Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Εμένα κάτι μου λέει ότι, τώρα που έφυγε ο Μάρτιν, όλη τη γκρίνια του reaper θα την τρώει ο Παπ.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:05 pmΠιτερς poetry in motion να τον βλεπεις να σουταρει..Κατι μου λεει οτι ο φιλος reaper θα βγαλει γουστα φετος![]()
![]()
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- Redfly

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σήμερα ο Μάρτινς θα τα πήγαινε καλύτερα. Το παιχνίδι βασίστηκε στο ατομικό ταλέντο , χωρίς σοβαρά συστήματα και ο αυτόφωτος Μαρτινς θα τα πήγαινε καλύτερα από τους τωρινούς. Δηλαδή για να καταλάβεις τι θέλω να πω, θα μας κορόιδευε ότι πρόκειται για κελεπούρι, αλλά τόσο εγώ όσο και ο reaper ξέρουμε πλέον την αλήθεια.lefpan έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:11 pmΕμένα κάτι μου λέει ότι, τώρα που έφυγε ο Μάρτιν, όλη τη γκρίνια του reaper θα την τρώει ο Παπ.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:05 pmΠιτερς poetry in motion να τον βλεπεις να σουταρει..Κατι μου λεει οτι ο φιλος reaper θα βγαλει γουστα φετος![]()
![]()
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Δηλαδή, για να καταλάβω, ρε δάσκαλε, τώρα ποιός απ' όλους μας κοροϊδεύει;Redfly έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:20 pmΣήμερα ο Μάρτινς θα τα πήγαινε καλύτερα. Το παιχνίδι βασίστηκε στο ατομικό ταλέντο , χωρίς σοβαρά συστήματα και ο αυτόφωτος Μαρτινς θα τα πήγαινε καλύτερα από τους τωρινούς. Δηλαδή για να καταλάβεις τι θέλω να πω, θα μας κορόιδευε ότι πρόκειται για κελεπούρι, αλλά τόσο εγώ όσο και ο reaper ξέρουμε πλέον την αλήθεια.![]()
Μη μας κρατάς στην άγνοιά μας. Truth for all.
I never thought there were corners in time
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μερικες εντυπωσεις απο το φιλικο.. Η ομαδα θα σουταρει περισσοτερο απο ποτε αποτι φαινεται,πολυ λιγο πικ εν ρολ αλλα λογικα αυτο θα αλλαξει με τον σλουκα μεσα..
Ο καναν δεν πρεπει να εσκασε μπαλα στο παρκε απο οπου την επιανε το μπουμπουναγε..βασικος υποψηφιος καντηλιων μπαρτζωκα
Πρεπει να τα ακουσε γιατι στο τελος που ξαναμπηκε εδωσε και πασα
Ο γουοκαπ την ειδε στεφ καρι,απο παντου τα εβαζε σε αντιθεση με τον καναν..
Ο παπας παει για να εχει ρολο στην ομαδα,σκυλιαζε στην αμυνα δεν φοβαται επαφες,ευστοχος ειναι..θα γινει το πουλεν μου αυτος
Ο πιτερς εγγυση ο τυπος,ηδη εχει μπει στον ρολο του και κανει αυτα που περιμενουμε,μπραβο.
Ο μπλακ μου φανηκε λιγο βαρυς παρολο που σωματικα φαινεται σε καλυτερη κατασταση,ισως τον αδικω ομως μιας και δεν πηρε πολλες προσπαθειες.
Ο καναν δεν πρεπει να εσκασε μπαλα στο παρκε απο οπου την επιανε το μπουμπουναγε..βασικος υποψηφιος καντηλιων μπαρτζωκα
Ο γουοκαπ την ειδε στεφ καρι,απο παντου τα εβαζε σε αντιθεση με τον καναν..
Ο παπας παει για να εχει ρολο στην ομαδα,σκυλιαζε στην αμυνα δεν φοβαται επαφες,ευστοχος ειναι..θα γινει το πουλεν μου αυτος
Ο πιτερς εγγυση ο τυπος,ηδη εχει μπει στον ρολο του και κανει αυτα που περιμενουμε,μπραβο.
Ο μπλακ μου φανηκε λιγο βαρυς παρολο που σωματικα φαινεται σε καλυτερη κατασταση,ισως τον αδικω ομως μιας και δεν πηρε πολλες προσπαθειες.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eντάξει ειμαστε.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:23 pmΕνταξει δε τρελενομαστε απο ενα φιλικο με τη μιση φενερ αλλωστε περσι mvp των φιλικων ηταν ο ζαν σαρλ δλδ ενταξει..απλα καποια πραγματα φαινονται οπως το σουτ ατομικα.Mια τζουρα παιρνεις μετα απο καιρο.
Κ εμεις μισοι.
- Σλουκας, Βεζενκοφ, Φαλ, Παπανικολαου, Λαρε
Εφες
- Καλαθης, Μπιμπεροβιτς, Τζεκιρι, Μπιελιτσα
- Redfly

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στον Χασαν αναφέρθηκα. Πάει αυτός, Να δούμε τους νέους τώρα αφού πρώτα γυρίσουν οι διεθνείς και μάθουν τα συστήματα της ομάδας.lefpan έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:27 pmΔηλαδή, για να καταλάβω, ρε δάσκαλε, τώρα ποιός απ' όλους μας κοροϊδεύει;Redfly έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:20 pm
Σήμερα ο Μάρτινς θα τα πήγαινε καλύτερα. Το παιχνίδι βασίστηκε στο ατομικό ταλέντο , χωρίς σοβαρά συστήματα και ο αυτόφωτος Μαρτινς θα τα πήγαινε καλύτερα από τους τωρινούς. Δηλαδή για να καταλάβεις τι θέλω να πω, θα μας κορόιδευε ότι πρόκειται για κελεπούρι, αλλά τόσο εγώ όσο και ο reaper ξέρουμε πλέον την αλήθεια.![]()
Μη μας κρατάς στην άγνοιά μας. Truth for all.
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
συν μοτλευ ,γκουντουριτς και χαζερ μαχμουτογλου που ειναι ομως ρολιστεςreignman έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:39 pmEντάξει ειμαστε.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Σεπ 12, 2022 10:23 pmΕνταξει δε τρελενομαστε απο ενα φιλικο με τη μιση φενερ αλλωστε περσι mvp των φιλικων ηταν ο ζαν σαρλ δλδ ενταξει..απλα καποια πραγματα φαινονται οπως το σουτ ατομικα.Mια τζουρα παιρνεις μετα απο καιρο.
Κ εμεις μισοι.
- Σλουκας, Βεζενκοφ, Φαλ, Παπανικολαου, Λαρε
Εφες
- Καλαθης, Μπιμπεροβιτς, Τζεκιρι, Μπιελιτσα
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο