EL Game 17, Bayern Munich vs Panathinaikos Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- τουλουμπα
- Reactions: 3929
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
προφανως και τον θελουν στον παο με μεγαλο συμβολαιοHackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 05, 2023 11:13 pmΕπειδή βλέπω πολλούς φίλους μας ολυμπιακούς να εκθειάζουν τον Παπαγιάννη θα πρότεινα τον πάρουν και να μας δώσουν έστω το Λαρετζακη ρε παιδί μου
πελατης τους φαλ ειναι και θα δεσμευσει αρκετα χρηματα που θα μπορουσαν να ειχαν δωθει αλλου
δεν μπορει να μην βλεπουν οτι το παιδι δεν κανει για ομαδα ευρωλιγκας
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν νομίζω όντως τον θέλουν για μπακ απ' του Φαλ μια χαρά είναι .τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 05, 2023 11:15 pmπροφανως και τον θελουν στον παο με μεγαλο συμβολαιοHackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 05, 2023 11:13 pmΕπειδή βλέπω πολλούς φίλους μας ολυμπιακούς να εκθειάζουν τον Παπαγιάννη θα πρότεινα τον πάρουν και να μας δώσουν έστω το Λαρετζακη ρε παιδί μου
πελατης τους φαλ ειναι και θα δεσμευσει αρκετα χρηματα που θα μπορουσαν να ειχαν δωθει αλλου
δεν μπορει να μην βλεπουν οτι το παιδι δεν κανει για ομαδα ευρωλιγκας
Ας μεριμνήσει ο Ντιπιτζι να βγάλει κάνα trade
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε ας του σκασουν ενα εκατ να τον παρουν να ησυχασουμε και εμειςHackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 05, 2023 11:16 pmΔεν νομίζω όντως τον θέλουν για μπακ απ' του Φαλ μια χαρά είναι .
Ας μεριμνήσει ο Ντιπιτζι να βγάλει κάνα trade

0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι παίκτες είτε δεν έχουν καθόλου ψυχολογία είτε θέλουν να φάνε τον Ράντονιτς.
Δεν είναι δυνατόν μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό να μην βγάζουν λίγο πάθος.
Αν ισχύει αυτό δε νομίζω ότι γυρίζει αν διώξεις τον Πεδουλάλη ή τον γυμναστή και τον φροντιστή.
Και σίγουρα δεν τους φτιάχνει την ψυχολογία να τους λες ότι θα τους διώξεις όλους.
Η εικόνα πλέον σου βγάζει έναν οίκτο χειρότερο από ότι πέρσι και πρόπερσι.
Εκεί έλεγες τόσο μπορούν οι παίκτες τόσο παίζουν.
Τώρα δείχνουν παραιτημένοι συμβιβασμένοι με τη μοίρα τους.
Αν ισχύει αυτό δε νομίζω ότι γυρίζει αν διώξεις τον Πεδουλάλη ή τον γυμναστή και τον φροντιστή.
Και σίγουρα δεν τους φτιάχνει την ψυχολογία να τους λες ότι θα τους διώξεις όλους.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το 90% των παιχτων ξερουν οτι δεν θα ειναι στην ομαδα του χρονουpan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 05, 2023 11:27 pmΟι παίκτες είτε δεν έχουν καθόλου ψυχολογία είτε θέλουν να φάνε τον Ράντονιτς.
ποιο το νοημα να φανε τον ραντο αφου θα αναλαβει κανας βοβορας και θα παει ακομα χειροτερα η ομαδα
εγω νομιζω οτι δεν θελουν να φανε κανεναν απλα δεν τους νοιαζει και κοιταν να ερθει το καλοκαιρι να πανε διακοπες η να ψαξουν αλλη ομαδα
0
- Than.pao
- Reactions: 44
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Monta ellis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανίκανο σύνολο. Φτιαγμένο από τον έναν και μοναδικό Πεδουλάκη. Ο ραντονιτς δουλεύει με μισό ρόστερ του Αργύρη . Προπονηταρα δεν ήταν ούτε θα γίνει αλλά όταν του φέρνεις μπέικον και Ουίλλιαμς τότε χτίζεις μια ομάδα που μόνο άμυνα δεν μπορείς να τη βάλεις να παίξει. Ο τεχνικός διευθυντής προσπάθησε να φτιάξει ένα ρόστερ που μόνο το πλάνο του ραντονιτς δεν υπηρετεί . Εύκολο να κατηγορήσεις τον ραντονιτς αλλά δεν γίνεται ξαφνικά όλοι να ξεχνάνε το μπάσκετ εδώ. Ούτε ο κάτας το ξέχασε ούτε ο ραντονιτς. Σε ατομικό επίπεδο μπέικον ντερικ άμυνα μηδέν. Λι φορούσε κόκκινα. Γκουνταιτις και Παπαγιάννης κάνανε πράγματα που έπρεπε να θεωρούνται δεδομένα σε κάθε ματς. Πονιτκα σε κακό φεγγάρι αλλά αυτός και ο Ουολτερς είχαν φιλότιμο και πάλεψαν. Καλαϊτζάκης και ματζουκας μόνο τραγικό που ζεσταίνουν τον παγκο. Εκτός κι αν διεκδικούμε οχταδα και δεν το ξέρω ή έχουμε την πολυτέλεια να καίμε Έλληνες . Το ματς παίχτηκε μέχρι να καταλάβουν ποιος παίζει και ποιος όχι. Όταν βρήκαν τους Αμερικανούς μισθοφόρους τους χτύπησαν. Τώρα πρέπει ο dpg να βρει θάρρος και να διώξει τους ξένους και να χτίσει από την αρχή με τον προπονητή που διαλεξε.
ΥΓ ο ντερικ γιατί δεν δίνει βοήθεια στο ποστ που ο ρουμπιτ έκανε πάρτι στο μις ματς με μπέικον. Και αν δεν είπε ο κοουτς τους γιατί έδινε στην επόμενη φάση ο γκριγκονης. Τα πενταρια είναι που είναι αλλά μέ την βοήθεια των άλλων φάνηκαν πιο γυμνα.
ΥΓ ο ντερικ γιατί δεν δίνει βοήθεια στο ποστ που ο ρουμπιτ έκανε πάρτι στο μις ματς με μπέικον. Και αν δεν είπε ο κοουτς τους γιατί έδινε στην επόμενη φάση ο γκριγκονης. Τα πενταρια είναι που είναι αλλά μέ την βοήθεια των άλλων φάνηκαν πιο γυμνα.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Than.pao την Πέμ Ιαν 05, 2023 11:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποια είναι η λύση?pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 05, 2023 11:27 pmΟι παίκτες είτε δεν έχουν καθόλου ψυχολογία είτε θέλουν να φάνε τον Ράντονιτς.
0