2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Respect Yourself
-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ένα μεμονωμένο τουρνουά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, για άλλη μια φορά πάμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Καλά, από τον Πεδουλάκη δεν περιμενα και τίποτα καλύτερο. Διώξαμε τον άσουτο Σαντ Ρος για να πάρουμε τον εξίσου άσουτο Πονίτκα, σοβαρά;HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 10:00 pmΗ αλήθεια είναι ότι ο Andrews είναι από τους καλύτερους παίκτες στα φιλικά,αλλά δεν τον έχουμε δει σε επίπεδο Ευρωλίγκας και δεν ξέρουμε πως θα σουτάρει εκεί.
Ο Πονιτκα έκανε απίθανο τουρνουά που δε μπορείς να το παραβλέψεις.Φαινεται οτι στα 29 του κάνει μεγάλο στεπ απ και θεωρώ ότι θα κάνει πραγματικά τη διαφορά αν έρθει .
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν αγωνιστικά οι δυο παίχτες.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 10:10 pmΈνα μεμονωμένο τουρνουά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, για άλλη μια φορά πάμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Καλά, από τον Πεδουλάκη δεν περιμενα και τίποτα καλύτερο. Διώξαμε τον άσουτο Σαντ Ρος για να πάρουμε τον εξίσου άσουτο Πονίτκα, σοβαρά;HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 10:00 pm
Η αλήθεια είναι ότι ο Andrews είναι από τους καλύτερους παίκτες στα φιλικά,αλλά δεν τον έχουμε δει σε επίπεδο Ευρωλίγκας και δεν ξέρουμε πως θα σουτάρει εκεί.
Ο Πονιτκα έκανε απίθανο τουρνουά που δε μπορείς να το παραβλέψεις.Φαινεται οτι στα 29 του κάνει μεγάλο στεπ απ και θεωρώ ότι θα κάνει πραγματικά τη διαφορά αν έρθει .
1
1

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Συγκρίνουμε έναν παίκτη Ευρωλίγκας που φαίνεται να κάνει στεπ απ στα 29 σε άλλο λεβελ και έκανε ευρωπαϊκό ώντας τοπ 5 παίκτης με έναν παίκτη σαν τον Άντριους,που οκ φαίνεται καλός, αλλά δεν έχει ξαναπαίξει καν Ευρωλίγκα.Τι συζητάμε τώρα ?BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 10:10 pmΈνα μεμονωμένο τουρνουά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, για άλλη μια φορά πάμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Καλά, από τον Πεδουλάκη δεν περιμενα και τίποτα καλύτερο. Διώξαμε τον άσουτο Σαντ Ρος για να πάρουμε τον εξίσου άσουτο Πονίτκα, σοβαρά;HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 10:00 pm
Η αλήθεια είναι ότι ο Andrews είναι από τους καλύτερους παίκτες στα φιλικά,αλλά δεν τον έχουμε δει σε επίπεδο Ευρωλίγκας και δεν ξέρουμε πως θα σουτάρει εκεί.
Το θέμα του σουτ ας το προσεγγίσουν παίρνοντας 4ρι με τρίποντο
0
Ο Πονιτκα ειναι εξαιρετικη επιλογη για τα rebound. Ενας τομεας που μας πονεσε πολυ περσι αφου παιζαμε... βολει μετα απο ενα σημειο.
Για δημιουργια ειναι εξαιρετικος απεναντι σε ομαδες με πολυ χαλαρες αμυνες. Οταν η Γαλλια αποφασισε για ενα παιχνιδι να παιξει αμυνα, εξαφανιστηκε.
Παρολα αυτα ετσι οπως εχει χτιστει η φετινη ευρωλιγκα θα μπορουσε να εχει μεσο ορο 3 ασιστ, 6 rebound και 8-9 ποντους. Συν οτι θα κανει καλο διδυμο με Γκουνταιτις.
Προσωπικα θα προτιμουσα στο 1-2 να πορευθουμε με οσους εχουμε, να παιρναμε Πονιτκα για τις θεσεις 3 και 4, συν ενα καλο αμυντικο 4-5ρι (που να μπορει να παιξει και στις δυο θεσεις), και ας μη μας ενδιαφερει το σκορ για τον δευτερο. Δεν εχουμε frontline και θα μας στοιχισει πολυ περισσοτερο απ το ασταθες τριποντο
Για δημιουργια ειναι εξαιρετικος απεναντι σε ομαδες με πολυ χαλαρες αμυνες. Οταν η Γαλλια αποφασισε για ενα παιχνιδι να παιξει αμυνα, εξαφανιστηκε.
