Μακαρι να βγει αυτη η επιλογη.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1770
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εν προκειμενω στηριζει το απολυτο τιποτα. Γιατι αυτο εχει δειξει ο Ραντονιτς ως τωρα,για να μην πω πως ειναι και παντελως αρνητικο το προσημο. Η στελεχωση του ροστερ ηταν ανωμαλη,με παικτες που δεν ταιριαζουν μεταξυ τους (παρα το οτι εχουν ερθει ποιοτικοι παικτες),ενω η ομαδα δεν εχει δευτερο 4αρι,και εχει τεραστιο προβλημα στο 5. Δεν ηθελε τον Μπεικον, που χωρις τον Μπεικον,και δεν θα μπορουσε να βρει σκορ η ομαδα καθως το ομαδικο της παιχνιδι μεχρι τωρα υπο την καθοδηγηση Ραντονιτς ειναι ανυπαρκτο,και θα ειχαμε λιγοτερες νικες και ενδεχομενως να ειχε ηδη απολυθει. Παρα το οτι δεν εχουμε δευτερο 4αρι(με την επιμονη του dpg για τον Μπεικον φυσικα να παιζει ρολο) δεν χρησιμοποιησε τον Μαντζουκα, ο οποιος οποτε εχει μπει εκθετει ανεπανορθωτα τον Ραντονιτς που δεν τον βαζει σταθερα και περισσοτερο.
2
2

- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά μην έμαθε. Είτε δεν παίζουν λεφτά για να τον αποζημιώσει, είτε δεν βρήκε τίποτα καλύτερο. Τα έλεγε κι ο κιντ τις προάλλες, αν δεν έρθει ευρώλιγκατος προπονητής δεν έχει νόημα να παει σε αλλαγή μαθητευομενου μάγου τέτοια εποχή.
Ο Πεδουλάκης είναι ο αυτοφορακιας του δγ. Τεχνικός διευθυντής ποιος θα αναλάβει;
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5031
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κανονικα θα επρεπε ο πεδουλακης φυγει τελειως απτην ομαδα αλλα τουλαχιστον η απομακρυνση του απτην βασικη ομαδα ειναι πολυ ευχαριστη
θα τον βαλουν να <<αναπτυξει>> τις ακαδημιες,σιγουρη αποτυχια δηλαδη και θα τον σουταρουν και απο εκει συντομα
πρεπει να απομακρυνθει και ο βοβορας απτηην ομαδα ωστε να μην υπαρχει εκπροσωπος του πεδουλακισμου
ο ταραντουλας καταλαβε οτι το αστειο πλανο του τεχνικου διευθυντη που κανει τις μεταγραφες και ο προπονητης απλα τους βαζει να παιζουν δεν λειτουργει οποτε παει και αυτο
η μη απολυση του ραντο κατα την γνωμη μου ειναι σωστη αυτη την στιγμη που μιλαμε γιατι η αμεσως επομενη εναλλακτικη ειναι κανας σερελης
το καλοκαιρι βλεπουμε, δυσκολο να παραμεινει ο ραντο βεβαια και για του χρονου
θα τον βαλουν να <<αναπτυξει>> τις ακαδημιες,σιγουρη αποτυχια δηλαδη και θα τον σουταρουν και απο εκει συντομα
πρεπει να απομακρυνθει και ο βοβορας απτηην ομαδα ωστε να μην υπαρχει εκπροσωπος του πεδουλακισμου
ο ταραντουλας καταλαβε οτι το αστειο πλανο του τεχνικου διευθυντη που κανει τις μεταγραφες και ο προπονητης απλα τους βαζει να παιζουν δεν λειτουργει οποτε παει και αυτο
η μη απολυση του ραντο κατα την γνωμη μου ειναι σωστη αυτη την στιγμη που μιλαμε γιατι η αμεσως επομενη εναλλακτικη ειναι κανας σερελης
το καλοκαιρι βλεπουμε, δυσκολο να παραμεινει ο ραντο βεβαια και για του χρονου
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5031
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
για φετος δεν υπαρχει αλλη επιλογη,κανεις δεν θελει να φυγει ο ραντο και να ερθει κανας σερελης,το καλοκαιρι που θα υπαρχουν επιλογες νομιζω θα την κανει ο ραντοj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 03, 2023 3:23 pmΘεωρω πως η απολυτη στηριξη ειναι γιατι δεν υπαρχει αλλη επιλογη.Προπονητης διαθεσιμος δεν υπαρχει.
