EL Game 3, Alba Berlin vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

TSAKWNAS
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 19, 2022 10:51 pm

Εγω θα πω ενα πραγμα.

Νομιζω ολοι ειδαμε στο πρωτο ημιχρονο πως οι παγκιτες της Αλμπα ηταν επιρρεπεις στο φαουλ οταν το παιχνιδι παει στο physical επιπεδο. Αποδειξη το πως τους κρατησαμε κοντα στο σκορ.

Νομιζω πως καθε μελος του φορουμ θα ειχε ακολουθησει διαφορετικο τακτικο πλανο στην επιθεση αντι να βαζουμε τον Π Καλαιτζακη και να ακολουθουμε τον ρυθμο του αντιπαλου.

Για μενα ο Ραντονιτς ειναι πολυ λιγος. Ειναι η δευτερη φορα (πρωτη με τον Αρη) που εχω την εντυπωση πως "χανεται" λιγο μεσα στο παιχνιδι.

nikkal

euroleague
Reactions: 473
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Οκτ 19, 2022 10:53 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Οκτ 19, 2022 10:48 pm
nikkal έγραψε:
Τετ Οκτ 19, 2022 10:42 pm

Μιλώντας επί προσωπικού δεν είναι οι ήττες αυτό που με στενοχωρεί. Αναμενομενες και λογικές είναι.
Αυτό που με στενοχωρεί είναι το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν είναι θελκτική για να την δεις. Κάποτε περίμενα πως και πως το κάθε παιχνίδι και το απολαμβανα ασχέτως αποτελέσματος. Τώρα μάλλον την βλέπω από συνήθεια και ακόμα και στις νίκες (βλέπε το ματς με τον Ερυθρό, καθώς δεν υπάρχει κάποια άλλη επί της ουσίας) δεν θα με κάνει να χαμογελάσω.
Αυτό φυσικά δεν είναι φετινό φαινόμενο και μάλλον είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των μαθητευόμενων μάγων που πέρασαν κατά καιρούς από τον πάγκο...
Άποψη σου και σεβαστή. Αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι να τα βάζουμε με τον προπονητή, δεν έχουμε μάθει τίποτα τόσα χρόνια; Ας δώσουμε χρόνο στην ομάδα και τον προπονητή, εκτός και αν υπάρχει κάποια μαγική λύση που δε γνωρίζω.
Καλώς ή κακώς, η φιλοσοφία Ραντονιτς-Πεδουλακη έχει μπει στο χρονοντουλαπο της μπασκετικης ιστορίας. Δυστυχώς, με αυτήν πορευόμαστε...

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Οκτ 19, 2022 10:58 pm

nikkal έγραψε:
Τετ Οκτ 19, 2022 10:53 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Οκτ 19, 2022 10:48 pm

Άποψη σου και σεβαστή. Αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι να τα βάζουμε με τον προπονητή, δεν έχουμε μάθει τίποτα τόσα χρόνια; Ας δώσουμε χρόνο στην ομάδα και τον προπονητή, εκτός και αν υπάρχει κάποια μαγική λύση που δε γνωρίζω.
Καλώς ή κακώς, η φιλοσοφία Ραντονιτς-Πεδουλακη έχει μπει στο χρονοντουλαπο της μπασκετικης ιστορίας. Δυστυχώς, με αυτήν πορευόμαστε...
Και εγώ δεν είμαι υποστηρικτής αυτής της φιλοσοφίας, αλλά η ομάδα και ο προπονητής πρέπει να στηριχθούν. Να μου λείπουν οι συνεχείς αλλαγές προπονητών, είδαμε και τι καταλάβαμε.

0
jazz thrilos
Reactions:

Τετ Οκτ 19, 2022 11:02 pm

Τρομερά γρηγορο μπασκετ απο την Αλμπα. Πραγματικα το διασκεδάζουν οι παίχτες της. Μπράβο τους πάντως, χτυπάνε ολα τα ματς με τον δικό τους τρόπο.

