2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions: 2652
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Δεκ 15, 2022 5:49 pm

Quincy έγραψε:
Πέμ Δεκ 15, 2022 5:22 pm
nikkal έγραψε:
Πέμ Δεκ 15, 2022 4:34 pm
Προσωπικά, ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω την λογική της βαθειας κατάψυξης του Άντριους, ενώ περιμένω να δω τον Γκριγκόνις ως τον παίκτη που βλέπαμε τις προηγούμενες σεζόν.
Δεν βγαίνουν τα ευρώ από τότε που ήρθε ο μπέικον και θέλουν να τον διώξουν χωρίς να του πληρώσουν το διετες.
Γιατί να πληρωθεί και τα 2 χρόνια του συμβολαίου του; Λογικά θα πάρει τα μέχρι τώρα δεδουλευμένα και μια επιπλέον αποζημίωση.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 15, 2022 6:11 pm

BillyPao έγραψε:
Quincy έγραψε:

Δεν βγαίνουν τα ευρώ από τότε που ήρθε ο μπέικον και θέλουν να τον διώξουν χωρίς να του πληρώσουν το διετες.
Γιατί να πληρωθεί και τα 2 χρόνια του συμβολαίου του; Λογικά θα πάρει τα μέχρι τώρα δεδουλευμένα και μια επιπλέον αποζημίωση.
Αν έχει διετές κλειστό συμβόλαιο του οφείλονται και τα δυο χρόνια, αν έχει 1+1 του οφείλεται όλο το φετινό συμβόλαιο.

Για να πάρει λιγότερο πρέπει να συμφωνήσουν σε μια αποζημίωση για να δεχτεί να λυθεί το συμβόλαιο.
Όσο δεν τα βρίσκουν αυτός θα μένει ανενεργός και η ομάδα θα τον πληρώνει για να κάθεται.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Δεκ 15, 2022 6:27 pm

BillyPao έγραψε:
Quincy έγραψε:

Χα χα καλά είσαι η χαρά του εργοδότη, αν υπάρχει 2ετες συμβόλαιο και ο παίχτης στηριχτεί πάνω του θα το πληρώσεις έως τελευταίο $ .
Επειδή όμως πρέπει να είσαι πιτσιρίκας να σου το εξηγήσω γιατί το συμβόλαιο έχεις υποχρέωση να το πληρώσεις ολόκληρο! Γιατί όσο καιρό τον έχεις δεσμευμένο αυτός μπορεί να έχασε πολύ μεγαλύτερη επαγγελματική πρόταση. Γιατί τα συμβόλαια ισχύουν και για τις 2 πλευρές που τα υπογράφουν, εσύ θα ήθελες αν αύριο για παράδειγμα ερχόταν η Armani και έλεγε στο Μπέικον σου δίνω τα διπλά από τον ΠΑΟ αυτός να έφευγε??
Πάντος τέτοια έλεγε και ο dpg στον Νικ Καλάθη, ότι θα του πληρώσει μόνο την αναλογία των αγώνων που έπαιξε κατά την διάρκεια του covid και όχι το ποσοστό που είχε πει η ευρωλίγκα, και για αυτό δεν θέλει ούτε να σας ξανά δει. :@#$:

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion

Πέμ Δεκ 15, 2022 6:30 pm

N.I.2022 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Χα χα καλά είσαι η χαρά του εργοδότη, αν υπάρχει 2ετες συμβόλαιο και ο παίχτης στηριχτεί πάνω του θα το πληρώσεις έως τελευταίο $ .
Επειδή όμως πρέπει να είσαι πιτσιρίκας να σου το εξηγήσω γιατί το συμβόλαιο έχεις υποχρέωση να το πληρώσεις ολόκληρο! Γιατί όσο καιρό τον έχεις δεσμευμένο αυτός μπορεί να έχασε πολύ μεγαλύτερη επαγγελματική πρόταση. Γιατί τα συμβόλαια ισχύουν και για τις 2 πλευρές που τα υπογράφουν, εσύ θα ήθελες αν αύριο για παράδειγμα ερχόταν η Armani και έλεγε στο Μπέικον σου δίνω τα διπλά από τον ΠΑΟ αυτός να έφευγε??
Πάντος τέτοια έλεγε και ο dpg στον Νικ Καλάθι, ότι θα του πληρώσει μόνο την αναλογία των αγώνων που έπαιξε κατά την διάρκεια του covid και όχι το ποσοστό που είχε πει η ευρωλίγκα, και για αυτό δεν θέλει ούτε να σας ξανά δει. :@#$:
Θα παρακαλούσα να λείπουν τα υπονοούμενα περί "χαράς του εργοδότη".

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Δεκ 15, 2022 6:36 pm

BillyPao έγραψε:
Quincy έγραψε:

Διαφωνώ εντελώς με αυτή τη λογική. Να πάρει δηλαδή ο παίκτης 3 μηνιάτικα και να πάει σε ομάδα με πολύ χαμηλότερες απολαβές και πιθανότατα εκτός el επειδή άλλαξε γνώμη ο ΠΑΟ; Βγαίνει χαμένος έτσι αφού πήγε τσάμπα το καλοκαίρι που θα εξαργυρωνε μια καλή σεζόν του.

1
1 Εικόνα
N.I.2022

a1greece

Πέμ Δεκ 15, 2022 6:40 pm

BillyPao έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:

..........
Φίλε μου τους ανθρώπους δεν τους χαρακτηρίζει αυτό που λένε ότι είναι, αλλά οι πράξεις τους και τα πιστεύω τους. Και αυτό που πιστεύεις και γράφεις (τι μας νοιάζει το συμβόλαιο, να πληρωθεί ότι έπαιξε …άντε να του κάνουμε και ένα δωράκι), αυτό δηλώνει που σου έγραψα. :sorry:

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Πέμ Δεκ 15, 2022 6:44 pm

N.I.2022 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Φίλε μου τους ανθρώπους δεν τους χαρακτηρίζει αυτό που λένε ότι είναι, αλλά οι πράξεις τους και τα πιστεύω τους. Και αυτό που πιστεύεις και γράφεις (τι μας νοιάζει το συμβόλαιο, να πληρωθεί ότι έπαιξε …άντε να του κάνουμε και ένα δωράκι), αυτό δηλώνει που σου έγραψα. :sorry:
Δε με ξέρεις, οπότε το να βγάζεις συμπεράσματα με τέτοιον τρόπο είναι τουλάχιστον ενοχλητικό, πέρα από άδικο.

0
N.I.2022

a1greece

Πέμ Δεκ 15, 2022 6:54 pm

BillyPao έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:

Δε με ξέρεις, οπότε το να βγάζεις συμπεράσματα με τέτοιον τρόπο είναι τουλάχιστον ενοχλητικό, πέρα από άδικο.
Δεν βγάζω κανένα συμπέρασμά … ότι έγραψες σχολιάζω και την λογική σου … η μήπως δεν το έγραψες εσύ. Πάντος μην το παίρνεις προσωπικά δεν σε ξέρω απλά σου εξήγησα γιατί τα λεγόμενα σου «είναι η χαρά του εργοδότη» ...όχι εσύ προσωπικά! Πιστεύω να κατάλαβες ότι σου εξήγησα για πως πάει το πράγμα με τα συμβόλαια και γιατί!
Δεν έχουν πάντα δίκαιο οι ομάδες μας με τα πεπραγμένα τους, δεν είναι ανάγκη να τους υποστηρίζουμε πάντα!
Για να στο εξηγήσω αυτό που κάνει ο ΠΑΟ στον Άντριου λέγετε εργασιακός/αθλητικός εκβιασμός, δεν σε βάζω να παίξεις για να σε αναγκάσω να σπάσεις εσύ το συμβόλαιο σου.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Πέμ Δεκ 15, 2022 7:11 pm

N.I.2022 έγραψε:
Πέμ Δεκ 15, 2022 6:54 pm
BillyPao έγραψε:

Δεν βγάζω κανένα συμπέρασμά … ότι έγραψες σχολιάζω και την λογική σου … η μήπως δεν το έγραψες εσύ. Πάντος μην το παίρνεις προσωπικά δεν σε ξέρω απλά σου εξήγησα γιατί τα λεγόμενα σου «είναι η χαρά του εργοδότη» ...όχι εσύ προσωπικά! Πιστεύω να κατάλαβες ότι σου εξήγησα για πως πάει το πράγμα με τα συμβόλαια και γιατί!
Δεν έχουν πάντα δίκαιο οι ομάδες μας με τα πεπραγμένα τους, δεν είναι ανάγκη να τους υποστηρίζουμε πάντα!
Για να στο εξηγήσω αυτό που κάνει ο ΠΑΟ στον Άντριου λέγετε εργασιακός/αθλητικός εκβιασμός, δεν σε βάζω να παίξεις για να σε αναγκάσω να σπάσεις εσύ το συμβόλαιο σου.
Αν νομίζεις ότι πάντα υποστηρίζω την ομάδα μου, τότε προφανώς δεν έχεις διαβάσει όλα τα ποστ μου. Και κριτική έχω κάνει στην ομάδα μου, και τον Γιαννακόπουλο έχω επικρίνει, και τις διαφωνίες μου έχω εκφράσει. Να θυμίσω βέβαια ότι και εσείς έχετε κάνει τα ίδια στο παρελθόν, π.χ. κατηγορίες για πειθαρχικά παραπτώματα σε παίκτες (Μπριάντε Ουέμπερ, Ουίλι Ριντ), προκειμένου να αποχωρήσουν και να εξοικονόμησετε χρήματα. Να κοιτάμε όλες τις ομάδες, γιατί αρκετές κατά καιρούς έχουν συμπεριφερθεί με αντίστοιχο τρόπο σε παίκτες τους. Μου φαίνεται δύσκολο πάντως να μην μπορούμε να δώσουμε π.χ. 200.000 δολάρια στον Άντριους, δε μιλάμε για κάποιο εξωφρενικό ποσό, για μια επαγγελματική ομάδα που διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Πέμ Δεκ 15, 2022 9:42 pm

