2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5037
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Δεκ 16, 2022 5:32 am

assistant77 έγραψε:
Πέμ Δεκ 15, 2022 1:42 pm

O Παπαγιαννης θεωρω οτι μπορει να προσφερει πραγματα σε μια καλοσχηματισμενη ομαδα......εγω για παραδειγμα μια χαρα θα τον ηθελα για την ομαδα μου......εχει καποια καλα στοιχεια (και καποια αλλα παιρνουν βελτιωση).....δεν απανταω σε σενα για τον Παπαγιαννη,γενικα το λεω.
απο εφες και πανω του κανει η μηπως θελει συμπαιχτες τον γιαννη και τον καρυ για να δειξει τις αρετες του?
οταν σε παιζει στα ισα ο γοντικας στης α1 ,δεν αναφερω οτι στην ευρωλιγκα του κανουν πλακα ολοι οι απιθανοι σεντερ και μη, δεν υπαρχει θεμα συζητησης
το καλοκαιρι παντως τελειωνει το συμβολαιο αν τον θελετε δωστε του κανα μυριο και παρτε τον
δεν μας κανετε την καλη με τον παπα και τον καλαθη καποτε καντε την με τον παπαγιαννη γιατι δεν βλεπω να βρεθει καποιος απο αμερικη να τον παρει και θα τον ανανεωσει ο ταραντουλας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5037

Παρ Δεκ 16, 2022 5:34 am

villiskabas έγραψε:
Πέμ Δεκ 15, 2022 12:09 pm
μα τον γκουνταιτις τον πηραμε για 2ο ψηλο! αυτο λεω οτι θελαμε ενα πολυ καλο για πρωτο! ο γκουνταιτις ποτε δεν ηρθε για πρωτος ..εκει ειναι η διαφωνια μας
[/quote]

τον λιθουανο δεν μπορω να τον κατηγορησω γιατι και ειναι πολυ φτηνος και ειναι καλυτερος απτον βασικο σεντερ μας και τα ακουει απο πανω

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 16, 2022 11:04 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Δεκ 16, 2022 5:34 am
villiskabas έγραψε:
Πέμ Δεκ 15, 2022 12:09 pm
μα τον γκουνταιτις τον πηραμε για 2ο ψηλο! αυτο λεω οτι θελαμε ενα πολυ καλο για πρωτο! ο γκουνταιτις ποτε δεν ηρθε για πρωτος ..εκει ειναι η διαφωνια μας
τον λιθουανο δεν μπορω να τον κατηγορησω γιατι και ειναι πολυ φτηνος και ειναι καλυτερος απτον βασικο σεντερ μας και τα ακουει απο πανω
[/quote]

δεν εχεις αδικο!παντως και οι 2 φετος ειναι οπως λεει ο μουσατος στην διαφημηση για τα ΜΠΑΖΑΑΑΑΑΑ

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Παρ Δεκ 16, 2022 11:25 am

συμφωνω απολυτως τι να πεις στο γκουντα που ειναι φιλοτιμος ηρθε για 2ος κ ειναι καλυτερος απο το βασικο σου!ποσους ποντους θα βαλουν βεσελι κ σανλι σημερα?να μπορεις να παρεις βιλντοσα δε ξερω τι κασε εχει να μπορεις να παρεις καμπατσο οκ δεν δινει τοσα λεφτα αλλα να πανε ερυθρο απιστευτο!

0
TSAKWNAS
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 16, 2022 11:40 am

Αν υπαρχει ενα γεγονος ειναι πως ο ιδιοκτητης εχει κανει αρκετα λαθη σε σημειο που, πλεον, οποια αποφαση της ΚΑΕ φαινεται αμφιλεγομενη, απ ευθειας ολοι θα πουν "φταιει ο ιδιοκτητης".

Προσωπικα το θεωρω λιγο ανωριμο εκτος και αν καποιοι ανθρωποι ειναι μεσα στα πραγματα, γνωριζουν κατι παραπανω και δε το λενε. Ο,τι αλλο ειναι εικασια του αερα.

Αν. παραδειγματος χαριν, μιλουσαμε για τον Πονιτκα, ή τον Γουιλλιαμς, ή εστω τον Π. Καλαιτζακη θα ελεγα πως κακως ακολουθειται η τακτικη να τρωει παγκο για να γλυτωσει καποιος τα λεφτα ενος συμβολαιου.

