2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions: 2648
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Οκτ 31, 2022 7:01 pm

giorgos45 έγραψε:
Δευ Οκτ 31, 2022 6:56 pm
ο μπεντιλ δε κανει γιατην ομαδα τα ειδαμε!ατεχνος μετριο σουτ απλως ηταν δυναμικος!μη βλεπεις επειδη ξεκινησε καλα στον ερυθρο!ηθελε κ 500 αν δεν κανω λαθος!ο αγραβανης τελος απο ναπολι!
Ο Αγραβάνης δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στη Νάπολι, αλλά κάποιοι περιμένουν ότι μπορεί να την κάνει στον Παναθηναϊκό.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Οκτ 31, 2022 7:33 pm

απο το να παρουμε κανα ξενο ακομα που δε θα ξερει που ηρθε ας παρουμε καποιον ελληνα που νομιζω οτι μπορει να βοηθησει 15 λεπτα ευρωλιγκα!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Οκτ 31, 2022 8:29 pm

Γράφεται ότι είχε συμβόλαιο ενός μήνα με option και των δύο για μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτός επέλεξε να μην παραμείνει.
Για να δούμε αν έχει κάτι καλύτερο...
giorgos45 έγραψε:
Δευ Οκτ 31, 2022 7:33 pm
απο το να παρουμε κανα ξενο ακομα που δε θα ξερει που ηρθε ας παρουμε καποιον ελληνα που νομιζω οτι μπορει να βοηθησει 15 λεπτα ευρωλιγκα!
Αν πιστεύεις ότι μπορεί να παίξει 15 λεπτά Ευρωλίγκα θα απογοητευθείς.
Δηλαδή μπορεί αλλά όχι με καλύτερα αποτελέσματα από τα 15 λεπτά του Μποχωρίδη.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Δευ Οκτ 31, 2022 8:50 pm

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ ο Αγραβάνης ,να δώσει βάθος και σκληράδα στο 4 και small ball στο 5. Έλληνας και φτηνός(πιστεύω)

0
TSAKWNAS
Reactions:

Δευ Οκτ 31, 2022 8:53 pm

Πολυ ασταθης. Και δεν αναφερομαι σε χαρακτηρα. Θα ειχε καποια καλα βραδια που θα επαιρνε ολη την ομαδα πανω του. Και σε καποια αλλα θα ηταν αρνητικος γιατι δεν εχει σταθερη συγκεντρωση στην αμυνα. Οσο τον ειχαμε δει Προμηθεα και Εθνικη αυτη την εντυπωση εδινε.

Γενικα ενας παιχτης με τα αθλητικα προσοντα του Αγραβανη θα ηταν καλη προσθηκη σε μια ομαδα που ειχε ηδη ρολους, καλη αμυνα, ρυθμο. Δηλαδη οχι στον Παναθηναικο. Αν γινει κινηση θα γινει μονο επειδη ειναι ελληνας.

Υ.Γ.: Προσωπικα μικροτερο ρισκο θεωρω το να δωσεις π.χ. 60 χιλιαρικα να παρεις τον Μαρκουσσον για ενα χρονο με τη προοπτικη να παιζει ενα 5λεπτο ευρωλιγκα και να τον εχεις να παιζει διδυμο με Παπαγιαννη. Υπαρχουν παιχτες καθαροι ρολιστες που βγαζεις συστηματαρες να τους εχεις για συγκεκριμενους ρολους. Αλλα οοοοχι... κι αλλος ξενος;

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 692
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Οκτ 31, 2022 11:38 pm

Πάει που πάει χαλια η ομάδα, άμα έρθει ο Αγραβάνης θα φάει γιουχα. Ίσως καλύτερα να κάνει τη μασκότ. :hammer:

Θα είναι αλλη μια σπασμωδική κίνηση της διοίκησης που για άλλη μια φορά φέτος παρατάει ότι πλάνο υπήρχε και κάνει ότι να ναι.

Προτιμώ να συνεχίσει να παίρνει ο Ματζουκας το χρόνο του.

Γενικά πάντως ακούγεται ότι ο ΔΠΓ πάλι τα έχασε, και μετά τον Άντριους σειρά παίρνει ο προπονητής. Επιστροφή στην κανονικότητα όντως.

