Και πάλι δεν καταλαβαίνω τι προτείνεις. Συγκεκριμένα ο Γιάννης σήμερα είχε 31-7-8 νομίζω με 13 στα 22 σουτ.lefpan έγραψε: ↑Τρί Σεπ 13, 2022 11:51 pmΤα πάντα που έκανε ο Γιάννης σήμερα ήταν: το κεφάλι κάτω και ντουγρού για τον τοίχο, ούτε να σπάσει μπάλες έξω ούτε τίποτα, όταν δεν βάζει το κεφάλι κάτω και βλέπει τον τοίχο, τότε βαράει τρίποντα στο γάμο του καραγκιόζη, άμυνα κάτω από το μηδέν, και να λείπει μονίμως κάτω από την μπασκέτα.
Επίσης, ποιός μίλησε για χρυσό; Μόνο αν ήμουν χαζοχαρούμενος θα μιλούσα για χρυσό. Από την αρχή έλεγα ότι θα είναι υπέρβαση να μπούμε στην 8άδα, και όλοι με κορόιδευαν και μου φώναζαν "έχουμε τον Γιάννη".
Ε, φάτε τώρα Γιάννη, αλλά -προς Θεού- μην πείτε πως φταίει (και) αυτός, δεν μπορεί να φταίει αυτός, γιατί είναι παγκόσμιος και διαπλανητικός. Φταίνε όλοι οι άλλοι, οι άσουτοι και άμπαλοι.
Άρα είτε:
1) Να βελτιώσει την άμυνα και την επίθεση(?) του
2) Να τον βγάλει για να παίξει ο Ιωάννης με τον Παπανικολάου;
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι σε αντιστοιχία είμαστε όπως η Γερμανία τα χρόνια του Νοβίτσκι, ένας σούπερ σταρ και γύρω γύρω μετριατζες.
Τι θα περιμένουμε δηλαδή, ο σούπερ σταρ μας να γίνει Τζόρνταν ή το support να γίνει καλύτερο;