Βεζενκοφ,Γουοκαπ έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2024.Ο Λαρεντζακης κατα τη γνώμη μου δεν αξιζει τα χρήματα που λες,μισή χρόνια καλή έχει κάνει δεν μπορεί να πάρει τόσο μεγάλο συμβόλαιο.Τελειώνει το συμβόλαιο του Σλουκα και του Παπανικολάου,εκεί όχι αύξηση αλλά μείωση πρέπει να γίνει.melagis έγραψε: ↑Τρί Δεκ 27, 2022 6:28 pmΚαλησπερα και χρονια πολλα. Ολοι μας δικαιουμαστε να ονειρευομαστε (δωρεαν είναι τα ονειρα και κάνεις οσα θες και οποτε τα θες ) αλλα:
Το μπατζετ του Ολυμπιακου ειναι λιγο πολυ συγκεκριμενο.... Ας υποθεσουμε οτι ειναι περιπου 10 μυρια αρα οντας γεναιωδορος σαν τους Αφους, τη χρονια 2023-2024 θα ναι 11 μυρια...
Το ενα μυριο που θα πρωτοπαει???
Εξηγουμαι:
1) Ανανεωση Βεζε-Ουοκαπ - Λαρετζακη(ναι Λαρετζακη ειναι value for money και δικαιουται 600000+ με βαση την αποδοση και την προοδο και το διαβατηριο)
2) Λοιπος μεταγραφικος σχεδιασμος ( μονο τυχαιο δεν ειναι το μονοετες του Μπολομποι- ο Μιλουτινοφ θα έρθει αλλα οχι τζαμπα)
Αρα προβλεπω οτι αν δεν φυγει ο Βεζε(στην καλυτερη 1.800.000 ετησιως και μαγκια του)
τα κουκια δεν φτανουν....
Και θα παμε στο plan b με παικτες στοιχηματα in Bartzokas we trust των 500000 ετησιως και ο Θεος βοηθός!!!!
Παντως εγω αντι για Dorsey του 1.4 ετησιως που σε 1 χρονο θα ξαναφυγει, θα παλευα 4ετες μητογλου με 800000 ετησιως. 26 χρονων θα χασουμε 1 χρονο λογω απουσιας κτλ αλλα χτιζεις σε προοπτικη 8ετιας.......
Γενικοτερα μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις πολύ πλούσιες ομάδες,το ξέρουμε αυτό,όταν λοιπόν ένας παίχτης ξεφύγει σε αξία δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε.Πρέπει λοιπόν να βρίσκουμε παίχτες από eurocup-BCL αλλά και από ομάδες Euroleague τύπου Ζαλγκίρις,Αλμπα,Βιλερμπάν.
Για τον Μητογλου συμφωνώ ότι θα πρέπει να τον χτυπήσουμε αλλά θεωρώ ότι πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά και με τον Ντορσει.Περσι χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τον τίτλο και θεωρώ ότι και φέτος δεν υπάρχει ομάδα φόβητρο,αν ενισχυθούμε λοιπόν μπορούμε να το σηκώσουμε.Αξιζει λοιπόν να κάνουμε την υπέρβαση με τον Ντορσει έστω και μόνο για φέτος γιατί δεν ξέρω ποτέ θα ξαναέχουμε αυτήν την ευκαιρία.