ναι σε αυτο συμφωνω. για αυτο ειπα οτι μπορουμε να τον παρουμε, να τον δωσουμε δανεικο για να παιζει και για να βελτιωθει και αν γινει ντραφτ και τον θελει ομαδα nba, με μια μικρη ρητρα π,χ 400-500 χιλ να παει εκει.pan24 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 11, 2020 2:27 pmΝαι, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Μάιος 11, 2020 2:20 pmμα αυτο λεμε οτι ουτε παππα ουτε λαρε θελουμε. αλλα αν μονο αυτες οι επιλογες υπαρχουν σαφως προτιμω παππα. ιδιο κασε εχουν και καμια σχεση ως παικτες. εγω προσωπικα θελω ειτε μητρου-λονγκ(αν δεν βγαινουν οι θεσεις ελληνων) ειτε καποιον ξενο(αν βγαινουν οι θεσεις ελληνων).pan24 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 11, 2020 2:15 pm
Ο Άλεξ το καλοκαίρι θα έρθει Ευρώπη και θα φύγει του χρόνου ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο.
Πόσο θα κάτσει εκεί και αν θα καταφέρει να πιάσει είναι άλλη κουβέντα αλλά λογικά και μόνο λόγω ονόματος μια επιλογή στον δεύτερο γύρο και κάνα two way συμβόλαιο όπως ο Κώστας θα τα έχει. Αν δείξει καλά πράγματα στην Ευρωπαϊκή χρονιά του ίσως και κάτι καλύτερο από αυτό.
Στην επιλογή Παππάς-Λαρεντζάκης επιλέγω τον κανένα.
Ο Παππάς με άλλο χαρακτήρα ιδανικός για 11-12ος παίκτης των 300 χιλιάδων να παίζει ελάχιστα ή καθόλου κι αν και εφόσον του βγαίνει το παιχνίδι να παίζει περισσότερο. Δε νομίζω ότι θα το δεχόταν αυτό όμως και δε νομίζω ότι αξίζει να δημιουργούνται εντάσεις από παίκτη στην άκρη του πάγκου, έχει τσακωθεί έστω μια φορά με όποιον προπονητή συνεργάστηκε.
Δυστυχώς φαίνεται ότι θα μείνει οπότε η θέση στο 2 πίσω από τον βασικό κλείνει και ψάχνουμε για αντικαταστάτη Φριντέτ και αντικαταστάτη Τζόνσον για να κλείσει το 2-3.
Ίσως και κάποιον αντί του Ράουτινς-Μπράουν αλλά αν πάρουμε κάποιον εκεί, είτε Έλληνα είτε ξένο, θα είναι στα αντίστοιχα λεφτά
ο αλεξ και να ερθει φετος ευρωπη και να φυγει του χρονου, αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να τον παρουμε, ωστε οταν γυρισει απο nba και δεν εχει πετυχει, να εχουμε εμεις τον πρωτο λογο στην αποκτηση του.
αν π.χ τον παρει ο οσφπ, παει nba και δεν πετυχει και σε 3-4 χρονια θελει να γυρισει ευρωπη, τοτε ο οσφπ θα εχει το τεραστιο πλεονεκτημα επιστροφης του. αυτο θελω να πω και οχι οτι θα μεινει χρονια απο τωρα στην ομαδα ή θα βοηθησει αμεσα. το ιδιο ισχυει και για τον κωστα. και ακριβως το ιδιο και για θαναση, που αν γυρισει ευρωπη κατα πασα πιθανοτητα θα τον αποκτησουμε εμεις.
Ο Άλεξ δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι θα πάει σε μια μεσαία Ισπανική όπως ο Θανάσης στην Ανδόρρα και ο Γιάννης που αν δεν τον ήθελαν απευθείας στο nba είχε ήδη υπογράψει με την Σαραγόσα.
Σε αυτές τις ομάδες ξέρουν να δουλεύουν παίκτες και θα του έδιναν χρόνο, εδώ θα είναι 12ος παίκτης εκτός αν πάμε με μπάτζετ ΑΕΚ.
ετσι και θα εχεις τον αλεξ στο μελλον αν δεν πετυχει στο nba και αυτος θα κανει παιζει και θα βελτιωνεται αν τον δωσουμε δανεικο και τελος ισως παρουμε και μια μικρη ρητρα εμεις. το ιδιο και για κωστα αν και ισως ο κωστας μπορει να δωσει λυσεις ακομα και τωρα.
βεβαια μπορει να μην θελουν τιποτα απο ολα αυτα και οι 2 πλευρες οποτε τσαμπα μιλαμε, αλλα συζητηση να γινεται