Πρωτέας Βούλας - ΑΟ Μυκόνου 2 Μαχητική ομάδα ο Πρωτέας, ίσως προβάλει αντίσταση, αλλά η Μύκονος είναι αρκετά καλύτερη.
Πανιώνιος - ΟΦΗ 1 Εύκολα, για το τυπικό της υπόθεσης μάλλον ο ΟΦΗ κατεβαίνει.
Πανελευσινιακός - ΑΟΠΦ 1 Πολύ αμφίρροπο. Έκανε καλές κινήσεις το Φάληρο, η Ελευσίνα στα φιλικά έδειξε ότι ίσως θέλει χρόνο, αλλά θα πάω με έδρα οριακά.
Πεύκη - Παγκράτι 1 Χμμ, δύσκολο. Το Παγκράτι είναι πιο δυνατό όμως η Πεύκη πιο δεμένη μάλλον. Οριακά άσος.
ΕΦΑΟΖ - Έσπερος 1 Καλή ομάδα ο ΕΦΑΟΖ, τον αναμένω και φέτος στις πρώτες 4-5 θέσεις.
Νίκη Βόλου - Βίκος Ιωαννίνων 1 Δεν έχω εικόνα, θα πάω με έδρα.
Σταυρούπολη - Αναγέννηση Καρδίτσας 1 Κι εδώ το ίδιο.
Πανσερραϊκός - Δόξα Λευκάδας 2 Θεωρητικά με βάση τις κινήσεις της το καλοκαίρι, η Λευκάδα πρέπει να είναι καλύτερη.
Ερμής Λαγκαδά - Τρίκαλα 2 Αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα Τρίκαλα στον όμιλο τους φέτος.
Πρωτέας Γρεβενών - Φίλιππος Βέροιας 2 Κι ο Φίλιππος με νέα αρχή στον πάγκο, άλλαξε το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ, όμως νομίζω έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Νήαρ Ηστ - Δάφνη 2 Ντέρμπι από τα παλιά. Την Δάφνη την περιμένω στο top-3 στον όμιλο της και φέτος, θα την εμπιστευτώ εδώ αν και αναμένω ματς στον πόντο.
ΑΟ Αχαϊάς Γαλήνη - Κρόνος Αγίου Δημητρίου 2 Νεοφώτιστη η Πατρινή ομάδα, ο Κρόνος σε καλή κατάσταση όπως φαίνεται από τα φιλικά.
Ποσειδών Ψυχικού - Γλαύκος Έσπερος 2 Αρκετές αλλαγές ο Ποσειδώνας, ο Γλαύκος/Έσπερος έκανε καλές κινήσεις και θα τον έβαζα και στα φαβορί για άνοδο από τον όμιλο του.
ΚΑΠ - Ηλιούπολη 1 Πάμε με την εμπειρία εδώ πέρα.
Κορωπί - Καλαμάτα 1980 1 Το Κορωπί φαίνεται ότι φέτος θα είναι ακόμα καλύτερο από πέρσι, έχει και την έδρα οπότε ίσως και αρκετά εύκολα θα πάρει την πρόκριση.
ΚΑΟ Μελίσσια - Δίων ο Κυπαρισσεύς 2 Δεν έχω εικόνα του Δίωνα, τα Μελίσσια μάλλον θα παλέψουν για την παραμονή, οριακά διπλό.
Ελευθερία Μοσχάτου - Μανδραϊκός 1 Κι εδώ με την ομάδα που δείχνει πιο δεμένη.