Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 - Αγώνες Εθνικής

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:30 pm

1)Ματσαρα

2)Οι παιχτες μας εχουν παθος...ειδικα η ενέργεια που βγαζει αυτο το παλληκαρι ο Θανάσης δεν υπαρχει.

3)Ως ομαδα ειμαστε ενα χάλι μαυρο...θα πρεπει ο Ιτουδης κατι να κανει γι αυτο γιατι μονο με προσωπικές ενεργείες δεν πας πουθενα...Δε ξερω αν φταιει γι αυτο ολο αυτο το Show γυρω απ το Γιάννη αλλα θα πρεπει στοιχειωδώς να γίνουμε ομαδα...Τραγικοί σε αυτον το τομεα.

4)Τα σωματικα προσοντα του Γιάννη δεν υπαρχουν...Εξωγιηνος πραγματικα ....αν μπορέσει να βελτιωθεί και μπασκετικά θα μπορουσε να αφησει ονομα επιπεδου Jordan...Να ναι καλα το παλληκαρι

Κραταω τη θέληση των παιχτων απ το ματς.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 520
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:31 pm

Εγω το πιο ανησυχητικό που είδα ήταν ο Καλάθης....σερί ματς άνοστος, άχρωμος και ταλαιπωρημένος!Ο Σλούκας έκανε και 2 καλούτσικα παιχνίδια στην Αθήνα, σήμερα ήταν χαμένος κι αυτός βέβαια....δηλαδή παίζαμε τα pg μας χαμένα και χωρίς σέντερ!Απ την άλλη η μοιρασιά ήταν 60-40 υπέρ των γηπεδούχων αλλά οκ δε μπορείς έτσι να πας μακριά, κακά τα ψέμματα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1546
Αγαπημένη θέση: Bench

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:31 pm

Παρόλο που και ο Σλούκας και ο Καλάθης ήταν κακοί/ανύπαρκτοι σήμερα (και μην ξεγελάνε οι 14 συνολικά ασίστ που έδωσαν), το ματς χάθηκε από την άμυνα και όχι από την επίθεση. Η επίθεση αυτή θα είναι, με τον Γιάννη να κάνει αυτά ακριβώς (ελπίζω να λύθηκε και το ερώτημα του τι μπορεί να κάνει και σε fiba basketball). Δύο-τρία σουτ που μπήκαν ή δεν μπήκαν θα κάνουν την διαφορά.

Αν υπήρχε όμως ο Παπαγιάννης να βάλει κάποια ερωτήματα στον Γιόκιτς όλη η ομάδα θα λειτουργούσε καλύτερα στην άμυνα. Θα υπήρχε και περισσότερη ενέργεια, και ούτε (μάλλον) θα σούταραν οι Σέρβοι με 11/20 τρίποντα. Ακόμα και η απουσία του Κώστα ήταν σημαντική για κάποιες ανάσες στο Β' ημίχρονο, και ας τον έβαλαν στα καλάθια στο Α'.

Σε αντίθεση με άλλους, προσωπικά παραμένω αισιόδοξος, αρκεί να είναι ΟΚ ο Παπαγιάννης στο Ευρωμπάσκετ και να μην πάμε με τους ηρωισμούς του (αξιοθαύμαστου) Θανάση. Σλούκας και Καλάθης θέλω να πιστεύω πως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να είναι αυτοί που πρέπει.

ΥΓ: Καταπληκτικό στατιστικό που δεν ξαναθυμάμαι. Για την μία από τις δύο ομάδες εκτέλεσε σε όλο το ματς βολές μόνο ένας παίκτης.

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:32 pm

polykos έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 11:30 pm
θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να παίξει ο Γιαννης κόντρα στο Βέλγιο, το πολύ 5+5
Και 10-15 λεπτά να παίξει καλά είναι, δε χρειάζεται και παραπάνω....ας τα βάλουν αυτοί που δε πήγαν καλά απόψε

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:33 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 11:24 pm
tarp7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 11:07 pm
87-87. Μαγική εικόνα να μην κάτσουν χάσουν με 20 πόντους; Αμά η εθνική δεν είναι καλή η σερβία με τόσο σπρώξιμο δεν είναι ούτε για 8άδα
Αν σου άρεσε η εθνική σήμερα, δικαίωμά σου.
Αλλά έτσι όπως είμαστε, στο ευρωμπάσκετ δεν βλέπουμε ούτε οκτάδα.
Και σένα δικαιωμά σου είναι να μην σου αρέσει η εθνική. Εννοείται ότι μου άρεσε η εθνική σ'ήμερα.
Ο χρόνος θα δείξει ποιός θα δικαιωθεί. Εγώ λέω ότι θα παλέψουμε για το μετάλλιο .Μόνο τη Γαλλία θεωρώ καλύτερη.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Ειναι λυπηρο ποσες φορες επιασε το ματι μου το Γιαννη να ζηταει επιτακτικα τη μπαλα απο dorsey/ kalathi και να μην τη παιρνει τουλαχιστον στο σωστο timing .

