Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά οι Αφοί θα το έκαναν αφ'ενος για να ανταμείψουν τον Σάσα για όσα έχει κάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου (είχε υπογράψει πάλι τον Σεπτέμβριο του 2021 ανανέωση μέχρι το 2024) με κάποια αύξηση που φαντάζομαι θα τον φέρνει κοντά στο 1.5 εκατομμύριο τον χρόνο ή και λίγο παραπάνω, και αφ'ετέρου πιθανόν για να βάλουν υψηλότερο buy-out σε περίπτωση που πάει ΝΒΑ το καλοκαίρι ώστε να επωφεληθούν και οικονομικά κι άλλο σε τέτοια περίπτωση.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πίτερς ευρολιγκα 4,5 πόντους, 2 ριμπάουντ ,lefpan έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 6:57 pmΕγώ στη θέση σου θα τον ήθελα σαν τρελός τον Ντόρσεϋ, για τους ίδιους λόγους που εσύ λες πως δεν τον θέλεις.Dedalos έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 4:36 pmΠροσωπικά δεν τον θέλω το Ντόρσευ. Κι αγωνιστικά έχω ενστάσεις , αλλά το βασικό είναι ότι το παιδί ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Με το ζόρι παντρια; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ευρώπη, τι να κάνουμε τώρα.
Κι αν αναγκαστεί να έρθει, θα έχουμε ένα ξενερώμενο παίκτη, που θα κάνει αγγαρεία, δε θα τον νοιάζει νικήσουμε χάσουμε.
Και το καλοκαίρι, θα μας ξαναζαλισει τον έρωτα
Όχι ευχαριστώ, από μακρυά κι αγαπημένοι.
Αν τα αδέλφια θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, παίκτες υπάρχουν αν έχουμε μάτι. Και παίκτες που θα το δούνε σαν ευκαιρία ζωής.
Ψάχνουμε μακκισικ με καλύτερο σουτ, ίσως και λίγο πιο ψηλό
Για τον Πίτερς είναι πανευκολο να βρεις αντικαταστάτη. Βασικά είναι αδύνατο να βρεις το ίδιο σοφτ παίκτη.
Γιατί, τότε θα είχα περισσότερες εναλλακτικές στο εβδομαδιαίο κράξιμό μου. Αντί να κράζω μόνο τον Κάαναν, τον Πίτερς και τον Παπανικολάου, θα πλούτιζα το ρεπερτόριό μου και θα έβαζα και Ντόρσεϋ μέσα.
Πώς να το κάνουμε; Δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Πες ότι μια μέρα σπάει ο διάολος το ποδάρι του και παίζουν καλά και ο Κάαναν, και ο Πίτερς και ο Παπ. Ποιόν θα έχω να κράξω τότε; Ενώ, αν υπάρχει και ο Ντόρσεϋ, μεγαλώνει το φάσμα του κραξίματός μου. Ε, τώρα, αν τύχει και παίξει και αυτός καλά, τι να γίνει; Θα λουφάξω εκείνη την ημέρα και θα βγω φορτσάτος στην επόμενη αγωνιστική για να βρω το υποψήφιο θύμα μου.
ΥΓ: Σου προτείνω να παρακολουθήσεις λίγα μαθήματα γυμναστικής, γιατί θα σου χρειαστούν σε λίγο καιρό (όταν ο Πίτερς θα κάνει παπάδες) για μια μεγαλοπρεπή κυβίστηση.
Συμβόλαιο 800000
Χρόνια σου πολλά και καλή χρονιά, κι όνειρα γλυκά με τον Πίτερς να βάζει 30ρες
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και 8.000.000.000 buy out να βαλουν... πανω απο 500.000 δεν δινει καμια ομαδα ΝΒΑ σε ομαδα εκτος λιγκας. Αν θελει και μπορει τα πληρωνει ο παιχτης (περιπτωση καμπατσο)kojito έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 7:08 pmΛογικά οι Αφοί θα το έκαναν αφ'ενος για να ανταμείψουν τον Σάσα για όσα έχει κάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου (είχε υπογράψει πάλι τον Σεπτέμβριο του 2021 ανανέωση μέχρι το 2024) με κάποια αύξηση που φαντάζομαι θα τον φέρνει κοντά στο 1.5 εκατομμύριο τον χρόνο ή και λίγο παραπάνω, και αφ'ετέρου πιθανόν για να βάλουν υψηλότερο buy-out σε περίπτωση που πάει ΝΒΑ το καλοκαίρι ώστε να επωφεληθούν και οικονομικά κι άλλο σε τέτοια περίπτωση.
Edit: 750.000 και οχι 500.000 το buy out
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο ματεος ο ιταλος λεει οτι καναμε αυξημενη προταση στον ντορσει..επισης ειναι ο μονος που εχει βγαλει αναλυτικα ποσα για τον σασα αλλα και οτι δεν εχει νβα αουτ?περιεργο δεν ειναι να μην εχει? Μηπως τα βγαζει απο το κεφαλι του και αυτος..
Παντως ο σασα ειναι στα χναρια σπανουλη πριντεζη που μενει και με λιγοτερα αποσα αξιζει,γιατι ανετα εβρισκε 2εκ + συμβολαιο.
Παντως ο σασα ειναι στα χναρια σπανουλη πριντεζη που μενει και με λιγοτερα αποσα αξιζει,γιατι ανετα εβρισκε 2εκ + συμβολαιο.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστω πολυ.......αμεσα νεο τριετες σε Σλου-Παπ και στον Σακ νεο (με οψιον ομως )τυπου 1+1+1glenrice90 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 7:52 pmΣλου, Παπ, Μακισικ
(Του Γουόκαπ λήγει το 24, υπάρχει opt out μόνο από τη μεριά της ομάδας το 23 αλλά επειδή δεν ειναι τρελοί εκεί στη ΚΑΕ είναι σα να μην υπάρχει)

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο