EL Game 16, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 30, 2022 9:55 am

Kατι οφ τοπικ που θελω να ρωτησω.Αν και παρακολουθω αυτο το φορουμ σχεδον 10 χρονια αλλα για καποιο διαστημα εχασα επαφη μετα την επαναφορα του γιατι λεγετε συνεχεια οτι πολλοι παναθηναικοι εφυγαν (που ηταν περισσοτεροι) εξαιτιας των ολυμπιακων γιατι εχει ξαναγραφτει αυτο προσφατα και αυτη η ατμοσφαιρα επικρατει.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 30, 2022 10:20 am

tarp7 έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 9:15 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 8:56 am

καλημερα Μπιλλη , αν δεν ειχε προηγηθει το επιστημονικο συνεδριο στο παρκινγκ του ΣΕΦ θα συμφωνουσα μαζι σου . τωρα βρισκομαστε στη θεση ενας προπονητης που σε εχει πρωτο και αηττητο στην εγχωρια λιγκα ,μεσα στην οκταδα στην ευρωλιγκα κι εχει φτιαξει μια ομαδα που χωρις να εχει δειξει ταβανι (περα ισως απο ενα δυο αγωνες ) παιζει κατα διαστηματα υπεροχο μπασκετ να βρισκεται σε μια διαδικασια συνεχους απολογιας για το οτιδηποτε . Μην κοιτας εσενα κι εμενα που ειμαστε καθαρα μπασκετικοι , εχιε ανθρωπους που ακομα στον αιφνιδιασμο φωναζουν για οφ σαιντ ...ε γι αυτους γινονται αυτες οι δηλωσεις .
Δεν είναι ο μπίλλυ ο τζόν είναι. :roofl:
Το σαιτ έχει ένα επίπεδο και είναι ευθύνη όλων να το κρατήσουμε υπάρχουν κι άλλα σαιτ gazzeta, sdna που μπορεί να γράφουμε επιπέδου τάκη και κουβόπουλου

Έτσι που ήρθαν χτες τα αποτελέσμα και να χάσουμε σήμερα, αν χάσει σήμερα η φενερ και η μπαρτσα που οι πιθανότητες είναι 50-50 δεν θα έχουμε μεγάλη απόσταση από την τετράδα, αλλά αν η ομάδα δεν βελτιωθεί και δεν υπάρξει ενίσχυση κινδυνεύουμε να μείνουμε κι εκτός 8άδας, με τόσες δυνατές ομάδες φέτος στην ευρωλίγκα
φιλε tarp ,αν δεν μου το ελεγες εσυ θα νομιζα οτι μιλαει με τον Μπιλλη παο κι οχι με τον τζονυ παο , ειλικρινα δεν ξερω πως την πατησα ετσι βιασυνη προγανως οπως επισης και το γεγονος οτι παραλληλα κανω και γραφειοκρατικη δουλεια στο φαρμακειο οποτε η προσοχη μου ειναι ολη εκει ,θεμα προτεραιοτητων βλεπεις .

0
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Παρ Δεκ 30, 2022 10:26 am

tarp7 έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 9:15 am

Δεν είναι ο μπίλλυ ο τζόν είναι. :roofl:
Το σαιτ έχει ένα επίπεδο και είναι ευθύνη όλων να το κρατήσουμε υπάρχουν κι άλλα σαιτ gazzeta, sdna που μπορεί να γράφουμε επιπέδου τάκη και κουβόπουλου