Δεν γινεται στο τελος να μη πηγαινει η μπαλα στα χερια του οποιο και να ειναι το αποτελεσμα

Προσωπικα ο dorsey δεν μ αρεσει / Νομιζει οτι ειναι καλυτερος απο οτι ειναι

0
polykos

nba
Reactions: 714

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:37 pm

βρηκα αυτό το βίντεο μέσα απο τον κόσμο
ειδικά για μας που χάσαμε το διλεπτο (είναι περίπου στο 23 λεπτό)

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:38 pm

tarp7 έγραψε:
lefpan έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 11:24 pm

Αν σου άρεσε η εθνική σήμερα, δικαίωμά σου.
Αλλά έτσι όπως είμαστε, στο ευρωμπάσκετ δεν βλέπουμε ούτε οκτάδα.
Και σένα δικαιωμά σου είναι να μην σου αρέσει η εθνική. Εννοείται ότι μου άρεσε η εθνική σ'ήμερα.
Ο χρόνος θα δείξει ποιός θα δικαιωθεί. Εγώ λέω ότι θα παλέψουμε για το μετάλλιο .Μόνο τη Γαλλία θεωρώ καλύτερη.
Βάλε από 1000 ευρώ σε Ελλάδα και Γαλλία να το σηκώσουν να βγάλεις μεροκάματο

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:41 pm

HackerBaby έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 11:38 pm
tarp7 έγραψε:

Βάλε από 1000 ευρώ σε Ελλάδα και Γαλλία να το σηκώσουν να βγάλεις μεροκάματο
Δεν παίζω στοίχημα. Εσύ μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θέλεις. :roulette: Πολύ στενοχώρια σήμερα. Ποιά είναι καλύτερη η λιθουανία που κέρδισε με το ζόρι την ουγγαρία. ελλάδα σερβία και σλοβενία είναι στο ίδιο επίπεδο Η γαλλία εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Πέμ Αύγ 25, 2022 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Phys87

nba
Reactions: 824

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:41 pm

Η εθνική μου άρεσε παρά πολύ και αν είχαμε τα Σέντερ μας θα είμασταν ισορροπημένοι. Βγάλαμε χαρακτήρα σε μια απο τις δυσκολότερες έδρες που θα μπορούσαμε να παίξουμε , σε μια απο τις καλύτερες ομάδες διαχρονικά , με το ρόστερ τους στα καλύτερα τους.

Σλούκας, Καλαθης ευελπιστώ ότι θα βελτιωθούν, και θα εμφανιστούν όπως πρέπει.

Αγάπησα λίγο παραπάνω τα αδέλφια Αντετοκουμπο σήμερα.

Ο Ντορσει μπορεί να νομίζει ότι είναι καλύτερος απο ότι είναι, αλλά αυτό τον κάνει τόσο καλό σουτέρ με τσαγανό.

Ψήθηκα πολύ άσχημα με την εθνική σήμερα, παρόλο που χάσαμε την θεωρώ καλή ήττα την σημερινή, και θα πάμε όπως πρέπει.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:50 pm

Χάθηκε να μπει και λίγο ο Λουντζης για κάποια λεπτά;Αφού δε τράβαγαν τα βασικά βιολιά απόψε, να γιατι λέω ότι τα κλειδιά είναι οι Σλούκας-Ντόρσεϊ κι ενας απ τους 2 Παπ!Με καλύτερο Σλούκα απόψε ή νορμάλ Καλάθη θα κερδίζαμε θεωρώ!
Ο Γιάννης θα κάνει σίγουρα πραγματάκια στο ευρωμπάσκετ, θα κουβαλήσει την ομάδα μπροστά, θα δώσει το σόου του, αλλά σε κάποιες φάσεις που κολλάει η ομάδα χρειάζονται ενέργειες απο τους συγκεκριμένους παίκτες....όπως το τρίποντο του Ντόρσεϊ πχ

