Φίλε Μπίλι, δεν νομίζω ότι ο Hipster την έπεσε ποτέ με τέτοιους χαρακτηρισμούς σε κάποιον συγκεκριμένα εδώ μέσα. Ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν άλλο.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 28, 2022 8:40 pmΣυμφωνώ, γενικά καλό είναι να λείπουν αυτού του είδους οι χαρακτηρισμοί απέναντι σε άτομα που απλά έχουν διαφορετική άποψη για ένα θέμα. Το λέω, γιατί και εγώ έχω κατά καιρούς δεχθεί αντίστοιχους χαρακτηρισμούς από τον κατά τα άλλα συμπαθή φίλο Hipster.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 28, 2022 8:23 pm
Πες με φανατικό οπαδό επειδή έγραψα ότι αν χάσουμε από Βέλγιο σε γεμάτο γήπεδο στην έδρα μας με Γιάννη στην ομάδα και αντιπάλους παίκτες επιπέδου champions league θα είναι τραγελαφικο,δεν πειράζει . Η Σλοβενία κάνει πλάκα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και δικαιολογείται να χάσει 10 σερί ματς,ενώ και οι ομάδες που έγραψες δεν έχουν σχέση με το Βέλγιο προφανώς .
Δε θέλω να το συνεχίσω και να θυμίσω τι έγραφες πριν λίγο καιρό σε άλλο τοπικ ,ειδικά εδώ στης εθνικής . Το μόνο που ζητάω είναι να επιτρέπεται να λέμε την άποψη μας χωρίς να μας χαρακτηρίζουν φανατικούς οπαδούς ,τύποι με αγαπημένη ομάδα Πανιώνιο και warriors και 400 ποστς σε τοπικ Ολυμπιακού Παναθηναϊκού.
Ευχαριστώ
Απλώς την πέφτει στη "νοοτροπία του οπαδού" (ας την πούμε έτσι), που κάνει ορισμένους γενικώς και αορίστως να φαντασιώνονται διάφορα πράγματα.
Για παράδειγμα: υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο που φαντασιώνονται ότι η ομάδα είναι στο top 10 της Ευρώπης, για να μην πω του κόσμου.
Αυτό πρέπει να αποφεύγουμε. Να εκτιμούμε με σωστά κριτήρια την ομάδα και αυτό που λέμε να έχει βάση. Δεν θα είμαστε λιγότερο φίλοι της εθνικής, αν πατάμε στη γη και όχι στα σύννεφα και βλέπουμε πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες με αξιόλογα (ίσως και αξιολογότερα ρόστερ), που έχουν κι αυτές βλέψεις για την 4άδα και θα το παλέψουν μέχρι τέλους.
Αυτό, για να μην θεωρούμε καταστροφή την μη είσοδο στην 4άδα και για να μη θεωρούμε πως είναι για πέταμα μια ομάδα που τερματίζει στην 8η θέση.