Ο Παναθηναικός πηρε τελικά άσσο φέτος;; Ναι, τον Γουόλτερς. Και μετά;;; Ας εξηγήσουν οι δημοσιογράφοι που εγραφαν οτι ο Πονιτκα ειναι ασσος, οτι ο Γκριγκονις παιζει απο 1 εως 3, οτι ο Παρις Λι ειναι τοπ επειδή έπαιξε καλές άμυνες πέρυσι στον Σλουκα. Η δημιουργία του Παναθηναικού ειναι στις πρωτες τρεις αγωνιστικές κακιστη. Και φυσικά γι αυτό οι αντιπαλοι βρίσκουν πολλούς αιφνιδιασμούς και ευκολους ποντους στο fast break.

Ελπίζω ο Ραντονιτς να ειδε απόψε οτι ο Μαντζουκας αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες του. Πολυ καλός, ενέεγεια, πείσμα, καλές τοποθετήσεις. Μακάρι να τον δουμε περισσότερο στην ευρωλιγκα φέτος.

TSAKWNAS
Reactions:

Τετ Οκτ 19, 2022 11:03 pm

BillyPao έγραψε:

Και εγώ δεν είμαι υποστηρικτής αυτής της φιλοσοφίας, αλλά η ομάδα και ο προπονητής πρέπει να στηριχθούν. Να μου λείπουν οι συνεχείς αλλαγές προπονητών, είδαμε και τι καταλάβαμε.
Δηλαδη αν επιλεχθει ενας προπονητης παει να πει οτι ειναι και ο σωστος;

Επειδη ειδα πως διαφωνησες με κατι που ανεφερα θα ηθελα να μου αναφερεις ενα διαφορετικο τακτικο πλανο για να ανακοψει κανεις το ρυθμο της Αλμπα.

BillyPao

allstar

Τετ Οκτ 19, 2022 11:05 pm

Πάντως και άλλες ομάδες δεν είναι καλές στην επίθεση στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Βίρτους έβαλε 65 πόντους χθες, ενώ στους προηγούμενους αγώνες της είχε 66 πόντους. Η Βιλερμπάν είχε 61 πόντους χθες, και 62 και 77 στους προηγούμενους αγώνες της. Οι επιθέσεις θέλουν χρόνο για να μονταριστούν, δεν είναι ότι μόνο εμείς είμαστε κακοί επιθετικά.

0
BillyPao

allstar

Τετ Οκτ 19, 2022 11:07 pm

TSAKWNAS έγραψε:
Τετ Οκτ 19, 2022 11:03 pm
BillyPao έγραψε:

Δηλαδη αν επιλεχθει ενας προπονητης παει να πει οτι ειναι και ο σωστος;

Επειδη ειδα πως διαφωνησες με κατι που ανεφερα θα ηθελα να μου αναφερεις ενα διαφορετικο τακτικο πλανο για να ανακοψει κανεις το ρυθμο της Αλμπα.
Όχι φίλε μου, με αυτή τη νοοτροπία δε θα πάμε ποτέ μπροστά. Δε γίνεται μονίμως το εύκολο θύμα να είναι ο προπονητής.

0
TSAKWNAS
Reactions:

Τετ Οκτ 19, 2022 11:08 pm

BillyPao έγραψε:

Όχι φίλε μου, με αυτή τη νοοτροπία δε θα πάμε ποτέ μπροστά. Δε γίνεται μονίμως το εύκολο θύμα να είναι ο προπονητής.
Γουρνοπουλα;

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Οκτ 19, 2022 11:09 pm

:hammer: Δεν θυμάμαι πολλους προπονητες που να παίρνουν ταιμ άουτ ,και στις πρώτες φάσεις μετά το ταιμ,είτε να τρώνε τρίποντο,ειτε να κάνουν λάθη στην επίθεση,που υποτίθεται ότι παίρνεις ταιμ άουτ για να ξεμπλοκαρεις την ομάδα,να δώσεις οδηγίες ,να κόψεις τον ρυθμο του αντιπάλου κλπ.Ο Ραντονιτς ήταν εντυπωσιακός σήμερα σε αυτό,να κάνει η ομάδα λάθη στις πρώτες επιθέσεις μετά τα ταιμ άουτ.

