Αμα θες να ακούσεις τον αγαπητό ελληνομαθη στην περιγραφή

Κατά τα αλλα υπάρχει και VPN

Συντονιστής: Captains
Επομένως, να πούμε του Ιτούδη να μη παιδεύεται άδικα ο άνθρωπος και πονοκεφαλιάζει. Ας κάνει εκεί μια κλήρωση να ξεμπερδεύουμε.antonispgs έγραψε: ↑Τρί Αύγ 30, 2022 4:30 pmΟποίοι και να πάνε, εφόσον εμφανιστούμε με τους υπόλοιπους έτοιμους, θα είναι non factor. Αλοιμονο μας αν στηριχτούμε σε οποιονδήποτε απξ αυτούς σε σημαντικά ματς.
Από αυτούς τους 4 θα κοπούν οι 2, όπως τα λες.tomastanker έγραψε: ↑Τρί Αύγ 30, 2022 3:52 pmΚασελάκης κ Λούντζης νομίζω δεν πρέπει να προχωρήσουν στην τελική 12αδα. Λαρετζάκης κ Μποχωρίδης είναι καλύτεροι.
Συμφωνείτε?
Συμφωνώ και εγώ ότι είναι περίεργο.ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Αύγ 30, 2022 8:11 pmΥπάρχει τεράστιο μπέρδεμαν νομίζω και πελάγωμα στο τεχνικό επιτελείο. Δεν το γνωρίζω το θέμα αλλά τι θα αλλάξει αν γίνει μία θεραπεία π.χ. στον Σλούκα ή στον Αντετοκούνμπο παραπάνω επί ιταλικού εδάφους; Δεν γνωρίζει ήδη την κατάσταση των παικτών ο Ιτούδης; Ρωτώ μήπως κάποιος φίλος ξέρει να απαντήσει;![]()
Από ότι διάβασα μέσες άκρες, διότι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι είναι μασόνοιpan24 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 30, 2022 9:03 pmΣυμφωνώ και εγώ ότι είναι περίεργο.
Βέβαια διάβασα ότι κάθε χώρα μπορεί να δηλώσει 12αδα μέχρι 24 ωρες πριν την πρεμιέρα της.
Αρα εμείς έτσι αντί να δηλώσουμε σήμερα 12αδα έχουμε περιθώριο μέχρι Τρίτη μεσημέρι.
Θα μου πεις τι θα αλλάξει αυτό, πόσα περισσότερα θα ξέρουμε σε δυο μέρες...
Αυτό που γράφουν όλοι είναι ότι ο Παπαπέτρου είναι σίγουρος, οτι μάλλον ναι Σλούκας-Παπαγιάννης και πολύ αμφίβολος ο Κώστας.
Εγώ παρόλα αυτά έχω την αίσθηση ότι ο Παπαγιάννης θα προλάβει αφού έχει μπει στις ομαδικές προπονήσεις από το Σάββατο μαζί με τον Παπαπέτρου.
Τον Σλούκα φοβάμαι, αλλιώς δεν θα έπαιρνε και έξτρα κοντό μαζί.
Παιδιά ο Λαρεντζάκης δεν κόβεται,ανάμεσα σε Λούντζη-Μποχωρίδη θα παιχτεί αν είναι οκ ο Σλούκας.