Αλλα, οποιος και αν ειναι ο λογος για τον Αντριους, αμυνα δε παιζει (μονιμως σκυφτος, καλυπτει απλα χωρους), δε σουταρει, θα κανει κανα floater οταν εχει πεσει πολυ γκρινια και θα παει μονο για το σιγουρο. Προσωπικα θα κρινω απο την αγωνιστικη εικονα του παιχτη.

Η αληθεια ειναι πως εχει φανει πολυτιμος στη κυκλοφορια της μπαλας. Κατι που ο Παναθηναικος εχει πολυ αναγκη αυτο το καιρο και ισως γι αυτο εγινε το πειραμα με τον Νικο Παππα. Να κλεισει τη καριερα του στον ΠΑΟ και να βοηθησει σε 1-2 πραγματα που ακομα ισως μπορει να κανει καλα. Το οποιο θα δειξει.

Γιατι κατα τ αλλα, παιχτη να πληρωνεται 300 και 400 χιλιαδες ευρω για να πασαρει χωρις να παρει προσωπικο ρισκο, δε τον κρατας απλα στον παγκο, δε τον αφηνεις καν να πατησει στο γηπεδο. Πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι σας αρεσει. Ειναι σκορερ που... δε σουταρει.

Χιλιες φορες Φοστερ και Σελβιν Μακ. Γιατι αυτοι πηραν το ρισκο και κριθηκαν εκ του αποτελεσματος.

N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Παρ Δεκ 16, 2022 11:56 am

TSAKWNAS έγραψε:
Όποιος έχει πει το "χωρίς τη μπάλα στα χέρια, μόνοι οι τρελοί τρέχουνε"…. Μάλλον έχει μείνει στο μπάσκετ δεκαετίας 1970- 80! Γιατί στο σύγχρονο μπάσκετ και ιδικά στην ευρωλίγκα για να είσαι χρήσιμος πρέπει να κινείσαι συνέχεια χωρίς την μπάλα … όλη η ομάδα να είναι σε μια γενική κίνηση / περιστροφή, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν κενά στην αντίπαλη άμυνα να βγει το κόψιμο ή το ελεύθερο σουτ. Ο Διαμαντίδης σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι στο παιχνίδι που αυτός ένιωσε ότι είχε παίξει καλλίτερα ήταν όταν ήταν περίπου 25 λεπτά στο παρκέ, νίκησε ο ΠΑΟ και αυτός δεν είχε κάνει ούτε ένα σουτ.

0
TSAKWNAS
Reactions:

Παρ Δεκ 16, 2022 12:03 pm

N.I.2022 έγραψε:
TSAKWNAS έγραψε:
Όποιος έχει πει το "χωρίς τη μπάλα στα χέρια, μόνοι οι τρελοί τρέχουνε"…. Μάλλον έχει μείνει στο μπάσκετ δεκαετίας 1970- 80! Γιατί στο σύγχρονο μπάσκετ και ιδικά στην ευρωλίγκα για να είσαι χρήσιμος πρέπει να κινείσαι συνέχεια χωρίς την μπάλα … όλη η ομάδα να είναι σε μια γενική κίνηση / περιστροφή, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν κενά στην αντίπαλη άμυνα να βγει το κόψιμο ή το ελεύθερο σουτ. Ο Διαμαντίδης σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι στο παιχνίδι που αυτός ένιωσε ότι είχε παίξει καλλίτερα ήταν όταν ήταν περίπου 25 λεπτά στο παρκέ, νίκησε ο ΠΑΟ και αυτός δεν είχε κάνει ούτε ένα σουτ.
Δηλαδη συγκρινουμε τον Αντριους με... τον Διαμαντιδη; Δεν καταλαβαινω.

Ρωταω γιατι αν ειναι να ψαχνουμε παιχτη αποκλειστικα για κυκλοφορια της μπαλας, να αυτοπροταθω στον Παναθηναικο. Θα τους ειμαι και φτηνος.

N.I.2022

a1greece

Παρ Δεκ 16, 2022 12:11 pm

TSAKWNAS έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:

Ρωταω γιατι αν ειναι να ψαχνουμε παιχτη αποκλειστικα για κυκλοφορια της μπαλας, να αυτοπροταθω στον Παναθηναικο. Θα τους ειμαι και φτηνος.
Την σύγκριση που είδες?????? εγώ απλά σου ανέφερα τι δήλωσε κάποιος που ξέρει καντάρια μπάσκετ, ότι δλδ για να είσαι επιδραστικός δεν είναι απαραίτητο να βάζεις πολλούς πόντους, αλλά να συνεισφέρεις θετικά στο να κερδίσει η ομάδα σου! Αλλά είμαι σίγουρος ότι εσύ θα θεωρείς παιχταρά αυτόν που θα βάζει 25 πόντους και ας τους έχει πέτυχει παίρνοντας πάνω του τις μισές επιθέσεις της ομάδας του!

