Κοίτα θρεντ με προτάσεις είναι μπορούμε να προτείνουμε ότι θέλουμε, δεν λέω...Agio96 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2020 10:53 pm
Είπα πριν ότι υποθέτω ότι δεν είχαμε χασαν ελλις. Έτσι ένα ροστερ που σκέφτηκα λόγω της εποχής που μάστε κλεισμένοι. Όσο για το λο όταν έχεις σλουκα κ σπανουλη πάει για 3ος. Απλά προσπαθώ να ναι εφικτό οικονομικά γιατί ο γουοκαπ πχ με τη ρήτρα του θα ναι πάνω από εκατομμύριο που δε το αξίζει. Αν είχα τη δυνατότητα για πάνω από εκατομμύριο παίχτη πλην σλουκα θα έπαιρνα γουιλμπεκιν. Κ επίσης ροστερ με 5 ξένους κ έμφαση σε νέο ελληνικό στοιχείο.. Στην Ελλάδα πχ σκέψου θα δίνα σίγουρα 10λεπτο στο μαντζουκα και χρόνο σε κονιαρη, Νικολαΐδη και Χαράλαμπο. Ακόμα κ σε ματς δέουσας σημασίας βλέπε αεκ, Προμηθέα.
Αλλά να έχει κάποια σχέση έστω ελάχιστη με την πραγματικότητα. Αλλιώς να υποθέσω κι εγώ ότι ο Σπανούλης είναι 3-4-χρόνια νεώτερος ξέρω εγώ και να πάμε με τον Σπανούλη ως πρώτο παίκτη κι λαμπρό αστέρα.

Σχετικά με Γουόκαπ, το πράγμα έχει ως εξής: Αν τελικά γίνει το μπαμ και το μπουμ :smile: και πάρουμε τον Σλούκα, δεν μπορείς να του κοτσάρεις παίκτη που θέλει παραπάνω την μπάλα απ΄αυτόν. Ούτε και να αφήσεις την ομάδα χωρίς μέγεθος αλλά και ελίτ άμυνα.
Ολα αυτά τα έχει λοιπόν ο Γουόκαπ, που μπορεί να παίξει και το 1 και το 2 ,να είναι αμυντικός στόπερ πίσω, να παίξει άμυνα σε ψηλότερους παίκτες στα switch και να πάρει σουτ αξιοποιώντας τις ασίστ του Σλούκα ή του Σπανούλη άλλά και να παίξει ως άσσος με 2αρι τον Λάρε ή τον Μακίσικ, ενώ στην επίθεση ως άσσος μπορεί να απειλήσει είτε με drive είτε post-ροντας τους πιο αδύνατους pg από τον ίδιο (τους συντριπτικά περισσότερους δηλαδή).
Για Ευρωλίγκα και για ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που πάει να "κλέψει" και να πάρει ενέργεια από την άμυνα, ο Γουόκαπ είναι ταμάμ.
Ο Γουίλμπεκιν, επιπλέον είναι παίκτης της Μακάμπι η οποία τελικά, τον θέλει. Αν δεν μπορεί λόγω συνθηκών να τον κρατήσει υπολόγισε κάπου 1Μ τη ρήτρα και 1.5 -1.8 το κασέ του.