Euroleague 2022-23 - 17η Αγωνιστική
Συντονιστής: Captains
- Redfly
- Reactions: 401
- Δημοσιεύσεις: 1012
- Εγγραφή: Τρί Φεβ 04, 2020 11:23 pm
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήταν καλύτερη η Αλμπα και θα ήταν κρίμα να χάσει σήμερα. Γενικά πάντως αυτή η ομάδα μου φαίνεται ότι παίζει για την πλάκα της, της αρκεί να παίξει καλά και ας χάνει, σήμερα όμως τα κατάφερε. Ο Ολιντε πάντως ανεβαίνει συνεχώς μετά τον τραυματισμό του και θα την σοβαρέψει λίγο την Άλμπα (είναι ο μόνος που παίζει ομαδικά το άθλημα).
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3545
- Δημοσιεύσεις: 8872
- Εγγραφή: Τρί Σεπ 21, 2010 2:36 am
- Τοποθεσία: Arizona
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions


- yorgos
- Reactions: 4308
- Δημοσιεύσεις: 11275
- Εγγραφή: Τρί Οκτ 20, 2009 1:55 am
- Τοποθεσία: Αβάνα
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πρώτος στην Ευρωλίγκα κι έκανε άνετο διπλό μέσα στη Μαδρίτη πριν 4 μέρες για την acb... Δεν τον κουνάει κανείς το Σάρας μέχρι το τέλος της χρονιάς τουλάχιστον.SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Ιαν 06, 2023 1:15 pmΠολύ ανταγωνιστική η λίγκα και φαντάζομαι η οκτάδα θα έχει σφαγή. Οσο προχωράει η διοργάνωση κάθε ματς θα μετατρέπεται σε τελικό. Η Παρτιζάν παίζει πολύ καλά τελευταία και θα είναι μπελάς.
Η Μπαρτσελόνα πόσο θα χαρίζεται στον Σάρας.;
1
1

- Quincy
- Reactions: 1002
- Δημοσιεύσεις: 4829
- Εγγραφή: Τετ Μαρ 17, 2010 6:28 pm
- Τοποθεσία: Σύρος
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι πως έχει καλά αποτελέσματα η μπράτσα. Ρεαλιστικα κάνεις δεν μπορεί να ζητήσει την ευρώλιγκα από τον προπονητή του. Έχει 2 σερί φάιναλ φορ και πάει για τρίτο. Μπορεί να θεωρηθεί κι επιτυχης η τριετία του. Ο λόγος γκρίνιας είναι το μπάσκετ που βλέπουμε από την μπράτσα.
Χτες το παιχνίδι στο τέλος το καθάρισε ο Μίλος. Με 0/6 (?) στο τελευταίο δίλεπτο πήρε πάνω του 2-3 σουτ και σκότωσε κάθε υποψία μομεντουμ που προσπαθούσε να χτίσει η μπαρτελονα.
Χτες το παιχνίδι στο τέλος το καθάρισε ο Μίλος. Με 0/6 (?) στο τελευταίο δίλεπτο πήρε πάνω του 2-3 σουτ και σκότωσε κάθε υποψία μομεντουμ που προσπαθούσε να χτίσει η μπαρτελονα.
0