Μπηκε στο ματς ο Αβντιγια στην 4η περιοδο, για να δουμε, πλησιαζει το Ισραηλ.
Οχι για πολυ, μονο με αυτοκτονια χανουν το ματς οι Πολωνοι.
Γινεται πολυ σημαντικο ματς το Φινλανδια-Τσεχια πλεον.
Συντονιστής: Captains
Μπηκε στο ματς ο Αβντιγια στην 4η περιοδο, για να δουμε, πλησιαζει το Ισραηλ.
Στο Ακρόπολις ήταν πολύ καλή η Πολωνία, αν και έπαιζε χωρίς τον Slaughter.kojito έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 5:53 pmΌπως την είδα στα φιλικά και στο Ακρόπολις το περασμένο μήνα την Πολωνία, δεν την περίμενα τόσο ανταγωνιστική. Με νίκη απέναντι στους Ολλανδούς περνάνε. Θεωρητικά μπορούν να βγουν ακόμα και 2οι, αν ισοβαθμίσουν με το Ισραήλ στις 3 νίκες και Φινλανδία-Τσεχία μείνουν στις 2.
O Balvin έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν πολύ κακός. Σύμφωνα με το boxscore έπαιξε σχεδόν 8 λεπτά. Πλην του Satoransky, δεν έπαιξε καθόλου και ο Auda για άγνωστο λόγο. Αύριο έχει do or die ματς για τους Τσέχους με αντίπαλο τη Φινλανδία.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 8:29 pmΟ όμιλος αυτός είναι εξαρετικά δύσκολος σε πρόβλεψη, εκτός της Σερβίας που πιθανότατα θα κάνει το 5/5. Δεν θα μου κάνει εντύπωση η Ολλανδία να κάνει δύο νίκες ή το Ισραήλ να χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια και να αποκλειστεί.
Σήμερα μου άρεσε ο πιτσιρίκος Edwards της Ολλανδίας, ο οποίος είναι ένας μακρύς και αθλητικός ψηλός με γνώση των βασικών. Ο Balvin δεν έπαιξε δευτερόλεπτο, ίσως ήταν μικροτραυματίας.
Για τους Φινλανδους ειναι do or die.GK_23 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 9:11 pmO Balvin έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν πολύ κακός. Σύμφωνα με το boxscore έπαιξε σχεδόν 8 λεπτά. Πλην του Satoransky, δεν έπαιξε καθόλου και ο Auda για άγνωστο λόγο. Αύριο έχει do or die ματς για τους Τσέχους με αντίπαλο τη Φινλανδία.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 8:29 pmΟ όμιλος αυτός είναι εξαρετικά δύσκολος σε πρόβλεψη, εκτός της Σερβίας που πιθανότατα θα κάνει το 5/5. Δεν θα μου κάνει εντύπωση η Ολλανδία να κάνει δύο νίκες ή το Ισραήλ να χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια και να αποκλειστεί.
Σήμερα μου άρεσε ο πιτσιρίκος Edwards της Ολλανδίας, ο οποίος είναι ένας μακρύς και αθλητικός ψηλός με γνώση των βασικών. Ο Balvin δεν έπαιξε δευτερόλεπτο, ίσως ήταν μικροτραυματίας.
Τον πρόσεξα και εγώ τον Edwards, ο οποίος είναι senior στο Syracuse παρακαλώ![]()
Όσον αφορά τη Σερβία, ο Milutinov έφτασε στην Πράγα χθες και θα παίξει για πρώτη φορά απόψε στο ματς με τη Φινλανδία.
Έχεις εν μέρει δίκιο διότι οι Φινλανδοί ακόμα και αν χάσουν διατηρούν πιθανότητες πρόκρισης. Αν κερδίσουν την Ολλανδία και το Ισραήλ χάσει από Τσεχία και Σερβία, οι Φινλανδοί θα προκριθούν ακόμα και αν χάσουν αύριο από τους Τσέχους.Reaper έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 9:42 pmΓια τους Φινλανδους ειναι do or die.
Οι Τσεχοι αν χασουν θα εχουν 2η ευκαιρια, στο 5ο ματς κοντρα στο Ισραηλ (με το λογικο σεναριο οτι το Ισραηλ θα ηττηθει απ τη Σερβια).
Ακομα και αν καταληξει και η Πολωνια με 2-3 (με ηττα απο Ολλανδια) παλι θα περναει η Τσεχια αν κερδισει το Ισραηλ, κι ας εχει χασει απ τους Φινλανδους.