2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

TSAKWNAS
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 20, 2022 9:31 pm

γιατι στο τελος της μερας δε βλεπω πολυ λογικη
N.I.2022 έγραψε:
Τρί Δεκ 20, 2022 12:31 pm
καλύτερη προσφορά από κάπου, όταν τον βάζεις να πετάει τούβλα η να κάνει την ομάδα μπουρδελο για να τον αφήσεις να φύγει να πάει εκεί που θέλει στη μέση της σεζόν??
Gotcha.

Θα με συγχωρεσετε, αλλα δε νομιζω να συνεχισω αλλο σε αυτο το διαδικτυακο χωρο. Η αληθεια ειναι πως ειμαι ανθρωπος με εξαιρετικη χρηση της ελληνικης γλωσσας, σε βαθμο που θα μπορουσα να επικρατησω σε οποιαδηποτε συζητηση, αν επιθυμουσα κατι τετοιο. Αλλα δεν το κανω γιατι δεν ειμαι μαλακας.

Οποτε καλη συνεχεια σε ολους.

N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 20, 2022 11:08 pm

TSAKWNAS έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:
καλύτερη προσφορά από κάπου, όταν τον βάζεις να πετάει τούβλα η να κάνει την ομάδα μπουρδελο για να τον αφήσεις να φύγει να πάει εκεί που θέλει στη μέση της σεζόν??
Gotcha.

Θα με συγχωρεσετε, αλλα δε νομιζω να συνεχισω αλλο σε αυτο το διαδικτυακο χωρο. Η αληθεια ειναι πως ειμαι ανθρωπος με εξαιρετικη χρηση της ελληνικης γλωσσας, σε βαθμο που θα μπορουσα να επικρατησω σε οποιαδηποτε συζητηση, αν επιθυμουσα κατι τετοιο. Αλλα δεν το κανω γιατι δεν ειμαι μαλακας.

…εξαιρετικός στην χρήση της ελληνικής γλώσσας και πάνω από όλα μετριόφρων !
Καλή σου συνέχεια…

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Δεκ 21, 2022 3:19 am

TSAKWNAS έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:
Gotcha.

Πάντως "άνθρωπος με εξαιρετική χρήση της γλώσσας" δεν θα έγραφε "δεν βλέπω πολύ λογική" αλλά 'πολλή λογική' καθότι η λογική είναι ουσιαστικό θηλυκού γένους και επίσης δεν θα έγραφε αστείες κορώνες αυτοαναφοράς όπως οι παραπάνω. Άσε που ποτέ δεν θα έβριζε συνομιλητή του.
Στο καλό.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τετ Δεκ 21, 2022 8:58 am

Πως σχολιάζετε το σενάριο του Ουρμπονας για αποχώρηση Γκουνταϊτις Γκριγκόνις και επιστροφή Παπαπετρου;

Ps κύριοι για μπασκετάκι συζητάμε, μπορούν να λείπουν οι παιδιάστικες παρεξηγήσεις;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
TSAKWNAS
Reactions:

Τετ Δεκ 21, 2022 9:49 am

Δεν βλεπω κατι το παιδιαστικο. Παρακαλω να διαγραφει ο λογαριασμος μου, ή απλα να με μπαναρετε.

villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Δεκ 21, 2022 10:04 am

shtarkws έγραψε:
Πως σχολιάζετε το σενάριο του Ουρμπονας για αποχώρηση Γκουνταϊτις Γκριγκόνις και επιστροφή Παπαπετρου;

Ps κύριοι για μπασκετάκι συζητάμε, μπορούν να λείπουν οι παιδιάστικες παρεξηγήσεις;
εχι ακουστει κατι ή απλα υποθετικα μιλωντας?

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Τετ Δεκ 21, 2022 10:19 am

TSAKWNAS έγραψε:
Τετ Δεκ 21, 2022 9:49 am
Δεν βλεπω κατι το παιδιαστικο. Παρακαλω να διαγραφει ο λογαριασμος μου, ή απλα να με μπαναρετε.
Done

0

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Τετ Δεκ 21, 2022 10:21 am

villiskabas έγραψε:
shtarkws έγραψε:

το έχει αναφέρει ο Ουρμπονας που είναι Λιθουανός δημοσιογράφος αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι πληροφορία ή δική του σκέψη

0

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Δεκ 21, 2022 10:35 am

shtarkws έγραψε:
Τετ Δεκ 21, 2022 10:21 am
villiskabas έγραψε:

το έχει αναφέρει ο Ουρμπονας που είναι Λιθουανός δημοσιογράφος αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι πληροφορία ή δική του σκέψη
Έχει πει κάτι πρόσφατα ή στις αρχες της σεζόν που θυμάμαι και εγώ να λέει οτι οι 2 Λιθουανοί δεν τα πάνε καλά με Ράντονιτς;

Τώρα για το σενάριο θα ήμουν αρνητικός.
Ο Παπαπέτρου θέλει την μπάλα στα χέρια και επιθετικά έχει τις ίδιες αδυναμίες με τον Πονίτκα.
Σε ένα υποθετικό σενάριο που έφευγαν Γκριγκόνις-Γκουντάιτις θα έδινα μεγάλο συμβόλαιο για 4-5αρι και λίγα για έναν ρολίστα κοντό επιπέδου Άντριους ή θα ξαναέβαζα μέσα τον Άντριους.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1770
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Δεκ 21, 2022 10:49 am

shtarkws έγραψε:

Eφιαλτης...Σιγα μην αφησουμε τον ποιοτικο Γκριγκονις για τον Παπαπετρου που το παιζει ball handler dominant Lebron type SF!Τον Παπαπετρου μονο για το διαβατηριο θα τον ηθελα...Εκτος αν δεχοταν γερη μειωση στο συμβολαιο,γιατι με ποσα κοντα στα 900 χιλιαρικα-1 μυριο, δεν το συζηταω καν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Τετ Δεκ 21, 2022 11:37 am

shtarkws έγραψε:

Η πρώτη ανταλλαγή που προτείνει (γκουνταιτις για παπαπετρου) είναι αστεία. Να μείνει ο παο με 2 ψηλούς και 6 2αρο3αρια; καμια λογική. Αν ο Παπι αποφάσιζε να παίξει στο 4, χωρίς να φύγει κάποιος από την front court θα έλυνε πολλά προβλήματα. Ενίσχυση στο 4,τοπ Έλληνας βασικός κλπ.

Η αλλη είναι όντως καλή. Γκουνταιτις για τζιλεσπι. Βασικά κάθε trade γκουνταιτις με αθλητικό C θα έβγαζε νόημα.

Τον Γκριγκόνις θα τον έδινα άνετα για 4αρι. Ο γουλτερς την έχει νοικοκυρεψει την ομάδα και η γραμμή των γκαρντ είναι τηρουμένων των αναλογιών κομπλέ. Ενας ξεκούραστος Γουίλιαμς θα προσφέρει πολλά παραπάνω από τον Γκριγκόνις και στις 2 πλευρές. Φάνηκε και στο μπακ του μπακ στην Βαρκελώνη ότι ο άνθρωπος είχε σκάσει.

Μου μοιάζει γενικά κακό φιτ ο Γκριγκονις. Θα μπερδέψει τα πράγματα η επιστροφή του.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Δεκ 21, 2022 11:42 am

Η ομάδα μέναν Παπαπετρου στο 4 και μόνο το τονίζω ή μέναν Μητογλου είναι παραπάνω απο οκ.

Το καλοκαίρι ο Ουρμπονας δεν έλεγα ότι αποκλείεται ο Γκριγκονις να πάει στον Παναθηναϊκό; Δεν ξέρω κατά ποσό είναι έγκυρος. Πάντως δεν εχω διαβάσει τι έχει γράψει τώρα. Θα φύγει Γκουνταιτις και Γκριγκονις;

Γκριγκονις τον έδιωχνα για Ντορσει εύκολα, και Γκουνταιτις για Μητογλου ή Παπαπετρου στο 4. Θα έπαιρνα και έναν αθλητικό στο 5. Και έξι ξένοι και ελληνικός κορμός και απολα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5037
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Δεκ 21, 2022 11:47 am

αν ο παπ εχει ορεξη να παιξει και δεν κανει αγγαρεια οπως περυσι εννοειται πως πρεπει να γινει ανταλλαγη με τον λιθουανο οπου μεχρι στιγμης ειναι τα πιο πεταμενα λεφτα που εχουμε δωσει
απορω πως καποιοι το σκεφτονται κιολας με επιχειρηματα του στυλ θα φυγει 2αρι και θα ερθει 3αρι λες και ο λιθουανος που ειναι στην ομαδα κανει κατι ιδιαιτερο απλα πιανει θεση ξενου
επισης να θυμισω οτι καποιοι τον υπολογιζατε για 3αρι στην αρχη της χρονιας οποτε μια χαρα τραμπα θα ειναι

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Τετ Δεκ 21, 2022 11:48 am

Δεν είναι ειδήσεις. Υποθετικά είναι που ξεκίνησαν από μια κουβέντα για τα trades του ΝΒΑ και πως θα μπορούσαν να γίνουν στην Ευρώπη. Που δεν θα γίνουν ποτέ γιατί το σύστημα στις 2 λίγες διαφέρει πάρα πάρα πολύ

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Δεκ 21, 2022 12:09 pm

Έχει ακουστεί για πρόβλημα των Λιθουανών με τον Ραντονιτς;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”