αν είναι να χάσουμε μάλλον προτιμώ μια εύκολη ήττα από μια ήττα_σαν_νίκη, οι σφαλιάρες σίγουρα θα έρθουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και καλύτερα να έρθουν με τη Μπαρτσελόνα εκτός παρά με καμιά Ζαλγκίρις εντός π.χ.
EL Game 1- FC Barcelona vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
μου αρέσουν οι δύσκολοι αγώνες στην αρχή της χρονιάς. αν είναι να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα εκτός θεωρητικά είναι πιο εύκολο τώρα που είναι η αρχή της χρονιάς και δεν έχουν δέσει ακόμα.
αν είναι να χάσουμε μάλλον προτιμώ μια εύκολη ήττα από μια ήττα_σαν_νίκη, οι σφαλιάρες σίγουρα θα έρθουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και καλύτερα να έρθουν με τη Μπαρτσελόνα εκτός παρά με καμιά Ζαλγκίρις εντός π.χ.
Συμφωνώ απολύτως. Δεν μας θεωρώ καθόλου φαβορί απόψε, η Μπαρτσελόνα εχει τον πρώτο λόγο. Δεν διανύει και την καλυυερη της φόρμα, έχει απουσίες, αλλά με αυτό το ρόστερ στην εδρα της είναι μακράν το φαβορί με όλες τις ομάδες.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Οκτ 07, 2022 8:58 pm
Οπότε αν χάσουμε, καλυτερα να χάσουμε ευκολα και ωραία, ούτε ντέρμπι ούτε χιτσκοκικά φινάλε, ούτε τίποτα. Οχι να διασυρθούμε, αλλά μια ευκολη ηττα που θα μας καλωσορίσει απλά σε μια απο τις πιο δυσκολες χρονιες στην ευρωλίγκα και θα μας υπενθυμίσει οτι τιποτα δεν είναι δεδομένο.
Όλα αυτά ΑΝ χάσουμε. Αν κερδίσουμε, εχουμε τις πιθανότητες μας, ας κερδίσουμε με όποιον τρόπο να' ναι.
Θέλω να δω τον Σλουκα ενα κλικ καλυτερο απο το σουπερ καπ. Ενδιαφέρον εχει και ο ρόλος του Κααναν απόψε.
Στους ψηλούς οκ, μια χαρά θα τα πάμε.
Άντε και καλή αρχή.
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Φίλε μου, όσο καλή άμυνα και να παίξεις, αν παίξεις με μια καλή ομάδα, μάλλον θα χάσεις. Δεν αρκεί μόνο η άμυνα για να κερδίσεις, σε κανένα άθλημα. Γενικά η Μπαρτσελόνα δεν παίζει μπάσκετ αντίστοιχης ποιότητας με το ρόστερ που έχει, δεν είναι ότι μόνο με τον Ολυμπιακό παίζει άσχημα, αυτό θέλω να πω. Όσο για το τι καταλαβαίνω από μπάσκετ, αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ.lefpan έγραψε: ↑Παρ Οκτ 07, 2022 10:25 pmΒασίλη, συγγνώμη, αλλά δεν πολυσκαμπάζεις από μπάσκετ.
Δεν βλέπεις ότι ειδικά σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει σχεδόν τέλεια την άμυνα με αλλαγές, χωρίς να χάνεται κανένας;
Σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα, γι' αυτό δείχνει κακή η Μπαρτσελόνα.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Οκτ 07, 2022 10:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.