EL Game 16, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
λοιπον για να κσαταλαβουν μερικοι γτ φωναζω καιρο τωρα για το ποσο κακο κανει η ανυπαρξια 5αριου ...δειτε πως ο Ολυμπιακος μετα την εκμηδενιση των ψηλων απο τον Φαλ στις πρωτες φασεις του αγωνα εδωσε ενεργεια και αυτοπεποιθηση σε ολη την ομαδα του ολυμπιακου και το αντιθετο στην δικη μας...και μετα αρχισε η κατηφορα
0
- kojito
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα τελευταία 2-3 λεπτά δεν ξέρω αν υπήρξε επίθεση του ΠΑΟ που να αλλάχτηκαν παραπάνω από 3 πάσες. Ειδικά όταν έφτανε η μπάλα στον Bacon, δεν έφευγε ξανά. Και οι υπόλοιποι βέβαια για να λέμε την αλήθεια (πλην Williams), δεν έχουν δείξει και ιδιαίτερη διάθεση να βγουν μπροστά.
Καλό για τον Ολυμπιακό ότι η second unit σήμερα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια. Ειδικά Bolomboy και McKissic έδωσαν αρκετές λύσεις. Ο Bolomboy αμυντικά έχει κάνει κιόλας πολύ δουλειά και στις αλλαγές όταν βγαίνει με κοντύτερο αντίπαλο.
Καλό για τον Ολυμπιακό ότι η second unit σήμερα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια. Ειδικά Bolomboy και McKissic έδωσαν αρκετές λύσεις. Ο Bolomboy αμυντικά έχει κάνει κιόλας πολύ δουλειά και στις αλλαγές όταν βγαίνει με κοντύτερο αντίπαλο.
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα παει μαζι και ο Πεδουλακιτς?No Center-No Party έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 9:39 pmΔεν βλέπω να σηκώνει ο εγωισμός του Dpg τέτοια ήττα που προδιαγράφεται.
Έχει λεωφορείο για Βελιγράδι, ξέρουμε;
1
1

- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
villiskabas έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 9:46 pmθα παει μαζι και ο Πεδουλακιτς?No Center-No Party έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 9:39 pmΔεν βλέπω να σηκώνει ο εγωισμός του Dpg τέτοια ήττα που προδιαγράφεται.
Έχει λεωφορείο για Βελιγράδι, ξέρουμε;
Που τέτοια τύχη...
1
1

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά θα έχουμε άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού καθώς, όπως έγραψε και κάποιος άλλος, είναι ομάδα με καλό προπονητή.
Μέχρι και ο εκφωνητής του euroleague tv έμεινε άναυδος με τις επιθέσεις μας...
Κατά τα λοιπά, δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο για τον Παναθηναϊκό...
Ήττα με καμία 20αρια πόντους διαφορά ή στον πόντο; Θα προσφέρει κάτι θετικό η πρώτη περίπτωση ή θα επιταχύνει την αποσύνθεση;
Τέλος πάντων...
Μέχρι και ο εκφωνητής του euroleague tv έμεινε άναυδος με τις επιθέσεις μας...
Κατά τα λοιπά, δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο για τον Παναθηναϊκό...
Ήττα με καμία 20αρια πόντους διαφορά ή στον πόντο; Θα προσφέρει κάτι θετικό η πρώτη περίπτωση ή θα επιταχύνει την αποσύνθεση;
Τέλος πάντων...
0
Ερωτηση προς ολυμπιακούς.
Μόνο εγω το φοβάμαι το ματς;;;
Κατά τα άλλα, το σχημα με Μπολομπόι Παπ στο 5-4 δουλεψε, αλλά περισσοτερο λογω συγχυσης του Ραντονιτς παρά επειδη ηταν σατανική κίνηση.
Απογοητευτική εικόνα Πιτερς όταν κανονικά επρεπε να αρπάξει την ευκαιρία.
Μπολομπόι εξαιρετικός, Σλουκας Μακισικ πολυ καλοί. Να βάλει γκέμια στον Λαρε ο Μπαρτζωκας γιατί με τις τρέλες του χαλάει το μομέντουμ.
Δεν τέλειωσε τιποτα.
Κατά τα άλλα, το σχημα με Μπολομπόι Παπ στο 5-4 δουλεψε, αλλά περισσοτερο λογω συγχυσης του Ραντονιτς παρά επειδη ηταν σατανική κίνηση.
Απογοητευτική εικόνα Πιτερς όταν κανονικά επρεπε να αρπάξει την ευκαιρία.
Μπολομπόι εξαιρετικός, Σλουκας Μακισικ πολυ καλοί. Να βάλει γκέμια στον Λαρε ο Μπαρτζωκας γιατί με τις τρέλες του χαλάει το μομέντουμ.
Δεν τέλειωσε τιποτα.
- SteveNashidis
- Reactions: 3661
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μου βγάζει ανησυχία το ματς σήμερα όπως είναι και οι 2 ομάδες.jazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 9:54 pmΕρωτηση προς ολυμπιακούς.
0