Παρολα αυτα ετσι οπως εχει χτιστει η φετινη ευρωλιγκα θα μπορουσε να εχει μεσο ορο 3 ασιστ, 6 rebound και 8-9 ποντους. Συν οτι θα κανει καλο διδυμο με Γκουνταιτις.
Προσωπικα θα προτιμουσα στο 1-2 να πορευθουμε με οσους εχουμε, να παιρναμε Πονιτκα για τις θεσεις 3 και 4, συν ενα καλο αμυντικο 4-5ρι (που να μπορει να παιξει και στις δυο θεσεις), και ας μη μας ενδιαφερει το σκορ για τον δευτερο. Δεν εχουμε frontline και θα μας στοιχισει πολυ περισσοτερο απ το ασταθες τριποντο
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καλύτερα να έχουμε έναν καλό σκόρερ, έναν παίκτη που να μπορεί να "ξεκολλήσει" την ομάδα επιθετικά, και ας είναι σχετικά άγνωστος, παρά έναν πιο πολυδιάστατο παίκτη, με μέτριο όμως σουτ. Αν γίνει αυτό και έχουμε πάλι πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ, μη λέτε ότι δεν τα έλεγα.HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 10:20 pmΣυγκρίνουμε έναν παίκτη Ευρωλίγκας που φαίνεται να κάνει στεπ απ στα 29 σε άλλο λεβελ και έκανε ευρωπαϊκό ώντας τοπ 5 παίκτης με έναν παίκτη σαν τον Άντριους,που οκ φαίνεται καλός, αλλά δεν έχει ξαναπαίξει καν Ευρωλίγκα.Τι συζητάμε τώρα ?
Το θέμα του σουτ ας το προσεγγίσουν παίρνοντας 4ρι με τρίποντο
0
Εγω αυτο που βλεπω καθε χρονο ειναι πως κανενας παιχτης δεν εχει σταθερο τριποντο στην ευρωλιγκα. Αντε να ναι 5-6 οσοι ξεχωριζουν. Απλα επειδη ειναι κουλ να αποθεωνεις γνωστα ονοματα εχει περασει στα ψιλα οτι οι μισοι απ αυτους ειτε ειναι καταπονημενοι, ειτε ειχαν απλα 2-3 καλες χρονιες.
Ασε που αμα ειναι να ανεβεις απο το 30 στο 35% για να κανουν πικνικ στη ρακετα σου...
Ασε που αμα ειναι να ανεβεις απο το 30 στο 35% για να κανουν πικνικ στη ρακετα σου...
- taraboura
- Reactions: 264
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι απλά η καλύτερη επιλογή, νομίζω είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Πονίτκα. Χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα βασικό τριάρι, το γεγονός ότι έχει και το ριμπάουντ στο παιχνίδι του είναι ένα μεγάλο μπόνους. Μάλιστα τον θεωρώ καθαρό τριάρι, με τίποτα δεν μπορεί να παίξει 4 όπως τον είδα. Μάλιστα στο βιογραφικό του αναφέρεται ως 2-3, αλλά ούτε ως δυάρι μπορώ να τον φανταστώ.
Γι'αυτό το λόγο ίσως χρειάζεται και ένας ακόμα που να παίζει 3-4, αντι για 4-5. Και από φίλους ακούω πολύ συχνά αυτές τις ημέρες την ίδια άποψη. ότι χρειάζεται οπωσδήποτε ακόμα ένας ψηλός, αλλά εγώ προσωπικά νομίζω η μεγάλη τρύπα αυτή τη στιγμή είναι το 3 που ουσιαστικά δεν έχει κανέναν έμπειρο παίκτη για ευρωλίγκα.