0
tarp7

allstar

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:55 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Πέμ Αύγ 25, 2022 11:50 pm
Χάθηκε να μπει και λίγο ο Λουντζης για κάποια λεπτά;Αφού δε τράβαγαν τα βασικά βιολιά απόψε, να γιατι λέω ότι τα κλειδιά είναι οι Σλούκας-Ντόρσεϊ κι ενας απ τους 2 Παπ!Με καλύτερο Σλούκα απόψε ή νορμάλ Καλάθη θα κερδίζαμε θεωρώ!
Ο Γιάννης θα κάνει σίγουρα πραγματάκια στο ευρωμπάσκετ, θα κουβαλήσει την ομάδα μπροστά, θα δώσει το σόου του, αλλά σε κάποιες φάσεις που κολλάει η ομάδα χρειάζονται ενέργειες απο τους συγκεκριμένους παίκτες....όπως το τρίποντο του Ντόρσεϊ πχ
Πιστεύω στο ευρωμπάσκετ θα δούμε το σλούκα της ευρωλίγκας ή τουλάχιστον κοντά στα στάνταρ του.
Και εγώ νομίζω ότι έπρεπε να παίξει περισσότερο ο Λούντζης στη θέση του καλάθη

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3993
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Αύγ 25, 2022 11:59 pm

Το ματς ήταν επικό σήμερα και λόγω εξέλιξης και λόγω των 2 MVP και λόγω του ειδικού βάρους τους αγώνα καθώς ήττα των Σέρβων θα σήμανε αποκλεισμός τους. Προσωπικά επειδή η Σερβία δεν είναι ούτε Λεττονία (κατάφεραν και αποκλείστηκαν από τον Marinov, τον Minchev, τον Kostov και κάτι άλλα λιμά), ούτε Σλοβενία προ διετίας, ούτε Κροατία γενικώς. Δεν τους θέλω εκτός Παγκοσμίου του χρόνου οπότε καλό είναι για το άθλημα να περάσουμε εμείς οι Λεττονοί και οι Σέρβοι από αυτό το γκρουπ.

Τα καλά είναι πολλά σήμερα, θα σταθώ σε αυτά που αξίζουν προβληματισμό όμως. Αρχικά σήμερα τα γκαρντ μας κ..κάτσαν, θύμισαν παλαίμαχους που απλά παίζουν μόνο με το μυαλό. Επειδή ήταν το πρώτο επίσημο, θα περιμένω να δω στα επόμενα παιχνίδια, θυμίζω απλά ότι τα επόμενα 3 παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο που είναι must win για εμάς. Επίσης στις αλλάγές στην άμυνα χανόμασταν συνεχώς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έγινε πάρτυ, όποτε ο Ιτούδης κάτι πρέπει να αλλάξει ή να δοκιμάσει (πλέον είμαστε στα επίσημα). Σαν τελευταίο μου έκανε εντύπωση πως στην παράταση παίζαμε 5 έξω στην επίθεση με αποτέλεσμα ο Γιάννης να βολοδέρνει στο τρίποντο. Θα δώσω ωστόσο ένα ελαφρυντικό ότι υπήρχε πολύ κούραση στα παιδιά που έπαιξαν εκεί.

* Ο Θανάσης έχει κατακτήσει τη θέση στην εθνική εδώ και χρόνια, ασχέτως τη γράφουμε εμείς εδώ. :obey:
* Σήμερα μου άρεσε και ο Παπανικολάου ύστερα από καιρό με την εθνική, ήταν από τις θετικές παρουσίες της εθνικής και βοήθησε όσο μπορούσε.
* Το αλέγκρο στυλ του Dorsey τελικά ίσως να χρειάζεται γιατί είναι απρόβλεπτο για τις άμυνες. Μακάρι να εμφανιστεί μόνο το καλό προφίλ του στα παιχνίδια, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα είμαστε πολύ προβληματικοί στην επίθεση.

edit: Οι Σέρβοι κυνηγούν εμάς για να αποκλείσουν και δευτερευόντως το Βέλγιο όπου είναι 2 νίκες μακρυά.

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions: 471
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 26, 2022 12:04 am

Το ότι το παλέψαμε μέχρι τέλους είναι σημαντικό.
Δίχως καθαρό πεντάρι και με ανάποδη διαιτησία.
Αλλά θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια στο σουτ, ειδικά από τα φτερά. Τον Γιάννη θα τον κλείνουν μόνιμα δύο και τρεις, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτουμε τους χώρους που θα ανοίγουν.
Και φυσικά θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν. Δεν γίνεται να περιμένουμε μόνιμα 40ρες από τον συνήθη ύποπτο!

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 26, 2022 12:04 am

Ποσο λείπει ο Παπαγιάννης διπλα απτον Γιανναρο? Κι ένας καλός Σλουκας...

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”