Έτσι που ήρθαν χτες τα αποτελέσμα και να χάσουμε σήμερα, αν χάσει σήμερα η φενερ και η μπαρτσα που οι πιθανότητες είναι 50-50 δεν θα έχουμε μεγάλη απόσταση από την τετράδα, αλλά αν η ομάδα δεν βελτιωθεί και δεν υπάρξει ενίσχυση κινδυνεύουμε να μείνουμε κι εκτός 8άδας, με τόσες δυνατές ομάδες φέτος στην ευρωλίγκα
φιλε tarp ,αν δεν μου το ελεγες εσυ θα νομιζα οτι μιλαει με τον Μπιλλη παο κι οχι με τον τζονυ παο , ειλικρινα δεν ξερω πως την πατησα ετσι βιασυνη προγανως οπως επισης και το γεγονος οτι παραλληλα κανω και γραφειοκρατικη δουλεια στο φαρμακειο οποτε η προσοχη μου ειναι ολη εκει ,θεμα προτεραιοτητων βλεπεις .
Δεν έγινε και τίποτα, εννοείται η δουλειά προηγείται . καλή πρωτοχρονιά και καλή χρονιά. Και θα μου επιτρέψεις να σου ευχηθώ και λιγότερα φάρμακα να χρειαστούμε :banana:

Υ.Γ. όντως υπάρχουν τόσες μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων όσο λέγετε;

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Δεκ 30, 2022 11:22 am

https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 87732.html

Καλη ορθολογικη αναλυση αλλα σ ενα τετοιο ντερμπι με 20000 κοσμο ολα αυτα πανε περιπατο.........αιμα κι αμμος σημερα,οποιος ειναι δυνατοτερος πνευματικα και συναισθηματικα θα επικρατησει......

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Παρ Δεκ 30, 2022 11:30 am

Παρ Δεκ 30, 2022 9:00 am
Dedalos έγραψε:
Πέμ Δεκ 29, 2022 7:47 pm
Ακόμα κι αν ειμασταν πλήρεις το ματς θα ήταν 50-50. Χωρίς τον καλύτερο παίκτη μας ακλόνητο φαβορί ο παο.
Ο παο θα ακολουθήσει τη συνταγή που δουλεύει απέναντι σε εμάς.
Μεγάλη πίεση σε γουοκαπ,Σλούκα, νταμπλ τιμ στον φαλ, ελεύθερα σουτ σε Παπ, μακκισικ,και λιγότερο σε κάναν
Εμείς επιτέλους θα πρέπει να δοκιμάσουμε τον μπολομποι στο 4.
Νομίζω ότι με ήττα θα βρεθούμε για πρώτη φορά εκτός οκταδας
δεν νομιζω να δουμε κανναν σημερα , φιλε μου . η εξαδα ξενων θα ειναι λογικα μακ κισικ , γουοκαπ ,πητερς , μπολομποι, μπλακ ,φαλλ. εκτος κι αν μεινει εκτος ο μπλακ και μοιραστει το 4 πητερς μπολο , με μπολο να παιρνει χρονο στο 5 και να δουμε και παπ στο 4 ....
Εξάδα ξένων ???? δεν το περίμενα από εσένα αυτό το ατόπημα!! Στην Ευρωλίγκα ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός ξένων, όλοι φυσικά (και οι 7) θα είναι 12αδα, όπως φυσικά και του ΠΑΟ.
Εκτός και αν το έχεις μπερδέψει με παιχνίδι Α1. :dribble:

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Δεκ 30, 2022 1:04 pm

tarp7 έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 10:26 am

Δεν έγινε και τίποτα, εννοείται η δουλειά προηγείται . καλή πρωτοχρονιά και καλή χρονιά. Και θα μου επιτρέψεις να σου ευχηθώ και λιγότερα φάρμακα να χρειαστούμε :banana:

Υ.Γ. όντως υπάρχουν τόσες μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων όσο λέγετε;
καλη χρονια με υγεια σε ολους και φυσικα λιγοτερα φαρμακα σε ολους, οταν ο κοσμος δεν παιρνει φαρμακ τα σκαει για καλλυντικα που εχουν μεγαλυτερο ποσοστο κερδους χεχεχε! δυστυχως οι ελλιψεις ειναι ακομα μεγαλυτερες απο αυτες που εμφανιζουν τα καναλια , ιδιαιτερα αυτες τις ημερες που ειναι κλειστες και οι φαρμακευτικες λογω εορτων. και σορρυ απο τους αντμινς για το οφ τοπικ

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Δεκ 30, 2022 1:07 pm

N.I.2022 έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 11:30 am
Παρ Δεκ 30, 2022 9:00 am

δεν νομιζω να δουμε κανναν σημερα , φιλε μου . η εξαδα ξενων θα ειναι λογικα μακ κισικ , γουοκαπ ,πητερς , μπολομποι, μπλακ ,φαλλ. εκτος κι αν μεινει εκτος ο μπλακ και μοιραστει το 4 πητερς μπολο , με μπολο να παιρνει χρονο στο 5 και να δουμε και παπ στο 4 ....
Εξάδα ξένων ???? δεν το περίμενα από εσένα αυτό το ατόπημα!! Στην Ευρωλίγκα ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός ξένων, όλοι φυσικά (και οι 7) θα είναι 12αδα, όπως φυσικά και του ΠΑΟ.
Εκτός και αν το έχεις μπερδέψει με παιχνίδι Α1. :dribble:
ωχ ναι !δεν ξερω τι φλασακι εφαγα ...σημερα ρεταρω λιγο (πολυυυυυ!) . παιδες δεν ειναι τιποτα μεχρι να κλεισω τις συνταγες του μηνα ειναι το θεματακι απο εκει και μετα θα γυρισω στα γνωστα μου στανταρ :roofl:

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Δεκ 30, 2022 2:51 pm

Οριστικα χωρις Βεζε σημερα(μονο η ανακοινωση εμενε ετσι κι αλλιως)........επειδη μ αρεσει να βλεπω το ποτηρι μισογεματο,θα πω οτι αυτη η κατασταση μπορει να φερει περισσοτερη συσπειρωση-λιγοτερο αγχος στην πλευρα μας και ακομα περισσοτερο must win στην πρασινη πλευρα.......

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641

Παρ Δεκ 30, 2022 3:01 pm

Προσωπικά βρίσκω τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα εύστοχες και χωρίς ίχνος κόμπλεξ. Και ο Williams το ίδιο είπε , ότι έχουν στοχεύσει το παιχνίδι εδώ και καιρό και σαφώς είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και λόγω απουσίας Σασα και λόγω ντεφορμαρίσματος αλλά και ο ΠΑΟ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Σουπερ Καπ. Οι 2 ήττες απο Ερυθρό/Βιλερμπάν προσθέτουν έξτρα πίεση.

Φαβορί ο ΠΑΟ λοιπόν , όχι ξεκάθαρο καθώς συνολικά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα αλλά σήμερα νομίζω θα το πάρει το παιχνίδι ο ΠΑΟ.

Ο Πίτερς νομίζω θα τα βρει σκούρα στην άμυνα απέναντι στον Γουίλιαμς ενώ αν φορτωθεί και με φαουλ δεν υπάρχει άλλος να καλύψει το 4 και θα πάμε με μάλλον σε σχήματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Ο Μπολομπόι στην ΤΣΣΚΑ έπαιζε καθόλου στο 4; Δεν θυμάμαι να τον έχω δει ως PF.

Περιμένω καλό παιχνίδι από Σλούκα , Γουόκαπ καθώς έχουν την πνευματική ετοιμότητα για τέτοια παιχνίδια εν αντιθέσει νομίζω με Κανααν , ευελπιστώ σε ανάσταση Μακ Κίσσικ και στην τρέλα του Λάρε. Εκτός από Φαλ νομίζω και ο Μπλακ μπορεί να κάνει ζημιά στο ζωγραφιστό.

Στην αντίθετη μεριά Γουόλτερς , Γουίλιαμς και Μπέικον νομίζω θα τραβήξουν το κουπί ενώ ο παράγοντας Χ ίσως να είναι ο Γκριγκόνις.

Καλό παιχνίδι εύχομαι αν και ποιοτικά νομίζω δεν θα είναι (μακάρι να διαψευστώ).

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Παρ Δεκ 30, 2022 3:05 pm

Και με την απουσία του Σασα γίνεται το πιο ενδιαφέρον Ντέρμπι που έχουν παίξει οι αιώνιοι τελευταία καθώς ο Παναθηναϊκός πέρα από μεγάλο κίνητρο,έχει και πολλές πιθανότητες να κερδίσει στο γήπεδο του. Σε εμάς θα παίξει ξεκάθαρα ρόλο αν θα τραβήξουν οι καλοκαιρινές μεταγραφές. Σλουκας,Φαλ,Γουακαπ θα προσφέρουν όπως πάντα. Κααναν,Μπολο και Πιτερς θα κρίνουν την απόδοση του Ολυμπιακού.Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε "ρίξουν" σαν ομάδα και να φέρουν αναταραχές αλλά μπορούν και να εκτοξεύσουν ψυχολογία.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Δεκ 30, 2022 8:35 pm

Το ματς ειναι διπλο σημερα . Ο παναθηναικος θα εχει μεγαλη πιεση και ο ΟΣΦΠ παντα σε τετοιες περιπτωσεις παιζει πιο ηρεμα και καλυτερα . και στοιχηματικα ειναι καλη ευκαιρια το διπλο

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Δεκ 30, 2022 8:40 pm

HackerBaby έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 8:35 pm
Το ματς ειναι διπλο σημερα . Ο παναθηναικος θα εχει μεγαλη πιεση και ο ΟΣΦΠ παντα σε τετοιες περιπτωσεις παιζει πιο ηρεμα και καλυτερα . και στοιχηματικα ειναι καλη ευκαιρια το διπλο
Απο την αλλη οι περισσοτεροι ολυμπιακοι δε βλεπουν πως θα κερδισουν... :D

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Δεκ 30, 2022 8:49 pm

Να ξεκινησουμε απο τα βασικά. Θα φάμε 20+ ποντους απο τον Μπέηκον βρέξει χιονίσει. Ο άνθρωπος ειναι καλαθομηχανή, δεν σταματιέται.

Απο εκεί και πέρα το ματς θα εξαρτηθεί απο την αντιμετώπιση των Γουίλιαμς και Γουολτερς. Αν κοψουμε τα drive του Γουολτερς και τα ποσταρισματα του Γουιλιαμς θα εχουμε καλές ελπίδες.

Στους ψηλούς νομιζω θα πάρουμε τις μάχες, βλεπω να παιζει και ο Μπολομποι στο 4 αν ο Πιτερς δεν ειναι καλός οποτε στην ρακέτα θα ειμαστε εντάξει.

Νομιζω οτι θα εμφανιστουν και αστάθμητοι παράγοντες στο παιχνίδι και παίχτες που δεν τους περιμενουμε και απο τις δύο μεριές, οπότε κάθε πρόβλεψη ειναι απλά για να περνά η ώρα. Πολλά τα ερωτηματικά, οποτε ας απολαυσουμε ένα ωραίο ματς οπου (για να πω κι εγώ την χαζομάρα μου) ο Παναθηναικός ξεκινά ως φαβορί.

villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Δεκ 30, 2022 9:18 pm

στο ιδιο εργο θεατες ακομα μια φορα το απολυτο ξεβρακωμα στην θεση 5

Για ποσα παιχνιδια ακομα θα βλεπουμε αυτο το απολυτο χαος στην θεση 5...την ανυπαρξια ψηλων σε αυτη την ομαδα???για ποσα??

Ο Παππαγιαννης ειναι το απολυτο μηδενικο....ακομα μια φορα negative factor..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Παρ Δεκ 30, 2022 9:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3941
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Δεκ 30, 2022 9:21 pm

villiskabas έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 9:18 pm
στο ιδιο εργο θεατες ακομα μια φορα το απολυτο ξεβρακωμα στην θεση 5

Για ποσα παιχνιδια ακομα θα βλεπουμε αυτο το απολυτο χαος στην θεση 5...την ανυπαρξια ψηλων σε αυτη την ομαδα???για ποσα??
αν ημουν παπαγιαννης σε καθε παιχνιδι με οσφπ θα δηλωνα τραυματιας

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”