Ισως και να ρωτησε για τον Λασο,να πηρε αρνητικη απαντηση,και εκει να τελειωσε οποιαδηποτε σκεψη απολυσης Ραντονιτς,καθως για Σφαιροπουλο μου φαινεται δυσκολο να εκανε κινηση .
εκτος πια και αν γινει κανα θαυμα και παρει το πρωταθλημα,σχεδον απιθανο νομιζω
0
- xomitsious
- Reactions: 692
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο αυτό το άρθρο. Ουσιαστικά, δίνει τα κλειδιά στο Ραντονιτς για να τον κρίνει αφού τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του ελεύθερα.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 03, 2023 2:57 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1040347_pan ... ia-allages
Απολυτη στηριξη στον Ραντονιτς αποκαλυψε το sdna. Για ποσο ακομα θα πω εγω,γιατι πρεπει ο Ραντονιτς να δειξει πραγματα,και να αλλαξει αρδην αυτην την τραγωδια που εχει δημιουργησει,που πραγματικα δεν βλεπεται.
Μάλλον η στελέχωση ήταν δουλειά Πεδουλάκη, ο οποίος πάει στις ακαδημίες. Και μόνο που ο ΔΓ δοκιμάζει κάτι διαφορετικό από το παρελθόν είναι θετικό, γιατί τόσα χρόνια τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.
Ενδεχομένως ο Ραντονιτς να αποτύχει, αλλά τουλάχιστον θα έχει δουλέψει με στήριξη και θα κριθεί δίκαια.
2
2

- j-kidd13
- Reactions: 1770
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περα απο την αποψη που εχω για την δουλεια του Ραντονιτς στον Παναθηναικο, η σταση του dpg ειναι ολοσωστη,στηριζει τον προπονητη του,και του δινει το απολυτο κουμαντο,και μετα θα κριθει τελεσιδικα.xomitsious έγραψε: ↑Τρί Ιαν 03, 2023 3:36 pmΕμένα με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο αυτό το άρθρο. Ουσιαστικά, δίνει τα κλειδιά στο Ραντονιτς για να τον κρίνει αφού τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του ελεύθερα.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 03, 2023 2:57 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1040347_pan ... ia-allages
Απολυτη στηριξη στον Ραντονιτς αποκαλυψε το sdna. Για ποσο ακομα θα πω εγω,γιατι πρεπει ο Ραντονιτς να δειξει πραγματα,και να αλλαξει αρδην αυτην την τραγωδια που εχει δημιουργησει,που πραγματικα δεν βλεπεται.
Μάλλον η στελέχωση ήταν δουλειά Πεδουλάκη, ο οποίος πάει στις ακαδημίες. Και μόνο που ο ΔΓ δοκιμάζει κάτι διαφορετικό από το παρελθόν είναι θετικό, γιατί τόσα χρόνια τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.
Ενδεχομένως ο Ραντονιτς να αποτύχει, αλλά τουλάχιστον θα έχει δουλέψει με στήριξη και θα κριθεί δίκαια.
2
2

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην το γελάς. Από κάπου πρέπει να σταματήσει ο ΠΑΟ να είναι νεκροταφείο προπονητών.HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Ιαν 03, 2023 3:45 pmΘετικο ειναι οτι εμεινε ο Ραντονιτς για ενα και μονο λογο .
