Καταστροφική 2η περίοδος οταν μπηκε η second unit. Καλυτερα να ματσάρει τον Λι με τον Γουολτερς ως starter ο Ραντονιτς, γιατί ξεκάθαρα ο Λι δεν μπορεί να κουβαλησει μονος του την ομάδα ως κουμανταδόρος.
Επίσης ο Γκουντάιτις, παροτι φιλότιμος, είναι αργός και απεναντι σε αθλητικά σέντερ δυσκολεύεται.
Να πω και την κακια μου (την εχω ξαναπεί). Ο Γκουντουριτς εχει περάσει απο ΝΒΑ!!!!! Ποιός; Ο Γκουντουριτς! Απαράμιλο στυλ χτίστη, κάκιστες επιλογές στην προσπάθεια του να κάνει το διαφορετικό, γενικά απο τους πιο υπερτιμημένους παίχτες στην διοργάνωση.
Επισης, πολύ καλός Παπαγιάννης. Επιτέλους παιζει με κανονικό ποιντ στην πεντάδα και δειχνει τις ικανοτητες του ο παίχτης.
Δυσκολο, αλλα ισως μπορέσει να επισττέψει με hustle άμυνα ο Παναθηναικός στο δευτεεο ημίχρονο. Ξυλο στην άμυνα και μαγικά του Μπέηκον στην επίθεση και ισως κάτι γίνει.