EL Game 17, Olympiacos Piraeus - AX Armani Milan

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 07, 2023 3:47 pm

Reaper έγραψε:
Σάβ Ιαν 07, 2023 1:03 am

Ο Βεζενκοφ ειναι 1ος σε PIR, 3ος σκορερ (πρακτικα 2ος, το αστειο με τον Λεμπρον Μπεικον με τα 30 σουτ ανα αγωνα δεν επρεπε να μετραει), 1ος σε αμυντικα ριμμπαουντ και 3ος σε συνολικα.
18.5 πόντους με 71.7% true shooting. Ορισμος του efficiency ο τύπος, τι να λέμε. Με διαφορά ο mvp του πρώτου γύρου. Αν δεν δούμε κάτι τρελό από κανέναν Μιροτιτς στον 2ο δύσκολα το χάνει το βραβείο.

Ωστόσο χτες το Μιλάνο όντως μπλόκαρε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα φέτος την κυκλοφορία του Ολυμπιακου. Μπορεί να μην πολυφαίνεται από τις 19 ασίστ αλλά για όποιον το παρακολουθούμε ήταν ολοφάνερο. Ο Μεσίνα γέμισε κορμιά στο κέντρο της άμυνας του, το ύψος των βολών και καθυστερουσε πολύ την ανάπτυξη της επίθεσης του οσφπ ενώ δυσκόλευε πάρα πολύ και τις πάσες προς τα μέσα ή τα kick out οταν η άμυνα έπεφτε πάνω στα γκαρντ που πήγαιναν προς τα μέσα. Από εκεί ήρθαν τα λάθη του οσφπ και τα κλεψίματα του Μιλάνου. 25 κλεψίματα συνολικά και 32 λάθη, πρέπει να είναι κάποιο ρεκόρ αυτά.

Με αυτό το game plan δεν θα κέρδιζε ποτέ ο Μεσίνα στο ΣΕΦ κι άλλες 10 φορές να το ξαναπαιζαν. Σε τέτοια dogfights ο ολυμπιακός έχει πολλά εργαλεία για να ανταπεξέλθει και να βγει νικητής ακόμα και με μισό πόντο. Ειδικά με αυτήν την Αρμάνι που το ταβάνι της είναι οι 70π.

Κάκος ο βεζενκοφ, φανερά επηρεασμένος από το πρόβλημα του εσχάτως. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα, έρχεται διάβολο βδομάδα την Τρίτη ξεκινώντας από το Μονακό

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 630

Σάβ Ιαν 07, 2023 6:00 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Ιαν 07, 2023 1:56 pm
Dedalos έγραψε:
Σάβ Ιαν 07, 2023 2:52 am

Τι σχέση έχει η γκαντεμια; Του έλεγα μη πετάς ψηλά δε άκουγε τίποτα.
Λέμε να πάρουμε δυαροτριαρι καλό , προπονητής και διοίκηση θέλουν κάναν. Μετά θα φταίει η Κάκια η ώρα;
Ρε φίλε, το θέμα δεν είναι εκεί.
Κι εγώ από πέρυσι φώναζα ότι θέλουμε επειγόντως και οπωσδήποτε 3αρι κανονικό, ανταλλακτικό του Παπ.
Δεν πήραμε, η ομάδα φτιάχτηκε από τον κόουτς αλλιώς, δεν θα επανέρχομαι κάθε φορά να τσαμπουνάω τα ίδια και τα ίδια, ούτε θα παρακαλάω να χάσουμε για να δικαιωθώ.
Σε παρακαλώ πάρα πολύ μη μου αποδίδεις δικά σου εφευρήματα. Πότε δε παρακάλεσα να χάσει η ομάδα.μακαρι να σηκώσουμε ευρολιγκα με κάναν, πητερς να κάνουν όργια.
Από εκεί και πέρα λέω τα προφανή. Ο Πίτερς μόλις χθες έκανε αξιοπρεπές παιχνίδι
Ο κάναν προσπαθεί, αλλά βάζει βασικα τα σουτ που του φτιάχνει η ομάδα. Δε δημιουργεί ούτε για τον εαυτό του, ούτε για την ομάδα,δε κερδίζει φάουλ, στην άμυνα φιλότιμος αλλά κοντός.
Με το που βγαίνουν φαλ, παπανικολαου αμέσως έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιαν 07, 2023 6:04 pm