Οταν προσεγγισει νεους προπονητες το καλοκαιρι , θα ξερουν οτι θα εχουν τουλαχιστον 1 χρονο να δειξουν δουλεια και δε θα παρουν ποδι στη μεση της χρονιας , οποτε και θα ερθουν πιο ευκολα![]()
Όπως και να χει από τις πιο σωστές κινήσεις του δγ είναι αυτή. Εδώ που έφτασε η κατάσταση χρειάζεται να θυσιαστουν κάποιες χρονιές για να φτιαχτεί μια βάση. Ανεξαρτήτως προσώπων, οπότε ας είναι αυτές του ραντονιτς. Το ιδανικό θα ήταν να αλλάξει ο ραντονιτς όταν θα έχει φτιάξει μια ομάδα σαν του περσυνου Αστερά. Τώρα δεν έχει νόημα η αντικατάσταση
0
-
- Reactions: 2605
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τρομερη εντύπωση που έκανε η απόφαση του DPG να στηρίξει τον Ραντο, συμφωνώ πλήρως με τον Κιντ πως παρόλο που δεν μαρεσει καθόλου ο κοουτς και δεν έχει δείξει τίποτα ως τώρα η σωστότερη κίνηση είναι να τον κρατήσει ως το τέλος της χρονιάς. Μακάρι να χε τα ιδια μυαλά και με τον Τσαβι και άλλους στο παρελθόν. Ίσως η κίνηση αυτή βελτιώσει και την εικονα της ομαδας προς τα έξω και το καλοκαίρι μας εμπιστευτεί πιο ευκολα είναι ικανοτερος προπονητής. Αυτο ισχύει και για τους παιχτες βέβαια, καμια ομαδα που αλλάζει 2 προπονητες τον χρόνο δεν ειναι ικανο περιβάλλον να αναπτύξει παίχτες. Για πρώτη φορά θα πω κι ενα μπραβο στον πρόεδρο λοιπόν.
Πολυ θετική και η απομάκρυνση του Πεδουλα απο τεχνικός διευθυντής, άιντε να πάρει σειρά και ο Βοβορας. Κατάλαβε ο Γιαννακοπουλος πως δεν βοηθάει κανεναν να κάνει αλλος τις μεταγραφές, οποιοδήποτε κι αν είναι ο κοουτς. Θα αποτύχει και στις ακαδημίες σε λιγο καιρό και ειμαι σίγουρος πως θα φύγει κι από εκει. Η μετακίνηση του Αργύρη τολμώ να πω πως μου μυρίζει επιστροφή Μάνου Παπαδόπουλου. Μακάρι θα πω εγω!
Πολυ θετική και η απομάκρυνση του Πεδουλα απο τεχνικός διευθυντής, άιντε να πάρει σειρά και ο Βοβορας. Κατάλαβε ο Γιαννακοπουλος πως δεν βοηθάει κανεναν να κάνει αλλος τις μεταγραφές, οποιοδήποτε κι αν είναι ο κοουτς. Θα αποτύχει και στις ακαδημίες σε λιγο καιρό και ειμαι σίγουρος πως θα φύγει κι από εκει. Η μετακίνηση του Αργύρη τολμώ να πω πως μου μυρίζει επιστροφή Μάνου Παπαδόπουλου. Μακάρι θα πω εγω!
0
- shaq7
- Reactions: 7278
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
το οτι του εδωσε απεριοριστο μπατζετ για να κανει αλλαγες δεν το ειδατε? Μουφα της μουφας μοιαζει βεβαια...αλλιως δινει 1,7 στον ντορσει και τον κλεινει σημερα,φερνει εναν απο ΝΒΑ μερια για 5ρι και εναν στο 4 και ειναι μπομπα..σιγα μην δωσει 3εκ ομως απιθανο το βλεπω..το πολυ πολυ να φερει ενα 4ρι οικονομικο πιστευω.
Καλα η στηριξη πιστευω θα κρατησει μεχρι την επομενη μεγαλη ηττα.Και τωρα απλα δεν βρηκαν προπονητη λογικα,ο σφαιρο εχει πει δεν παει,ο λασο δυσκολα λογικα οποτε δεν μενει και κανεις.
Ο πεδουλακης δεν εχει καθολου εγωισμο παντως..και στην θεση της μασκοτ να του πει να παει θα παει..στρατιωτης κανονικος μαζι και με βοβορα..
Καλα η στηριξη πιστευω θα κρατησει μεχρι την επομενη μεγαλη ηττα.Και τωρα απλα δεν βρηκαν προπονητη λογικα,ο σφαιρο εχει πει δεν παει,ο λασο δυσκολα λογικα οποτε δεν μενει και κανεις.
Ο πεδουλακης δεν εχει καθολου εγωισμο παντως..και στην θεση της μασκοτ να του πει να παει θα παει..στρατιωτης κανονικος μαζι και με βοβορα..
2
2

- xomitsious
- Reactions: 692
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2605
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Από παιχτες τι θα αλλάζατε στην ομαδα?
Εγω σιγουρα θα άλλαζα τον Γκουνταιτις με ενα σοβαρο 5αρι και κατά τα αλλα ισως ενεργοποιούσα ξανά τον Άντριους, τιποτα αλλο. 4αρι δεν θέλουμε, 10-15 λεπτα τα δίνει άνετα ο Ματζουκας. Για του χρονου όμως θα ξεκινούσα από τωρα επαφές με κάποιους παιχτες, δηλαδή Κρις Τζοουνς ή Χενρυ για το 1, με τον Μήτογλου σίγουρα, με καναν Νεμπο ή Ζιζιτς για το 5, με τον Μιτρου Λογκ ισως και τον Κουρικ ή τον Χιλιαρντ + τον Ρογκαβοπουλο.
Τζοουνς - Λι
Κουρικ - Π.Καλαιτζακης
Μπεικον - Γ.Καλαιτζακης - Ρογκαβοπουλος
Γουιλιαμς - Μητογλου - Χουγκαζ
Παπαγιαννης - Νεμπο
Και Ματζουκας δανεικός σίγουρα αν ερθει ο Μήτογλου.
Εγω σιγουρα θα άλλαζα τον Γκουνταιτις με ενα σοβαρο 5αρι και κατά τα αλλα ισως ενεργοποιούσα ξανά τον Άντριους, τιποτα αλλο. 4αρι δεν θέλουμε, 10-15 λεπτα τα δίνει άνετα ο Ματζουκας. Για του χρονου όμως θα ξεκινούσα από τωρα επαφές με κάποιους παιχτες, δηλαδή Κρις Τζοουνς ή Χενρυ για το 1, με τον Μήτογλου σίγουρα, με καναν Νεμπο ή Ζιζιτς για το 5, με τον Μιτρου Λογκ ισως και τον Κουρικ ή τον Χιλιαρντ + τον Ρογκαβοπουλο.
Τζοουνς - Λι
Κουρικ - Π.Καλαιτζακης
Μπεικον - Γ.Καλαιτζακης - Ρογκαβοπουλος
Γουιλιαμς - Μητογλου - Χουγκαζ
Παπαγιαννης - Νεμπο
Και Ματζουκας δανεικός σίγουρα αν ερθει ο Μήτογλου.
0
- pan24
- Reactions: 2666
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είτε ο Ράντονιτς είχε δεχτεί να του φορτώνει παίκτες ο Πεδουλάκης που είναι τραγικό είτε όπως αναφέρθηκε η απόλυση Πεδουλάκη ήταν η εύκολη λύση για να γίνει κάτι από την στιγμή που δεν βρήκε καλύτερο προπονητή διαθέσιμο.
Το απεριόριστο μπάτζετ για αλλαγές οκ, είναι επικοινωνιακό και επίσης μεγάλες αλλαγές τώρα θα το κάνουν ακόμα δυσκολότερο να δούμε κάτι που θυμίζει ομάδα.
Είμαι περίεργος τι αλλαγές θα κάνει ο Ράντονιτς, αν κάνει αλλαγές.
Γενικά αν έχουν αποδεχτεί ότι η φετινή χρονιά είναι χαμένη είναι σωστό να ετοιμάσουν την ομάδα της νέας χρονιάς, αλλά για να έχει νόημα αυτό θα πρέπει να μείνει ο Ράντονιτς και του χρόνου.
Μακάρι όλο αυτό να είναι κάποιο πλάνο, γιατί η αίσθηση μου συνεχίζει να είναι ότι μένει μέχρι την επόμενη στραβή και χαιρετάει.