0
TSAKWNAS
Reactions:

Παρ Δεκ 16, 2022 12:16 pm

N.I.2022 έγραψε:
TSAKWNAS έγραψε:

Την σύγκριση που είδες?????? εγώ απλά σου ανέφερα τι δήλωσε κάποιος που ξέρει καντάρια μπάσκετ, ότι δλδ για να είσαι επιδραστικός δεν είναι απαραίτητο να βάζεις πολλούς πόντους, αλλά να συνεισφέρεις θετικά στο να κερδίσει η ομάδα σου! Αλλά είμαι σίγουρος ότι εσύ θα θεωρείς παιχταρά αυτόν που θα βάζει 25 πόντους και ας τους έχει πέτυχει παίρνοντας πάνω του τις μισές επιθέσεις της ομάδας του!
Οκ εμενα μου φαινονται γενικοτητες, αν το παμε ετσι, υπαρχει επιχειρημα να δικαιολογησεις καθε παιχτη στο πλανητη. Ας πουμε οτι εχεις δικιο γιατι βαριεμαι να το συνεχισω. Προσωπικα το ολο πραγμα μου φερνει περισσοτερο εμπαθεια προς τον ιδιοκτητη παρα συμπαθεια προς τον Αντριους.

N.I.2022

a1greece

Παρ Δεκ 16, 2022 12:26 pm

TSAKWNAS έγραψε:
Παρ Δεκ 16, 2022 12:16 pm
N.I.2022 έγραψε:

Οκ εμενα μου φαινονται γενικοτητες, αν το παμε ετσι, υπαρχει επιχειρημα να δικαιολογησεις καθε παιχτη στο πλανητη. Ας πουμε οτι εχεις δικιο γιατι βαριεμαι να το συνεχισω. Προσωπικα το ολο πραγμα μου φερνει περισσοτερο εμπαθεια προς τον ιδιοκτητη παρα συμπαθεια προς τον Αντριους.
Δεν υπάρχει ούτε συμπάθεια ούτε αντιπάθεια για κανέναν από τους δυο (απλά τον ιδιοκτήτη τον θεωρώ γραφικό :@#$: ) … αλλά δεν κατηγορώ τον Άντριου που κάθετε πάνω στο συμβόλαιο του, γιατί ο λόγος που δεν παίζει στον τωρινό ΠΑΟ δεν είναι η αγωνιστική του αξία, αλλά γιατί είναι ολοφάνερο ότι του γίνετε ένα είδος αθλητικού εκβιασμού για να φύγει με τους ορούς που θέλει ο ΠΑΟ! :peace:

2
2 Εικόνα
TSAKWNAS
Reactions:

Παρ Δεκ 16, 2022 1:01 pm

Τι να σου πω ρε μαν. Δεν κανω αβασιμες υποθεσεις. Εγω ενας μεροκαματιαρης ειμαι. Αλλα αν θες να το παμε ετσι, στον ιδιωτικο τομεα, αν δεν ξερεις καποιον, ή δεν εισαι ρουφιανος, κοινως τυπικος στη δουλεια σου, και σου πουν να κανεις κατι μια, δυο, τρεις φορες και εσυ δεν, για δικους σου λογους, σου λενε να πας να βρεις αλλου δουλεια. Δεν βλεπω γιατι θα επρεπε να ειναι διαφορετικο στο μπασκετ.

Απαξ και μιλαμε για σουτερ που δε σουταρει, οποιο αλλο επιχειρημα ειναι ατοπο.

N.I.2022

a1greece

Παρ Δεκ 16, 2022 2:52 pm

TSAKWNAS έγραψε:
Παρ Δεκ 16, 2022 1:01 pm
Τι να σου πω ρε μαν. Δεν κανω αβασιμες υποθεσεις. Εγω ενας μεροκαματιαρης ειμαι. Αλλα αν θες να το παμε ετσι, στον ιδιωτικο τομεα, αν δεν ξερεις καποιον, ή δεν εισαι ρουφιανος, κοινως τυπικος στη δουλεια σου, και σου πουν να κανεις κατι μια, δυο, τρεις φορες και εσυ δεν, για δικους σου λογους, σου λενε να πας να βρεις αλλου δουλεια. Δεν βλεπω γιατι θα επρεπε να ειναι διαφορετικο στο μπασκετ.