0
TSAKWNAS
Reactions:

Τρί Νοέμ 01, 2022 8:33 am

Δε θα με χαλουσε. Εγω το λεω ανοιχτα, ειμαι "Βοβορικος". Δυο ειναι τα αρνητικα του. Ειναι πολυ μειλιχιος και δεν εχει ενστικτο στην επιλογη παιχτων. Αυτα ομως καλυπτονται απο τον Πεδουλακη.

Ο ενδοιασμος μου ειναι τελειως διαφορετικος. Ο Βοβορας εστηνε την ομαδα αναλογα με τον καθε αντιπαλο. Ειχε ενα τακτικο πλανο, αλλα οχι τις μοναδες για να το εκτελεσει. Και ενω παλευαμε τα παιχνιδια και δε χαναμε με τις 20αρες και 25αρες που ερχονταν μετα, εμεινε ως πολυ πιο "αποτυχημενος" απο κατι Κατας, Πριφτης και παει λεγοντας.

Για τους λογους αυτους, αν ημουν ο Βοβορας, και μου ελεγαν να αναλαβω ξανα ως head coach, δε νομιζω πως θα ειχα τη διαθεση να ριξω οση δουλεια εριξε. Μακαρι να κανω λαθος. Η πρωτη σκεψη που περνα ειναι "μα αφου θα φυγω παλι" και θα χει και δικιο.

Επισης, αν φυγει ο Ραντονιτς και παψουν να χρησιμοποιουνται οι ελληνες στην Α1, αυτο θα σημαινει πως για αλλη μια φορα αναιρεθηκε το οποιο πλανο προωρα. Αρα οτι βλεπουμε στον Παναθηναικο τα τελευταια 10 χρονια. Ο Ραντονιτς δε μου πολυαρεσει, αλλα πρεπει να κριθει αφου παρουμε 4ρι και 5ρι -οχι νωριτερα.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Τρί Νοέμ 01, 2022 9:56 am

TSAKWNAS έγραψε:
Τρί Νοέμ 01, 2022 8:33 am
Δε θα με χαλουσε. Εγω το λεω ανοιχτα, ειμαι "Βοβορικος". Δυο ειναι τα αρνητικα του. Ειναι πολυ μειλιχιος και δεν εχει ενστικτο στην επιλογη παιχτων. Αυτα ομως καλυπτονται απο τον Πεδουλακη.

Ο ενδοιασμος μου ειναι τελειως διαφορετικος. Ο Βοβορας εστηνε την ομαδα αναλογα με τον καθε αντιπαλο. Ειχε ενα τακτικο πλανο, αλλα οχι τις μοναδες για να το εκτελεσει. Και ενω παλευαμε τα παιχνιδια και δε χαναμε με τις 20αρες και 25αρες που ερχονταν μετα, εμεινε ως πολυ πιο "αποτυχημενος" απο κατι Κατας, Πριφτης και παει λεγοντας.

Για τους λογους αυτους, αν ημουν ο Βοβορας, και μου ελεγαν να αναλαβω ξανα ως head coach, δε νομιζω πως θα ειχα τη διαθεση να ριξω οση δουλεια εριξε. Μακαρι να κανω λαθος. Η πρωτη σκεψη που περνα ειναι "μα αφου θα φυγω παλι" και θα χει και δικιο.

Επισης, αν φυγει ο Ραντονιτς και παψουν να χρησιμοποιουνται οι ελληνες στην Α1, αυτο θα σημαινει πως για αλλη μια φορα αναιρεθηκε το οποιο πλανο προωρα. Αρα οτι βλεπουμε στον Παναθηναικο τα τελευταια 10 χρονια. Ο Ραντονιτς δε μου πολυαρεσει, αλλα πρεπει να κριθει αφου παρουμε 4ρι και 5ρι -οχι νωριτερα.
Ο Βόβορας το κάνει αυτό που λες, προσπαθεί να το κάνει δηλαδή, αλλά είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου και τακτικά και σε διαχείριση.
Κυρίως όμως πελαγώνει και κολλάει όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και στην ψυχολογική διαχείριση.
Όταν η ομάδα κάνει 2-3 ήττες και είναι κάτω ψυχολογικά αυτός αντί να τους ανεβάσει φαίνεται να είναι ακόμα πιο πεσμένος.

Για αυτό δεν έπιασε σαν πρώτος ούτε στον ΑΠΟΕΛ που ήταν πριν έρθει βοηθός εδώ αλλά και στην Ρουμανία που πήγε το 2021-2022 απολύθηκε στην μέση της σεζόν.

Τον Ράντονιτς δεν πρέπει να τον ακουμπήσει κανένας αυτή τη στιγμή έστω, πιθανότατα ούτε μέχρι το καλοκαίρι εκτός αν χάσει τόσο πολύ τους παίκτες που κάνουν λευκή απεργία.
Αυτό γιατί δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο τώρα και ας μείνει ένας προπονητής να κριθεί για ολόκληρη σεζόν.

Επίσης να μην πάρουμε 4αρι να παίξει ο Μαντζούκας μπας και έχουμε κάποιο κέρδος από τη σεζόν αυτή.
Το ξέραμε βασικά ότι πάνω από έναν μικρό δεν θα βγάλουμε.

Με τον Μπέικον να έρχεται να παίρνει 25-30 λεπτά και τα Καλαιτζάκια δεν θα παίζουν και δικαίως, δεν είναι παίκτες Ευρωλίγκας κανείς τους ακόμα.

Ας παίξει ο Μαντζούκας έστω που potential έχει μεγαλύτερο και από τους 2. Ιδανικά χρειαζόμαστε έναν ψηλό ακόμα κυρίως για το 5.
Αν δεν είχαμε τόσους ξένους θα ήθελα έναν μικρό εξελίξιμο αλλά τώρα δύσκολο, μόνο Έλληνα αναγκαστικά.

Κάτι άλλο που κάπου είδα και με έβαλε λίγο σε σκέψεις, η κριτική των Λιθουανών δημοσιογράφων να είναι τυχαία ή να παίζει και κάνα τηλεφωνάκι με Γκριγκόνις/Γκουντάιτις;

0
TSAKWNAS
Reactions:

Τρί Νοέμ 01, 2022 10:21 am

pan24 έγραψε:
Κάτι άλλο που κάπου είδα και με έβαλε λίγο σε σκέψεις, η κριτική των Λιθουανών δημοσιογράφων να είναι τυχαία ή να παίζει και κάνα τηλεφωνάκι με Γκριγκόνις/Γκουντάιτις;
Δεν εχω δει, δεν γνωριζω. Αν μπορεις να εξηγησεις; Ο Βοβορας νομιζω πηγε σε μια ουγγρικη, οχι πως εχει σημασια.

Κοιτα γενικα συμφωνω σε ολα πανω - κατω με εξαιρεση μικρα σημεια. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως εχουμε σοβαρο θεμα ογκου. Ο Μαντζουκας δεν μπορει να χειριστει τα βαρια κορμια, κυριως στο θεμα του rebound. Το ιδανικο θα ηταν μια combo προσθηκη στο "5" που να μπορει να ανεβει στο "4" και ετσι ο Μαντζουκας να παρει και λιγο χρονο στο "3" μιας και ως θεση του ταιριαζει.

Θα μου πεις θα παιζουμε με δυο τριαρια; Και ο Πονιτκα και ο Μπεικον χρειαζονται ως ενα βαθμο τη μπαλα στα χερια τους, δε χαλα το rotation. Και σε διδυμο με Λι σε παιρνει να εχεις τον Παρις να μαρκαρει τον ασσο και ας παιζεις με δυο τριαρια. Το δευτερο τριαρι θα ειναι προφανως ο Μαντζουκας. Απο εκει θα επαιρνε το 5λεπτο που θα εχανε στο "4".

Θελω να πω πως με τους παιχτες που εχουμε, αν υπαρχει πλανο, οι οποιες προσθηκες δεν ειναι απαραιτητο να μειωσουν τον χρονο του παιχτη. Αλλα πρεπει να πουμε, θελουμε εναν, ή δυο παιχτες με αυτη τη λογικη, ωστε οι υπολοιποι να παρουν αυτους τους ρολους. Αν δεν γινει αυτο, πολυ φοβαμαι πως μπασκετ δεν θα δουμε.

TSAKWNAS
Reactions:

Τρί Νοέμ 01, 2022 10:45 am

Και... συγγνωμη για το double post, αλλα δε μου επιτρεπει να κανω edit.

Οταν ελεγα "μειλιχιος" εβαζα μεσα και το κομματι της ψυχολογικης διαχειρισης. Δε μου κανει ο τυπος ανθρωπου που θα βγαλει πυγμη εκει που χρειαζεται.

