Έχεις δίκαιο, σταμάτησε το μυαλό μου, τον Auda ήθελα να γράψω και έγραψα τον Balvin.GK_23 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 9:11 pmO Balvin έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν πολύ κακός. Σύμφωνα με το boxscore έπαιξε σχεδόν 8 λεπτά. Πλην του Satoransky, δεν έπαιξε καθόλου και ο Auda για άγνωστο λόγο. Αύριο έχει do or die ματς για τους Τσέχους με αντίπαλο τη Φινλανδία.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 8:29 pmΟ όμιλος αυτός είναι εξαρετικά δύσκολος σε πρόβλεψη, εκτός της Σερβίας που πιθανότατα θα κάνει το 5/5. Δεν θα μου κάνει εντύπωση η Ολλανδία να κάνει δύο νίκες ή το Ισραήλ να χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια και να αποκλειστεί.
Σήμερα μου άρεσε ο πιτσιρίκος Edwards της Ολλανδίας, ο οποίος είναι ένας μακρύς και αθλητικός ψηλός με γνώση των βασικών. Ο Balvin δεν έπαιξε δευτερόλεπτο, ίσως ήταν μικροτραυματίας.

Αν η Ολλανδία στα υπόλοιπα παιχνίδια, έχει τον σημερινό Franke και επειδή έχει τον De Jong σε πολύ καλή κατάσταση, τους πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν το 2/2. Δεν γνωρίζω αν θα είναι αρκετό αυτό. Από αυτό τον όμιλο με έχουν απογοητεύσει η Φινλανδία και η Τσεχία. Στην Τσεχία θα δώσω έναν ελαφρυντικό, τον τραυματισμό του Satoransky που αν αγωνιστεί στα τελευταία 2 παιχνίδια σε ένα 60% των δυνατοτήτων του θα περάσουν. Η Φιναλνδία όμως με απογοητεύει και με προβληματίζει ότι του χρόνου στο Παγκόσμιο η κατάσταση θα είναι χειρότερη, αφενώς τα γερόντια της θα είναι ακόμη μεγαλύτερα αφετέρου ο Salin φαίνεται πως βρίσκεται σε κάθοδο.
Η Πολωνία μ'αρέσει γιατί έχει κρατήσει τη χημεία από τον Taylor, συν ότι ανεβαίνει ο Balcerovsky τελευταία. Νομίζω εν τέλει ότι οι Σερβία, Πολωνία και Τσεχία θα περάσουν, ελπίζω το Ισραήλ και όχι η Φιναλνδία παρόλο που θα φέρει τον Markkanen και λαό στο Βερολίνο.