0
BillyPao

allstar

Τετ Οκτ 19, 2022 11:10 pm

TSAKWNAS έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Γουρνοπουλα;
Κοκορέτσι;

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 948
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τετ Οκτ 19, 2022 11:17 pm

δεν ξερω αν ειναι θεμα προπονητη οπως λενε καποιοι φιλοι αλλα η ομαδα φαίνεται ασύνδετη, χωρίς σχέδιο σε επίθεση αλλά ουτε και σε άμυνα. Και πολύ αργή επίσης

0
TSAKWNAS
Reactions:

Τετ Οκτ 19, 2022 11:18 pm

BillyPao έγραψε:
TSAKWNAS έγραψε:

Γουρνοπουλα;
Κοκορέτσι;
Χιουμορ εκανα. Αλλα ενας moderator ειπε κατι σωστο. Κατ εμε, ειτε στηριξε την αποψη σου με επιχειρηματα ειτε μη μιλας καθολου. Δεν εχει σημασια αν εισαι σωστος ή λαθος. Απλα αυτο το "παιδια, μη λετε αρνητικα πραγματα γιατι στο twitter γινεται χαμος" δεν εχει καμια σχεση με τον τιτλο του thread:

EL Game 3, Alba Berlin vs Panathinaikos - 19/10/22 - 21:00

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TSAKWNAS την Τετ Οκτ 19, 2022 11:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

allstar

Τετ Οκτ 19, 2022 11:23 pm

TSAKWNAS έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Κοκορέτσι;
Χιουμορ εκανα. Αλλα ενας moderator ειπε κατι σωστο. Ειτε στηριξε την αποψη σου με επιχειρηματα ειτε μη μιλας καθολου. Δεν εχει σημασια αν εισαι σωστος ή λαθος. Αλλωστε, ολοι γραφουμε ανωνυμα.
Ο καθένας λέει την άποψη του. Απόψεις του τύπου ''ο προπονητής δεν κάνει'', ''ο τάδε παίκτης δε κάνει'', δεν τις θεωρώ επιχειρήματα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Οκτ 19, 2022 11:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikkal

euroleague
Reactions: 473
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Οκτ 19, 2022 11:24 pm

Τι είδαμε σήμερα:
- περιορισμένη δημιουργία από την θέση 1
- τον Άντριους να φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματα του
- τον Γκριγκονις μάλλον να παραμένει μπερδεμένος στον τρόπο παιχνιδιού του και αυτό θεωρώ πως το χρεώνεται ο κοουτς και ο ρόλος που του έχει δώσει
- τον Μαντζουκα να δείχνει πως κακώς δεν τον εμπιστεύεται (ελλείψει μάλιστα δεύτερου τεσσαριου)
- τον Παπαγιάννη να παραμένει απογοητευτικός

0
TSAKWNAS
Reactions:

Τετ Οκτ 19, 2022 11:25 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Οκτ 19, 2022 11:23 pm
TSAKWNAS έγραψε:

Χιουμορ εκανα. Αλλα ενας moderator ειπε κατι σωστο. Ειτε στηριξε την αποψη σου με επιχειρηματα ειτε μη μιλας καθολου. Δεν εχει σημασια αν εισαι σωστος ή λαθος. Αλλωστε, ολοι γραφουμε ανωνυμα.
Ο καθένας λέει την άποψη του. Απόψεις όπως ότι ''ο προπονητής δεν κάνει'', ''ο τάδε παίκτης δε κάνει'', δεν τις θεωρώ επιχειρήματα.
Θα το ξαναγραψω και απο πλευρας μου θα βαλω την εξης τελεια. Αυτο το "παιδια, μη λετε αρνητικα πραγματα γιατι στο twitter γινεται χαμος" δεν εχει καμια σχεση με τον τιτλο του thread:

EL Game 3, Alba Berlin vs Panathinaikos - 19/10/22 - 21:00

Δεν ειναι επιχειρημα. Και αν οι παιχτες εχουν προβλημα, ε ας μη μπαινουν στο twitter και ας εστιασουν στις προπονησεις οπως εκανε ο Νεντοβιτς.

Συγγνωμη για το off topic, δεν θα το συνεχισω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TSAKWNAS την Τετ Οκτ 19, 2022 11:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”