Ελευθερούπολη - Χαρίλαος Τρικούπης 1
Πολύ καλή η Ελευθερούπολη, θεωρώ ότι και φέτος εντός έδρας θα είναι σχεδόν απόρθητη. Αξιόλογος ο Τρικούπης αν και του λείπει το κατιτίς, πάντως δεν περνάει από πάνω.
Ερμής Σχηματαρίου - ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 1
Ίδιοι στόχοι, αλλά η ΦΕΑ δείχνει πολύ αδύναμη, χωρίς ξένο. Θα στηριχτεί όσο μπορεί στην έδρα της για σωτηρία. Εδώ νομίζω το Σχηματάρι θα το πάρει το ματς και σχετικά εύκολα.
Αίαντας Ευόσμου - Παπάγου 1
Προβληματικός αρκετά ο Παπάγος και ερωτηματικό ο Αίαντας, αλλά τον βλέπω μισό σκαλί πάνω από Καβάλα, ΦΕΑ, Παπάγο. Δε νομίζω να αφήσει χαμένη την ευκαιρία εντός για μια σημαντική νίκη όσον αφορά την παραμονή.
ΝΕ Μεγαρίδος - Μαρούσι 2
Μαρούσι μου αρέσει και δε θα μου φανεί και περίεργο αν το δω στην τετράδα. Αξιόλογη και η ΝΕΜ, με μέτρια εικόνα μέχρι στιγμής, νομίζω θα αποδράσει όμως το Μαρούσι.
Πανερυθραϊκός - Ηρακλής 1
Αν έπαιζε σε 1-2 μήνες ίσως έλεγα διπλό. Ο Ηρακλής έχει ρόστερ με το οποίο μπορεί να κοιτάει για πάνω, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ανέτοιμος και παίζει και απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να τον χτυπήσει εκεί, με τη φρεσκάδα του. Άσσος έστω και δύσκολα.
Τρίτωνας - Αμύντας 1
Ακούω πολλούς να λένε ότι ο Αμύντας έχασε παίκτες και δεν είναι καλός κτλ κτλ. Έχει όμως top προπονητή για την κατηγορία και παραδοσιακά δύσκολη έδρα, προσωπικά δεν τον βλέπω να μπλέκει σε επικίνδυνα σενάρια, τουναντίον.
Πάρα ταύτα ο Τρίτωνας νομίζω τέτοια ματς θα τα καθαρίζει, οπότε δε βλέπω εδώ να έρχεται η μπόμπα.
Αγρίνιο - Καβάλα 1
Καβάλα για μένα πρώτο φαβορί για κάτω θαρρώ και το Αγρίνιο παρότι ψάχνεται κι αυτό ακόμα, δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σήμερα.
Ψυχικό - Κόροιβος 1
Εμένα μου αρέσει και φέτος το Ψυχικό πολύ, θεωρώ πως μπορεί και την πρωτιά, με πολύ καλό ξένο (τον οποίον μπορεί να τον τσιμπήσει και καμιά της Basket League μες στη χρονιά). Αποδυναμωμένος ο Κόροιβος, στο γκρουπ των play-out θα παίξει νομίζω, αλλά παραμένει μια ομάδα με μια χ συμπάγεια. Δε νομίζω πάντως ότι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα σήμερα το Ψυχικό.