EL Game 1- FC Barcelona vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 07, 2022 8:58 pm

μου αρέσουν οι δύσκολοι αγώνες στην αρχή της χρονιάς. αν είναι να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα εκτός θεωρητικά είναι πιο εύκολο τώρα που είναι η αρχή της χρονιάς και δεν έχουν δέσει ακόμα.

αν είναι να χάσουμε μάλλον προτιμώ μια εύκολη ήττα από μια ήττα_σαν_νίκη, οι σφαλιάρες σίγουρα θα έρθουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και καλύτερα να έρθουν με τη Μπαρτσελόνα εκτός παρά με καμιά Ζαλγκίρις εντός π.χ.

jazz thrilos
Reactions:

Παρ Οκτ 07, 2022 9:08 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Οκτ 07, 2022 8:58 pm

αν είναι να χάσουμε μάλλον προτιμώ μια εύκολη ήττα από μια ήττα_σαν_νίκη, οι σφαλιάρες σίγουρα θα έρθουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και καλύτερα να έρθουν με τη Μπαρτσελόνα εκτός παρά με καμιά Ζαλγκίρις εντός π.χ.
Συμφωνώ απολύτως. Δεν μας θεωρώ καθόλου φαβορί απόψε, η Μπαρτσελόνα εχει τον πρώτο λόγο. Δεν διανύει και την καλυυερη της φόρμα, έχει απουσίες, αλλά με αυτό το ρόστερ στην εδρα της είναι μακράν το φαβορί με όλες τις ομάδες.

Οπότε αν χάσουμε, καλυτερα να χάσουμε ευκολα και ωραία, ούτε ντέρμπι ούτε χιτσκοκικά φινάλε, ούτε τίποτα. Οχι να διασυρθούμε, αλλά μια ευκολη ηττα που θα μας καλωσορίσει απλά σε μια απο τις πιο δυσκολες χρονιες στην ευρωλίγκα και θα μας υπενθυμίσει οτι τιποτα δεν είναι δεδομένο.

Όλα αυτά ΑΝ χάσουμε. Αν κερδίσουμε, εχουμε τις πιθανότητες μας, ας κερδίσουμε με όποιον τρόπο να' ναι.

Θέλω να δω τον Σλουκα ενα κλικ καλυτερο απο το σουπερ καπ. Ενδιαφέρον εχει και ο ρόλος του Κααναν απόψε.

Στους ψηλούς οκ, μια χαρά θα τα πάμε.

Άντε και καλή αρχή.

tarp7

allstar
Reactions: 1987

Παρ Οκτ 07, 2022 10:00 pm

Το έχουμε παρακάνει με τα τρίποντα ελεος. Περάστε τη μέσα στη ρακέτα δεν έχουμε χάσει καλάθι

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 07, 2022 10:04 pm

το πιτερς με βεζε παντως δουλευει πολυ καλα σημερα ..ευτυχως γιατι ο παπ με τον σακ ειναι αλλου για αλλου..

ο σλουκας φαινεται καλα οποτε εχουμε πολλες ελπιδες για νικη.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Οκτ 07, 2022 10:07 pm

Αν ήμουν ο Γιασικεβίτσιους πάντως, θα ντρεπόμουν για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα μου. Και δεν είναι ότι παίζει πολύ καλά ο Ολυμπιακός, αλλά κυρίως ότι είναι πολύ κακή η Μπαρτσελόνα.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Παρ Οκτ 07, 2022 10:19 pm

Συνεχίζουμε τις επιπολαιότητες στην επίθεση όπως με τον ΠΑΟ. Βάλε και τα χαμένα ελεύθερα τρίποντα, δύσκολη η κατασταση

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 504
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Οκτ 07, 2022 10:20 pm

Αμυντικά είμαστε τούμπανο, χέρια παντού και καλές βοήθειες.
Επιθετικά έχουμε κάνει αρκετά λάθη και κάποια αβίαστα.
Στα θετικά ότι και ο Μπλακ δείχνει σε καλή κατάσταση.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Παρ Οκτ 07, 2022 10:21 pm