Dedalos έγραψε:
Σάβ Ιαν 07, 2023 6:00 pm
lefpan έγραψε:
Σάβ Ιαν 07, 2023 1:56 pm

Ρε φίλε, το θέμα δεν είναι εκεί.
Κι εγώ από πέρυσι φώναζα ότι θέλουμε επειγόντως και οπωσδήποτε 3αρι κανονικό, ανταλλακτικό του Παπ.
Δεν πήραμε, η ομάδα φτιάχτηκε από τον κόουτς αλλιώς, δεν θα επανέρχομαι κάθε φορά να τσαμπουνάω τα ίδια και τα ίδια, ούτε θα παρακαλάω να χάσουμε για να δικαιωθώ.
Σε παρακαλώ πάρα πολύ μη μου αποδίδεις δικά σου εφευρήματα. Πότε δε παρακάλεσα να χάσει η ομάδα.μακαρι να σηκώσουμε ευρολιγκα με κάναν, πητερς να κάνουν όργια.
Από εκεί και πέρα λέω τα προφανή. Ο Πίτερς μόλις χθες έκανε αξιοπρεπές παιχνίδι
Ο κάναν προσπαθεί, αλλά βάζει βασικα τα σουτ που του φτιάχνει η ομάδα. Δε δημιουργεί ούτε για τον εαυτό του, ούτε για την ομάδα,δε κερδίζει φάουλ, στην άμυνα φιλότιμος αλλά κοντός.
Με το που βγαίνουν φαλ, παπανικολαου αμέσως έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ
Το ότι δεν δημιουργεί για τον εαυτό του ισχύει. Αλλά η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση, με πολύ όμορφα plays και ασίστ. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Για τα ριμπάουντ συμφωνώ. Είναι μέτριος εκεί ο ολυμπιακός. 12ος ή κάτι τέτοιο σ αυτόν τον τομέα.

0
jazz thrilos
Reactions:

Σάβ Ιαν 07, 2023 9:41 pm

Άλλαξε η χρονιά και νομίζω έγινε εμφανές οτι ο κόουτς άλλαξε την τακτική των αλλαγών με το μπλοκάκι και το χρονόνετρο και αρχίζει και διαχειρίζεται διαφορετικά το ροτέισον. Το ίδιο έκανε και περυσι. Προσπαθεί στο πρωτο μισό της σεζόν μεσα απο την επιμονή σε στάνταρ σχήματα να δωσει ρόλους, να δημιουργήσει χημεία, να εμπεδώσει ο κάθε παίχτης τι πρέπει να κάνει και πότε μέσα στο παιχνίδι, και με την αλλαγή της χρονιάς διαχειρίζεται το ρόστερ σύμφωνα με το πλάνο και την εξέλιξη του κάθε αγώνα ξεχωριστά και σύμφωνα με την φόρμα και το ντεφορμάρισμα του καθενός.

Για το χθεσινό παιχνίδι, και αφού υπενθυμίσω στο φόρουμ οτι ήμουν απο αυτούς (μάλλον ο μοναδικός) που πιστευαν οτι με τον Γουόκαπ απλά πήραμε εναν καλό αμυντικό παίχτη ομαδας που θα έχει σημαντικό μεν αλλά συμπληρωματικό μόνο ρόλο στην ομάδα, για ένα ακόμα ματς εφαγα το καπέλο μού, κατάπια την γλώσσα μου και εμεινα εκπληκτος (και σε πελάγη ευτυχίας φυσικά) με ακομα μια τρομερή εμφάνιση του αμερικάνου. Τα έκανε όλα!! Η επιροή του στην ομάδα δεν περιορίζεται πλέον (όπως πέρυσι) απλά στην ενέργεια που δίνει μέσα απο την άμυνα του. Συμμετέχει πολύ στην δημοουργία, δημιουργεί χώρους, σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια. Και φυσικά συνεχίζει το φοβερό αμυντικό μπούλινγκ σε ολους τους ικανούς σκορερ των αντιπάλων μας.