Απαξ και μιλαμε για σουτερ που δε σουταρει, οποιο αλλο επιχειρημα ειναι ατοπο.
Να σου πω πια είναι η διαφορά, γιατί στη δουλειά σου όπως όταν δεν είναι ευχαριστημένοι σου λένε bye bye (άντε να πάρεις αποζημίωση) έτσι και εσύ αν βρεις κάπου καλλίτερα τους λες εσύ το BYE BYE και με προειδοποίηση όταν και αν θέλεις! Στα συμβόλαια δεν είναι έτσι? Για παράδειγμα αύριο η Armani που έχει τα φράγκα λέει στον Μπέικον ότι του δίνει 50% πάνω από ότι που δίνει τώρα ο ΠΑΟ ! δεν μπορεί να φύγει από τι στιγμή που ο ΠΑΟ είναι ΟΚ με αυτά που έχει υπογράψει! Το καταλαβες ? Δεν μπορούμε να τα θέλουμε μονα-ζυγα δικά μας !!

1
1 Εικόνα
TSAKWNAS
Reactions:

Παρ Δεκ 16, 2022 7:37 pm

Μη τσιμπας ψηλε μου. :D Απλα ανταπεδωσα τη τρολλια που μου χες ριξει για να μαστε πατσι.

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 692
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Δεκ 16, 2022 7:56 pm

Επιπλέον, το πάγωμα του Άντριους (ειδικά με το Γκριγκονις οφφ) δε συμφέρει τον ΠΑΟ καθώς ρίχνει και την αξία του παίχτη.
Πες ότι τον υπογράψαμε με 10 φλουριά το μήνα. Αν έρθει αύριο μια άλλη ομάδα να τον πάρει, παίζει να του πει για να σεχουν εκτός μάλλον δεν είσαι και τίποτα σπουδαίο. Έλα σε μας αλλά με 5 φλουριά το μήνα.
Οπότε ο Άντριους παίζει να πει, άσε μωρέ καλύτερα εδώ με 10, κι ας αραζω κερκίδα.

Έχεις παίκτες που παίζουν σαράντα λεπτά και μικρό ροτεισον. Δεν έδειξε τίποτα σπουδαίο ο παίκτης αλλά όχι ότι τον είδαμε κιόλας. Βαλτον τώρα που τον χρειάζεσαι κι όταν επιστρέψει επιτέλους ο Γκριγκονις, αστον πάλι έξω.

Αν ειμασταν πλήρεις, κανείς δε θα θυμόταν τον Άντριους. Οπότε ούτε θέμα συμπάθειας προς τον παίκτη ούτε αντιπάθειας στον ΔΓ παίζει εδώ.
Το συμφέρον της ομάδας κοιτάμε.

0
TSAKWNAS
Reactions:

Παρ Δεκ 16, 2022 8:14 pm

ΟΚ, θα κανω το εξης σοβαρο σχολιο.

1. Τι προσφερει ο Αντριους που δεν προσφερει ο Π Καλαιτζακης; Ισα ισα ειναι καλυτερος αμυντικος.

2. Πολλα τα στραβα της διοικησης αλλα οι παιχτες που ερχονται τοσα χρονια πληρωνονται ακομα και αυτοι που ηρθαν τσαμπα και βερεσε. Ουτε ΑΕΚ ειμαστε, ουτε Χιμκι, ουτε δε ξερω ποιος αλλος. Εχουμε δωσει λογους για να λεμε για '''αθλητικους εκβιασμους'' και αλλες τετοιες αρλουμπες;

Το γιατι δεν παιζει μπορει να ειναι α) θεμα αγωνιστικης εικονας β) θεμα αποδυτηριων γ) προσωπικο/ευαισθητο θεμα του παιχτη. Οτιδηποτε αλλο ειναι χοντραδα. Δεν ειναι οτι μειωθηκε ο χρονος του ε. Απο τα 20 λεπτα, επεσε στα 0, δεν ειναι λιγο περιεργο;

Αν διαφωνει κανεις και ξερει κατι, ας πει την ιδιοτητα του και συγκεκριμενα πραγματα. Αλλιως καποιοι ειμαστε Παναθηναικοι τριτης γενιας και οχι περαστικοι, και δε γουσταρουμε να πληττεται το κυρος ενος συλλογου απο τυχαρπαστες μαντεψιες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”