Γι'αυτό το λόγο ίσως χρειάζεται και ένας ακόμα που να παίζει 3-4, αντι για 4-5. Και από φίλους ακούω πολύ συχνά αυτές τις ημέρες την ίδια άποψη. ότι χρειάζεται οπωσδήποτε ακόμα ένας ψηλός, αλλά εγώ προσωπικά νομίζω η μεγάλη τρύπα αυτή τη στιγμή είναι το 3 που ουσιαστικά δεν έχει κανέναν έμπειρο παίκτη για ευρωλίγκα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν είναι όμως να φύγει ο Άντριους, θα έχουμε πλέον πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ.taraboura έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 11:35 pmΌχι απλά η καλύτερη επιλογή, νομίζω είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Πονίτκα. Χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα βασικό τριάρι, το γεγονός ότι έχει και το ριμπάουντ στο παιχνίδι του είναι ένα μεγάλο μπόνους. Μάλιστα τον θεωρώ καθαρό τριάρι, με τίποτα δεν μπορεί να παίξει 4 όπως τον είδα. Μάλιστα στο βιογραφικό του αναφέρεται ως 2-3, αλλά ούτε ως δυάρι μπορώ να τον φανταστώ.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Ενω με Αντριους το ελυσες το προβλημα . Για να λυνοταν το θεμα στο τριποντο ηθελες καλυτερο παικτη με καλο σουτ στο 3 απο Αντριους(ο οποιος επιμενω οτι δεν ξερουμε πως θα ανταποκριθει στην ευρωλιγκα) και 4ρι με πολυ καλο σουτ και εναν ασο με καλυτερο σουτ . Ο Αντριους απλα θα βελτιωνε λιγο τη κατασταση θεωρητικαBillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 11:41 pmΑν είναι όμως να φύγει ο Άντριους, θα έχουμε πλέον πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ.taraboura έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 11:35 pmΌχι απλά η καλύτερη επιλογή, νομίζω είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Πονίτκα. Χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα βασικό τριάρι, το γεγονός ότι έχει και το ριμπάουντ στο παιχνίδι του είναι ένα μεγάλο μπόνους. Μάλιστα τον θεωρώ καθαρό τριάρι, με τίποτα δεν μπορεί να παίξει 4 όπως τον είδα. Μάλιστα στο βιογραφικό του αναφέρεται ως 2-3, αλλά ούτε ως δυάρι μπορώ να τον φανταστώ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και επειδή δεν ξέρουμε αν και πώς θα ανταποκριθεί ο Άντριους στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, σημαίνει ότι δεν πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία; Επειδή δεν έχει νόημα να μιλάμε υποθετικά, όπως κάνεις εσύ, αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι μας σουτέρ είναι ο Γκριγκόνις και ο Άντριους. Αν λοιπόν ο Άντριους φύγει, ναι, θα έχουμε θέμα στο σουτ. Δε γίνεται να λες ότι επειδή είμαστε μέτριοι και όχι καλοί στο περιφερειακό σουτ, δεν πειράζει αν γίνουμε χειρότεροι.HackerBaby έγραψε: ↑Τετ Σεπ 21, 2022 12:01 amΕνω με Αντριους το ελυσες το προβλημα . Για να λυνοταν το θεμα στο τριποντο ηθελες καλυτερο παικτη με καλο σουτ στο 3 απο Αντριους(ο οποιος επιμενω οτι δεν ξερουμε πως θα ανταποκριθει στην ευρωλιγκα) και 4ρι με πολυ καλο σουτ και εναν ασο με καλυτερο σουτ . Ο Αντριους απλα θα βελτιωνε λιγο τη κατασταση θεωρητικα
0
- taraboura
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί να φύγει όμως ο Άντριους? Άνετα μπορεί να χωρέσει στο ροτέισον, τουλάχιστον σε επίπεδο ευρωλίγκα. Δυάρι σκόρερ είναι κατά βάση όπως τον κόβω (μάλιστα το scouting report τον αναφέρει σαν ασόδυο!). Συμφωνώ ότι πρέπει να πάρει την ευκαιρία του.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 11:41 pmΑν είναι όμως να φύγει ο Άντριους, θα έχουμε πλέον πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ.taraboura έγραψε: ↑Τρί Σεπ 20, 2022 11:35 pmΌχι απλά η καλύτερη επιλογή, νομίζω είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Πονίτκα. Χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα βασικό τριάρι, το γεγονός ότι έχει και το ριμπάουντ στο παιχνίδι του είναι ένα μεγάλο μπόνους. Μάλιστα τον θεωρώ καθαρό τριάρι, με τίποτα δεν μπορεί να παίξει 4 όπως τον είδα. Μάλιστα στο βιογραφικό του αναφέρεται ως 2-3, αλλά ούτε ως δυάρι μπορώ να τον φανταστώ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δυστυχώς αυτό ακούγεται, βέβαια θέλω να ελπίζω ότι τελικά δε θα φύγει.
0
- taraboura
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλιστα, δεν ήξερα ότι υπάρχουν και φήμες για αποχώρησή του, νόμιζα ότι ήταν φιλολογική συζήτηση. Προφανώς και έχεις δίκιο ότι το σουτ του είναι απαραίτητο, στην ευρωλίγκα με 8 ξένους + Παπαγιάννη-Καλαϊτζάκηδες και Μαντζούκα (ή Μήτογλου αργότερα) θα μπορούσε να γίνει μέλος του ροτέισον, και ο Μποχωρίδης να παίρνει αρκετό χρόνο στην α1 όπου υπάρχει ο περιορισμός των ξένων.
Περίεργο ρόστερ πάντως, αν και σίγουρα αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρυσι κατα τη γνώμη μου
0