Αν και καιρό έχω να ποστάρω διαβάζω τα πάντα και γύρισα πίσω για να πω:assistant77 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 04, 2023 11:58 pmΚαι 1ο φαβορι για φαιναλ-4 πανω απο Εφες,Μπαρτσα,Ρεαλ........αυτο νομιζω ειναι το μεγαλυτερο παρασημο(ασχετο τι θα γινει στο τελος)........αυτοι που ΄΄στηνουν΄΄ τα 18 μαγαζια της EL θεωρουν οτι εχουμε το πιο καλοστημενο μαγαζι...........
Το ό,τι μας έχουν φαβορί για final 4 εννοείται πως είναι παράσημο. Πιστεύω αυτή η "δυναστία" (σε απουσία καλύτερης λέξης) του ολυμπιακού θα είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια στις καλές μας ιστορίες με την ομάδα. Και στο reddit με ξένους
, αλλά και με ανθρώπους που δεν ασχολούνται πολύ από τον κύκλο μου το βρίσκουν δύσκολο να πιστέψουν ότι πέρυσι το (λογικά) καλύτερο μπάσκετ το έπαιξε μια ομάδα με το 1/4 της μπαρτσελόνας, 1/3 της εφές κ.ο.κ. Οι περισσότεροι από εμάς μανουριάζουμε και είναι λογικό, αφενός γιατί οι φετινές προσθήκες δεν φτάνουν ούτε στο 10% τις περσινές (Walkup, Fall και Dorsey). Αφετέρου, γιατί χάσαμε πολλαπλά πόντους από παιχνίδια που "δεν χάνονται". Αλλά η αλήθεια είναι μία, η ομάδα και να μην πάει final four εν τέλει, πάλι θα έχει φτάσει πιο ψηλά από οποιοδήποτε προγνωστικό έκανε ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος πριν 2 χρόνια.
Πάντως η αλήθεια είναι, κι εγώ ήθελα μια προσθήκη κάπου στο 2-3. Αχχχ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο