Τόσο καιρό όλοι γκρινιάζαμε ότι ο Canaan δεν ταιριάζει με την ομάδα, επειδή θέλει την μπάλα στα χέρια και δεν είναι αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός, τώρα γκρινιάζουμε επειδή εκμεταλλεύεται τους χώρους που δημιουργεί η ομάδα και σκοράρει... Έκανε σε 20 λεπτά 2 λάθη (όσα και ο Σλούκας), αλλά δεν θεωρώ ότι είναι αυτός λόγος για να τον "σταυρώνουμε". Δίκαια με βάση τις εμφανίσεις του στο παρκέ άκουσε ότι άκουσε, αλλά ας μην αρνούμαστε να δούμε ότι υπάρχει μια βελτίωση, ακόμα και αν κάποιοι πιστεύουν/ουμε ακόμα ότι πρέπει να αλλαχτεί.Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 6:26 pm
Ναι εντυπωσιάζει ο κάναν. Εβαλε 9 πόντους σε ματς που κερδίσαμε 50, και σήμερα 14 στον ΠΑΟΚ. Βέβαια έδωσε και 2 φορές τη μπάλα στα χέρια του ΠΑΟΚ και φάγαμε 2 λευ απ όταν προσπάθησε να οργανώσει.
Συν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πόντων που βάζει είναι από ανοικτά σουτ που του φτιάχνει η ομάδα. Ελάχιστοι από δικές του δημιουργίες
Έχουν βαλθει μελαγιες και λοιποί δημοσιογράφοι να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
την αλλη φορα παντως μας ελεγες τι παικταρας ειναι ο αγραβανης επειδη σε ματς με εθνικες που ειχε αντιπαλους με το ζορι επαγγελματιες παικτες ειχε 10 ποντους..μερικοι απο αυτους μπορει να δουλευαν και το πρωι δηλαδη.. αλλα τωρα ο κανααν που σε ματς ντερμπι με παο(που εσυ ελεγες οτι ο παο ειναι το φαβορι!!!),με την βιρτους που αυτος ηταν στην 5αδα που πηρε την διαφορα,δεν ειναι οτι μπηκε οταν ειχε ληξει το ματς, δεν λεει και κατι... Επισης δεν ξερω αν τα βλεπεις τα ματς η απλα κοιτας στατιστικα αλλα ο κανααν στα τελευταια ματς δειχνει μεγαλη βελτιωση,παιρνει σωστα σουτ,μοιραζει την μπαλα και γενικα ειναι μελος της ομαδας.. Μπορει και να ετυχε και να ξαναγυρισει στις κακες εμφανισεις αλλα μην τα λεμε ολα οπως μας βολευει απλα για να τα πουμε..Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 6:26 pmΝαι εντυπωσιάζει ο κάναν. Εβαλε 9 πόντους σε ματς που κερδίσαμε 50, και σήμερα 14 στον ΠΑΟΚ. Βέβαια έδωσε και 2 φορές τη μπάλα στα χέρια του ΠΑΟΚ και φάγαμε 2 λευ απ όταν προσπάθησε να οργανώσει.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 5:40 pmμπαρτζωκας και κανααν πανε να μας βαλουν τα γυαλια σε μας τους ανυπομονους..απο εκει που τον εβαζε 5 λεπτα και δεν εκανε τιποτα τωρα εχει σταθερα 3 καλα ματς και το πιο βασικο δειχνει να προσαρμοστηκε στο στυλ της ομαδας.Τωρα πως εγινε αυτη η ξαφνικη αλλαγη δεν ξερω αλλα δειχνει οτι ο μπαρτζωκας ξερει τι κανει.
Συν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πόντων που βάζει είναι από ανοικτά σουτ που του φτιάχνει η ομάδα. Ελάχιστοι από δικές του δημιουργίες
17 pts | 4/5 2PT | 3/7 3PT | 2 reb | 1 ast | 2 tov | 20:00 min τα στατιστικα του κανααν σημερα.
Ο Αγραβάνης έβαλε 22 πόντους στην Τουρκία του λαρκιν. Μέσα στην τουρκια. Νομίζω ότι ο λαρκιν είναι επαγγελματίας παίκτης και δεν κάνει άλλη δουλειά το πρωί. Νομίζω και οι άλλοι συμπαίκτες του παίρνουν μερικά εκατομμύρια.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 7:13 pmτην αλλη φορα παντως μας ελεγες τι παικταρας ειναι ο αγραβανης επειδη σε ματς με εθνικες που ειχε αντιπαλους με το ζορι επαγγελματιες παικτες ειχε 10 ποντους..μερικοι απο αυτους μπορει να δουλευαν και το πρωι δηλαδη.. αλλα τωρα ο κανααν που σε ματς ντερμπι με παο(που εσυ ελεγες οτι ο παο ειναι το φαβορι!!!),με την βιρτους που αυτος ηταν στην 5αδα που πηρε την διαφορα,δεν ειναι οτι μπηκε οταν ειχε ληξει το ματς, δεν λεει και κατι... Επισης δεν ξερω αν τα βλεπεις τα ματς η απλα κοιτας στατιστικα αλλα ο κανααν στα τελευταια ματς δειχνει μεγαλη βελτιωση,παιρνει σωστα σουτ,μοιραζει την μπαλα και γενικα ειναι μελος της ομαδας.. Μπορει και να ετυχε και να ξαναγυρισει στις κακες εμφανισεις αλλα μην τα λεμε ολα οπως μας βολευει απλα για να τα πουμε..Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 6:26 pm
Ναι εντυπωσιάζει ο κάναν. Εβαλε 9 πόντους σε ματς που κερδίσαμε 50, και σήμερα 14 στον ΠΑΟΚ. Βέβαια έδωσε και 2 φορές τη μπάλα στα χέρια του ΠΑΟΚ και φάγαμε 2 λευ απ όταν προσπάθησε να οργανώσει.
17 pts | 4/5 2PT | 3/7 3PT | 2 reb | 1 ast | 2 tov | 20:00 min τα στατιστικα του κανααν σημερα.
Πέρα από αυτό, αν ένας παίκτης των 150000 μου βάλει 10 πόντους ευρολιγκα, θα τον πω έπαιξε καλά έως πολύ καλά
Αν ένας παίκτης 800.000 , 2αρι, μου βάλει 10 πόντους δε πετάω και τη σκούφια μου. Αν δε έχει και περισσότερα λάθη από ασίστ, και μέτρια άμυνα , να τον βράσω
Πάντως δε καταλογίζω αδιαφορία στον κάναν. Το παλικάρι προσπαθεί. Απλά είναι κοντός, σε ένα άθλημα ψηλών, και καθόλου οργανωτης
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται επιστροφή Ντόρσεϊ τώρα;Ότι θα πάει σε πληστηριασμό η ΚΑΕ με άλλους πορτοφολάδες για να φτάσει πάνω απο 1 μύριο το χρόνο ξέρω γω....μπαααα
Απ την άλλη να φύγει ο Κάνααν γιατι δεν εμπνέει "ασφάλεια".....οκ άντε να φύγει....ποιον προτείνετε λοιπόν στη μέση της σεζόν που να εμπνέει σταθερότητα;ποιος παίκτης τοπ επίπεδου είναι ελεύθερος για να τον καπαρώσουμε;
Κανείς....Άρα ή συνεχίζεις με Κάνααν με την ελπίδα να σου κάνει κάποια καλά ματσάκια στο υπόλοιπο, ή πας για κανένα στοίχημα κι αν σου κάτσει....εγω επιλέγω το πρώτο πάντως κι ας μην έχω πλεονέκτημα έδρας στα play off του Απρίλη.1 ματς εκτός έδρας θέλω να μου κάνει μόνο τότε.....
Απ την άλλη να φύγει ο Κάνααν γιατι δεν εμπνέει "ασφάλεια".....οκ άντε να φύγει....ποιον προτείνετε λοιπόν στη μέση της σεζόν που να εμπνέει σταθερότητα;ποιος παίκτης τοπ επίπεδου είναι ελεύθερος για να τον καπαρώσουμε;
Κανείς....Άρα ή συνεχίζεις με Κάνααν με την ελπίδα να σου κάνει κάποια καλά ματσάκια στο υπόλοιπο, ή πας για κανένα στοίχημα κι αν σου κάτσει....εγω επιλέγω το πρώτο πάντως κι ας μην έχω πλεονέκτημα έδρας στα play off του Απρίλη.1 ματς εκτός έδρας θέλω να μου κάνει μόνο τότε.....
Προτείνεις δηλαδή την περσινή συνταγήJimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 8:21 pmΑκόμη υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται επιστροφή Ντόρσεϊ τώρα;Ότι θα πάει σε πληστηριασμό η ΚΑΕ με άλλους πορτοφολάδες για να φτάσει πάνω απο 1 μύριο το χρόνο ξέρω γω....μπαααα
Που περιμέναμε μέχρι τέλους μήπως ξυπνησει ο είσυ. Καλά πήγε αυτό.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν πηγαινε σε μενα οτι κανω προσωπικη επιθεση παντως δεν ισχυει,απλα προσπαθω να δω την λογικη του δεδαλου,δεν εχουμε και κατι να χωρισουμε..
Τωρα οσο για τον κανααν προφανως κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος μαζι του μεχρι στιγμης..αλλα φαινεται να βελτιωνεται και επισης να μην εχουμε αλλες επιλογες .. για ντορσει κατι για προτασεις 1,5εκ στα μεσα της χρονιας ακουγονται.. ο καμπατσο 1,8...
εμεις αν παρουμε παικτη θα ναι με καμια 300ρα το πολυ.
Τωρα οσο για τον κανααν προφανως κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος μαζι του μεχρι στιγμης..αλλα φαινεται να βελτιωνεται και επισης να μην εχουμε αλλες επιλογες .. για ντορσει κατι για προτασεις 1,5εκ στα μεσα της χρονιας ακουγονται.. ο καμπατσο 1,8...
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1,5 μυριο ο ντορσει για 4-5 μηνες μπασκετ?ποιος ειναι ο λαρκιν? τοσο ειναι το συμβολαιο που του δινανε για ολη τη σεζον υποτιθεται.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 8:56 pmαν πηγαινε σε μενα οτι κανω προσωπικη επιθεση παντως δεν ισχυει,απλα προσπαθω να δω την λογικη του δεδαλου,δεν εχουμε και κατι να χωρισουμε..
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μην ανησυχείς, για μένα πήγαινε η προσωπική επίθεση...... Απλά μια εύθυμη, πασίγνωστη παροιμία που κατέθεσα λογοκρίθηκε πάραυτα και δεν πρόλαβε κανείς να τη διαβάσει..... Ούτε συ προφανώς.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 8:56 pmαν πηγαινε σε μενα οτι κανω προσωπικη επιθεση παντως δεν ισχυει,απλα προσπαθω να δω την λογικη του δεδαλου,δεν εχουμε και κατι να χωρισουμε..
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάντως είμαι πολύ περίεργος να την ακούσωassistant77 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 9:38 pmΜην ανησυχείς, για μένα πήγαινε η προσωπική επίθεση...... Απλά μια εύθυμη, πασίγνωστη παροιμία που κατέθεσα λογοκρίθηκε πάραυτα και δεν πρόλαβε κανείς να τη διαβάσει..... Ούτε συ προφανώς.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 8:56 pmαν πηγαινε σε μενα οτι κανω προσωπικη επιθεση παντως δεν ισχυει,απλα προσπαθω να δω την λογικη του δεδαλου,δεν εχουμε και κατι να χωρισουμε..
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ζήτα το απ τα αφεντικά..... Εγώ δε θέλω πάλι μπλεξίματα, φάουλ και μπαναρισματα...... Το χω ξαναζήσει το έργο και βαριέμαι πάλι τα ίδια.....golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 10:47 pmΕγώ πάντως είμαι πολύ περίεργος να την ακούσωassistant77 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 9:38 pm
Μην ανησυχείς, για μένα πήγαινε η προσωπική επίθεση...... Απλά μια εύθυμη, πασίγνωστη παροιμία που κατέθεσα λογοκρίθηκε πάραυτα και δεν πρόλαβε κανείς να τη διαβάσει..... Ούτε συ προφανώς.![]()
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω απλώς προτείνω να κρατήσουμε τον Κάνααν από το να πάρουμε κάνα στοίχημα στυλ Χάρισον.Γιατι εκει θα πήγαινε η δουλειά!Θυμίζω ότι στα μέσα της σεζόν οι Αγγελόπουλοι δε προκειται ποτέ να κάνουν υπέρβαση για να φέρουν συμβόλαιο του μύριου ενω πληρώνουν ηδη παίκτη με 700κ στη θέση αυτή.....Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί ο Κάνααν δεν παίζει με βάση αυτά που μπορεί, θα κάνει κι άλλα άθλια παιχνίδια, θα κάνει και κάποια καλά όμως.Αν συνεχίσει κι ο Λάρι ετσι και βελτιώσει λίγο την εικόνα του ο Κάνααν θα μαστε καλά πιστεύω....Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 8:53 pmΠροτείνεις δηλαδή την περσινή συνταγήJimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 11, 2022 8:21 pmΑκόμη υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται επιστροφή Ντόρσεϊ τώρα;Ότι θα πάει σε πληστηριασμό η ΚΑΕ με άλλους πορτοφολάδες για να φτάσει πάνω απο 1 μύριο το χρόνο ξέρω γω....μπαααα
Που περιμέναμε μέχρι τέλους μήπως ξυπνησει ο είσυ. Καλά πήγε αυτό.
Αν με ρωτάς τι προτιμώ μεταξύ Ντόρσεϊ-Κάνααν προφανώς τον Ντορσεϊ αλλά.....άλλοι τα δίνουν τα γκαφρά.
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αμφίβολοι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπλακ για το ματς με την Φενέρ...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2175189751
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2175189751

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο