηταν καλυτερος στο κολλεγιο.
Κακο μπολ χαντλινγκ για 3, δεν δημιουργει σουτ για τον εαυτο του,
ελαφρυς πολυ για 4, βασικα 3 ειναι , αλλα παιζει στρετς φορ λογο μεγεθους και σουτ.
Καλουτσικος στην αμυνα, τιποτα τρομερο, καλα χερια,
κακος ριμπαουντερ.
Ρολιστας στο ΝΒΑ, πιθανον να ηταν καλος ρολιστας και για Ευρωπη. Δεν πιστευω πως ειναι για μεγαλα πραγματα ακομα και για Ευρωπη.
Δεν θα ασχοληθει ο Παναθηναικος πιστευω.
ΥΓ απο το ολοτελα μια χαρα ειναι, αλλα για βασικο τριαρι ....δεν νομιζω.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 25, 2022 9:37 pm

παρτε κωστααα αντεντο....

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior

Πέμ Αύγ 25, 2022 9:56 pm

giorgos45 έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 9:37 pm
παρτε κωστααα αντεντο....
Τον ματιασαμε...
Νομίζω ότι θα το ψάξει μέχρι τέλους για ΝΒΑ, δε δείχνει να βιάζεται, ούτε να αγχώνεται.

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior

Παρ Αύγ 26, 2022 4:47 pm

Τέλος και στα σενάρια με Αγραβανη, όχι ότι έπαιξαν καί ποτέ βέβαια...

0
Respect Yourself
titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 29, 2022 8:41 pm

Πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο Νεμάνια ζοριτς;

Το αναπαράγει και to10.gr

0
glenrice90

junior
Reactions: 413
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 30, 2022 3:53 pm

titsokk έγραψε:

Αν δεις στα comments του tweet, τo διαψεύδει ο Μισκο κάπως απόλυτα

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Αύγ 30, 2022 3:55 pm

glenrice90 έγραψε:
titsokk έγραψε:

Δε λεω οτι θα ερθει , αλλα τι θες να ελεγε ο φιλος μας ο Misco?

0
glenrice90

junior
Reactions: 413
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 30, 2022 4:04 pm

HackerBaby έγραψε:
glenrice90 έγραψε:

Απολύτως τίποτα. Φαντάσου να έβγαινε ο κάθε μάνατζερ στο twitter να διαψεύσει τρολλάροντας, για να ρίξει στάχτη στα μάτια. Εκτός αν το συνηθίζει το παπατζιλικι στα σοσιαλ, οπότε πασο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Αύγ 30, 2022 4:15 pm

glenrice90 έγραψε:
HackerBaby έγραψε:

Απολύτως τίποτα. Φαντάσου να έβγαινε ο κάθε μάνατζερ στο twitter να διαψεύσει τρολλάροντας, για να ρίξει στάχτη στα μάτια. Εκτός αν το συνηθίζει το παπατζιλικι στα σοσιαλ, οπότε πασο
Καλά τι λέει; πως δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει. Δεν ξέρεις αν ειναι για το τουίτ, μπορεί να είναι απ την χαρά του για την προφορική συμφωνία που πέτυχε :roofl:
Στο μεταξύ δεν υπάρχει απολύτως καμία φήμη για ενδιαφέρον απο ομάδα του ΝΒΑ για Μπέικον. Ούτε μία ομως :)
Η τελευταία είδηση για Μπέικον, είναι πως πήγε αυτόφωρο για ένα βράδυ για ληγμένο δίπλωμα αυτοκινήτου, αρχές Αυγούστου. :roofl:

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Αύγ 30, 2022 4:45 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Αύγ 30, 2022 4:15 pm
glenrice90 έγραψε:

Καλά τι λέει; πως δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει. Δεν ξέρεις αν ειναι για το τουίτ, μπορεί να είναι απ την χαρά του για την προφορική συμφωνία που πέτυχε :roofl:
Στο μεταξύ δεν υπάρχει απολύτως καμία φήμη για ενδιαφέρον απο ομάδα του ΝΒΑ για Μπέικον. Ούτε μία ομως :)
Η τελευταία είδηση για Μπέικον, είναι πως πήγε αυτόφωρο για ένα βράδυ για ληγμένο δίπλωμα αυτοκινήτου, αρχές Αυγούστου. :roofl:
Kαλα μην αγχωνεσαι τοσο δεν ειπε κανεις οτι θα ερθει :drunk:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”