Άδικο έχω; Δεν είναι οπαδικό σχόλιο, το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Οκτ 24, 2022 8:02 pmΤο περιμενα ότι θα το πεις κάποια στιγμή.![]()
Πάντως στην Ευρωλίγκα μια χαρά τις βάζει ο Ολυμπιακός.
2022-2023-Ολυμπιακός - Αγωνιστικά (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ξέρω ότι δεν είναι οπαδικο προς θεού το έχεις γράψει πολλές φορές όπως και ότι η α1 δε βλέπεται και είναι χαμηλού επιπέδου,αλλά όμως βλέπεις τα κολοσσός Καρδίτσα αυτού του κόσμου.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Οκτ 24, 2022 8:03 pmΆδικο έχω; Δεν είναι οπαδικό σχόλιο, το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Οκτ 24, 2022 8:02 pm
Το περιμενα ότι θα το πεις κάποια στιγμή.![]()
Πάντως στην Ευρωλίγκα μια χαρά τις βάζει ο Ολυμπιακός.

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Είμαι... βιτσιόζος, για αυτό βλέπω Α1.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Οκτ 24, 2022 8:06 pmΤο ξέρω ότι δεν είναι οπαδικο προς θεού το έχεις γράψει πολλές φορές όπως και ότι η α1 δε βλέπεται και είναι χαμηλού επιπέδου,αλλά όμως βλέπεις τα κολοσσός Καρδίτσα αυτού του κόσμου.![]()
![]()
3
3

μια χαρα, πηραν χρονο Πιτερς-Μπλακ-Μπολομποι, καλος ηταν και ο Κανααν, θα επρεπε να παρει 2-3 φορες την μπαλα οταν ηταν ελευθερος στο τριποντο, ο Βεζενκοβ πρεπει να ωριμασει λιγο
Παλι καλα που δεν συμμετεχει ο Καββαδας σημερα, παιζει υπερβολικα δυνατα ο Αρης, δεν κρινεται και κατι, λιγο νευρικος ο κοουτς τους, ας ελπισουμε να μην εχουμε τραυματισμους.

Παλι καλα που δεν συμμετεχει ο Καββαδας σημερα, παιζει υπερβολικα δυνατα ο Αρης, δεν κρινεται και κατι, λιγο νευρικος ο κοουτς τους, ας ελπισουμε να μην εχουμε τραυματισμους.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο κανααν παντως το προσπαθει πολυ σημερα,τρεχει σαν σκυλι πανω κατω,αμυνες κτλ.. νομιζω παντως οτι ο μπαρτζω προσπαθει να τον κανει αλλον παικτη..πρωτη του σκεψη με το που παρει την μπαλα ειναι αν δωσει πασα και σουταρει μονο ελευθερος.. πολυ θετικο παντως οτι το παλευει ο κανααν
μπηκε και το πουλεν ο παπας τωρα
lets ride!!
μπηκε και το πουλεν ο παπας τωρα

0
- SteveNashidis
- Reactions: 3655
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Όχι μόνο βιτσιοζος αλλά και ήρωας που βλέπεις Α1BillyPao έγραψε: ↑Δευ Οκτ 24, 2022 8:08 pmΕίμαι... βιτσιόζος, για αυτό βλέπω Α1.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Οκτ 24, 2022 8:06 pm
Το ξέρω ότι δεν είναι οπαδικο προς θεού το έχεις γράψει πολλές φορές όπως και ότι η α1 δε βλέπεται και είναι χαμηλού επιπέδου,αλλά όμως βλέπεις τα κολοσσός Καρδίτσα αυτού του κόσμου.![]()
![]()
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όταν έπαγγελματική ομάδα έχει 5/14 βολές, αρκεί για να έχω αυτή την άποψη.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Οκτ 24, 2022 9:08 pmΕισαι λίγο αδικος, αν μου επιτρέπεις. Ο Αρης στέκεται πολύ καλά απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Και εχει νικήσει και ΠΑΟ.
Το τηλεοπτικο δε παιζει και ρόλο με την αγωνιστικη κατασταση αλλα και με τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα.
0