Αλλα αυτο εχει δυο οψεις. Κασελακης, Νεντοβιτς, Μπεντιλ ανεβηκαν και κυριως ο Παπαγιαννης δεν ηταν ο ατολμος παιχτης που βλεπαμε τις προηγουμενες σεζον. Και ο Ραντονιτς... πανω κατω τα ιδια. Πελαγωνει χειροτερα απ τον Βοβορα και λιγο χανεται στη ροη του αγωνα (αποδειξη οι κακιστες επιλογες σε rotation), αλλα απ την αλλη ειναι λιγο καλυτερος στη ψυχολογικη διαχειριση.

Αλλα ναι, δε μιλαμε οτι "πρεπει" να γινει αλλαγη στον παγκο, αλλα τι (λογικα) επειται σε τετοιο ενδεχομενο.

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1252

Τρί Νοέμ 01, 2022 11:27 am

BillyPao έγραψε:
Δευ Οκτ 31, 2022 7:01 pm
giorgos45 έγραψε:
Δευ Οκτ 31, 2022 6:56 pm
ο μπεντιλ δε κανει γιατην ομαδα τα ειδαμε!ατεχνος μετριο σουτ απλως ηταν δυναμικος!μη βλεπεις επειδη ξεκινησε καλα στον ερυθρο!ηθελε κ 500 αν δεν κανω λαθος!ο αγραβανης τελος απο ναπολι!
Ο Αγραβάνης δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στη Νάπολι, αλλά κάποιοι περιμένουν ότι μπορεί να την κάνει στον Παναθηναϊκό.
μα δεν τον θελεις τον αγραβανη να σου κανει τη διαφορα δευτερο τεσσαρι και τριτο πενταρι (κατασυνθηκη ) τον θελεις. εκει που τωρα στη μια θεση εχεις πιτσιρικια και στην αλλη τον ...κανενα .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Τρί Νοέμ 01, 2022 12:47 pm

TSAKWNAS έγραψε:
pan24 έγραψε:
Δεν εχω δει, δεν γνωριζω. Αν μπορεις να εξηγησεις; Ο Βοβορας νομιζω πηγε σε μια ουγγρικη, οχι πως εχει σημασια.

Κοιτα γενικα συμφωνω σε ολα πανω - κατω με εξαιρεση μικρα σημεια. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως εχουμε σοβαρο θεμα ογκου. Ο Μαντζουκας δεν μπορει να χειριστει τα βαρια κορμια, κυριως στο θεμα του rebound. Το ιδανικο θα ηταν μια combo προσθηκη στο "5" που να μπορει να ανεβει στο "4" και ετσι ο Μαντζουκας να παρει και λιγο χρονο στο "3" μιας και ως θεση του ταιριαζει.

Θα μου πεις θα παιζουμε με δυο τριαρια; Και ο Πονιτκα και ο Μπεικον χρειαζονται ως ενα βαθμο τη μπαλα στα χερια τους, δε χαλα το rotation. Και σε διδυμο με Λι σε παιρνει να εχεις τον Παρις να μαρκαρει τον ασσο και ας παιζεις με δυο τριαρια. Το δευτερο τριαρι θα ειναι προφανως ο Μαντζουκας. Απο εκει θα επαιρνε το 5λεπτο που θα εχανε στο "4".

Θελω να πω πως με τους παιχτες που εχουμε, αν υπαρχει πλανο, οι οποιες προσθηκες δεν ειναι απαραιτητο να μειωσουν τον χρονο του παιχτη. Αλλα πρεπει να πουμε, θελουμε εναν, ή δυο παιχτες με αυτη τη λογικη, ωστε οι υπολοιποι να παρουν αυτους τους ρολους. Αν δεν γινει αυτο, πολυ φοβαμαι πως μπασκετ δεν θα δουμε.
Κάτι είχα δει στο hoopfellas από υποτιθέμενο insider, και ο Ουρμπόνας γενικά τις πηγές του από παίκτες τις έχει όπως και οι περισσότεροι τέτοιου είδους.
Η υπερβολική ίσως κριτική, η πρόβλεψη ότι ο Ράντονιτς θα είναι ο πρώτος προπονητής που θα απολυθεί κλπ θα μπορούσαν να μην είναι και τόσο αθώα.

Δίκιο έχεις για Βόβορα, στην Ντέμπρετσεν πήγε, αλλά απολύθηκε μέσα στη σεζόν.

Για τον Μαντζούκα θα μπορούσε αλλά ο Ράντονιτς έχει δείξει ότι μόνο ως 4 τον βλέπει, δεν θυμάμαι να τον έχει βάλει στο 3 καθόλου.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 01, 2022 1:26 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Νοέμ 01, 2022 12:47 pm
TSAKWNAS έγραψε:

Για τον Μαντζούκα θα μπορούσε αλλά ο Ράντονιτς έχει δείξει ότι μόνο ως 4 τον βλέπει, δεν θυμάμαι να τον έχει βάλει στο 3 καθόλου.
Για να παίξεις στο 3 πρέπει να μπορείς να βάλεις καλά μπάλα στο παρκέ ή αν όχι τόσο καλά, να είσαι πολύ αθλητικός και καλός αμυντικός (Παπανικολάου). Ο Μαντζούκας δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα δυο!! έχει μπόι και ένα καλό σουτ που μπορεί να το βελτιώσει! Οπότε δεν είναι τυχαίο που όλοι οι προπονητές του τον έχουν στο 4 ! και εκεί πρέπει να δουλέψει για να δυναμώσει και να μάθει να κινείτε και κοντά στο καλάθι ( χα χα ιδανικά προπόνηση με Πριντεζη ή Μαυροκεφαλιδη) !!

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Νοέμ 01, 2022 3:05 pm

Εμένα μου φαίνεται αστείο 1η Νοέμβρη να μιλάμε για αλλαγή κόουτς σε νέα ομαδα και μάλιστα ανθρώπου με πορεία στην Ευρωλιγκα. Τουλάχιστον 6 μήνες πίστωση χρόνου. Αν όλοι σκέφτονταν έτσι ο Μεσίνα στο Μιλάνο δε θα είχε πει τα κάλαντα, ο Ζοτς όταν πρώτο ήρθε θα είχε φύγει Γενάρη, ο Ντουντα τη χρονιά του τριπλκραουν θα είχε απολυθεί με το ΒΑΟ του Σαμιρ Γκουντα και ο Ντομινίκ πριν το ματς κυπέλλου 32π (Δεκέμβριο νομιζω) με τον Ολυμπιακό που δε βλεπόταν θα είχε πάει για πικ νικ.

Ελεος με το να μην αφήνουμε κανέναν να δουλέψει. Σεπτέμβριο ξεκινάμε, Οκτώβριο κράζουμε, Νοέμβριο απολυουμε, μόνο οι πανέξυπνοι Έλληνες. Οι άλλοι είναι βλακες.

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Τρί Νοέμ 01, 2022 6:55 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Νοέμ 01, 2022 3:05 pm
Εμένα μου φαίνεται αστείο 1η Νοέμβρη να μιλάμε για αλλαγή κόουτς σε νέα ομαδα και μάλιστα ανθρώπου με πορεία στην Ευρωλιγκα. Τουλάχιστον 6 μήνες πίστωση χρόνου. Αν όλοι σκέφτονταν έτσι ο Μεσίνα στο Μιλάνο δε θα είχε πει τα κάλαντα, ο Ζοτς όταν πρώτο ήρθε θα είχε φύγει Γενάρη, ο Ντουντα τη χρονιά του τριπλκραουν θα είχε απολυθεί με το ΒΑΟ του Σαμιρ Γκουντα και ο Ντομινίκ πριν το ματς κυπέλλου 32π (Δεκέμβριο νομιζω) με τον Ολυμπιακό που δε βλεπόταν θα είχε πάει για πικ νικ.

Ελεος με το να μην αφήνουμε κανέναν να δουλέψει. Σεπτέμβριο ξεκινάμε, Οκτώβριο κράζουμε, Νοέμβριο απολυουμε, μόνο οι πανέξυπνοι Έλληνες. Οι άλλοι είναι βλακες.
Οι 6 μήνες που λες είναι φαντάζομαι ... έκπτωση λόγω ΔΠΓ. 2 σεζόν "ακατέβατες" για μένα. Και όχι επειδή έχω καποια πεποίθηση πως ο Ραντο τις αξίζει, αλλά επειδή είναι μονόδρομος για να (ξανα)μάθει ο ΠΑΟ να δουλεύει σαν σοβαρό κλαμπ

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”