2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 15, 2020 12:31 pm

Ο Κοτζιάς είπε ότι αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για σλουκα κ εν τέλει τον αποκτήσει τότε ο μισκο ραζνατοβιτς θα του πασάρει κ το Χουάν τοσκανο Άντερσον των γουοριορς... Αλλά ακόμη μακρινό αυτό

0
Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μάιος 15, 2020 1:16 pm

Φέρτε Σλούκα ΤΩΡΑ.
Όχι άλλη ονοματολογία. Κλείστε τον ΧΘΕΣ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6686
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 15, 2020 2:28 pm

Ο Κοντζιας δεν πρεπει να χει πετυχει τιποτα αποτι λεει τοσα χρονια για ολυμπιακο..Τι σχεση εχει ο σλουκας με τον ραζνατοβιτς ?!Ο μανατζερ του σλουκα ειναι ο καπαζογλου που εχει πελατες επισης μπαρτζω,καλαθη.

Εχει ωραια ονοματα στην λιστα του ΝΒΑ οπως νετο,τρει μπουρκε,γουντς,μπολντεν,γουαναμεικερ,φραζιερ, αλλα αντε το πολυ 1-2 απο αυτους να θελει να ρθει ευρωπη(μπολντεν,νετο).

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 15, 2020 3:02 pm

O neto έχει ξεκινήσει διαδικασία απόκτησης αμερικανικής υπηκοότητας και τη χάνει αν δε μείνει όλο το 2020 στην Αμερική, ίσως και το 2021 γιατί έχουν πάει πίσω οι διαδικασίες λόγω κορωνοιου. Στη θέση του δε θα έχανα την ευκαιρία για αμερικανική, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις φορολογικές επιπτώσεις για Βραζιλιάνους.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Μάιος 15, 2020 3:05 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2020 3:02 pm
O neto έχει ξεκινήσει διαδικασία απόκτησης αμερικανικής υπηκοότητας και τη χάνει αν δε μείνει όλο το 2020 στην Αμερική, ίσως και το 2021 γιατί έχουν πάει πίσω οι διαδικασίες λόγω κορωνοιου. Στη θέση του δε θα έχανα την ευκαιρία για αμερικανική, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις φορολογικές επιπτώσεις για Βραζιλιάνους.
Δεν έχει κι Ισπανικό ή Ιταλικό διαβατήριο αυτός? Δε ξέρω, απλά νομίζω πως στην Ευρώπη μπορεί να βρει αρκετά καλύτερα χρήματα. Εκεί είναι σχεδόν minimum contract παίκτης και δεν παίρνει πάνω από 10-15 λεπτά.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Μάιος 15, 2020 3:15 pm

Θα πρεπε να εχει ισπανικό, ως λατινος που εζησε και εργάστηκε 3 συναπτά έτη στην ισπανική. Απ όσο ξέρω δεν έχει, ίσως να μην έκανε αίτηση. Πάντως η χώρα του τον φορολογεί αλλιώς ως Βραζιλιάνο που δουλεύει στο εξωτερικό κι αλλιώς ως Βραζιλιάνο με διπλή υπηκοότητα. Πρέπει να μπαινοβγαίνει στη Βραζιλία με το βραζιλιάνικο διαβατήριο του, αλλά φορολογείται με το ξένο κι επειδή έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία στη Βραζιλία αλλάζει όλο του το στάτους. Απ ό,τι μου λέει ο μεταναστευτικος δικηγόρος μου, μπορεί να αιτηθεί την ισπανική υπηκοότητα ακόμη και τώρα πάντως.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 15, 2020 3:18 pm

Ο χουπφελας εγραψε οτι εχουμε κανει προταση στον γκιλ και υπαρχει θετικο κλιμα,εχει προτεραιοτητα το ΝΒΑ ομως ο παικτης.

Η μουντο ντεπορτιβο εγραψε αυτο ''Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Ιγνάσιο Χουγιέτ της Mundo Deportivo επικαλούμενος τρεις ξεχωριστές πηγές, τονίζει ότι ο Καλάθης είναι ο βασικός στόχος των Καταλανών, οι οποίοι τον προορίζουν για αντικαταστατη του Μάλκολμ Ντιλέινι. Μεταξύ των ομάδων που καλοβλέπουν την περίπτωση του διεθνούς γκαρντ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: «Ο Καλάθης έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να καλύψει το υψηλό του μισθό (2.2εκ.) και του έχει προταθεί κοινή λύση συμβολαίου. Η αποχώρηση του Ελληνοαμερικανού είναι θέμα χρόνου, αφού ο παίκτης είναι αποφασισμένος να φύγει, όχι μόνο λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης των "πρασίνων", αλλά και λόγω των χρημάτων που του οφείλονται».

Μάλιστα, η MD υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα από την αποχώρηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από τον «αιώνιο» αντίπαλο και μπορούν να του προσφέρουν τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα. Παράλληλα, στο κείμενο τονίζεται ότι ο Καλάθης είναι «πολύ ενοχλημένος» από τον Παναθηναϊκό και δεν είναι αρνητικός στην προοπτική των Πειραιωτών.

Ο Καλάθης έχει κεντρισει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της EuroLeague, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν ότι οι Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Εφές και Αρμάνι, θα έβλεπαν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του 31χρονου γκαρντ.

0
Agio96

senior

Παρ Μάιος 15, 2020 3:37 pm

Δε ξέρω δε τα πολύ πιστεύω περί γκιλ. Έχει βαρυ συμβόλαιο κ δε ξέρω αν θα το δώσουμε για 4αρι.. Μακάρι να διαψευθω αλλά δε νομίζω.. Πιο εύκολα θα τα δίναμε για γκαρντ.

0
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2020 4:33 pm

Για Γκιλ έχει γραφτεί γενικώς, συν τη σχέση του παίκτη με τον Μπαρτζώκα ως ένα επιπλέον ατού.
Άσε που ο Κατσιώνης (όσο και να μη μου αρέσει τα τελευταία χρόνια η σελίδα του) είναι έγκυρος σε αυτά. Αν το έχει γράψει είναι τσεκαρισμένο από μάνατζερ ότι τον έχουμε από κοντά τον Γκιλ.

Τα λέγαμε καιρό για το έλλειμμα αθλητικότητας από το 4 και το πως το βλέπει ο κόουτς το θέμα, πόσο μάλλον που έχουμε και θέμα ποιότητας από το 5. Λογικότατη η κίνηση για Γκιλ. Για να μην την πω, μονόδρομο σε σχέση με τους υπόλοιπους στο 4 και το 5 μας.

NaSOS7

Reactions: 6

Παρ Μάιος 15, 2020 4:53 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2020 4:33 pm
Για Γκιλ έχει γραφτεί γενικώς, συν τη σχέση του παίκτη με τον Μπαρτζώκα ως ένα επιπλέον ατού.
Άσε που ο Κατσιώνης (όσο και να μη μου αρέσει τα τελευταία χρόνια η σελίδα του) είναι έγκυρος σε αυτά. Αν το έχει γράψει είναι τσεκαρισμένο από μάνατζερ ότι τον έχουμε από κοντά τον Γκιλ.

Τα λέγαμε καιρό για το έλλειμμα αθλητικότητας από το 4 και το πως το βλέπει ο κόουτς το θέμα, πόσο μάλλον που έχουμε και θέμα ποιότητας από το 5. Λογικότατη η κίνηση για Γκιλ. Για να μην την πω, μονόδρομο σε σχέση με τους υπόλοιπους στο 4 και το 5 μας.
Δεν θα τον χαρακτήριζα έγκυρο... Δεν πετυχαίνει με βοτσαλο τον ωκεανό με μεγαλύτερη άνεση θα το ελεγα

0
Agio96

senior

Παρ Μάιος 15, 2020 5:18 pm

Το θεωρώ απίθανο να χουμε 3 παίχτες με συμβόλαιο άνω του 1 εκατομμυριου (παπ, γκαρντ και γκιλ). Δε μου κάθεται καλά.. Αλλα ας ελπίσουμε να γίνεται.

0
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2020 8:42 pm

NaSOS7 έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2020 4:53 pm

Δεν θα τον χαρακτήριζα έγκυρο... Δεν πετυχαίνει με βοτσαλο τον ωκεανό με μεγαλύτερη άνεση θα το ελεγα
Έγκυρος σχετικά με ρεπορτάζ είναι βρε σύ.
Γκουρού δεν είναι, όπως αρέσκεται να περνάει...
Προτείνει κάθε χρόνο καμιά 20αρια παίκτες με προοπτική να πιάσουν. Από αυτούς πιάνουν οι 2-3. Στο τέλος λανσάρει όσους, όντως έπιασαν και τη συντριπτική πλειοψηφία την κάνει γαργάρα. :smile:
Κι έχει από κάτω το ¨πόπολο" να χειροκροτάει και να απαιτεί να τον πάρουν στην Πανάθα.

Αλλά στα (λίγα) ρεπορτάζ του, είναι εγκυρότατος. Τις έχει τις άκρες του στα μανατζερικά.
Τσεκαρισμένα στο λέω.

basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2020 8:58 pm

Agio96 έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2020 5:18 pm
Το θεωρώ απίθανο να χουμε 3 παίχτες με συμβόλαιο άνω του 1 εκατομμυριου (παπ, γκαρντ και γκιλ). Δε μου κάθεται καλά.. Αλλα ας ελπίσουμε να γίνεται.
Σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει αναφορικά με νέους παίκτες ακούγεται κάπως το να υπογράψουμε 2 ή και 3 παίκτες με συμβόλαια γύρω στο 1Μ.
Αλλά όπως έχει ήδη τονιστεί στο συγκεκριμένο τόπικ, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι μέχρι και φέτος είχαμε 4 συμβόλαια γύρω στο 1Μ.:Σπανούλης, Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ (για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του). Μέχρι πέρσι είχαμε και τον Μάντζαρη με κάπου τόσα.

Φέτος έχουμε μόνο τον Παπανικολάου. Επιπλέον έχουμε τα νέα από την έκβαση της ενδοοικογενειακής υπόθεσης στο Αγγελοπουλέικο που είναι καλά για τους Αφούς.
Από την άλλη, έχουμε τους Αφούς να μην μας τα λένε καθαρά και ξάστερα κι έχουμε και την κρίση που ήταν σε εξέλιξη και βάθεμα και με τον κορωνοϊό απόγινε.

Για να δούμε.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 15, 2020 9:29 pm

Εμένα πάλι λογικότατη θα μου φαινόταν πιθανή κίνηση για Γκίλ.
Ο Πρίντεζης πλέον δεν είναι για να παίζει πάνω από 20 λεπτά και ο Βεζένκοφ όσο κι αν θα ήθελαν αρκετοί δεν είναι για να παίζει πάνω από 5-10' στο 90% των παιχνιδιών.
Οπότε ο Γκιλ αφενός σου δίνει αθλητικότητα και ποιότητα στο 4 για να μοιράζεται την θέση με τον Πρίντεζη αφετέρου προσφέρει μια εξασφάλιση σε περίπτωση που υπάρξει θέμα στο 5 γιατί ειδικά όταν ο αντίπαλος παίζει με ΜΑΠ ο Γκίλ πάει εύκολα στο 5
Είναι στο ίδιο ύψος και κιλά με τον Ρούμπιτ μη ξεχνάμε ;)

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 15, 2020 9:37 pm

Παντως βγηκε ο προεδρος της φενερ και ειπε -50% το μπατζετ και οτι δεν θα υπαρχει παιχτης πιο ακριβος απο 2,3 αλλα αν θελει ο ζοτς να μεινει γιατι εδω ειναι το σπιτι του..Λογικα ο ζοτς δεν προκειται να μεινει αρα μενει ελευθερος και ο σλουκας..Σε λιγες μερες θα χουν συναντηση ειπε.

Αν η μπαρτσα παει για τον καλαθη οπως λενε οι ισπανοι και οχι για τον κωστα τοτε εχουμε μεγαλες πιθανοτητες..Λογικα αφου εχουν τον ιδιο μανατζερ με μπαρτζω δεν θα μας καθυστερησουν τον σχεδιασμο θα ξερουμε συντομα.

Αν ερθει ο γκιλ ο βεζενκοφ δεν παιζει να εχει πανω απο 5 αντε 10 λεπτα ..Καλυτερα να δωσουμε 300χιλ λιγοτερα στον αγραβανη που παιζει και 5.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”