Έχω πέσει τόσο έξω με τον Γουοκαπ που σκεφτομαι να κάνω give away το διαρκείας μου για να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει!! :drunk:

Πολύ καλή η εικόνα του Μπλακ για αλλη μια φορά. Πολύτιμες βοήθειες σε βραδιές που ο Φαλ ειναι εκτός κλίματος. Ο Πιτερς εμφανίστηκε στο παρκέ, ειναι η αδυναμία μου φέτος, ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Τελος πρώτου γυρου, είμαστε πρώτοι. Ωραίος ο σκακιστής ε;;

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 07, 2023 11:32 pm

jazz thrilos έγραψε:
Σάβ Ιαν 07, 2023 9:41 pm
Άλλαξε η χρονιά και νομίζω έγινε εμφανές οτι ο κόουτς άλλαξε την τακτική των αλλαγών με το μπλοκάκι και το χρονόνετρο και αρχίζει και διαχειρίζεται διαφορετικά το ροτέισον. Το ίδιο έκανε και περυσι. Προσπαθεί στο πρωτο μισό της σεζόν μεσα απο την επιμονή σε στάνταρ σχήματα να δωσει ρόλους, να δημιουργήσει χημεία, να εμπεδώσει ο κάθε παίχτης τι πρέπει να κάνει και πότε μέσα στο παιχνίδι, και με την αλλαγή της χρονιάς διαχειρίζεται το ρόστερ σύμφωνα με το πλάνο και την εξέλιξη του κάθε αγώνα ξεχωριστά και σύμφωνα με την φόρμα και το ντεφορμάρισμα του καθενός.

Για το χθεσινό παιχνίδι, και αφού υπενθυμίσω στο φόρουμ οτι ήμουν απο αυτούς (μάλλον ο μοναδικός) που πιστευαν οτι με τον Γουόκαπ απλά πήραμε εναν καλό αμυντικό παίχτη ομαδας που θα έχει σημαντικό μεν αλλά συμπληρωματικό μόνο ρόλο στην ομάδα, για ένα ακόμα ματς εφαγα το καπέλο μού, κατάπια την γλώσσα μου και εμεινα εκπληκτος (και σε πελάγη ευτυχίας φυσικά) με ακομα μια τρομερή εμφάνιση του αμερικάνου. Τα έκανε όλα!! Η επιροή του στην ομάδα δεν περιορίζεται πλέον (όπως πέρυσι) απλά στην ενέργεια που δίνει μέσα απο την άμυνα του. Συμμετέχει πολύ στην δημοουργία, δημιουργεί χώρους, σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια. Και φυσικά συνεχίζει το φοβερό αμυντικό μπούλινγκ σε ολους τους ικανούς σκορερ των αντιπάλων μας.

Έχω πέσει τόσο έξω με τον Γουοκαπ που σκεφτομαι να κάνω give away το διαρκείας μου για να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει!! :drunk:

Πολύ καλή η εικόνα του Μπλακ για αλλη μια φορά. Πολύτιμες βοήθειες σε βραδιές που ο Φαλ ειναι εκτός κλίματος. Ο Πιτερς εμφανίστηκε στο παρκέ, ειναι η αδυναμία μου φέτος, ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Τελος πρώτου γυρου, είμαστε πρώτοι. Ωραίος ο σκακιστής ε;;
Πράγματα έπεσες έξω και πολύ μάλιστα. Είσαι όμως παντελονατος και το παραδέχεσαι. Ούτε εγώ πίστευα ότι θα είχε τέτοια επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας.
Πρέπει να κάνουμε κάτι και μάλιστα σύντομα μ αυτόν.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιαν 08, 2023 12:04 am

[/quote]
Ούτε εγώ πίστευα ότι θα είχε τέτοια επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας.
Πρέπει να κάνουμε κάτι και μάλιστα σύντομα μ αυτόν.
[/quote]

Παντρεμένος είναι παιδιά.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”