Νομίζω σε ανάλογες καταστάσεις ,στο ποδόσφαιρο, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει και προσφυγή για προσβολή της προσωπικότητάς τους. Βέβαια οι ελληνικές ομάδες εκτός από το να μην παίζουν τους έβαζαν και ατομικές προπονήσεις στις 6 το πρωί για να τους κάνουν να φύγουν μόνοι τους.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Δεκ 16, 2022 3:48 am

Dedalos έγραψε:
Νομίζω σε ανάλογες καταστάσεις ,στο ποδόσφαιρο, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει και προσφυγή για προσβολή της προσωπικότητάς τους. Βέβαια οι ελληνικές ομάδες εκτός από το να μην παίζουν τους έβαζαν και ατομικές προπονήσεις στις 6 το πρωί για να τους κάνουν να φύγουν μόνοι τους.
Το Σιμπνιεφσκι τον έβαζαν όχι μόνο να κάνει ατομική προπόνηση αλλά να κάνει κι επιτόπια άλματα μέχρι τελικής εξάντλησης. Μιλάμε για πρακτικές γκουλαγκ. Με τον Αντριους θέλω να πιστεύω πως απλώς δεν τον βάζουν να παίζει, που είναι λίγο λιγότερο άθλιο. Στο μεταξύ γκαρντ δεν έχουμε και φέραμε το ΓειαΣουΠαππα, ενώ ο καλύτερος τρόπος να πουληθεί ο Αντριους είναι να παίξει και να τον δουν, χώρια που έπαιζε μια χαρά το παιδί.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Παρ Δεκ 16, 2022 5:00 am

Wolters -Lee
Grigonis-G.Kalaitzakis
Bacon-Ponitka-P.Kalaitzakis
Williams-Mantzoukas
Mitoglou
Papagiannis-K.Antetokounmpo

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5037

Παρ Δεκ 16, 2022 5:05 am

οταν υπογραφεις ενα συμβολαιο για να σπασει πρεπει να θελουν και οι 2
στην συντρηπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων κανενας παιχτης δεν θελει να καθεται ανενεργος 2 χρονια σε μια ομαδα απλα για να παρει τα λεφτα του συμβολαιου ειδικα αν ειναι της πλακας οπως του αντριους
δεν ειναι ολοι οι παιχτες νικος παπας δηλαδη δημοσιοι υπαλληλοι εποχης πασοκ
λογικα θα εχουν προτεινει στον αντριους ενα ποσο αποζημιωσης αυτου δεν του αρεσει και κανει τον δυσκολο ωστε να αναγκαστουν να δωσουν κατι παραπανω και να φυγει

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Παρ Δεκ 16, 2022 5:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Δεκ 16, 2022 5:07 am

Dedalos έγραψε:
Νομίζω σε ανάλογες καταστάσεις ,στο ποδόσφαιρο, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει και προσφυγή για προσβολή της προσωπικότητάς τους.
θα κανεις προσφυγη οτι προσβαλεται η προσωπικοτητα του επειδη δεν σε βαζουν να παιζεις?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Δεκ 16, 2022 5:20 am

Dedalos έγραψε:
Βέβαια οι ελληνικές ομάδες εκτός από το να μην παίζουν τους έβαζαν και ατομικές προπονήσεις στις 6 το πρωί για να τους κάνουν να φύγουν μόνοι τους.
σιγα μην μπουκαραν σπιτι τους τα ξημερωματα τους κατεβρεχαν με μανικα και τους εσερναν για ασκησεις οπως εκανε ο ντε νιρο στον κουκι στην ταινια με τους δυτες
μετα τους πηγαιναν στο γυμναστηριο τους εβαζαν καυτα αυγα στις μασχαλες και τους αναγκαζαν να κανουν βαρη
και το τελος τους τραβαγαν και μια φαλαγγα ετσι για στρωσουν
:mrgreen:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”