EL Game 7: Panathinaikos Athens vs Baskonia
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης εκτελεί και ευστοχεί στα περισσότερα τρίποντα στην διοργάνωση και έχει 2 ρούκυ γκαρντ που είναι καταλυτικοί στην απόδοση της ομάδας με εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση, ο ένας εξαιρετικός σκόρερ ο Χάουαρντ και ο άλλος πρώτος στις ασσίστ στην διοργάνωση, (Τόμπσον).
0
Τι περιμενουμε:
Ελαφρως καλυτερο Μπεικον και να χρησιμοποιηθουν οι Π Καλαιτζακης και Μποχωριδης με εμφαση στο αμυντικο κομματι. Η λογικη λεει πως ο ενας απ τους δυο θα ειναι σταθερα στην ιδια πενταδα με Μπεικον εκτος αν εχουμε διαθεση για πειραματισμους.
Δεν ξερω βεβαια αν καποιος εκ των δυο συμμετεχει στη προετοιμασια της εθνικης.
Τι ελπιζουμε:
Να μπουμε δυνατα με το καλημερα και να μεινουμε συγκεντρωμενοι.
Ελαφρως καλυτερο Μπεικον και να χρησιμοποιηθουν οι Π Καλαιτζακης και Μποχωριδης με εμφαση στο αμυντικο κομματι. Η λογικη λεει πως ο ενας απ τους δυο θα ειναι σταθερα στην ιδια πενταδα με Μπεικον εκτος αν εχουμε διαθεση για πειραματισμους.
Δεν ξερω βεβαια αν καποιος εκ των δυο συμμετεχει στη προετοιμασια της εθνικης.
Τι ελπιζουμε:
Να μπουμε δυνατα με το καλημερα και να μεινουμε συγκεντρωμενοι.
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Το basketforum δεν είναι αυτό που ήταν παλιά, ή κατι δεν λειτουργούσε σωστά τότε ή κάτι δεν λειτουργει σωστά τώρα, επειδή εμένα μου άρεσε το τότε αποχωρώ με κόσμιο τρόπο και χωρίς ξεκατινιάσματα(τύπου γιατί συμβαίνει αυτό το ενα το άλλο), απο όσο ξέρω πολλά παιδιά εχουν σταματήσει να ασχολούνται με το φορουμ και ας μην μπήκαν στην διαδικασία που μπαίνω εγώ τώρα, 10 χρόνια έμπαινα σχεδον καθημερινά να διαβάσω νεα απόψεις κλπ...καλή συνέχεια μάγκες.. 

3
2
1

Η ομάδα πάσχει στα εξής:
- Κατεβάζει όποιος γουστάρει την μπάλα, χαρακτηριστική φάση όπου κατεβάζει ο γουλιαμς και απλά φτάνει στην απέναντι ρακέτα και παίρνει το σουτ, η μπασκόνια το ριμπαούντ και καλάθι
- Δεν κάνουμε μπλοκ άουτ με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να παίζουν βόλει στη ρακέτα μας
- Βολές δεν βάζουμε ούτε με αίτηση
- Έχουμε κάκιστο ποσοστό στα δίποντα λογικό αφού δεν αλλάζουμε μία πάσα
1
1

-
- Reactions: 641
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς δεν έχω παρακολουθήσει το φορουμ παλιά παρά μόνο τα τελευταία 2-3 χρόνια. Προσωπικά βρίσκω πολύ ωραίες τις συζητήσεις και τις απόψεις που ανταλλάσονται στο φόρουμ εν αντιθέσει με άλλους «μπασκετικούς» χώρους που ναι μεν οι αναρτήσεις είναι υψηλού επιπέδου αλλά τα σχόλια όχι και τόσο…djibriliant έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 11, 2022 10:30 pmΤο basketforum δεν είναι αυτό που ήταν παλιά, ή κατι δεν λειτουργούσε σωστά τότε ή κάτι δεν λειτουργει σωστά τώρα, επειδή εμένα μου άρεσε το τότε αποχωρώ με κόσμιο τρόπο και χωρίς ξεκατινιάσματα(τύπου γιατί συμβαίνει αυτό το ενα το άλλο), απο όσο ξέρω πολλά παιδιά εχουν σταματήσει να ασχολούνται με το φορουμ και ας μην μπήκαν στην διαδικασία που μπαίνω εγώ τώρα, 10 χρόνια έμπαινα σχεδον καθημερινά να διαβάσω νεα απόψεις κλπ...καλή συνέχεια μάγκες..![]()
Στα του παιχνιδιού ο Παναθηναικός νομίζω πρέπει όσο μπορεί να τρέξει και να βρει σκορ στο ανοιχτό γήπεδο γιατί στο 5vs5 έχει πρόβλημα ξεκάθαρα. Δεν είναι πολύ ορθολογικό να πάει όλο το παιχνίδι η μπάλα στον Bacon και iso αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι υπάρχει παίχτης της Μπασκόνια να τον ματσάρει.
Για να δούμε πως θα πάει το δεύτερο ημίχρονο.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Δυστυχώς καιρό τώρα φίλε στα τοπικς του Παναθηναϊκόυ το πολύ πολύ να δεις κάνα ποστ καζουρας από νέους κυρίως οπαδούς του Ολυμπιακού . Κάποια σοβαρά άτομα που έγραφαν και για nba έχουν φύγει και αυτά ενώ οι παλιοί παναθηναϊκοί του φόρουμ έχουν εξαφανιστεί χρόνια τώρα. Και εγώ εχώ γράψει ότι θα φύγω αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το κάνω ,ίσως ήρθε η ώρα όντωςdjibriliant έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 11, 2022 10:30 pmΤο basketforum δεν είναι αυτό που ήταν παλιά, ή κατι δεν λειτουργούσε σωστά τότε ή κάτι δεν λειτουργει σωστά τώρα, επειδή εμένα μου άρεσε το τότε αποχωρώ με κόσμιο τρόπο και χωρίς ξεκατινιάσματα(τύπου γιατί συμβαίνει αυτό το ενα το άλλο), απο όσο ξέρω πολλά παιδιά εχουν σταματήσει να ασχολούνται με το φορουμ και ας μην μπήκαν στην διαδικασία που μπαίνω εγώ τώρα, 10 χρόνια έμπαινα σχεδον καθημερινά να διαβάσω νεα απόψεις κλπ...καλή συνέχεια μάγκες..![]()
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
κατσε αδερφε λιγοι παλιοι μειναμε....djibriliant έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 11, 2022 10:30 pmΤο basketforum δεν είναι αυτό που ήταν παλιά, ή κατι δεν λειτουργούσε σωστά τότε ή κάτι δεν λειτουργει σωστά τώρα, επειδή εμένα μου άρεσε το τότε αποχωρώ με κόσμιο τρόπο και χωρίς ξεκατινιάσματα(τύπου γιατί συμβαίνει αυτό το ενα το άλλο), απο όσο ξέρω πολλά παιδιά εχουν σταματήσει να ασχολούνται με το φορουμ και ας μην μπήκαν στην διαδικασία που μπαίνω εγώ τώρα, 10 χρόνια έμπαινα σχεδον καθημερινά να διαβάσω νεα απόψεις κλπ...καλή συνέχεια μάγκες..![]()
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0