Είμαστε στο ημίχρονο και βλέπω πως φέτος οι ψηλοί μας δεν θα παίζονται από κανέναν.
Αν δεν τραβάει ο ένας (όπως σήμερα ο Φαλ), υπάρχουν άλλοι δύο (και όχι ένας, παρακαλώ) για να τραβήξουν εκείνοι.
Νομίζω πως φέτος δεν θα έχουμε ένα βασικό πεντάρι, αλλά τρεις ισοδύναμους παίκτες.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Οκτ 07, 2022 10:23 pm

ενταξει παιδια να εχουμε και καποιες ατελειες στο παιχνιδι μας μη τους τρομαξουμε απο τωρα κριμα ειναι .:D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Παρ Οκτ 07, 2022 10:25 pm

BillyPao έγραψε:
Αν ήμουν ο Γιασικεβίτσιους πάντως, θα ντρεπόμουν για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα μου. Και δεν είναι ότι παίζει πολύ καλά ο Ολυμπιακός, αλλά κυρίως ότι είναι πολύ κακή η Μπαρτσελόνα.
Βασίλη, συγγνώμη, αλλά δεν πολυσκαμπάζεις από μπάσκετ.
Δεν βλέπεις ότι ειδικά σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει σχεδόν τέλεια την άμυνα με αλλαγές, χωρίς να χάνεται κανένας;
Σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα, γι' αυτό δείχνει κακή η Μπαρτσελόνα.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 07, 2022 10:29 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Οκτ 07, 2022 10:25 pm
BillyPao έγραψε:
Βασίλη, συγγνώμη, αλλά δεν πολυσκαμπάζεις από μπάσκετ.
Δεν βλέπεις ότι ειδικά σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει σχεδόν τέλεια την άμυνα με αλλαγές, χωρίς να χάνεται κανένας;
Σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα, γι' αυτό δείχνει κακή η Μπαρτσελόνα.
Φίλε μου, όσο καλή άμυνα και να παίξεις, αν παίξεις με μια καλή ομάδα, μάλλον θα χάσεις. Δεν αρκεί μόνο η άμυνα για να κερδίσεις, σε κανένα άθλημα. Γενικά η Μπαρτσελόνα δεν παίζει μπάσκετ αντίστοιχης ποιότητας με το ρόστερ που έχει, δεν είναι ότι μόνο με τον Ολυμπιακό παίζει άσχημα, αυτό θέλω να πω. Όσο για το τι καταλαβαίνω από μπάσκετ, αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Οκτ 07, 2022 10:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Οκτ 07, 2022 10:30 pm

η μπαρτσελονα επαιζε και πολυ καλα με τον σανλι και τον βεσελι και μας εβαζε δυσκολα,μετα ο μπαρτζω αφησε παγκο τον φαλ εβαλε και τον πιτερς 3ρι και γυρισε το ματς..τα ευσημα πρεπει να πανε και στον κοουτς.ο μπλακ δειχνει να παιρνει μπρος πολυ καλο νεο αυτο,αντε ο καναν μενει τωρα.

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Οκτ 07, 2022 10:32 pm

Η κυκλοφορία μας ειναι καταπληκτική. Οι περιφερειακοί της Μπαττσελονα χανονται σχεδον σε ολες τις περιστροφές.

Η γραμμη των ψηλών πάρα πολύ καλή. Ο Πιτερς μεγάλη λατρεία. Ο Μπλακ κανονικός παίχτης!!!!!

Καλός Σλούκας, ο Κααναν πάλι στα ρηχά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Οκτ 07, 2022 10:36 pm

του καναν πρεπει να του δωσουμε και μερικα σουτ να παρει να ζεσταθει γιατι μεχρι στιγμης τον εχουμε να κυνηγαει τον λαπροβιτολα..δεν εχουμε ξεκινησει καλα παντως δεν δουλευει αυτη η 5δα οπως και στο πρωτο ..

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Παρ Οκτ 07, 2022 10:37 pm

Το γύρισε η Μπαρτσελόνα με μπροστά τη τον κάναν. Δε πειράζει να χάσουμε το παιχνίδι, αρκεί να παίζει ο καναν

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”