Είναι και δουλειά,δεν διαφωνώ.Αλλα πρωτίστως είναι το ταλέντο των παικτών για εμένα.Αλλα μετα από τόσο καιρό,δεν γίνεται να μην έχει μια ταυτότητα η ομάδα,και η έκβαση του ματς να καθορίζεται από το αν θα κάνει παπάδες ο Μπέικον η ο Ουίλιαμς, και αν θα μπαίνουν τα τρίποντα.
EL Game 12, Panathinaikos Athens vs Armani Milan
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Οταν η κομβικη αλλαγη με Λι αντι Μποχωριδη εγινε η αιτια να γυρισουμε το ματς, επειδη ο δευτερος τραυματιστηκε, θα με συγχωρεσετε αν δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο μαεστρο
Οσο περνα ο καιρος ολο και περισσοτερο εχω την εντυπωση πως ο λογος που μενει στο παγκο ειναι για να γαυγιζει και να μη χαλαρωνει η ομαδα, παρα οτι γινεται καποια ουσιαστικη δουλεια
Οι παιχτες απλα κανουν οσα ξερουν (ο Π Καλαιτζακης ιδια φαση ηταν περσι αμυντικα στο eurocup) και δεν υπαρχει καμια βελτιωση, σε ατομικο επιπεδο, εστω
Προσωπικα ευελπιστω σε αλλαγη με κανονικο προπονητη γιατι ως τωρα βλεπουμε να κανει ο καθε παιχτης οτι ηξερε στις ομαδες που συμμετειχε. Φτασαμε στο σημειο να λεμε " τι ωραια που παιρνει time out"! Καταντια.
Οσο περνα ο καιρος ολο και περισσοτερο εχω την εντυπωση πως ο λογος που μενει στο παγκο ειναι για να γαυγιζει και να μη χαλαρωνει η ομαδα, παρα οτι γινεται καποια ουσιαστικη δουλεια
Οι παιχτες απλα κανουν οσα ξερουν (ο Π Καλαιτζακης ιδια φαση ηταν περσι αμυντικα στο eurocup) και δεν υπαρχει καμια βελτιωση, σε ατομικο επιπεδο, εστω
Προσωπικα ευελπιστω σε αλλαγη με κανονικο προπονητη γιατι ως τωρα βλεπουμε να κανει ο καθε παιχτης οτι ηξερε στις ομαδες που συμμετειχε. Φτασαμε στο σημειο να λεμε " τι ωραια που παιρνει time out"! Καταντια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TSAKWNAS την Πέμ Δεκ 08, 2022 11:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο Λευτερης πραγματικα ειναι μπασκετικο ανεκδοτο ελπιζω συντομα ακομα και ο Παππας να του παρει την θεση. ο πιο κακος Παππας ειναι πιο θετικος απο τον ΛευτερηTSAKWNAS έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 08, 2022 11:00 pmΟταν η κομβικη αλλαγη με Λι αντι Μποχωριδη εγινε η αιτια να γυρισουμε το ματς, επειδη ο δευτερος τραυματιστηκε, θα με συγχωρεσετε αν δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο μαεστρο
Προσωπικα ευελπιστω σε αλλαγη με κανονικο προπονητη γιατι ως τωρα βλεπουμε να κανει ο καθε παιχτης οτι ηξερε στις ομαδες που συμμετειχε
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Πέμ Δεκ 08, 2022 11:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Πέμ Δεκ 08, 2022 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
0