Για αυτό μπορούν την Τετάρτη στους αγώνες κυπέλλου να παίξουν με ένταση.
Κακά τα ψέματα από τις περισσότερες για να μην πω από όλες τις αντιπάλους τους στην Β εθνικη οι τρεις ανωτέρω ομάδες απέχουν πολύ .
Συντονιστής: Captains

Ειναι πολυ νωρίς να κατέβουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους , ο οποίος ξεκινάει Σεπτέμβριο για τις μεταγραφές που έκαναν και Αυγουστο για τον υπόλοιπο κορμό/ντόπιους. *εικάζωtaraboura έγραψε: ↑Παρ Σεπ 16, 2022 4:08 pmΚαι το χειρότερο ότι αυτό γίνεται μετά από αρκετά χρόνια όπου δεν είχαμε μηδενισμούς. Συνυπολογίζοντας ότι πάνω από 50 ομαδες δεν δήλωσαν καθόλου συμμετοχή στο κύπελλο αναρωτιέμαι γιατί οι συγκεκριμένες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή αφού δεν ήθελαν να κατέβουν?

'Ακουσα επίσης ότι είναι πιθανό να μην κατέβει η Ένωση Ιλίου στη Νάξο.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 17, 2022 1:26 pmΕιναι πολυ νωρίς να κατέβουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους , ο οποίος ξεκινάει Σεπτέμβριο για τις μεταγραφές που έκαναν και Αυγουστο για τον υπόλοιπο κορμό/ντόπιους. *εικάζωtaraboura έγραψε: ↑Παρ Σεπ 16, 2022 4:08 pmΚαι το χειρότερο ότι αυτό γίνεται μετά από αρκετά χρόνια όπου δεν είχαμε μηδενισμούς. Συνυπολογίζοντας ότι πάνω από 50 ομαδες δεν δήλωσαν καθόλου συμμετοχή στο κύπελλο αναρωτιέμαι γιατί οι συγκεκριμένες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή αφού δεν ήθελαν να κατέβουν?
Επίσης κάποιες ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το μητρώο ή το γηπεδικό.
Ξερουμε σήμερα ποια παιχνίδια ξεκινάνε και τι μεταδίδεται διαδικτυακά;

Tα εχω γραψει παραπανωtaraboura έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 17, 2022 1:37 pm'Ακουσα επίσης ότι είναι πιθανό να μην κατέβει η Ένωση Ιλίου στη Νάξο.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 17, 2022 1:26 pm
Ειναι πολυ νωρίς να κατέβουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους , ο οποίος ξεκινάει Σεπτέμβριο για τις μεταγραφές που έκαναν και Αυγουστο για τον υπόλοιπο κορμό/ντόπιους. *εικάζω
Το κύπελλο αρχίζει 21/9/2022
Αυτή ακριβώς την απορία έχω και εγώ. Όποιος φίλος ξέρει τι μεταδίδεται αν μπορεί να μας διαφωτίσει.

Ωπωπ my bad, τωρα είδα το ποστ σου.gspara έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 17, 2022 2:12 pmTα εχω γραψει παραπανω.Ιλιον δεν θα κατεβει,Φαναρια περνανε στον επομενο γυρο και θα παιξουν με Νεα Κηφισια,Σαββατο ή Κυριακη.Εχω ανεβασει και το προγραμμα ενημερωμενο με ωρες/ημερες.Ο πρωτος αγωνας θα γινει σημερα Σαββατο(Λευκιππος Ξανθης-ΔΕΚΑ) στις 5 και η ΕΟΚ εχει ανακοινωσει οτι θα μεταδοθει απο το καναλι You Tube των γηπεδουχων.Για αλλα παιχνιδια δεν υπαρχει ενημερωση,αν μαθω κατι θα το γραψω αμεσα.
Επισης την Δευτερα 19/9 (20.30) θα διεξαχθει στο Περκιζας ο αγωνας Χαλανδρι-Ραφηνα.

taraboura έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 17, 2022 1:37 pm'Ακουσα επίσης ότι είναι πιθανό να μην κατέβει η Ένωση Ιλίου στη Νάξο.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 17, 2022 1:26 pm
Ειναι πολυ νωρίς να κατέβουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους , ο οποίος ξεκινάει Σεπτέμβριο για τις μεταγραφές που έκαναν και Αυγουστο για τον υπόλοιπο κορμό/ντόπιους. *εικάζω
Το κύπελλο αρχίζει 21/9/2022
Αυτή ακριβώς την απορία έχω και εγώ. Όποιος φίλος ξέρει τι μεταδίδεται αν μπορεί να μας διαφωτίσει.