Το απεριόριστο μπάτζετ για αλλαγές οκ, είναι επικοινωνιακό και επίσης μεγάλες αλλαγές τώρα θα το κάνουν ακόμα δυσκολότερο να δούμε κάτι που θυμίζει ομάδα.
Είμαι περίεργος τι αλλαγές θα κάνει ο Ράντονιτς, αν κάνει αλλαγές.
Γενικά αν έχουν αποδεχτεί ότι η φετινή χρονιά είναι χαμένη είναι σωστό να ετοιμάσουν την ομάδα της νέας χρονιάς, αλλά για να έχει νόημα αυτό θα πρέπει να μείνει ο Ράντονιτς και του χρόνου.
Μακάρι όλο αυτό να είναι κάποιο πλάνο, γιατί η αίσθηση μου συνεχίζει να είναι ότι μένει μέχρι την επόμενη στραβή και χαιρετάει.
0
πολύ καλή κίνηση η απομάκρυνση Πεδουλάκη, ουσιαστικά για απόλυση μιλάμε χωρίς να χρειαστεί να φανεί ως απόλυση. η λογική λέει ότι σύντομα θα αποχωρήσει και από τις Ακαδημίες για "προσωπικούς λόγους".
και η στήριξη στο Ράντονιτς επίσης καλή ή έστω λογική κίνηση μου φαίνεται τη δεδομένη στιγμή.
αυτό που δε μου φαίνεται λογικό είναι πώς συνεχίζουν να βγαίνουν αυτά τα non paper περί ελεύθερου μπάτζετ. όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, και στο Μαρινακικό συμβαίνει κατά συρροή και σε άλλες ομάδες. οκ φαίνεται κουλ το αφεντικό και αποφασισμένο και δεν έχει και καμία ευθύνη ο ίδιος για ό,τι συμβεί, αλλά πάντα καταλήγει να γυρίζει μπούμερανγκ γιατί η πραγματικότητα (εννοείται πως) το διεψεύδει.
στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα τα περί ελεύθερου μπάτζετ ακούστηκαν και μετά την απομάκρυνση Πρίφτη και δε χρειάζεται καν να θυμίσω τι ονόματα γράφονταν παντού και τι προσδοκίες υπήρχαν για το ποιοι θα έρθουν. και τελικά ήρθε ο Πέιτον Σίβα.
έτσι θα γίνει και τώρα, για άλλη μια φορά οι προσδοκίες θα είναι στο θεό αλλά θα αποδειχτεί... αρτηριοσκληρωτικός στις αλλαγές ο προπονητής παρόλο που το χρήμα θα ρέει άφθονο.
και η στήριξη στο Ράντονιτς επίσης καλή ή έστω λογική κίνηση μου φαίνεται τη δεδομένη στιγμή.
αυτό που δε μου φαίνεται λογικό είναι πώς συνεχίζουν να βγαίνουν αυτά τα non paper περί ελεύθερου μπάτζετ. όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, και στο Μαρινακικό συμβαίνει κατά συρροή και σε άλλες ομάδες. οκ φαίνεται κουλ το αφεντικό και αποφασισμένο και δεν έχει και καμία ευθύνη ο ίδιος για ό,τι συμβεί, αλλά πάντα καταλήγει να γυρίζει μπούμερανγκ γιατί η πραγματικότητα (εννοείται πως) το διεψεύδει.
στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα τα περί ελεύθερου μπάτζετ ακούστηκαν και μετά την απομάκρυνση Πρίφτη και δε χρειάζεται καν να θυμίσω τι ονόματα γράφονταν παντού και τι προσδοκίες υπήρχαν για το ποιοι θα έρθουν. και τελικά ήρθε ο Πέιτον Σίβα.
έτσι θα γίνει και τώρα, για άλλη μια φορά οι προσδοκίες θα είναι στο θεό αλλά θα αποδειχτεί... αρτηριοσκληρωτικός στις αλλαγές ο προπονητής παρόλο που το χρήμα θα ρέει άφθονο.