Πάντως μιλάει για Σλούκα - Ντιλέινι εδώ πέρα ο Στεφάνου. Αυτούς τους 2 έχει κάπως προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, και κολλάνε κ τα νούμερα. Νομίζω ότι υπερβάλλει πάντως.
Επιπλέον δεν βγαίνουν κι οι χρόνοι στην περιφέρεια ακόμα και να πάμε Α1 (που εγώ το εξακολουθώ να το θεωρώ ως πιθανό).
Λάρε είναι λογικά κλεισμένος, ο Κόνιαρης κάποια λεπτά θα τα πάρει, υπάρχει ο Σπανούλης, υπάρχει κι ο Μακκίσικ ως 2αρι.
Εγώ με Σλούκα (γύρω στο 1.7) και Γούοκαπ με 1.2 (900 + 300 η ρήτρα του) είμαι σούπερ. Σλούκας και Γούοκαπ κάνουν σούπερ δίδυμο ενώ κολλάνε και με τους άλλους.
Θα ήθελα κι ένα καθαρό 4ρι στη θέση Βεζένκοφ κι ας μην είναι ο Γκιλ που του έχω αδυναμία (νομίζω κι ο κόουτς μας) κι ας είναι ο Τιμ Αμπρομάιτις.
Σουτάρει περίπου όπως ο Βέζε (άντε ένα κλίκ χειρότερα-γενικά καλός σουτέρ) και σε όλα τα άλλα είναι σημαντικά καλύτερος. Και περίπου στα ίδια λεφτά με αυτά που θα ζητάει ο Βέζε.
ΚΑι στο 4-5 (πιο πολύ 5) ο Κώστας Αντετοκούμπο κι είμαστε κομπλέ. Αλλιώς ας μείνει ο Ρούμπιτ.
Με αυτούς τους 4 κάνουμε ωραία πραγματάκια.
* Eννοείται ότι θα ΄'ηθελα Λορένζο Μπράουν ή Μάουντο Λο ή Τζάστιν Κομπς ή έστω Μπάικς ως τρίτο γκαρντ αλλά νομίζω ότι ο Λαρεντζάκης είναι κλεισμένη υπόθεση και δεν βγαίνουν τα κουκιά στην περιφέρεια. Έπειτα θα πάρουν και κάποιο χρόνο και οι Νικολαίδης και Ποκουσέφσκι λογικά.